Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi rendõr, megyek mint állat, aztán egyszer csak kiírja...
LOOOL, Ezt meg 2 sarokkal késõbb...
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Ha meg nem a fiatal generaciohoz tartozol, akkor meg eleg ciki, hogy nem ismered es keptelen voltal megnyomni a PrintScreen gombot...:/ De ha meg csak a TV miatt csinaltad igy, akkor meg no comment😉 <#zavart1>#zavart1>
Majd holnap küldök neked printscreent-es képet is ha akarod.
Az uj generációval meg nagyon melléfogtál.
Bazi nagy TV, fenykepezo az van. De printscreen-t csinalni es JPG-t az ma nem megy😊 Eljen az uj generacio! 😊 <#wow3>#wow3>
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
@kaposi1: akkor lehet, hogy ez valami bug nálad, és te leszel az elsõ ember, aki 100%-ra jut a játékban miatta! 😊 Ruhákat hiába vásárolok, hisz csak két ruhakollekcióra ad pontot, és azok már megvannak! De számold ki! A képen amit beraktam: a felsõ 3 téma sorban 10 - 20 - 30 pontot jelent, az alsó kettõ pedig 10 - 10 pontot! Szóval ha ezeket (összesen ugye 80 pont) hozzáadjuk a mostani 920 pontomhoz, akkor pont kijön az 1000 pont, azaz 100%.
Abszolút nem kétkedem.De passzolom hogy miért van nekem 92% és miért neked? De most már módfelett érdekel hogy meddig jutok.
Elméletileg még kellene vennem hat házat, és a szigetböl még be kell járnom 7%-ot. Ezért még pontokat kapok nem is keveset .Kb 960-990 körül kell befejeznem.
Ha jól tudom csak 30 sec a börtön.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ami még nekem hátra van? Vagy ugy álltalában, ami még azokra vár ami a 92% elõtt van?
ACER Aspire 5738ZG
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
Imádom a Porschekat.
NFS 5 ezér volt a legjobb😄 Leg jobb része szerintem az NFS szériának.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Es ha mar csuszas, porges, addig legyen egy masik program, masik Porsche😊))
Porsche Spining <#idiota>#idiota>
Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2
RUF FOREVER, nekem egy ilyen kel!!<#idiota>#idiota>:
RUF VIDEO1
RUF 2
Ez meg csak szimplán jól motorozik:
MOCI STUNT
RUF lesz szerintem a gedvenc kocsim majd<#idiota>#idiota>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w