Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sipka
Valaki segítsen abban, hogy fel lehet kapcsolni az autó lámpáit? Feltettem ezt a nachmodot csak hát elég sötét van helyenként, meg egyébként is jó lenne, ha lehetne...

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

I.C.ram
Hát ahhoz képest, amire sokan számítottak, szerintem ennél még kevesebett is kellett volna kapnia. Ha csak úgy jött volna a semmibõl, akkor jóval többet érdemelne.
Ilyen nekem is volt már de csak akkor mikor elértem a 3. fokozatot.

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

gabi89
Ilyet még nem láttam.De ez azért elég durva dolog hamar elfogy fogyni a pénzed ha minden második saroknál ilyen lesz 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hykao
A GAMESPOT -on kissé lehúzták a játékot szerintem...
fery02
Eredeti verzió? Amúgy érdekes.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Na errõl beszéltem a múltkor..WTF???????????
Semmi rendõr, megyek mint állat, aztán egyszer csak kiírja...

LOOOL, Ezt meg 2 sarokkal késõbb...

kaposi1
Ha olvastad volna az elõzö hozzaszólásaimat akkor tudhatnád hogy nincs otthon netem.Így volt egyszerübb, mivel a tv és a pc nem egy szobában van.Álltalában éjjel játszom, és a kisfiam alszik abban a szobában ahol a gép van.A gép és a tv clonban van összekötve, igy a monitort nyugodtan kikapcsolhatom hogy ne zavarjon senkit.Bocs hogy ekkora hibát vétettem hogy nem a prinscreent választottam.Elnézést ha másokat irritált a felvétel.De én ugy gondolom hogy idáig mindenkinek csak segíteni próbáltam idáig a fórumban.Ha reagálsz rá akkor majd csak holnap, mert most megyek haza. <#worship><#falbav><#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

fsgh
10éve nem nézel tévét?😮OOO az durva😄 nem vagyok tv függõ(napi egy óra hétköznap)de egy hétvégét pl meccsnézés nélkül el nem tudnék képzelni😄D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Szasza20
Mer ez TV? <#papakacsint>

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

hykao
Te, egyébként miért ilyen nyomott a kép? Milyen felbontás ez? Valamit állítani kéne szvsz.
Joey_The_Man
akkor nem látszana a TV <#eplus2><#hehe>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Alexease
A TV-d nem erdekel😉 10 eve nem nezek TV-t, nincs is😊

Ha meg nem a fiatal generaciohoz tartozol, akkor meg eleg ciki, hogy nem ismered es keptelen voltal megnyomni a PrintScreen gombot...:/ De ha meg csak a TV miatt csinaltad igy, akkor meg no comment😉 <#zavart1>
robotnyk
lesz
kaposi1
Neked is lehetne ha vállalnál 33000Ft-os ingyenhitelt kilenc honapra.
Majd holnap küldök neked printscreent-es képet is ha akarod.
Az uj generációval meg nagyon melléfogtál.

Alexease
Gratulalok! <#zavart2><#zavart1><#wilting>
Bazi nagy TV, fenykepezo az van. De printscreen-t csinalni es JPG-t az ma nem megy😊 Eljen az uj generacio! 😊 <#wow3>
Joey_The_Man
Valaki mondja már meg, hogy Edonis van a játékban ? Mert a FORZA tuningnál mindig látom, de amúgy nem nagyon...

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

kaposi1
Azt nem értem ha minden ruhás bolt minden darabját megvettem már, akkor hogy lehet még mindíg ennyi tickettem van.A többivel mit csináljak?

kaposi1
Sajna ahhoz úgytudom clubbot is kellene létrehozni. Az meg offlineban nem megy.Bár ezek után ki tudja.

Tényleg, most hogy mondod online nincsenek, vagy csak nagyon kevesen. Gondolom, hogy ne zavarják a csoportos barangolást.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

hykao
Nálam már nincsenek rendõrök freeride-ban! Egyáltalán nem látok rendõrautókat az utakon, és ha ütközöm, akkor is csak a pajzsok jelennek meg, rendõrök ezután sem tûnnek fel. Nem tudom mitõl lehet ez, lehet, hogy champion fokozaton már nincsenek vagy nem tudom.

@kaposi1: akkor lehet, hogy ez valami bug nálad, és te leszel az elsõ ember, aki 100%-ra jut a játékban miatta! 😊 Ruhákat hiába vásárolok, hisz csak két ruhakollekcióra ad pontot, és azok már megvannak! De számold ki! A képen amit beraktam: a felsõ 3 téma sorban 10 - 20 - 30 pontot jelent, az alsó kettõ pedig 10 - 10 pontot! Szóval ha ezeket (összesen ugye 80 pont) hozzáadjuk a mostani 920 pontomhoz, akkor pont kijön az 1000 pont, azaz 100%.
kaposi1
Most látom hogy rengeteg a ruhás ticketted.Szerintem vásárolj be mindenböl, és meg fog ugrani a százalékod.Kicsit idõ igényes de megéri.

kaposi1
Nekem már volt 170ezres büntim is, de akkor is csak fél percet ültem.

kaposi1
Helló!
Abszolút nem kétkedem.De passzolom hogy miért van nekem 92% és miért neked? De most már módfelett érdekel hogy meddig jutok.
Elméletileg még kellene vennem hat házat, és a szigetböl még be kell járnom 7%-ot. Ezért még pontokat kapok nem is keveset .Kb 960-990 körül kell befejeznem.

Én még nem voltam sitten, de fizettem már 270000$-t. 😊
Ha jól tudom csak 30 sec a börtön.

fsgh
jajj azt hogy utálom...ülhettem fél percet a sitten😛PP ott lehet órákat is ülni?😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Jól kiköltekeztél, vigyázz a zsarukkal! 😊

hykao
Na szóval azért érdekes a dolog, mert én úgy állok 92%-on, hogy már összesen csak a képen halványan látható dolgok hiányoznak!!! Minden más megvan! (kétkedés esetén berakok mindenrõl képet 😄)
sztm is 😊

kaposi1
Milyen teljesítésre váró feladatra gondolsz?
Ami még nekem hátra van? Vagy ugy álltalában, ami még azokra vár ami a 92% elõtt van?

DJ Skyline
bakker, most olvasom, hogy nincs is Countach a játékban (még), én meg végigmazsoláztam az összes szalont, ahol van Lambo' embléma! :|

AntiHero
Hát aztat senkise tuthasa<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

vki
És egy valami közös a TDU-ban, és az NFS5-ben. Mind a kettõt az Eden fejlesztette. Vajon honnan a hasonlóság? 😛

ACER Aspire 5738ZG

DJ Skyline
én is így gondolom, nagyon sokat játszottam az NFS 5-tel! vagy 5x végig vittem a Factory drivert 😄

Adam II
Szerintem az NFS5 volt az utolsó igazi NFS. A Test Drive pont azért tetszik mert hasonlít a régi NFS-ekre csak van benne egy rakás extra.

DJ Skyline
ügyes <#eljen><#eljen>

Jaja, nekem is az NFS5 volt annó a kedvenc, imádtam a Porsche-ket, a Factory Driver módot, meg az orbitálisan hangulatos pályákat (Normandia, Cote d Azur,Pireneusok,Fekete-erdõ stb.). 😊 Remélem TDU-hoz is habar kijön ez az RUF-os pakk, és remélem ezzel együtt már kijavítájk majd a sok orbitális hibát is.

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

atomboy
Azta...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

AntiHero
De lehet hogy ez: Track 3<#idiota>

AntiHero
Passzzz<#confused>

az utánalevõ😊

atomboy
Uff, egy kukkot se tudok germanul... valaki leforditana?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Truck Driver001
A motoros videó alatt lévõ zenének,mi a címe?:C

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

AntiHero
Jó otóóó!
Imádom a Porschekat.
NFS 5 ezér volt a legjobb😄 Leg jobb része szerintem az NFS szériának.

Tegnap megpróbáltam a Millionaire"s challenge-t. Béna vagyok hozzá. Elõször 62:32, másodszorra 61.10 perc lett az eredményem, és mindenneknekimentem, ami él és mozog...

Alexease
<#eljen> Ja a RUF (Porsche) nekem is a kedvencem lesz😉)

Es ha mar csuszas, porges, addig legyen egy masik program, masik Porsche😊))

Porsche Spining <#idiota>

AntiHero
Hát majd..😄

mikor lesz benne RUF?? én is azzal mennék de nagyon<#vigyor2>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2

AntiHero
Baz jöjjön már a TÖBBI KOCSI IS😄

RUF FOREVER, nekem egy ilyen kel!!<#idiota>:
RUF VIDEO1
RUF 2

Ez meg csak szimplán jól motorozik:
MOCI STUNT

RUF lesz szerintem a gedvenc kocsim majd<#idiota>

okok adig dualba volt 1 giga míg nem jött a stalker is kevés volt neki az 1 giga így áéthoztam a szomszéd gépembõl egy felest így szépen megy a stalker a test drivenak meg mind1 ennyi, ja Me0w ami t írtál az biztos nem hiszem hogy a kormány miatt esne le az fps de kipróbálom vki tud még vmi tippet?

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w