Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyerekek a mai találka lehetne itt?
Ez egy kis sziget, Nagyon kevesen szoktak rajta lenni!
Jó nagy a parkoló😄
Bokmarks:
"SG - BONUS TALÁLKAZÓ" 7 32836.58 3.65 41006.93 -0.890 -0.006 -0.455 427917959
U.I.:FERRARIT hol a faszba lehet tuningolni? Ja és a Ford MUstang GT-R Conceptet lehet tuningolni?<#idiota>#idiota>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Vicces volt látni, hogy offline nyertem 30 rangsorolt online versenyt.😊)
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
A második az az hogy ha lockolok valakit, akkor neki visszakell valamit jelölnie? Mert Lockoltam a haverom, elindultam aztán el is tünt 😞.
Elolvastam a faq-t de ott nem találtam rá választ, meg a forumba is rákerestem ilyen címszók alatt: "barát" "barátlista"
Válaszokat elõre is köszi! 😊
Itt van egy kép, a feltárt összes feladat helyéröl.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Off-ban én is csak 89% ig jutottam,pedig még mind a 80 verdát is mevettem...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
😉
Elég brutál volt megtalálni a kihagyott kis szürke részeket.
Ez "irigység".... <#ejnye1>#ejnye1>
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Más: akinek a gépe hardverének gyengeségei miatt lassú vagy akad a játék, az talál a FAQ-ban növényzetsûrûség- és látóhatár csökkentõ módosítást, illetve próbálkozhat még a röpködõ dolgok (madarak, papírfecnik) kiiktatásával (...az \Euro\Bnk\ könyvtárban található "Details" mappa átnevezésével), valamint a gumifüst eltávolításával (...az \Euro\Bnk\FX mappában található "particles.bnk" fájl átnevezésével) - esetleg a forgalom kiszedésével, de az már CHEAT-nek számít, és ONLINE módban pofátlanság alkalmazni...
Bármilyen átnevezett mappa vagy fájl növeli a mentés fájl sérülésének lehetõségét, illetve a játék nem fog tudni normálisan kilépni!!! (Alt+Tab, majd Taskmanager-bõl leállítás szükséges)
Szóval bárminemû variáció elõtt ajánlott mentést készíteni a profil aktuális állapotáról, illetve innentõl kezdve rendszeresen megtenni ezt...
Megmondom õszintén már félve merem feltenni a következõ eredményeket.

Amit tervezek arról az ATARI/EDEN még nem tud.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Together we'll fly someday...
végülis nekem mind1, a lényeg hogy amennyien csak lehet játszunk
más: sajna elég szomorú, hogy csak 8 player látja egymást 1 körzetben egyszerre
tudniillik olyan szinten tele van ez az európai szerver, hogy tegnap már alig volt körzet, ahol nem volt 8 játékossal tele
szal marha jó lenne, ha alkotnának valamit a fejlesztõk etéren, mert nem sokáig fogunk így esténként játszani 😞
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Together we'll fly someday...
Bucsher: Vettem egy TT-t és bejártam vele minden autós szalont, csináltam egy leszállítást és lett motorom 😊 Egyszerû.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nincs víruskeres. Nincs tûzfal. Nincs codec pack. SP2 windows, frissítések mind fent, swapfile fix, felesleges rezidens dolgok nem futnak, memóriaoptimalizáló vackok nincsenek fent, directx friss.
Egyébként a gépemet kb 3 hetente szoktam csak restartolni, de a TDU viselkedésén ez nem változtat. 3 hete újra sem indított géppel (amin közben szoktam flashelni, photoshoppolni, filmet nézni, letölteni, TV-t nézni, zenét hallgatni, néha más játékkal játszani, amikor nemvagyok otthon letöltések / grid computing fut).
Más játékoknál azt tapasztaltam, hogy azért kicsit lassabbak ha már kb 3 hete nem restartoltam a gépet. TDU-nál nincs igazán különbség.
Egyébként 7.2-es catalysttal közvetlen a töltés után mikor megy az animáció az éppen aktuális verdáról mindig akadt az elején, most 7.3-mal folyamatos. Házban sem akad meg 1x sem soha!
Attol hogy jatekra hasznalnak egy szamitogepet, az meg szamitogep jarad😉 Alapveto ismeretek kellenek hozza, mashogy nem megy😉
Az effekt a 7.3 catalyst óta az, hogy a játék városon kivül mindenhol folyamatos! Azaz olyan megállás nincs (picikéket idõnként megakad, mikor tölt vagy zenét vált, de ez egyáltalán nem gáz). Olyan 0.5-1-2 sec-es megállás már CSAK városban van.
Azért van aki, ha máshogy nem is, de mégis megpróbálkozik egy tiszta oprendszerrel és mint ahogy neked is döbbenetes javulás lett az eredmény. Persze, ha egy Win újratelepítés után ugyanúgy (már bocsánat ész nélkül) visszarakják a kodek csomagokat vagy a többi mem rezidens progikat, akkor nem kell csodálkozni, hogy ismét lassulás lesz az eredmény.
Persze nem akarom mondani, hogy ne segítene egy patch többeken, de azért az sem lehet mindenre gyógyír.
Két ismerõsümnél is pont ilyen laggolások voltak a TDU alatt és kb fél óra alatt rendbe lehetett tenni nekik úgy a windos-t (újratelepítés nélkül), hogy nyoma sem maradt az ilyen jelenségeknek. 😊
Szerintem akinek ilyen gondjai vannak a progival esetleg érdemes lenne a saját Windows-ával is picit törõdnie, s haz sem segít, akkor tényleg várni a patch-re.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...