Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
anno beszéltetek a taxi 4-ben levõ tdu reklámrol. itt a shot rola 😄
este akkor sziget körüli online race?
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Van mar a teljes valtozatban Ferrari 250 GTO auto? Mert a beta-ban nem volt.
A sima jobb végre,viszont nem gyorsit ki olyan jól a kanyarokból..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ráadásul itt legalább jól is néz ki 😄
Off oFf! 😄
Úgy sikerült legelsõre L.Murciealgoval 58:30.
Enzoval másodszorra 54:00 re kb.
Harmadszorra 51:00 Agusztával.
Majd még próbálkozok 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ha jól emlékszem 220ezer a 3 mas tuning
am antidetoxvagyki -.- minden lowon? nekem csak egy level of detail beállítás van :c vagy van egy advanced részeltes beállítási menü is?
@
a Winows lefagyott fagyás közben...
Korábbi mentésem ami eltûnt nagyon jól be volt állítva.
Azóta nem találom a fonalat és csak kacsázik az autó az úton.
Vagy olyan érzéketlen a kormány mint egy rúd kolbász vagy rángat és vibrál mint a kocsonya (csak hogy élelmiszereknél maradjak)
Érdekel mindenfél beállítás FF vagy nélkül is.
2 kormányom is van de mindkettõvel botrányosan szar lett a kezelhetõség.
Ugye 3 féle állítási lehetõség van. Steering sens, Linearibilty, meg még valami.
A kormányok: Logitech Formula Force EX és
Logitech Formula Force GP
Segítséget elõre is köszönöm
a Winows lefagyott fagyás közben...
A játékot miko felraktam nem állítottam be gamespy idét és msot nem tok fölmenni hálóra.
Csak az elején tudom beállítani az accountot?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Azthiszem még Mercivel is mentem 51 perc alatt..