Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elotte meg robonykkal vartunk, hogy vlki rankjojjon. Ekkor jut eszembe, nem lehetseges, hogy a lock kizarja ezt a lehetoseget?
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Na ezt übereljétek😛PP

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
2007-04-07 04:56:18 - felkerült leguccsó driver 8800 hoz : http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1613
Vagy 1 héttel leõtte: (7XXX hez) http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1609
Tessék próbálkozni!!!
Amúgy érdemes lesni az oldalt heti 1-2 driver jön hozzá. Vagy a Vistát megnézni vele.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Akkor ha belegondolsz, hogy egy dupla kategóriás kártya gyengébben teljesít akkor valami trükk van a dologban. Ha windows újratelepítés nem oldja meg. Akkor biza a beta driverek nyújthatnak csak segítséget, a játék paccs, vagy papot kell hívni 😄
Amúgy nekem is gond volt, és 7800 szériával az uccsó hivatalos (93,71asszem) driver úgy megfagyasztotta a játékot ha HDMI kimenettel akartam játszani mintha be sekapcsoltam volna a gépet. Csak az utána jövõ beta volt jó. Nvidiánál köztudott hogy driver fejlesztésben igen érdekes állomások jellemzik a cég múltját😄
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Gondolom megpróbálják, azt vagy bejön vagy nem 😄
sland este jössz sziget körüli versenyre? tegnap délután láttalak de mire odaportáltam már seho lse voltál 😞
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
(Szerintem ez legyen egy játéknak a legnagyobb baja.)
100x le lett írva hogy 8800-on nem mindenkinek fut jól a játék!
Jaaa, én hiányolok egy-két dolgot a játékban, csak hogy ki hogy van vele.
Ha kézifékezek 1x már láttam, de szinte sose nyúl le a kézifékhez.
Meg mér van a gyorsasági motorokon hátramenet ?? 😄
Láttam már olyan mocit élõbe amin volt, de az 650 kiló 😄
csak kivül van összekeveredve,hamár beléptél ott az van amit kiír
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Le lett írva minden, ráadásul nem is egyszer!
Van Offtopic, oda át lehet menni sírni.
Van hivatalos fórum is, ott is körül lehetne nézni, mert lehet hogy ott megoldást találtok a problémáitokra, ha itt lusták vagytok megnézni a FAQ-t vagy visszaolvasni!
Szerintem ez is erõsen bugos és biztosan javítják...
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
írj neki valami szépet<#mf1>#mf1>
siubu 2007-3-30 07:55
§Úid : siubu.hk.HKEPC
§A·|´X®É¦V±D§r??:dev:
MSN:
[ ¡»©«³Ì«á¡Ñ siubu ©ó 2007-3-31 09:21 ½s¿è ]
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ezen kivûl volt legalább 2 ilyen verseny,amelyiknél az utolsó pillanatban még én voltam az elsõ és mégsem adta meg...
mostmár meg annyi csiter van,hogy le is mondtam arról,hogy ezt a küldetést ami +1 % megtudjam csinálni...
mentségemre 45 éve csinálták és csak 3 évig,biztos nem ok nélkül