Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Mindenki tudja hogy csaltál 😊 Megnyerni a Hawai lotto 5öst bunda volt 😛
atomboy
Nem. Ezert kellene kuldeni bugreportot.
Kivancsi vagyok, beta teszt idejen elofordultak-e ilyen bugok.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

CivicVTi
Milyen bug volt az?<#idiota> Nekem miert csak a haszontalan bugok jonnek elo?<#wilting>

AntiHero
Ilyen alapon én is csaló vagyok?<#wilting>
Egy BUG miatt több mint 1 MILLIÁRD $ kaptam.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

reaper5687
Tudom, hogy nemsok mindenkit érdekel, de nekem most érkezett meg a drágaszág egynesen Németországból!!! Úgyhogy nemsokára utazok Havaii-ra <#nevetes1><#crazya><#buck>
atomboy
Inkabb ird le, hogy csinaltad. De ne nekunk, hanem a jatekfejlesztonek. Hogy tudjanak ellene valamit csinalni...

LordMonster
Én nem csalok ti is itt beszéltetek pár napja arról hogy az egész rendszer el van csúszva én nem csalok nem is akarok és nem is tudok.
És ne én dögöljek meg hanem aki ilyen meggondolatlanul beszél mindenki tudja aki játszott a játékkal hogy tele van bug-gal és az a csaló aki kiveszi a forgalmat vagy 1000-el megy nem én nem tehetek róla hogy a rendszer rossz és nem csak én jártam már így hogy el van csúszva a verseny és indultam én nem ezen akartam hanem egy másikon.Ha valaki tudna nekem egy szöveget magyarról angolra fordítani akkor kérem írjon privit mert szeretnék írni annak aki csalással vádol.

A profilneved egyedi, és nem használtad sosem a bétával? Ugyanis a bétával használt gamespyid-ket engedi, de a bétás profilokat / profilneveket nem engedi online használni...

Próbáld még ki, hogy abból a könyvtárból ahol a cdkey.txt van, a többi file-t letörlöd (csak a cdkey.txt maradjon ott).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

laci 700
köszi! Mostmár mûködik!
De még mindig nem tudok csatlakozni😞
Csináltam egy új profilt beírtam egy nevet az emailom és egy jelszót.
de nem csatlakozik... megnéztem a gamespy-t és regelve vok és ott sikerült belépni ugyanazzal az e-mailel és jelszóval...
valakinek van ötlete?
thx

Elég csak átírni benne a kódot...

Furcsa, nekem Brandon (arról csatoltam is képet valamikor) és a Merci is sikerült perfectre.
Gabor te meg találj ki valami új challenge-t, ezen mindig lehajrázol egy fél km/h val. 😊

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Szia!

Köszönöm a gyors választ.
atomboy
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited
Itt kell torolni a cdkey.txt-t.

atomboy
A tort verzio miatt van... Mas cracket kell hasznalni, de jobban jarsz, ha eredetit veszed meg.

laci 700
Hi!
Felraktam tegnap a warez verziót hogy kipróbáljam... Még aznap délután meg is vettem a Mediamarkt-ban... Letöröltem a warez verziót és felraktam a boltit amit megvettem. De nem kérte a kódot a játék bekapcsolásakor. Miért? Lehet hogy a régi warez kód van még benne? És ha igen akkor hogyan lehet kitörölni, hogy az új kódot tudjam beírni?
Elõre is köszi!

Sziasztok!
Bocs a kérdésért nem nagyon szeretnék visszaolvasni annyit, hogy választ kapjak a kérdésemre.

Szóval az van megveszem az elsõ autót, megyek GPS szerint az elsõ küldetéshez, odaérek ENTER majd így tovább és START, na és onnantól nem csinál semmit forog a kamera és kész.Mi a probléma?
Nem eredeti a játék hanem tört verzió.

Ui.:Azoktól bocs akik az eredetire esküsznek, ebben az esetben lehet igazuk lesz, de én szeretném kipróbálni mielött megveszem eredetibe.
Oda kell menned a közelébe ésakkor látni fogod..
valószinüleg megsérült a mentésed,de orvosolható,ha elötte leteszed a verdát és át hajtasz azon a ponton..
itt találod azt a küldetést...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

pointer4
Lehhet 😊 de igazán írhatná elõre hogy úgysefog összejönni. Gondoltam rá, hogy lassan megyek, mer csak 20 másodperc marad mindig hátra kb.
Azzal én is sokszor újrapróbáltam, mert azt hittem, én vagyok béna, és lekoppintottam az alját. Végül sikerült megcsinálni, lehet, hogy bugos volt a bug?

pointer4
Énmeg azt hittem az a bug, hogy nemlehet full pontszámmal végigtolni a missziót, de akkor a gép üje 😊
Jaja ! az a tetü Brandon,azt legalább 50 szer elvittem perfectbe,mégse adta meg,pedig vittem ellenkezõ irányba is

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

pointer4
Akkor mosmá nemtom mivan 😊 de akkor ezért van csak 79ed a 80 helyett ?😊 na majd paccs után újratoljuk Brandonfiút 😊 Na nem úgy: )
mind a 3nál van bunus ticket,ezért lehet 80 at szerezni,nekem 79 sikerült

pointer4
ja, akkor elnéztem, csak a manöken tyúkoknál van bonus ticket 😊
A merciset megcsináltam perfektre, csak nem arra kell menni 😄
A szerpentín a bugos 😄
pedig azt meglehet csinálni..
Én 2szer is leszállitottam azt az öreg 300 ast,csak körbe kell vinni,igy a 17 km helyett kb 60-at kell menni vele..

Mike
hát nálam ez még mindig jó szar, a bik videókat sem tudja lejátszani, hiába tettem fel a legújabb drivert, úgyhogy szpen összetörmörítettem a 7 gigát 3-ra, kiirtam egy DVD-re (így majd nem kell installálgatni) és feltetttem a konkurenciát az NFS Carbont (NFS-ekkel sem játszottam már vagy 10 éve) hát hûha. Gyors mint állat, igazi arcade feeling. Elnézést hogy ebben a topikban ömlengek az NFS Carbonról, de haraxom az Atarira. Ha a Carbon tud úgy futni ahogy, akkor a TDU miért nem.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

A stopposoknál/modelleknél nincs tétje annak, hogy perfektre csinálod-e meg õket vagy sem. Ha mindet megcsináltad megadja érte a megfelelõ achievement pontot.

Autószállításnál a perfekt tétje ugyebár a bonus pénz a teljes összegen felül. Egyébként azokat sem muszáj perfektre nyomni, ugyanannyi pontot kapsz érte (de a pénz miatt erõsen érdemes perfektre mindet).

Egyébként autószállításnál is van egy bugos quest, valami õs mercit kell visszaszállítani, hegyi szerpentinen keresztül meg, és akármit csinálsz nem lesz perfekt (pedig látszólag nem von le semmit, a végén mégis nagyonpicivel kevesebb pénzt kapsz - nekem offlineban 1 ponttal és 160 pénzzel adott kevesebbet a 99.999-nél).

pointer4
Melyik volt az elsõ ??
Tegnap megerõszakoltam magam, és csak nyomtam ,és szeltem a kilómétereket kormánnyal. Hmm autobecipelõs missizónál naon jól tud jönni 😄 Sokkal jobb, de gyorsan még nemtudok menni vele. Nyomtam egy online versenyt az autopályán, már sikerült felküzdenem magamat utolsó elõttinek is 😄
Van egy brandon stoppos ürge, valaki aszonta bugos nemlehet megcsinálni, majd másvalaki rákontrázott hogy de. Na megcsináltam perfektre 2x is, de ténleg nem írja hogy perfekt lenne, és nem adja meg a +1 kupont. (40 hibapontal indul és nem rontok belõle)
AdaKiller
kb 10 percnyi út volt hátra a milliós misszióból, mikor connection lost...

Steam Nick: adakiller

Ja és persze ez az online mentésre is igaz...

Elvi síkon VAN lehetõség az elveszett savegame visszahozására, HA az elszállást követõen nem lett NEW GAME nyomva, vagy van az elszállt mentésrõl egy backup. Majd felteszem az elvet a TDU oldalra és ha kipróbáljátok többen is és beválik, akkor a FAQ-ba is bekerül az oldalon.

pointer4
Nemtom pontossan, nekem ezek olyanok mint a kínaiak 😊
AntiHero
Jó film lesz, vagy már van?<#idiota>

U.I.:Huhúúú az a csávó (a nigger) nem az aki az Enzót is összebarbolta?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AdaKiller
beugrottam a drive-in-ba. egy-két verseny elég érdekes. top speed, 2-3-4 ezer km/h...

Steam Nick: adakiller

pointer4
http://www.youtube.com/watch?v=ALYzQHeLXqE
Hmm 😊 ismerõs a néger fószer 😄 meg az Enzo 😄
Ugye, milyen profi a grafika? Még az úton lévõ lapos békák is szépen le vannak modellezve. 😊

Synit HUN
Nekem béka van a képen, de látnám miaz!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Sland
Annyi a lényeg hogy csaltál...

Vagy már megint egy jó kis bug

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Nem is én találtam ki a címet 😊))))

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

LordMonster
Mi van mi ez ne tudok rendesen angolul mondjátok meg!Lécci!

Ez a progi az olyan szomorú embereknek való, mint te, hogy ne fordulhasson elõ többet ilyen. Amúgy tudja valaki, hogy mit ért egész pontosan a Performance Tweaks alatt? Én kipróbáltam a low/mid beállítást, de különösebb változást nem tapasztaltam (a madarak/szemét/stb eltüntetése viszont nem kicsit gyorsított).
én tök jól elvagyok azzal hogy csak cruise-ongolok, meg néha részt veszek ilyen mini gumballokban<#bee1>

robotnyk
persze, meg alacsony rewardosat kell választani, satöbbi, de akkor is, dögöljön meg minden ilyen gyökér.
Lehet, hogy az én 3G-s Northwood-om már gyenge neki, de lehet, hogy a winyóm lassú. (vagy mindez így együtt)

Szerintem ezzel együtt is jó móka a drive-in. Egyszerûen le kell ellenõrizni jobb gombbal elõtte, hogy normális eredménnyel vezetik-e az adott versenyt.
Én mostanra 35 drive-in versenyt nyertem és néha tényleg csalók vették el a gyõzelmet, de a versenyek 90%-a tiszta.

nekem 2giga ramom van x1900gt-vel, valamint egy athlon64 x2 3600+-al. 4xAA , HDR, high detail, 1280*1024 és bizony elõfordul hogy el kezd akadozni.

robotnyk
tömeges gyökérfeszt a drive-in, nagyon elegáns.
Ugyanez a konfigom és próbáltam mindent de nem tudom feltornászni az FPS-m (ugyanazt produkálja low-n, mint high+4AA+HDR-rel).
Megfigyeltem, hogy ott lesz igazán rossz ahol épületek vannak (még a kis falvakban is) és az olyan online lobbikban, ahol 4+ játékos van.
Lehet, hogy kölcsön RAM-mal kipróbálom, hátha az a szûk keresztmetszet...

hykao
Szörnyûnek tûnik az angolság... 😊))
robotnyk
np \o/