Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kivancsi vagyok, beta teszt idejen elofordultak-e ilyen bugok.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Egy BUG miatt több mint 1 MILLIÁRD $ kaptam.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
És ne én dögöljek meg hanem aki ilyen meggondolatlanul beszél mindenki tudja aki játszott a játékkal hogy tele van bug-gal és az a csaló aki kiveszi a forgalmat vagy 1000-el megy nem én nem tehetek róla hogy a rendszer rossz és nem csak én jártam már így hogy el van csúszva a verseny és indultam én nem ezen akartam hanem egy másikon.Ha valaki tudna nekem egy szöveget magyarról angolra fordítani akkor kérem írjon privit mert szeretnék írni annak aki csalással vádol.
Próbáld még ki, hogy abból a könyvtárból ahol a cdkey.txt van, a többi file-t letörlöd (csak a cdkey.txt maradjon ott).
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
De még mindig nem tudok csatlakozni😞
Csináltam egy új profilt beírtam egy nevet az emailom és egy jelszót.
de nem csatlakozik... megnéztem a gamespy-t és regelve vok és ott sikerült belépni ugyanazzal az e-mailel és jelszóval...
valakinek van ötlete?
thx
Gabor te meg találj ki valami új challenge-t, ezen mindig lehajrázol egy fél km/h val. 😊
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Köszönöm a gyors választ.
Itt kell torolni a cdkey.txt-t.
Felraktam tegnap a warez verziót hogy kipróbáljam... Még aznap délután meg is vettem a Mediamarkt-ban... Letöröltem a warez verziót és felraktam a boltit amit megvettem. De nem kérte a kódot a játék bekapcsolásakor. Miért? Lehet hogy a régi warez kód van még benne? És ha igen akkor hogyan lehet kitörölni, hogy az új kódot tudjam beírni?
Elõre is köszi!
Bocs a kérdésért nem nagyon szeretnék visszaolvasni annyit, hogy választ kapjak a kérdésemre.
Szóval az van megveszem az elsõ autót, megyek GPS szerint az elsõ küldetéshez, odaérek ENTER majd így tovább és START, na és onnantól nem csinál semmit forog a kamera és kész.Mi a probléma?
Nem eredeti a játék hanem tört verzió.
Ui.:Azoktól bocs akik az eredetire esküsznek, ebben az esetben lehet igazuk lesz, de én szeretném kipróbálni mielött megveszem eredetibe.
valószinüleg megsérült a mentésed,de orvosolható,ha elötte leteszed a verdát és át hajtasz azon a ponton..
itt találod azt a küldetést...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A merciset megcsináltam perfektre, csak nem arra kell menni 😄
A szerpentín a bugos 😄
Én 2szer is leszállitottam azt az öreg 300 ast,csak körbe kell vinni,igy a 17 km helyett kb 60-at kell menni vele..
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Autószállításnál a perfekt tétje ugyebár a bonus pénz a teljes összegen felül. Egyébként azokat sem muszáj perfektre nyomni, ugyanannyi pontot kapsz érte (de a pénz miatt erõsen érdemes perfektre mindet).
Egyébként autószállításnál is van egy bugos quest, valami õs mercit kell visszaszállítani, hegyi szerpentinen keresztül meg, és akármit csinálsz nem lesz perfekt (pedig látszólag nem von le semmit, a végén mégis nagyonpicivel kevesebb pénzt kapsz - nekem offlineban 1 ponttal és 160 pénzzel adott kevesebbet a 99.999-nél).
Tegnap megerõszakoltam magam, és csak nyomtam ,és szeltem a kilómétereket kormánnyal. Hmm autobecipelõs missizónál naon jól tud jönni 😄 Sokkal jobb, de gyorsan még nemtudok menni vele. Nyomtam egy online versenyt az autopályán, már sikerült felküzdenem magamat utolsó elõttinek is 😄
Van egy brandon stoppos ürge, valaki aszonta bugos nemlehet megcsinálni, majd másvalaki rákontrázott hogy de. Na megcsináltam perfektre 2x is, de ténleg nem írja hogy perfekt lenne, és nem adja meg a +1 kupont. (40 hibapontal indul és nem rontok belõle)
Steam Nick: adakiller
U.I.:Huhúúú az a csávó (a nigger) nem az aki az Enzót is összebarbolta?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Steam Nick: adakiller
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Vagy már megint egy jó kis bug
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Én mostanra 35 drive-in versenyt nyertem és néha tényleg csalók vették el a gyõzelmet, de a versenyek 90%-a tiszta.
Megfigyeltem, hogy ott lesz igazán rossz ahol épületek vannak (még a kis falvakban is) és az olyan online lobbikban, ahol 4+ játékos van.
Lehet, hogy kölcsön RAM-mal kipróbálom, hátha az a szûk keresztmetszet...