Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oniel
kevés neki a ram!

Pls segitsetek egy kicsit.
Szinte majdnem mindig beszaggat a Test Drive
pedig megvan a középszint.Op Rend.:Windows vista Ultimate
CPU:Intel Pentium 4 2;5GHz
Ram:2X256MB Rambus ram
VGA:Ati Radeon 9600se 250MB

Elõre is köszönöm.

Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó

oniel
no? nem segít senki sem?

rotator
Egy sztriptíz pókernél még megérteném, de egy autóversenynél??

oniel
jó nekem egy 50% os is! 😊))

rotator
Nah, megfutottam a 200 km-es versenyt is, valamivel 59 perc felett, tudom, gyík idõ, de én örültem, fõleg mivel egy helyen rossz irányba fordultam meg és úgy kellett visszatipratnom. 😊

oniel
csõ!
nincs kedvem végigjátszani ,valaki egy mentés adjon már nekem légyszi!

reaper5687
Thnx az infot! <#worship>
robotnyk
remélem nem a küldetés mapon keresed a tuning mûhelyt
TCelica
épp ezt mondom hogy a térképen nem jelenik meg.
ezért kérdeztem hogy most mi van 😊

gabi89
Azért van mert nem fedezted fel õket.Minden tuningmûhelyt fel kell fedezni.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

pointer4
Felvállalom ma a HelpDesk szeretpét, de csak mert kevesen vannak itt a Westendben és nincs mit csinálni 😊
Oldal tetjén rákattint FAQ felirat, kikeres térkép, azon szervízek. Járékban megnyom M betû bejelöl (külsõ gombal) összevetve a fotóval GPS uticél, odamegy, felfedezni, és onnantól már csak katt és újraotterem. Egyszer megkell találni õket.
TCelica
Halika.
Valaki meg tudná mondani hogy a kocsikat hogyan lehet tuningolni?
Be van jelölve az a funkció hogy a szerelõ ikonokmegjelenjenek a térképen de amikor a térképet nézem ott egy darab ikont se rak ki.
Még csak a játék elején járok olyan 7-8 %-nál. Lehet hogy ezért van ez?
Légyszi válaszoljatok.

pointer4
Leírom mire gyüttem rá 😊
Rákattint akármelyik multis versenyre (olyan rózsaszíneses).
Ha elõtte világított a térképen(madártávlatban) vagy bevolt karikázva(közelrõl) akkor ott épp futnak, vagy készülõdnek.
Quick Maccs alatt választhatsz hogy rákeresel a játékra ezen a versenyen. Rank vagy nem ranked(számolja a statodhoz a pontot vagy nem (gondolom)) külön külön, nem látszik a másik egyik nézetbõl. Tehát próbáld a másikat ha nem találtál.
Namost én soxor úgy járok, hogy egyikben se látok.
Akkor azt teheted, hogy nem ragaszkodsz ehhez a pályához mondjuk.
Rányomsz Custom gamera (ugyanúgy rank/nemrank) majd alul a options vagy racefilter (nemvaok otthon) gombnál bepipálod az elsõt, aminek nemtom mi a neve, de valmai olyasmit jelent hogy minden versenyt mutasson.
Na akkor tutti hogy jön egy lista legalább 5-6 futó versenyrõl.
Írja hogy van-e collosion bekapcsolva, meg hogy már jáccanak, vagy várnak játékost, verseny nevét. Mind jó, mert ha verseny végén kivárja a host a lobby 10 seces visszaszámlálását (és nem nyomogatja az entert a nexten(ez játékosnál is igaz, várd meg míg visszakerülsz a lobbyba, különben reconnect)), akkor te is mehetsz a köv körben (csak ne 1 órás verseny legyen 😄).
Hát kb ennyi.
Ott még amikor látod már a többieket, meg a háttérbe a versenypályát. Még választhatsz autot, látod a többiekét,és alul a switch status gombal zöldre váltva a lámpát a neved mellet, te is indulni fogsz ha a host startol.
Ha a Switch Status nem mûködik akkor õk még futnak. Viszont nézheted õket 😊 Dumálhattok is, és Friendsbe is belerakhatod õket.
Te is indíthatsz verseny ha akarsz, fognak jönni emberek 1 percen belül tuti.
Na akkor nemtudom mit ír ki, ha pl csak G kategóriával lehetne elindulni és neked nincs ilyened.
Bocs a hosszúranyúlt szövegért, fõleg akinek ez már ismert.
pointer4
Nemlehet inkább, hogy USB driver, vagy chipsetdrivered nincs felrakva alaplapra ??
Nekem Nforce4 chipset, és külön még régen felraktam USB drivert amit adtak hozzá.
És minden USB-S, a bill/egér/kormány/cd-rom(amirõl a gamma fut).
És csak akkor van pillanatnyi megállás, amikor térképet tölt be, olyan 50km es távonként.
hykao
Mert egytõl egyig hibás volt a képlinkelésed. Töltsd fel ide az sg-s galériádba, és linkeld innen a képeket - ha másképp nem megy...
Pontosan.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Hali.Egy kérdés:akár GameSpy-on akár TestDrive szerveren szeretnék játszani neten,nézi a széria számot,igaz?

armageddon666
...de 8800on is akad... meg leszakadozik... meg hasonlóak... USBvel úgytûnik nincs jóban...

@

jól lett iptimizálva gyengébb hardveren is elfut és elég szép grafikával, így kéne optimizáli minden játékot.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

tomas10
öcsém a játék elindul 512 mb ramon p.4. 1.60 procin

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

AdaKiller
kössz😊

Steam Nick: adakiller

Pacal17
Mér töröltétek a hozzászolásom?

pointer4
Hogyne lenne hatása! hajjaj!
Csak ugye a mondás is úgy tartja, Szarból nem lehet várat építeni. (Audira gondoltam)
Lehet hogy sose ment 240 felé tuningolva, de akkor tuningoltalanul pl 210 et értél csak el. Hosszú egyenesen tuti megy még többet is. Persze dombos se legyen.
autoszimulator
P gomb, majd restart.

.: mobilize.hu :.

Sziasztok,

Van a játékban olyan gomb amivel rögtön újra lehet kezdeni a versenyt? Olyan felesleges végig nyomni, ha az ember már az elsõ kilométeren elront valamit.

A másik, hogy én nem nagyon látom a tunningolás hatását. Van mondjuk egy kis audim, tunningolom, elvileg 275 lenne a végsebessége, de 240-nél sosem megy többet.
reaper5687
Én még nem is láttam olyan online versenyt, ahol más is volt, mindíg csak teszt run lehetõség volt <#fejvakaras>
pointer4
ÉS MINDENKI EGYSZERRE! BOLDOG SZÜLINAPOT ADAKILLERR !!! 😄
Ennek örömére este szervezhetünk egy nagy gurulást.

Valameik nap mentem multi versenyre idegenekkel. Bementem a versenypályásra, majd a srác 4-5 menet után átváltotta egy másikra, (pontosan nemtom ezt hogy kell menet közben, de mindegy is) egy kb 60 km es verseny volt, nem mentem végig, de az elsõ 20 km az egyenes út volt 😊 néha néha kanyarral. Megkéne keresni 😊
pointer4
Van olyan hogy elõre dõlés mocin, az fontos! Mert sokkal gyorsabb, de irányíthatatlnabb. Meg van olyan hogy hátradõlés, és akkor gázadásnál csinál ilyet 😊 Fõleg dombon felfele jó véletlenül megnyomni, és máris hátraszaltó az eredmény 😊
AdaKiller
options controll és megnézed mire van állítva.

fsgh
hogy kell 1 kerekezni a motorral?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

AdaKiller
nincs még magyarítás

AdaKiller
na kész az új klub, a régiek közül aki akar jöjjön, aki nem az maradjon ott😊 aki meg szimplán akar csatlakozni privi...😊

Hali.
Biztos hülye kérdés, de volt a bannerben nemrég egy link a játék magyarításával kapcsolatban.
Kész van a magyarítás és ha igen hol lehet leszedni?
Feryvel összeröffentünk fényképezésre, ez csak a töredéke az elkészült képeknek

jaja, jó kis kép lett, sikerült úgy beállítani , hogy így nézzen ki a fényszóró.. na még egy két kép, ha nem haragszotok meg:

autoszimulator
Végre volt kis idõm játszani, repkedtem is egyet kettõt a motorommal, meg közben kicsiny müvészi hajlamom is ki tudtam élni 😄

.: mobilize.hu :.

Boconadi
de szép lámpája van gecc!
Itt vunk:

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

hykao
Legközelebb jpg-be mentsd, mert így gif-ben a képminõség szar, a fájlméret viszont nagy.
trackmaniac
Sziasztok! Nemrég volt egy kis tali:

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

szabod
Valaki nem tudná felrakni a mentését? Az enyém ugyanis beszart és a backup se jó, mert nagyon az elején van. Elõre is köszi.

Mente et Malleo

Danman
na és még pár kép mára😊<#vigyor2>
legújabb szerzeményem

és egy oldstyle kép

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Danman
A Maserati csodákra képes!<#idiota><#idiota>

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Eisenhower
kezd berátgatni már ez a béna ai. amikor haladnom kéne tuti hogy mennek 5-el grrr. mondom magamba a mai estét az ilyen homokos csávok meg lotyok hurcolásával töltöm.... de felidegesítenek

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

reaper5687
MIlyen klub? Van még hely?
Sland
Megvan, klubbtag vagy!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Ha nem megy vmi a ventrivel kapcs, segítek msn-en: [email protected]

TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU

Sziasztok! Én most benne lennék egy kis multiban. Gyertek fel ventrilo-ra, hogy tudjunk közben dumálni, és ne kelljen megállni az autókkal chatelgetni. Host ip: 87.229.7.239 port: 3784 Megtaláltok a Test Drive Unlimited szobában, jöhet bárki, publikus a szoba.

TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU

atomboy
Na megvan, de feher a neved. Es a feher nevuek nem latjak, mit irok...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka