Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szinte majdnem mindig beszaggat a Test Drive
pedig megvan a középszint.Op Rend.:Windows vista Ultimate
CPU:Intel Pentium 4 2;5GHz
Ram:2X256MB Rambus ram
VGA:Ati Radeon 9600se 250MB
Elõre is köszönöm.
Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Oldal tetjén rákattint FAQ felirat, kikeres térkép, azon szervízek. Járékban megnyom M betû bejelöl (külsõ gombal) összevetve a fotóval GPS uticél, odamegy, felfedezni, és onnantól már csak katt és újraotterem. Egyszer megkell találni õket.
Valaki meg tudná mondani hogy a kocsikat hogyan lehet tuningolni?
Be van jelölve az a funkció hogy a szerelõ ikonokmegjelenjenek a térképen de amikor a térképet nézem ott egy darab ikont se rak ki.
Még csak a játék elején járok olyan 7-8 %-nál. Lehet hogy ezért van ez?
Légyszi válaszoljatok.
Rákattint akármelyik multis versenyre (olyan rózsaszíneses).
Ha elõtte világított a térképen(madártávlatban) vagy bevolt karikázva(közelrõl) akkor ott épp futnak, vagy készülõdnek.
Quick Maccs alatt választhatsz hogy rákeresel a játékra ezen a versenyen. Rank vagy nem ranked(számolja a statodhoz a pontot vagy nem (gondolom)) külön külön, nem látszik a másik egyik nézetbõl. Tehát próbáld a másikat ha nem találtál.
Namost én soxor úgy járok, hogy egyikben se látok.
Akkor azt teheted, hogy nem ragaszkodsz ehhez a pályához mondjuk.
Rányomsz Custom gamera (ugyanúgy rank/nemrank) majd alul a options vagy racefilter (nemvaok otthon) gombnál bepipálod az elsõt, aminek nemtom mi a neve, de valmai olyasmit jelent hogy minden versenyt mutasson.
Na akkor tutti hogy jön egy lista legalább 5-6 futó versenyrõl.
Írja hogy van-e collosion bekapcsolva, meg hogy már jáccanak, vagy várnak játékost, verseny nevét. Mind jó, mert ha verseny végén kivárja a host a lobby 10 seces visszaszámlálását (és nem nyomogatja az entert a nexten(ez játékosnál is igaz, várd meg míg visszakerülsz a lobbyba, különben reconnect)), akkor te is mehetsz a köv körben (csak ne 1 órás verseny legyen 😄).
Hát kb ennyi.
Ott még amikor látod már a többieket, meg a háttérbe a versenypályát. Még választhatsz autot, látod a többiekét,és alul a switch status gombal zöldre váltva a lámpát a neved mellet, te is indulni fogsz ha a host startol.
Ha a Switch Status nem mûködik akkor õk még futnak. Viszont nézheted õket 😊 Dumálhattok is, és Friendsbe is belerakhatod õket.
Te is indíthatsz verseny ha akarsz, fognak jönni emberek 1 percen belül tuti.
Na akkor nemtudom mit ír ki, ha pl csak G kategóriával lehetne elindulni és neked nincs ilyened.
Bocs a hosszúranyúlt szövegért, fõleg akinek ez már ismert.
Nekem Nforce4 chipset, és külön még régen felraktam USB drivert amit adtak hozzá.
És minden USB-S, a bill/egér/kormány/cd-rom(amirõl a gamma fut).
És csak akkor van pillanatnyi megállás, amikor térképet tölt be, olyan 50km es távonként.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Csak ugye a mondás is úgy tartja, Szarból nem lehet várat építeni. (Audira gondoltam)
Lehet hogy sose ment 240 felé tuningolva, de akkor tuningoltalanul pl 210 et értél csak el. Hosszú egyenesen tuti megy még többet is. Persze dombos se legyen.
Van a játékban olyan gomb amivel rögtön újra lehet kezdeni a versenyt? Olyan felesleges végig nyomni, ha az ember már az elsõ kilométeren elront valamit.
A másik, hogy én nem nagyon látom a tunningolás hatását. Van mondjuk egy kis audim, tunningolom, elvileg 275 lenne a végsebessége, de 240-nél sosem megy többet.
Ennek örömére este szervezhetünk egy nagy gurulást.
Valameik nap mentem multi versenyre idegenekkel. Bementem a versenypályásra, majd a srác 4-5 menet után átváltotta egy másikra, (pontosan nemtom ezt hogy kell menet közben, de mindegy is) egy kb 60 km es verseny volt, nem mentem végig, de az elsõ 20 km az egyenes út volt 😊 néha néha kanyarral. Megkéne keresni 😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Steam Nick: adakiller
Biztos hülye kérdés, de volt a bannerben nemrég egy link a játék magyarításával kapcsolatban.
Kész van a magyarítás és ha igen hol lehet leszedni?

.: mobilize.hu :.

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Mente et Malleo
legújabb szerzeményem
és egy oldstyle kép

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU
TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU