Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pubiloál
12.990ft a fifa évek óta, szóval mégnagyobb pofátlanság<#idiota>

atomboy
Rendben, repulok.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Sland
22:30 Cadilacc szalon?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

atomboy
Ma este raerek.

robotnyk
nem az eltalálásról beszéltem, hanem a supportról, a cnc maga nem tetszik.
Sland
Akkor valamikor valahol találkozni kéne, hogy felvegyelek a Friendsbe hogy meghívhassalak

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

gabi89
Ea vs Atari dologba nem kellene belemenni lehet,hogy a C&C Tiberium Wars játékot eltallták de nézzük akkor a fifa,nfs sorozatot évek óta bugos a fifa grafikája nem változik és évente elkérnek érte 10rúgót ami pofátlanság...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

atomboy
Jelentkezek.

pointer4
Na lesz ma valami tali, gurulas ilyesmi ?
Mar jaccom 2 oraja, de csak idegenekkel talalkoztam.
pointer4
"A bugokról pedig, tessék mutatni nekem olyan játékot, ami teljesen bugmentes, és ekkora a technikai repertoárja... "
Passziansz 😄
bertino
<#idiota><#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

pubiloál
Én alapból szeretem a bugokat, mert lehet rajtuk röhögni... de azon nem tudok amikor azt mondja a Securom az én drága ( <#idiota> ) TDU dvd-mre hogy nem eredeti... Hát igen amúgy ez jó dolog hogy belevágtak valami újba, ez becsülendõ

bertino
oké fõnök, csak egy észrevétel volt...

Sland
Most már van még egy!

autoszimulator
Te innen nem láthatsz a dolgok mögé.. Mi miatt is vannak a szerverleállások. Ezen szerverek müködése elég komplex, a fejlesztések miatt pedig le kell állítani. Ha játszottál már más netes játékkal, akár FPS akár más, tudod hogy a szervert néha le kell állítani, újrainditani stb. És ezek a szerverek még fejlettebbek, mint mondjuk a CoD2-ben vagy counter strikeban használtak, hisz azok kb 12-64 embert kell "elbírjanak", míg a TDU szerverek sokkalsokkal többet... Biztos vagyok benne, hogy helyre fog minden állni, de azt ti sem várhattátok el, hogy egy teljesen újfajta játék minden kis gond nélkül el fog indulni, még a BÉTA tesztek ellenére is..Itt nem volt semmi elõre kitaposott út, melyet nagyjából lehetett követni, nem volt jól bevált módszer, itt újat kellett alakítani.

A bugokról pedig, tessék mutatni nekem olyan játékot, ami teljesen bugmentes, és ekkora a technikai repertoárja...

.: mobilize.hu :.

bertino
már van ilyen klub... direkt szintén csak csempionoknak...

Sland
Alapítottam egy klubbot
HUN Champions a neve
Csak Champion szinttõl lehet belépni.
Aki megfelel a kritériumnak és jelentkezni akar, az szóljon!

bertino
Atari ugy szar ahogy van, pont az ilyen fos átiratok miatt

robotnyk
mondom, én elvagyok azzal ha bugos, ez ezzel jár, de az eddigi 0 kommunikáció, meg a sebesség, az már azért kicsit bicskanyitogató.
Willi Betz
Én nem tudom mit vártok egy ilyen játéktól.Azt hiszitek,hogy egybõl tökéletesre sikerül?<#wow3>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

pubiloál
Mondjuk az tény hogy az EA-nak "kicsit" több pénze van az ilyesmire, mint az Atarinak... legalábbis szerintem... de az Atari hogy akkor pc-n is nagy kiadó lenni, ha ennyire lexarja a kiadott játékának a rajongóit?

Willi Betz
Igazságnak igazság volt,csak nem így kellett volna elõadni ennyi.

robotnyk
jah, nem az a baj, hogy egy pcs játék bugos, szar trend de ez van. hanem az a baj, hogy annyira bugos mint ez, és akkor van pofájuk már lassan 3 héttel a megjelenés után kiböfögni, hogy majd lesz patch... izé, májusban, addig így jártatok. nem vagyok különösebben nagy EA fan, de nézzétek meg, a cnc3hoz 1 hét alatt 3 patch jött ki, rögtön egy már a megjelenés után egy nappal. ez a support, nem pedig az a szánalmas szar amit az atari mûvel.
pubiloál
Én akkor is megvettem volna, mert semmi nem tud eltántorítani a TDU-tól... de legalább tudnánk hogy mi vár ránk<#idiota> Vagyis az el tud ha el sem indul Hála a jó égnek sikerült megcsinálni... nah le is nyugodtam, teszek vagy 300km-et vmeik kocsiba... sry az állítólagos fikázásért, ami az igazság volt<#idiota>

Willi Betz
Meg örülnöd kéne annak,hogy mekkora területet modelleztek le és hány autót és hozzájuk tartozó fizikát,hangot stb...

bertino
pont a meglepetés ereje és a nagyon HD-sága miatt nem adták budgetben
épp ezért kéne support ezerrel és nem a konzolos szar kieg-kel foglalkozni hanem, hogy a PCsek is normálisan tudjanak gamelni...

Willi Betz
Most nehogy azt mond,hogy elvárod a játékkészítõktõl,hogy felsorolják a doboz hátulján a játék összes hibáját.
Ez eléggé idióta felfogás.Ha felsorolnák szted ki venné meg?

pubiloál
Mert ugye szerinted sincs a doboz hátulján felsorolva az az 500 bug ami a játékba van?? Én nem fikázom, mert nagyon jó játék... de komolyan, mondjuk ha budget kategóriába adták volna ki, akkor érted, semmi... de nem!

drater
Én is eggyet értek ha a Betaból tudtad hogy hibás ás bugos akkor minek vetted meg?

CivicVTi
<#wow3><#wilting>

Willi Betz
Ha nem tetszik faszért vetted meg?
Másik,hogy érdekes módon más nem hisztizik ezért,szóval ilyen ember nem kell ide aki csak fikázni tudja.

CivicVTi
Mondom, en javaslom a Yasuval. Eddig meg sose szolt be, hogy nem jo.

pubiloál
Jó... és addig most mit csináljak??!! Ki mertem venni a DVD-t, erre már nem is eredeti??? Atari meg az Eden szépen lejáratja magát...

CivicVTi
Ense, de most latunk<#wow3> Remelem mar nemsokaig...

pubiloál
Hátde bazze nehogy már 10.000Ft-s játék a szar hülye Yasuval menjen, ami warez verzióhoz való... ez komolyan mondom hihetetlen... ennyi szar dolgot én még nem láttam egy helyen

CivicVTi
Nekem Yasuval megy. A dvd meg a tokban pihen😄 Csak a szamot irtam at.

pubiloál
Hmmm de felba**tam az agyam!! Kivettem az EREDETI TDU dvd-t, visszateszem, indítanám el a játékot, erre kiírja hogy tegyem be az eredeti lemezt... #&>#¢°%ð[ߤ@&!!!! Ezt nem hiszem el, ez a játék már szánalom mennyire xarul van összerakva, teli van bughegyekkel, xar szerver, minden... mostmég ez is, komolyan mondom szánalom!!! Nem tudna valaki segíteni?

trackmaniac
Hali! Mi a klub neve?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

pointer4
Ense fertem be, de megyunk ha van hely 😊
bertino
hát tudjátok a faszkivan az atarival és az eden-el

gduck
Hali! Én nem fértem be a klubba, de az újba szívesen mennék 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Atti12
ez nem gyorsulási verseny volt, csak kiállítás 😊. Taszáron lesz a gyorsulási verseny május 1.-jén 😄. Volt egy dragster, ott álltam mögötte, erre az a hülye beinditotta és elkezdte brummogtatni, azt hittem beszakad a dobhártyám de nagyon nagy élmény volt 😄. le is videoztam, ha gondoljátok feltölthetem majd valahova.

robotnyk
jó képek, de azon fennakadtam egy kicsit, hogy gyorsulási versenyre mi a francnak kell pace car? 😄
Atti12
vélemény? 😊

Tiger99
Köszi szépen csak nem találtam meg,elsõre visza meg elég sokat kellet volna olvasnom.

Xbox live nick:Joni99Vi

Vagy elég csak átírni benne a kódot.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\
itt lesz egy cdkey.txt ezt kell majd törölni...

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Tiger99
Üdv!
Megszeretném kérdezni hogy a cd kulcs átirásához hol kell törölni egy fájlt mert megvettem eredetiben is de nem tudom átírni,uninstalláltam is és utánna sem volt jó!Segítsetek!

Xbox live nick:Joni99Vi

Atti12
na egy kis off 😊. A debreceni Allianz autókiállításról néhány TDU-s kocsirol kép 😊.
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
kép10

Remélem nem baj hogy beraktam õket 😊. Saját képek amúgy

Én most léptem ki a játékból, mert egyéb dolgom van (fejlesztem a TDU weblapot) és tökéletesen ment, connection lost sem volt. Mondjuk online versenybe nemtudtam belépni, de az eddig is kissé instabil volt (vagy beengedett vagy nem).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu