Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synit HUN
Lefeküdt aludni a barátod?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

A vista naon visszafogja a gépet játéknál a ram miatt.Az xp-vel jobb volt!!!A rainbow six:las vegas is

© k7000i-nak 3.0 pentium(ht)2×512 ram 9600 pro 800×600 játszhatatlan volt.Gépet cseréltem Proci:3800 x2 1gb kingmax 800mhz 7300gt ddr3 ram most hdr meg anti nélkül 1024×768 jól fut

Vviikkttoorr
Lenne egy kérdésem!
A FAQ-ba olvastam hogy az autokat lehet tuningolni többféleképpen! De én csak ien KIT-eket tudok beleveni ami teljesítménynövelõ! Semmi extra felni meg matrica stb.
Felnit csak autóvásárlásko tudok választani e akkor is csak 1-2 közül! :S

Gyere át ide és ott a megoldás: Off topik

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

AntiHero
Mivan az a merci megdöglött?<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Remélhetõleg a pecs ezt is orvosolja...
Nálam még olyan is volt nemegyszer,hogy a host lépett ki,mikor vesztésre állt..
Én is csak azért erõltetem,mert külömben az elsõ 20 nagyon elhuz,már igy is rengeteg az elõnyük..
Ja! már csak 200 pont😊

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Eisenhower
reggelt. addig nyomtam a küldiket hogy most egy darab sincs a térképen holott még kb 44-46%nál lehetek help mi 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

és mi a megoldás?
bocs, de tényleg tök kezdõ vagyok...
reaper5687

Igen?? Nem is néztem... 😊 Kösz
Azért én ezt a ranked-et nem fogom sokat erõltetni mert:
- Idegesítõ, hogy minden verseny után szétesik a lobby
- Sok a hülye kölyök aki kilépeget, miután látja, hogy nincs esélye
- cheaterek (bár szerencsére én még eggyel sem találkoztam)

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

AntiHero
Cracket használsz a játékhoz. Ez miatt van magasabb ára a kocsiknak.

Szevasztok. Van egy kérdésem. Nektek kerül vmi a játékban 100.000 és 1.000.000 $ között? A következõ történt: akartam venni egy Jaguárt, kb. 97 ezerért (170 ezrem volt), akarok kérni hozzá egy 5 ezer dolláros felnit. erre azt írja: nincs annyi pénzem. nézem az árát: 122 ezer helyett 1.022.000 virít a monitoron! utána gondoltam végig, nem láttam autót 100 ezer és 1 millió között. egyet sem. vkivel fordult elõ hasonló, mert a hozzászólások között nem találtam semmit? mi lehet a gond?
Hu bazzz bronco! elhuztál 700 pontal,csak le kell hoznom a kormányt a fiaimtól...
90. hely az már nem rossz,...Gratula<#taps>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

AntiHero
Majd ha lesz carpack akkor azt onnan lehet letölteni!
Elvileg májusba lesz patch, ha lesz<#idiota>

trackmaniac
Sziasztok! A Download rész mikor lesz vajon elérhetõ? És mit lehet majd onnan letölteni? Tudja valaki?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

pointer4
Thnx
Danman
ha 61%os mentés elõtt ment, (mivel én naiv feltételezem hogy csak elrontódott a mentésed azelõtt 99%osan kivitted a játékot) akkor próbálj new gamet kezdeni állítsd be jól a beállításokat nézd meg hogy volt, aztán 61%os mentés és elvileg úgy rakd be ahogy azelõtt volt...hú visszaolvasva elég zavaros de remélem érthetõ

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

atomboy
P gomb, es ott van Editor mellett.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

hykao
Gondolom a "Hi folk!" magyar megfelelõje. 😊
HUH!! ettõl a "csá nép"-tõl már borsodzik a hátam...
Ez valami új suliszlogen a tiniknél???

pointer4
Mivel kell Bookamrkot letrehozni ? Mert a terkepen nem talalok ilyet. Azt gyorsan mert leviszi a fejem valami repulo 😊
csá nép! egy kis segítség kéne! letöltöttem ezt a 61%-os mentést belépek és mindne fain de az irányírhatóság naon rossz... próbáltam állítani az érzékenységet az optionsba de nem naon akar menni tudnátok vmit segíteni????

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

gduck
Nem hiszem hogy vesz bele 2x512MB RAMot (RAMBUS kizárólag csak párba mehet), mert azon az áron komplett gépet vehet 😞 És sajna mást nem is tud tenni: új alaplap+RAM+VGA

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

fery02
Azt nem értem, hogyha a hard core mód az élethûségrõl szól, akkor miért nincsen szinte gravitáció? 😛 Ítra pointer4 egy remekbeszabott nem rövid hozzászólásban, hogy ha mi host-olunk versenyt, akkor 1 percen belül csatlakoznak hozzánk játékosok. Hozzám még soha sem csatlakozott senki sem, volt, mikor direkt vártam 5 percen keresztül, semmi. Meg az is érdekes, hogy egyszer én írtam, hogy go, a lobbyban várakozásnál, haladjunk, és visszaírtak a többiek, hogy akkor állítsam ready-re az állapotomat, mikor már rég ready-n voltam 😞

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

robotnyk
az új kedvenc.

gabi89
Hol élsz te a 9600-os vga nem egy középszintû kari sm3-at se tudja.Fõleg,hogy se változat ami butított tudtommal.512ram is kevés na meg a 2,5Ghz proci se a legjobb de talán még az a legjobb az egész gépben 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

robotnyk
két port kell a játéknak, 1366 és 30000, ha jól emlékszem
fsgh
jaa akkor ugy repkednek a képeken😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ilyen nekem is volt
amikor kikapcsoltam optionsban az online interactionst...

Blenda Stompa
igen gamespy-t bepipaltam.
volt mar valakinek itten ilyen problemaja csak nem tudta õ se a valaszt es szerintem igy mar 2en vagyunk...nekem d-link routerem van...valaki mas aki ilyennel van neten? annak müxik?<#szomoru1>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

atomboy
Akkor nem onlinen vagy. Bejelolted a gamespyt profilkeszitesnel?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

elethubb fizika.. 0 gravitacioval kb😊
fsgh
Hardcore mode mit tud??

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Blenda Stompa
igen ám, csak nekem az a gyanús hogy mindenkit "Dan"-nek meg "Philip"nek hivnak akárcsak offline módban...tehát nincsenek például "GreG55xydfhk" és hasonló krix-krax nevek...ez bajom😊 + mindenkinek tökugyanolyan gépies vezetési stilusa van akárcsak az AI-nak... <#help><#conf>

Sziasztok! Ha van vkinek kedve, jöjjön multizni! Fent vagyok ventrilon is (ip: 87.229.7.239 port: 3784, megtaláltok a test drive unlimited szobában) Msn: [email protected] . Ha msn-en ír valaki, küldjön msn plus hangot, hogy halljam játék közben! Thx!

TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU

tunes innen
Én 2 lehetõséget is látok a problémádra..
Az egyik a kötél,a másik eshetõség a 380-van lehetne...

oniel
a bõngészöbe van a keresõ na ott!!!<#beka3>

pointer4
Ha felenged a szerver játszani, akkor mást is látnod kell.
Csak ne menj baromi gyorsan. Autoz 15 percet, és tutti sokakkal találkozol.
pointer4
A böngészõben csak a kedvenceket találod, meg beállításokat, még jó hogy nicns benne savegame, azt érdemes a neten csinálni mondjuk a googleba. <#beka3>
Blenda Stompa
Guyz!
Valaki akinek routere van help me pls. Nem látom az online játékosokat!<#hehe> - mit kell beállitani hogy lássam?

pár hete valaki feltette ugyanezt a kérdést, de nem kapott rá kielégitõ választ. Any idea?

oniel
amugy már minden böngészöt átkutattam a save után de nem találtam!

a sok linkmegadások az oldalakon teljesen meg bolondítják a böngészöket!
fffúúújjj!!!!

oniel
miért?egész jo gépe van csak ramot kell még bele nyomni és király lesz!!!!
én is veszek még a gépembe még vagy 3gb ot mellé oszt akkor király lesz!😊

Ez neked középszint?Mihez? talán egy poker gammához igen

oniel
thanks!

nekem 1gb van mégis szagat!
de van a beállitásnál olyan hogy hdr van aki azt kapcsolja le és nem szagat tovább de vanolyan is hogy anti aliasing ott ha 2x vagy 4 x re veszed fel akko rlehet hogy jobb lesz valamivel!
de nekem 1gb van amd 64 bit vista 64 bit alatt és ugyanez van! 😊

pointer4
Az 512 Mb ram a Vistának kevés, nemhogy alatta a TDU-nak.

Szerk: megelõztek 😊
AdaKiller
vidkari meg fõleg...

Steam Nick: adakiller

Itt egy 61% mentés linkje.
http://www.cheathappens.com/show_download.asp?ID=22331

Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó

oniel
pláne vista alatt!