Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
A FAQ-ba olvastam hogy az autokat lehet tuningolni többféleképpen! De én csak ien KIT-eket tudok beleveni ami teljesítménynövelõ! Semmi extra felni meg matrica stb.
Felnit csak autóvásárlásko tudok választani e akkor is csak 1-2 közül! :S
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Nálam még olyan is volt nemegyszer,hogy a host lépett ki,mikor vesztésre állt..
Én is csak azért erõltetem,mert külömben az elsõ 20 nagyon elhuz,már igy is rengeteg az elõnyük..
Ja! már csak 200 pont😊
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
bocs, de tényleg tök kezdõ vagyok...
Azért én ezt a ranked-et nem fogom sokat erõltetni mert:
- Idegesítõ, hogy minden verseny után szétesik a lobby
- Sok a hülye kölyök aki kilépeget, miután látja, hogy nincs esélye
- cheaterek (bár szerencsére én még eggyel sem találkoztam)
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
90. hely az már nem rossz,...Gratula<#taps>#taps>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Elvileg májusba lesz patch, ha lesz<#idiota>#idiota>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Ez valami új suliszlogen a tiniknél???
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
amikor kikapcsoltam optionsban az online interactionst...
volt mar valakinek itten ilyen problemaja csak nem tudta õ se a valaszt es szerintem igy mar 2en vagyunk...nekem d-link routerem van...valaki mas aki ilyennel van neten? annak müxik?<#szomoru1>#szomoru1>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU
Az egyik a kötél,a másik eshetõség a 380-van lehetne...
Csak ne menj baromi gyorsan. Autoz 15 percet, és tutti sokakkal találkozol.
Valaki akinek routere van help me pls. Nem látom az online játékosokat!<#hehe>#hehe> - mit kell beállitani hogy lássam?
pár hete valaki feltette ugyanezt a kérdést, de nem kapott rá kielégitõ választ. Any idea?
a sok linkmegadások az oldalakon teljesen meg bolondítják a böngészöket!
fffúúújjj!!!!
én is veszek még a gépembe még vagy 3gb ot mellé oszt akkor király lesz!😊
nekem 1gb van mégis szagat!
de van a beállitásnál olyan hogy hdr van aki azt kapcsolja le és nem szagat tovább de vanolyan is hogy anti aliasing ott ha 2x vagy 4 x re veszed fel akko rlehet hogy jobb lesz valamivel!
de nekem 1gb van amd 64 bit vista 64 bit alatt és ugyanez van! 😊
http://www.cheathappens.com/show_download.asp?ID=22331
Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó