Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyébként Neked most megy?
Piros az egy session alatt megtett út (nem néztél térképet és nem mentél be házba/versenybe/autókereskedésbe stb.
Zöld az amerre menni kell, ha a GPS aktiválva van.
Kék a már bejárt utakat jelzi (a kék árnyalatai jelzik hogy az adott helyen lévõ utak közül melyik van magasabban, ha jólemléxem ami sötétebb kicsit, az híd/magaslati autópálya).
Az összes utat azért érdemes felfedezni, mert így megtalálod az összes küldetést és mert ez is egy teljesítendõ feladat: a teljes úthálózat felfedezéséért külön pontot kapsz - ami beleszámít a game progress-be(%).
A zsernyákok abbafejezik az üldözést, ha x ideig hibátlanul úton (!)vezetsz (nem mész neki senkinek). Ha a füvön ácsorogsz/nem az úton mész az nem számít bele, nem csökken a körözöttség.
#19444 nekem tonline-al bejön.
*Posse*T.W.D*
miért kell felfedezni az összes utat?
meg mire jó a térképen a kék csíkok? a kicsin is, meg a nagyon is látni, de van hogy csak egy hosszú egyenes szakasz van , ahol még nem is járhattam szerintem.
a piros gondolom ahonnan jövök, x méterig, a zöld meg amerre menni kell.
a rádiót köszi, az engem is érdekelt😄 de nem muszáj mp3-akat belemásolni, lehet akkor winampos playlistet is?
Together we'll fly someday...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mikor engedi a motorokat meg/nézni/venni??
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
-index nincs
-az utakat levághatod, de mivel ugy is fel kell fedezni az összes utat, jobban jársz ha bejárod öket.
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
a másik, index van?
rendõröket hogyan lehet lerázni?
Van hogy el kell jutni egy versenyhez, de nem tesz egybõl oda. a gps mutat ugyan utat, de ha átvágok az erdõn , sokkal gyorsabban odajuthatok
A Ranked versenyek végén mindenképp kilép a lobbyból is, tehát újra létre kell hozni a játékot.
Ha Single Player-ban az ai-val versenyzek, akkor el lehet nyerni az autojat, vagy csak penzt lehet nyerni? thx
http://kepup.extra.hu/?mclaren442km.jpg
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Ja és a karakterek kopasz lett és teljesen már ruhában van!!!
Én egy kicsit öregebb videó kártyával rendelkezem és a városi versenyeken néha nagyon beszaggat a játék.
Asus P5K, Q6600, 4GB, Asus 8800GTX, W7
Viszont nagyon sokat von,ha olyasvalakitõl kapsz ki aki még nagyon hátúl van...
Hasonló lehet a pontszámitása mint pl a Raven Shield-nek,ott is csak az számitott kitt lõttél le,vagy éppen ki õlt meg..Emlékszem az is nagyon kemény volt, közel fél évig küzdöttem 2003-ban a Rank1-ért..
Itt nagyon elérhetettlennek tûnik....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Igen, rankedben van "tét", ráadásul már 2 napja csak normális ellenfelek jutottak nekem (nem lépegettek ki, nem sírtak).
A pontszámítást nem igazán értem, valószínûleg számít, hogy hány ellenfelet gyõzöl le és talán az is, hogy milyen rangúakat.
Ma egy 5-ös versenyben megelõztem a top5-bõl 3-at és 500! pontot kaptam, de volt három napja olyan, hogy 5-bõl 5.lettem és levont 600 pontot...
Azért a lobby bontást remélem fixálják...
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
A hangulata valóban jobb,de csak azért mert nem szakad le minden verseny után,de a ranked meg izgisebb...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Õszintén szólva az unrankedek hangulata sokkal jobb. 😊
Btw.. Soul az elõbb úgy elvert hogy csak na. 😊
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Bronco! még szerencse,hogy nem hajtassz a top20-ra..JaJa én meg nem gyözök teperni utánnad<#boxer>#boxer>
Az iagazsághoz tartozik,nem hittem volna,hogy 50-en belül már ennyire meg kell izzadni,minden 1es pozicíóért.....