Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy (asszem Brandon a neve) ami bugos. Vagy sikerül vagy nem (általában nem).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Valaki nem tudja megmondani, hogy az extra Hitchhikers küldetés teljesítéséhoz mi kell. Mostanáig meg tudtam csinálni perfect-re, de a mostani egy darabomat nem akarja. Hiába csinálom meg úgy hogy meg sem mozdul a mutató, meg 1 perccel elõbb beérek. <#szomoru1>

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

tomas10
nekem nincs rádiom nem müködik

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Nem azert kerdeztem, mert nem lehetne megvenni akar az osszes autokat, hanem azert, mert volt rola szo meg beta idejeben.
Nem.

Kösz, szóltam h nézzenek utána. A böngészõm azóta is tölti az oldalt, traceroute rég befejezte.

akyyy
netes rádióval megy?😄DDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Májusban jön a patch. Egyébként erõsen gépfüggõ a bugok jó nagy része, szóval nembiztos hogy Nálad is jelentkezni fog. Nálam a bétához képest jelentõs javulás volt, de a bugok bennemaradtak (viszont kevesebbet akadozik). Azóta egy újabb driver felrakása + fut a live messenger 8.1 és alig-alig akad meg.

Kaszi46
igen megy

*Posse*T.W.D*

most lenne pénzem a gamere, csak eléggé elrettentõ hogy még a full verziónál is ilyen gondok akadnak mint a beta-nál... nem megy a server, ugyanugy laggzik mint a beta.. háát... ha nem lesz olyan patch ami nem csak állítólag javítja aki, addig nem veszem meg. (Utálom az autos gameket de ezt kimondottan szeretem XD)

Érdekes... tracerout-tal megtalálja. Viszont az egy darab böngészõm már jó 5 perce tölti az oldalt...

Zsír. Ennek igazán örülök. Most szóljak ennek a két szolgáltatónak, hogy routolási/dns hiba van?

Egyébként Neked most megy?

akyyy
köszi 😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Winampos playlistet akkor lehet belemásolni, ha a teljes elérési út benne van. Na a winamp az alapból nem írha bele. A windows media player az igen (nem a régi, hanem az új), de azt meg elég szutyi módon lehet kezelni.

Piros az egy session alatt megtett út (nem néztél térképet és nem mentél be házba/versenybe/autókereskedésbe stb.

Zöld az amerre menni kell, ha a GPS aktiválva van.

Kék a már bejárt utakat jelzi (a kék árnyalatai jelzik hogy az adott helyen lévõ utak közül melyik van magasabban, ha jólemléxem ami sötétebb kicsit, az híd/magaslati autópálya).

Az összes utat azért érdemes felfedezni, mert így megtalálod az összes küldetést és mert ez is egy teljesítendõ feladat: a teljes úthálózat felfedezéséért külön pontot kapsz - ami beleszámít a game progress-be(%).

A zsernyákok abbafejezik az üldözést, ha x ideig hibátlanul úton (!)vezetsz (nem mész neki senkinek). Ha a füvön ácsorogsz/nem az úton mész az nem számít bele, nem csökken a körözöttség.

Kaszi46
köszi a válaszokat, VLala megoldását használom inkább.😛 (Esetleg random beletekerni nem lehet?😊)

#19444 nekem tonline-al bejön.

*Posse*T.W.D*

akyyy
jójó, igaz csak egyszer volt, h vamaerre elmentem "kirándulni" mer uldöztek a zsernyákok, de fél óra a semmi közepén feladtam😄 gondolom motorral könyebb..

miért kell felfedezni az összes utat?

meg mire jó a térképen a kék csíkok? a kicsin is, meg a nagyon is látni, de van hogy csak egy hosszú egyenes szakasz van , ahol még nem is járhattam szerintem.

a piros gondolom ahonnan jövök, x méterig, a zöld meg amerre menni kell.

a rádiót köszi, az engem is érdekelt😄 de nem muszáj mp3-akat belemásolni, lehet akkor winampos playlistet is?

Ezt negg.net/TDU címet én komolyan nem értem. Milyen internetszolgáltató hálózatából és mikor lehet megnézni? Se Chelloval (XIII ker.) se EMKTV-vel (XIX ker.) nem jön be az oldal, hanem timeout-ol.

Me0w
Remek, az eletben is gyorsabb a dunan keresztbe menni, mint a dugoban elballagni az arpad hidig, megis mennyien valasztjak a masodik lehetoseget.

Together we'll fly someday...

Rádiót kiválasztod (R gomb) és utána az adókat váltogatva, mindig mikor visszatérsz egy adott adóra, akkor abból a playlistából a következõ számra ugrik. Bocs ha kicsit érhetetlen volt<#idiota>

bertino
amikor megismered a faq használatát

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

numpad 6-os gomb, kétszer gyorsan egymás után.

hy all!!
mikor engedi a motorokat meg/nézni/venni??

kaposi1
Hallkitsd le a rádiódat teljesen a num - billentyüvel, majd vissza a plusszal, és akkor áttugrik a következõ számra.Legalább is nálam így mükszik.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Se multiban se single-ben. A játékban elég könnyen jön a pénz ahhoz, hogy bármelyik, sõt akár az összes kocsit megvedd, és 3-as tuning packot tegyél rá.

Kaszi46
http://negg.net/TDU/ itt ki tudod választani az autokat kategoriánként, és tudod rendezni gyorsulás, végsebesség, ár kormányzási tulajdonság, fékerö, stb szerint.

-index nincs
-az utakat levághatod, de mivel ugy is fel kell fedezni az összes utat, jobban jársz ha bejárod öket.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Csináltam egy pár száz track-es saját rádiot playlistböl, a kérdésem az lenne hogyan lehet eltekerni(nem beletekerni) a számokat?

*Posse*T.W.D*

Meg multiban sem?
akyyy
Az elején vagyok, van egy jó kis chevim, meg vettem már egy Fordot, ami szépen gyorsul, de szereztem vagy 200e $-it, venni akarok egy újabb kocsit. de nem tudom milyet vegyek. csomó kocsi drágább, de bénább, mint egy kupé társa:S

a másik, index van?

rendõröket hogyan lehet lerázni?

Van hogy el kell jutni egy versenyhez, de nem tesz egybõl oda. a gps mutat ugyan utat, de ha átvágok az erdõn , sokkal gyorsabban odajuthatok

Na akkor plz most jelentkezzen egy olyan valaki, akinek elszállt a mentése, nem volt bakcupja, és az elszállás után SEMMIT nem csinált az elszállt profillal (nem vett új autót, nem csinált új versenyt, nem vett új házat stb). Ha bárki bármit csinált a mentéssel, a módszerem nem mûködik...

A Non-Ranked versenyek automatikusan újraidulnak a végén, illetve visszatérsz a lobby-ba (a verseny végén kiírja, hogy return to lobby és visszaszámol, ha ekkor nem taposol az enterre csak vársz, visszatér a lobby-ba).

A Ranked versenyek végén mindenképp kilép a lobbyból is, tehát újra létre kell hozni a játékot.

Multiban, hogy kell egy versenyt újra indítani a futam végén ,mert ha vége akkor nincs restart race!? Igy csak új race újra létrahozásával tudunk menni mégegyet ugyanazon a pályán.
Tuningolni a megnyerhetõ autók kivételével mindegyiket lehet. Nem osztályonként, hanem kocsi családonként vannak a tuning mûhelyek (pl Japan Auto Parts nevû tune shopban csak japcsi autót lehet tuningolni, pl Nissan).

Nem. Kocsit elnyerni nem lehet ebben a játékban.

ffxi
Lenne egy kérdésem:
G osztályú kocsikat lehet tuningolni? És hol? Pontiacom van.

Fákjúal!

Hello!

Ha Single Player-ban az ai-val versenyzek, akkor el lehet nyerni az autojat, vagy csak penzt lehet nyerni? thx
Lehet hogy megszívtad. Ha jól olvastam, akkor azzal a mentéssel SEMMIT nem szabad csinálni. Mindegy, meglátjuk. Mindjárt lesz idõm utánanézni...

Én nem kezdtem újat,az nem számít ugye újrakezdésnek ha a kopaszra változott karakteremmel elkezdtem újracsinálni a versenyeket.(végül is tunigolt autókkal egy kicsit gyorsabb!)
Akinek elszállt a mentése és még nem kezdett újat, azoknak LEHET hogy van megoldás. Estére megpróbálok utánanézni. Ha újat kezdtetek akkor nincs esély a visszaállításra...

kaposi1
Hala neked most mar documentalhatom a gyorsulasaimat.
http://kepup.extra.hu/?mclaren442km.jpg

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

reaper4
másold ki szorgalmasan a mentéseidet ha kilépsz a játékból...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

tomas10
neked is nekem is egy hiba fojtán kopasz lett csak nekem annyi hogy 5% felment semmi nélkül 20%r-a

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Nekem tegnap elszállt a mentésem,de megmaradtak az autóim kétharmada (csak 1 ház és a benne lévõ autók tüntek el),a pénzem is megmaradt de az összes küldetést újra kell csinálnom!Van erre valami megoldás??
Ja és a karakterek kopasz lett és teljesen már ruhában van!!!
Hol kell kikapcsolni a madarakat meg a repkedõ szemetet?
Én egy kicsit öregebb videó kártyával rendelkezem és a városi versenyeken néha nagyon beszaggat a játék.

Asus P5K, Q6600, 4GB, Asus 8800GTX, W7

A rang az biztos számit..nálam pár óraja volt olyan,hogy 4 közül lettem elsõ és 18 vagy 28 pontot adott érte,viszont adott már + pontot a 2. helyezésért is...
Viszont nagyon sokat von,ha olyasvalakitõl kapsz ki aki még nagyon hátúl van...
Hasonló lehet a pontszámitása mint pl a Raven Shield-nek,ott is csak az számitott kitt lõttél le,vagy éppen ki õlt meg..Emlékszem az is nagyon kemény volt, közel fél évig küzdöttem 2003-ban a Rank1-ért..
Itt nagyon elérhetettlennek tûnik....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Már nem... ideje aludni.
Igen, rankedben van "tét", ráadásul már 2 napja csak normális ellenfelek jutottak nekem (nem lépegettek ki, nem sírtak).

A pontszámítást nem igazán értem, valószínûleg számít, hogy hány ellenfelet gyõzöl le és talán az is, hogy milyen rangúakat.
Ma egy 5-ös versenyben megelõztem a top5-bõl 3-at és 500! pontot kaptam, de volt három napja olyan, hogy 5-bõl 5.lettem és levont 600 pontot...

Azért a lobby bontást remélem fixálják...

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Látom még mindig szenvedsz😊 Én már totál KO vagyok,már csak rontok...
A hangulata valóban jobb,de csak azért mert nem szakad le minden verseny után,de a ranked meg izgisebb...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

ez érdekelne, hogy hogyan lehet backup nélkül visszaállítani

Igen ott már a helyezések között már elég nagy a lépcsõ.
Õszintén szólva az unrankedek hangulata sokkal jobb. 😊

Btw.. Soul az elõbb úgy elvert hogy csak na. 😊

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

2 Magyar is van a top50-be!!??
Bronco! még szerencse,hogy nem hajtassz a top20-ra..JaJa én meg nem gyözök teperni utánnad<#boxer>
Az iagazsághoz tartozik,nem hittem volna,hogy 50-en belül már ennyire meg kell izzadni,minden 1es pozicíóért.....

Akkor lehet visszaállítani a savegame-t akár backup nélkül is, ha nem kezdtél még újat...