Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi, a backupot tudtam, csak nem használtam, mert lusta voltam, pedig már egyszer beszívtam, most viszont már nincs kedvem megint a régi mentést folytatni , de majd biztos megjön, azért köszi a segítséget a price-os cucc is hasznos

Ezzel a cuccal kényelmesen backupolhatsz játék közben, így ha baj van, nem kell sokat újrajátszanod.
Ez a cucc pedig az autók és motorok árát mutatja meg gyorsan, kényelmesen.
robotnyk
nézegettem youtubeon top geareket, pl a merci slrt. a kocsiszállítós küldetés alapján arra a következtetésre jutottam, hogy sz@r, de a videó meghozta a kedvem, szóval vettem egyet. és tényleg nem egy ász, de egyre jó lesz, istenien megy vele a powerslide \o/

ja, meg majd szóljatok, ha unjátok a képeket :p

fery02
Jólvan, lehet hogy olyan problémája van, ami esetleg nics benne a FAQ-ban, olyan is elképzelhetõ 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Save game visszacsináló még nincsen, legalábbis én nem hallottam még ilyenrõl, szerintem nem is nagyon lesz, majd az Eden a patchel majd ha minden igaz orvosolja, hogy ne forduljanak elõ a továbbiakban elmentés elkúrások. Multi ügyben a legelsõ kérdés mindíg asszem értelemszerûen a következõ: eredeti verzió? (Ha nem, ne is írj vissza, nem fog mûködni)

Sland
FAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

hali mindenki...van most itt valaki aki multiban tudna nerkem segíteni,mégis hogy tudom elindítani?
sziasztok, save lostal kapcsolatban nincs semmi új info? mármint amivel vissza lehetne hozni akkor is ha nincs backup?
mert nekem sajna megint elveszett és a backupom elég régi.

fery02
Azaz, game progress menü. 😊 Amúgy akkor sem tudja végigjátszani a játékot, ha online nyomja, míg ki nem jön a patch <#idiota>. Ja, és amit videón linkeltél be Sland, én is ugyanannak az üzenetemnek a sorszámát küldtem el, csak én szövegesen írtam le, te pedig videó formájában küldted. Ennél asszem nem is kell nagyon több segítség. És nekem is ja, 15 sec alatt zajlik le csak a verseny 😛

Sland
Pl ferrariból kell 3db, mercibõl is, lamboból is, stb. meg lehet nézni a házadban a game progress alatt hogy miket kell még csinálni. De offline profillal nem fogod tudni végigvinni a játékot, csak úgy mondom!

Pénzt keresni elég konnyen lehet ha már Champion szinten vagy!
Van egy speed típusú verseny a sziget középnyugai részén. 70ezret ad. 15sec alatt meg lehet csinálni egy 3-as enzoval.

videó

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

THX!Visszanézem.
Pedig nekem az lenne a cél,ne csináld.<#rinya>Akkor mit kell érte csinálnom?Vagy hogy tudom befejezni a játékot?
fery02
Lexus szalon ugyan van, de játékban, mint vezethetõ autóként még nem szerepel, majd talán ha kidobják a játékhoz a car pack-ot, lesz majd benne. A házadban a game.... nemtommi milyen menünél meg megnézheted, hogy miket kell még teljesítened, hogy közeledj a végigjátszáshoz. Könnyen pénzt gyûjteni meg már leírtam egyszer, ennel a hozzászólásomnál tájékozódhatsz ez ügyben: #18147

Sland
Lexus nem fog megnyílni

Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni.Megcsináltam az összes versenyt és még mindig nem kaptam meg a Lexus szalont és csak 66%ot mutat a játék.Mi a francot kell még csinálni és hogy lehet könnyen pénzt szerezni?

test drive ventri meghalt?

fery02
Hadd ne meséljek, hogy nekem hogy néz ki egy napom a TDU-ban 😄
pl: tegnap vettem meg az utolsó házat + elértem a 99 %-ot, emellett naponta kb. 5 millát gyûjtök, igaz, nem biztos, hogy sokan nem tisztességesnek nevezik azt a módszert, amivel szerzem, de végülis nem csalás. És naponta alig játszok 3 óránál többet mostanság. Mindez tudom nem sok mindenkit érdekel, csak más is leírta a magányügyét, én csak reagáltam, meg láttam, hogy más rég írtak ebbe a topicba, törjük meg a csendet 😊

robotnyk
épp most akartam belinkelni a 436.13ról a képet, de így már inkább nem is 😄
én a koenig seggel 441 ig jutotam leejtös részzen az autopályán.
már érdekes az alfa gt is 317 el mentem vele 3 mas tuningal
pubiloál
Öööö neked nincs is Saleen S7-esed, emlékszem, ezt a képet Ciciv barátunk csinálta... én pár méterre mögötte csináltam a képet<#idiota>

Legalább hazsnosan elköltötted<#mf1>

robotnyk
mai tdu napom röviden:
-1 milliós futam murcielagoval, 55 perc alatt
-vettem egy házat cca 280 ezerért
-megérkezett a 288 gto
-vettem egy mclaren f1 gtrt, átfestettem
ennek eredményeképpen a maradék pénzem: 3000 dollár <#idiota>

Igen

Sland
Igen még mindig csak azzal

hi, csak eredetivel lehet online-ban gamelni?

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

AE 86
jó repcsizés<#idiota><#idiota>
látom fraps-al csinaltad<#mf2>

tomas10
kösz

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Alapból az ENTER

tomas10
hogyan lehet a lámpával villogni ?melyik gomb?

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Nálam olyan volt hogy a szerver 1x csak áthelyezte azt az 1 autót, ami "szerinte" nem jó helyen volt. Az máskérdés hogy mindezt árkonbokron keresztül tette, amitõl az lesérült, ezért amikor a "helyére" került, alighogy elindult meg is állt és elkezdett veszettül dudálni.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

amúgy ha nyomsz egy F-et és ott rámész a sessionre, majd isolate, akkor senkit se fogsz látni/hallani amíg nem nyomsz egy quittet. Ez akkor hasznos amikor haverok be vannak neked lockolva és azt akarjátok hogy csak egymást lássátok, más senkit. Elfogadják az isolate-et és akkor csak ti lesztek együtt.

pointer4
Options menübe legalul Voice, és kipipálod hogy nemkell.
pointer4
Nekem az ellentéte volt.
Autót vittem be, ponnt az emlegetett Ford nyereményautót 40km-es távon. Közeledek piroslámpához, megállok. Bal oldalt 2 auto elõttem, jobb oldalt teherauto. Összekoccantak, nem is értettem hogy, majd mind a 3 kámforrá vált. Ilyet offlineba még sose láttam. Dehát ez van. Láttam ilyet nemrég, de csak a horizonton, hogy ottvan egy auto majd eltûnik. De olyat is hogy odakerül. Ilyen közelrõl még sosem.
Dante73
Hali!
Már hetek óta tolom a játékot, eddig egyszer kifagyott, 1x elment a mentés, 3x tünt el/tünt elõ forgalom autó, és persze, majd minden kezdésnél villog a kép, amit ugye nem nagy kunszt orvosolni...
Tegnap megvettem az eredetit, online profil, Azóta 3x kifagyott, egyszer nem lehetett kilépni, csak géprestart segített, forgalom autók megjelennek/eltünnek folyamatosan, (élveztem, mikor autóleszálitás közben, az utolsó keresztezõdésnél bekanyarodott elém egy furgon, ami addig nem volt sehol...) mentés egyenlõre okés.
Kérdés; baromira zavar, mások vartyogása, és elég nehéz kiiktatni. F bill, 6-os billel mindenkit ignorálni egyenként, 2 percen belül pedig megint vartyog valaki, franciául, vagy oroszul, vagy valami ismeretlen nyelven. Van ennek egyszerübb módja? Másik; hogy tiltom le a kimenõ hangokat? (Én sem akarok mást zavarni)
Aztán majd még kérdezek, ha eszembe jut valami!

Dante

http://www.freetvmaci.info/

Kibeszélt itt repülésrõl???<#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

atomboy
Olyat korversenyeken lattam, en megyek elol, tobbiek szorosan, aztan furcsalva nezem az elottem levo fustfelhoket.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

hát ilyet eddig csak online autókázásnál tapasztaltam

Hi all! Ha van vkinek kedve, jöhetne kicsit gammázni! Fent vagyok ventrilon is (ip: 87.229.7.239 port: 3784, megtaláltok a Test Drive Unlimited szobában). Szerencsére már páran kezdenek odaszokni ventire, jöhet mindenki, publikus a szoba. 😊

TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU

robotnyk
apropó autószállítás. tegnap két alkalommal is szállítás közben telibekaptam láthatatlan autókat. de frankón, a felszálló füstben látszódtak a körvonalai. baromi érdekes, eddig ilyen buggal még nem találkoztam. <#idiota>
(mielõtt valaki a kérdést feltenné, nem, nincs buherálva a forgalom.)
De egyébként tervbe vettem azt is, hogy csinálok az összes küldihez külön-külön bookmarkot. Mivel egy bookmark file-ban maximum 64db lehet. Így aki nem találja és nem akar szöszölni az könnyen megkeresheti a lemaradt küldiket. Mondjuk ettõl még a teljes térképet fel kell fedezni...

bertino
adakiller megkaptam végre a levelet, bent vok a klubban, köszi <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

1 órát nem fogok molyolni, h megtaláljam azt az 1-et, a teljes térképet úgyis fel kell fedezni😊

vannak hasznos kis térképek erre: Pl ez

Azt én ma csináltam meg perfektre. Mostmárcsak 1 autóvisszaszállítós küldit meg 1 stoppost kéne megtalálnom. Az autót megtaláltam még ma reggel, majd megcsinálom, de a stoppos is biztos ott sunyul valahol. Most lehet felfedezni a teljes térkép minden kis utacskáját h megtaláljam.

Sland
17 dollárt vesztettem a leghosszab leszállítós küldin ahol egy Ford nyereményautót kellett elvinni ~50+km-re. utolsó 300 méteren bírtam elbaszni. autó épphogy lement az aszfaltra... :@

Amikor nekem nem adta meg a perfektet, akkor a sárga villogó izé elött még teljes összeget írt ki, amikor meg beértem akkor meg le volt vonva kb 21 $ és persze nem perfekt. Mintha egy nemlétezõ valakinek nekimentem volna 1 pixellel. Menetközben sosem vont le.

Most hogy onlineba perfekt lett, nyomtam neki mint állat, de nem vont le.

Volt már nékem kevesebb is, mint $30. Ja és naná hogy az út végén.<#banplz>

robotnyk
az halál, mikor a 30 dollárok pörögnek le a bukkanókon, szívesen eltörném egy-két Edenes arcnak a kezét
atomboy
Ezek szerint nemcsak nalam volt problema. 😊
Ujrakezdtem, es gond nelkul levittem. Sztem valahol a meredek S kanyarban van egy jokora bukanto. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Csak sajna online rádiós m3u-t nem eszik meg<#shakehead>