Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a cucc pedig az autók és motorok árát mutatja meg gyorsan, kényelmesen.
ja, meg majd szóljatok, ha unjátok a képeket :p
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
mert nekem sajna megint elveszett és a backupom elég régi.
Pénzt keresni elég konnyen lehet ha már Champion szinten vagy!
Van egy speed típusú verseny a sziget középnyugai részén. 70ezret ad. 15sec alatt meg lehet csinálni egy 3-as enzoval.
videó
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Remélem tudtok segíteni.Megcsináltam az összes versenyt és még mindig nem kaptam meg a Lexus szalont és csak 66%ot mutat a játék.Mi a francot kell még csinálni és hogy lehet könnyen pénzt szerezni?

pl: tegnap vettem meg az utolsó házat + elértem a 99 %-ot, emellett naponta kb. 5 millát gyûjtök, igaz, nem biztos, hogy sokan nem tisztességesnek nevezik azt a módszert, amivel szerzem, de végülis nem csalás. És naponta alig játszok 3 óránál többet mostanság. Mindez tudom nem sok mindenkit érdekel, csak más is leírta a magányügyét, én csak reagáltam, meg láttam, hogy más rég írtak ebbe a topicba, törjük meg a csendet 😊
már érdekes az alfa gt is 317 el mentem vele 3 mas tuningal
-1 milliós futam murcielagoval, 55 perc alatt
-vettem egy házat cca 280 ezerért
-megérkezett a 288 gto
-vettem egy mclaren f1 gtrt, átfestettem
ennek eredményeképpen a maradék pénzem: 3000 dollár <#idiota>#idiota>
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Autót vittem be, ponnt az emlegetett Ford nyereményautót 40km-es távon. Közeledek piroslámpához, megállok. Bal oldalt 2 auto elõttem, jobb oldalt teherauto. Összekoccantak, nem is értettem hogy, majd mind a 3 kámforrá vált. Ilyet offlineba még sose láttam. Dehát ez van. Láttam ilyet nemrég, de csak a horizonton, hogy ottvan egy auto majd eltûnik. De olyat is hogy odakerül. Ilyen közelrõl még sosem.
Már hetek óta tolom a játékot, eddig egyszer kifagyott, 1x elment a mentés, 3x tünt el/tünt elõ forgalom autó, és persze, majd minden kezdésnél villog a kép, amit ugye nem nagy kunszt orvosolni...
Tegnap megvettem az eredetit, online profil, Azóta 3x kifagyott, egyszer nem lehetett kilépni, csak géprestart segített, forgalom autók megjelennek/eltünnek folyamatosan, (élveztem, mikor autóleszálitás közben, az utolsó keresztezõdésnél bekanyarodott elém egy furgon, ami addig nem volt sehol...) mentés egyenlõre okés.
Kérdés; baromira zavar, mások vartyogása, és elég nehéz kiiktatni. F bill, 6-os billel mindenkit ignorálni egyenként, 2 percen belül pedig megint vartyog valaki, franciául, vagy oroszul, vagy valami ismeretlen nyelven. Van ennek egyszerübb módja? Másik; hogy tiltom le a kimenõ hangokat? (Én sem akarok mást zavarni)
Aztán majd még kérdezek, ha eszembe jut valami!
Dante
http://www.freetvmaci.info/

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU
(mielõtt valaki a kérdést feltenné, nem, nincs buherálva a forgalom.)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Most hogy onlineba perfekt lett, nyomtam neki mint állat, de nem vont le.
Ujrakezdtem, es gond nelkul levittem. Sztem valahol a meredek S kanyarban van egy jokora bukanto. 😊
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka