Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudjátok hol lehet megvenni?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
eddig minden gond nélkül ment, most meg valahányszor próbálkozom connection failed <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
- online profilt csinaltam es mindenem online, latok sarga versenyeket is, egyszer mar jatszottam is rajtuk, de:
- free rideban nem talalok embert
- most mar nem tudok jatszani sarga, multis versenyeket se, mert törkmind1 milyen nap van, mikor van, se non-ranked/se ranked/se customot nem talal sohase
- viszont peldaul venni tudok autot, latom az osszes autot amit keresek stb.
TEHAT: minden netes funkcio mukodik lesazmitva azt, hogy nem latok freerideban embereket csak AI karaktereket (igenis azokat latom) es nem tudok sarga, multis versenyeken rsztvenni
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Na ez most azt jelenti, hogy Free Ride -ban semmiképpen se futhatok bele más játékosba? Elég lehangoló...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
- online profilom van, kivagyok ha nincs server, akkor én se tudok játszani.
- igen, tényleg csak AI karaktereket látok, gyanitom hogy az embereket nem "Philip"nek, meg "Dan"-nek, meg ilyen sablonnevû csirkéknek hivják
- már csak azért is vagyok biztos hogy AI-kkal van dolgom, mert mindegyik ugyanúgy fékezget kanyar elõtt és nagyon lámán vezetnek
Tehát az van, hogy ez egy MMO de itt hallottam (olvastam) pár csalódott embert aki nem látta többieket, meg valami Filter-es cuccot.
Az a kérdésem, hogy ugyanolyan a Multiplayer Carrier mint a Singleplayer, csak szembejöhet egy hús-vér illetõ aki a gépe elõtt ül és TDU-zik, VAGY beállítom a Filtert, a tápot, az IP-t (meg a többi hasonló dolgot) és akkor csak azt az embert látom akit bejelöltem?
Más szavakkal Olyan mint a Tibia meg a WoW autós kivitelben, vagy nem?
Asszem ez a Faq-ban nincs benne de ha most megnézném elveszene eme terjedelmes eszmefuttatásom <#zavart1>#zavart1>
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
@
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU
gõzöm sincs, én mindig mek a tömeg után 😄
5 napja nem voltam TDUban, mert megjött a kormány, csak a game nem szereti így mással játszottam, de ma ujra felnézek...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
És végre kormánnyal tolom!!<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Szóval minden warez verziónál ez van?
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
Minden wareznél ez van?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Egy kérdés: más is észrevette, hogy a játékban drágábbak a kocsik, mint ami a neten található listákban/összesítõkben van? Ahogy néztem, mindig a 10x-e.
vagy ez a "próbaverzió" miatt van?
Mindent törölni? Legalább 3 hete nem töröltem semmit... Felesleges kommentek törlésre kerülnek
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
Bocs hogy igy megkésve válaszolok...talán még olvasod!
Igen, TDU servers online ir ki, tehat elvileg fenntvagyok.
Egy haver megszakértette amit irtál és megcsinálgatta a portokat (mert nekem ez kinai szakirodalom <#idiota>#idiota>), aminek az lett a vége hogy a routert újra kellett inditani és TDU-t újra fell kellett rakni mert nem tudtam online profilomat játszani<#rinya>#rinya> - és õ mindent jól csinált valszeg mert ilyen kompúta-güzü<#vigyor4>#vigyor4>
A lényeg: valaki segitene egy ilyen láma négernek amilyen én vagyok ezt beállitani, mondjuk msn-en? Sik hülye vagyok hozzá elismerem LOL<#wilting>#wilting><#vigyor>#vigyor>