Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg találtam,nincs is benne egyenlöre ilyen.
Sehol, majd lesz ha lesz car pack. Nem tudni mikor merre és hogyan lesz elérhetõ.

Sracok,egy lista szerint van a játékban Nissan Skyline GTR,viszont én sehol nem találom a megvásárolhato autok között.A Nissan boltban csak két 350-es van.
Tudjátok hol lehet megvenni?
Pheaper
jó banner grt!.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

atomboy
Ha onlinen minden rendben, akkor free rideben NINCS AI-s jatekos.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Én a barátokat nem látom, ki is léptem mert már pipa vagyok.

reaper5687
Most csak nálam nem megy fel a tdu szerverre, vagy másnál sem?
eddig minden gond nélkül ment, most meg valahányszor próbálkozom connection failed <#falbav><#falbav><#falbav>
Nemrég összehoztak a srácok egy Audi találkozót, voltunk is 6-an. Felhoztam hogy lockoljuk egymást és izoláljunk. Na most ebbõl eredõen 3-an nem fogadták el az izolálást vagy csak meglepõdtek, és széthullott a banda. Így itt hívom fel mindenkinek a figyelmét hogyan is mûködik ez az egész. Egy ember belockol mindenkit, ezt mindenki elfogadja (Num4). Majd az az ember aki belokkolt mindenkit nyom egy Isolate-et a Free Ride Players lista session résztében. Ezt is el kell fogadnia mindekinek minél elõbb különben kiesik a körbõl. Sajna ha megszüntetjük az isolálást eltûnik mindenki. Ilyenkor próbáljatok minél elõbb egymásra spawnolni a térképen és így esélyes hogy újbó lmegjelentek egymásnak. Csak ennyi

Blenda Stompa
Na akkor ujbol:
- online profilt csinaltam es mindenem online, latok sarga versenyeket is, egyszer mar jatszottam is rajtuk, de:
- free rideban nem talalok embert
- most mar nem tudok jatszani sarga, multis versenyeket se, mert törkmind1 milyen nap van, mikor van, se non-ranked/se ranked/se customot nem talal sohase
- viszont peldaul venni tudok autot, latom az osszes autot amit keresek stb.

TEHAT: minden netes funkcio mukodik lesazmitva azt, hogy nem latok freerideban embereket csak AI karaktereket (igenis azokat latom) es nem tudok sarga, multis versenyeken rsztvenni

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Prézli
"Free Ride-ban, vagy Single versenyeken, mert úgy már értem, hisz azokon tényleg csak AI ellenfelekkel lehet versenyezni "

Na ez most azt jelenti, hogy Free Ride -ban semmiképpen se futhatok bele más játékosba? Elég lehangoló...

atomboy
"TDU server is available" felirat virit zolden, amikor hazban vagy, vagy terkepet nezel?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

fery02
De akkor Offline profilod van, nem értem most ezt az egészet még annyira sem, mint az elõbb. Vannak a térképen narancssárga színnel jelölt versenyek? Ja, amúgy mikor találkozol Ai játékosokkal? Free Ride-ban, vagy Single versenyeken, mert úgy már értem, hisz azokon tényleg csak AI ellenfelekkel lehet versenyezni

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Blenda Stompa
Figyu, örülnék ha érteném, de sajnos ez a helyzet:
- online profilom van, kivagyok ha nincs server, akkor én se tudok játszani.
- igen, tényleg csak AI karaktereket látok, gyanitom hogy az embereket nem "Philip"nek, meg "Dan"-nek, meg ilyen sablonnevû csirkéknek hivják
- már csak azért is vagyok biztos hogy AI-kkal van dolgom, mert mindegyik ugyanúgy fékezget kanyar elõtt és nagyon lámán vezetnek

Prézli
Nem szeretnék lámáskodni, de asszem jobban megéri megkérdezni, minthogy csalódni a megvétel után.

Tehát az van, hogy ez egy MMO de itt hallottam (olvastam) pár csalódott embert aki nem látta többieket, meg valami Filter-es cuccot.
Az a kérdésem, hogy ugyanolyan a Multiplayer Carrier mint a Singleplayer, csak szembejöhet egy hús-vér illetõ aki a gépe elõtt ül és TDU-zik, VAGY beállítom a Filtert, a tápot, az IP-t (meg a többi hasonló dolgot) és akkor csak azt az embert látom akit bejelöltem?
Más szavakkal Olyan mint a Tibia meg a WoW autós kivitelben, vagy nem?

Asszem ez a Faq-ban nincs benne de ha most megnézném elveszene eme terjedelmes eszmefuttatásom <#zavart1>

reaper4
a helikoptert és a hidroplánt ne felejtsd ki . asd 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

fery02
Miért kell ilyesmiket beírni ebbe a topicba? Amúgy lehet motorral is na.<#mf1>

Olcsóvér
érdekes játéknak tûnik ebbe csk autókkal lehet menni?

Acer Aspire one

fery02
Ezt nem igazán értem. Online játszassz, és csak AI ellenfelekt látsz? AI ellenfeleket akkor látsz csak, ha Offline profillal játszassz. Online profilnál, vagy nem látsz senkit sem, vagy csak online játékosokat. Amúgy a játékban minfíg fúj a szél? 😊 Nem zavaró mondjuk, csak kérdezem, meg nagyon jól néz ki, mikor áthajtok 200-al egy újságon, és a menetszél utánam repíti az újságot 😊

Blenda Stompa
Természetesen. azt már megtanultam hogy amivel akarok játszani neten azért érdemesebb pénzt adni

Lehet hogy én nem engedtem a reklámokat vagy valami ilyesmi de nekem itt nincsilyen hullámzo izé.Az utolso hozzászolás fölött csak az az ablak van ahova irni lehet😞
armageddon666
huhh nekem egy gecinagy banner van fönn és naon szépen hullámzik szép nagy minimum 24es betükkel hogy TDU-OFF,SPAM topik: és alatta nagy piros betûkkel hogy BELÉPÉS... -.- talán klikk rája...

@

tomas10
nekem eredeti van meg de a barátomnak an hatred müküdik a vitality szar

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Ja és ne vásárolni küldjetek😊
AE 86
hogy Christopher???

bertino
talán mert már regisztrálta valaki

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

AE 86
nemtudna valaki segíteni mert a nevemet nem fogyadja el a játék a hálózaton!!!<#szomoru1>

Eredeti játékod van?

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Blenda Stompa
A gondom röviden annyi hogy online játszom és nem látok játékosokat csak állandóan AI karakterekkel találkozom. Egy D-Link router + NOD32 - ennyi fut alatta ami gátolhatja a dolgot. Sokan irtak már megnyitandó portokról, de az sem segitett. Talán te tudnál segíteni ?<#rinya><#help>

Megyek fel játszani. Jöhetnének még páran. Gyertek fel Ventrilora is, hogy könnyebben megtaláljuk egymást!

TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU

bertino
kitûnõ kérdés
gõzöm sincs, én mindig mek a tömeg után 😄
5 napja nem voltam TDUban, mert megjött a kormány, csak a game nem szereti így mással játszottam, de ma ujra felnézek...

Köszönöm!

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

Aha. És hol?😊

Sland
Igen

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

De durva!Nem voltam itthon,asztali gépem kölcsön volt adva havernak aki ugye warezzal próbálkozott és akadt játszhatatlan volt a game a pc-men.Nekem ez furcsa volt mert notebook-omon mediumon remekelt a játék jó sokáig.Na mondom ez nem lehet,hogy erõsebb gépen rosszabbul megy így felraktam asztalira is az eredetit és haversrác csak ámult-bámult mivel full felbontással akadás nélkül megy most jelenleg a nagy gépemen is😊
És végre kormánnyal tolom!!<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Kicsit hülyén fogalmaztam. 😊

Szóval minden warez verziónál ez van?

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

Értem, köszi!

Minden wareznél ez van?

zsakosfrodo2
Warez, nem próba.

Sland
Warez miatt van

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Üdv!

Egy kérdés: más is észrevette, hogy a játékban drágábbak a kocsik, mint ami a neten található listákban/összesítõkben van? Ahogy néztem, mindig a 10x-e.
vagy ez a "próbaverzió" miatt van?

Sland
FAQ! Nem kell itt spammelni. Nem MSN, nem chat! Ajánlom tomas10 A magyar helyesírás szabályainak tanulmányozását!

Mindent törölni? Legalább 3 hete nem töröltem semmit... Felesleges kommentek törlésre kerülnek

Me0w
Azert nem kene mindent kitorolni a topic gazdajanak.

Together we'll fly someday...

Azt hittem már sosem érlek utól.....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Na végre😊

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

bertino
tali 98%

Lesz ma valamiféle tali/verseny?

Tudtommal nincs. Sajna. Egyébként ez a feature nekemis hiányzik a játékból.

pointer4
Nemtudjátok nemlehet valami iniben átírni a látótávot, avagy a civil autok megjelenésének távját ?? Nagy tempónál nincs elég lehetõség korrigálni 😞 Ki meg nem szívesen venném a közelekdést.
Mi a gondod?

Kössz. Pont írni akartom, hogy Brandon nevûvel van csak gondom. Akkor mostmár értem, hogy mért nem lehet tökéletesre megcsinálni.

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

Blenda Stompa
Hi!
Bocs hogy igy megkésve válaszolok...talán még olvasod!
Igen, TDU servers online ir ki, tehat elvileg fenntvagyok.
Egy haver megszakértette amit irtál és megcsinálgatta a portokat (mert nekem ez kinai szakirodalom <#idiota>), aminek az lett a vége hogy a routert újra kellett inditani és TDU-t újra fell kellett rakni mert nem tudtam online profilomat játszani<#rinya> - és õ mindent jól csinált valszeg mert ilyen kompúta-güzü<#vigyor4>

A lényeg: valaki segitene egy ilyen láma négernek amilyen én vagyok ezt beállitani, mondjuk msn-en? Sik hülye vagyok hozzá elismerem LOL<#wilting><#vigyor>