Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hisz aki tényleg ült már versenyautoba vagy esetleg pályaversenyzõ motorral,az tudja,hogy ennek semmi köze a valósághoz..
Na meg persze függ a PC-tõl is és ugye akkor még nemis beszéltünk egy 147cm-s plazmáról vagy a g25 ös kormányról....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
amúgy én minden versenyt 3x játszottam le,más-más verdákkal
engem nem kaptak el egyszer sem a zsaruk,ha már nemtudtam kivédeni,inkább újrainditottam a versenyt..
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
ha lenyomsz 550 single versenyt és mindet meg is nyered,akkor lesz neked is,még úgy is hogy az összes autód megvan és a fele tuningos....
Azok online árak. Nyomd Te is online, és Neked is annyiba fognak kerülni a kocsik.
Ha pedig valamiért nem tudod online nyomni, akkor nézz körül kicsit feljebb!
(A PIROS BETÜS SZÖVEGET AJÁNLOM FIGYELMEDBE!)
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
De ezt nem hagyhattam KI😊
nah majd ha hazajöttem...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ma be kell mennünk a legjobb 20-ba Bronco!
Azthiszem nem férne be a 200k-ba 😄
Amúgy már csak azért sem értetem ,mert a Tv-m nem is tudja valósan ezt a FullHD-t. Tehát nem kellett volna jobbnak lennie a 1080-nak mint a 720-nak.
nehogy képként, mert bannoltatlak <#banplz>#banplz><#papakacsint>#papakacsint>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De csak azért mert nemtudom megfigyeltétek-e már ha 1920*1080 ba felrakom a felbontást sokkal sokkal SOKKAL jobbm inõségûek lesznek a textúrák!! És ez nem azért van mert nagyobb a felbontás. Szerintem fa**ul optimalizáltak valamit konzolról ide, és a szabváyn HD felbontáson egyszerûen jobb. Nem is akarom feltenni a látótávot sokkal élesebb a horizont. Csak ugye a 7800GTX SLI szaggat olyankor 😞
Irányításra visszatérve, Bekapcsolom akkor a Driving Aidset, csak fosok hogy szar lesz leszokni majd róla. Amúgy tényleg mindig akkor maradok le, ha kijövünk kanyarból és gyorsítani kell. Azt észrevettem, hogy indulni azért még én is jól eltudok pedállal, csak ponnt a kipörgéshatáron kell tartani. Enzoval már egész jól megy 😄
Jobb mint a chronopack. 😉
Na pont ezért nem csipazom az A kategoriás versenyeket,hacsak nem jó kanyargós,mert ott az enzo a nyerõ,bár akkor meg a szemem guvad ki
Az enyémben van több mint 2000km mégse tudom rendesen vezetni. A Tour of Island-en 42:30-at mentem vele, 2 perccel lassabbat mint Tamburinivel. 😊
Én Sport-ot használok nem DA-t de minden autó különbözik számomra. Vezess egy Enzo után Saleent Da-val, érezni fogod a különbséget garantálom.
A tuningolt Saleen legyorsulja 4-12-est. Nem a 0-100-ig a fontos tartomány hanem a 100-300-ig, és ott nincs párja a Saleennak, gyakorlatilag 390-ig olyan nyomatéka van...
sztem elsõsorban az idulásnál lehet érezni,de én rögtön felnyomom kettõbe, igy még talán ott sem annyira.. az igaz,hogy jobban sodrodik a kanyarokban,de sztem leginkább a bukkanónál van külömbség igazán,a többi elenyészõ és biilel jól korrigálható...
A sportnál én ugy érzem gyorsabban vált,persze ez közelsem biztos,de vannak egyes autok ,ahol ezt lehet érezni..
-kocsik irányíthatósága (on állásban kevesebbet kell korrigálni, könnyebb nehéz helyzetbõl visszajönni, jobban fordul, jobban veszi be a kanyarokat)
-kipörgésgátló miatt gyorsabban indulnak még az izomautók is (pl Chrysler ME4-12 brutálisan legyorsul mindent).
-DA ON állásban alig van különbség az egyes kocsik irányításában, míg OFF állásban minden autót teljesen eltérõ módon kell vezetni (mindezt billentyûvel mondom - kormánnyal még nem volt alkalmam hosszú ideig szöszölni).
A SPORT és HYPERSPORT állással még nem molyoltam.
Bár hozzáteszem,tegnap kiprószáltam az egyik fiam momo-ját,de nemigazán tetszett,mivel én belsõ nézetbõl játszom,nemigazán találtam meg az ideális kormánybeállitást..
Pesze lehet csak nem egy 19 monitoron kellene próbálkoznom...
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
persze meguntam és jött a kick..
Ebbe még az a legszebb,hogy azok léptek ki gyorsan,akik a rangsorba elõl vannak, nekem meg maradt egy névtelen senki valahól egészen hátúl,aki persze messze nem béna,SÕT!>..
Na mind1 ez van,nagyon összedolgoznak,még azt sem tartom kizártnak,hogy erre csináltak külön egy nicket,amit erre áldoztak be....
Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a DA-k közötti különbséget csak a kipörgésgátló erejében látom.
Az online versenyek 95%-a Sport-tal vagy Driving Aid-del megy szóval jobb megszokni. 😉
Viszont tegnap jól elvettétek a kedvemet 😛 Bronco meg Gabor meg DeathBringer (asszem igy irja), de mostmár nem bánkódok, hogy még béna vaok (látva a rangsort) 😊 gyakorolni kell. Csak érteném a franctól vaok ennyivel lassabb. Ugye Driving Aid nálatok sincs ?? Nemsozktam hozzá Cs-re alapozva hogy ennyire béna legyek 😊 De mondjuk játékban most használok elõszõr kormányt.
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Tudtok olyan helyet, ahonnan esetleg letölthetõek a frissítés csomagok?
púúúúú
A FRAPS nevû progival lehet játék közben képet lopni.