Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de hát ez errõl szól,jó helyen jó idõben,sosem arról valójában kiis a legjobb..
Hisz aki tényleg ült már versenyautoba vagy esetleg pályaversenyzõ motorral,az tudja,hogy ennek semmi köze a valósághoz..
Na meg persze függ a PC-tõl is és ugye akkor még nemis beszéltünk egy 147cm-s plazmáról vagy a g25 ös kormányról....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

ja lehet nem egyrõl beszélünk,amit én használok gyors pénzkeresetre,az A_B trafic és az 70ezret ad,az a leggyorsabb,10-15 mp egy kör...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Fogok még rankedezni, de már így is egy csomó olyan srác elõtt vagyok a 30. helyen online, akik simán jobbak nálam.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

annál nincs,azt én is lenyomtam kb 50x,de lehet hogy többször is..
amúgy én minden versenyt 3x játszottam le,más-más verdákkal
engem nem kaptak el egyszer sem a zsaruk,ha már nemtudtam kivédeni,inkább újrainditottam a versenyt..

Már minden megvan. De így is csak 300.000 pénzem van (jó... online 2x elkaptak a rendõrök, 1x 300.000?! 1x 160.000?! volt a bünti). Van 1-2 verseny, amit többször ismételgetve aránylag nagy pénzt lehet elérni. 180mph downtown nevû versenyt szoktam Jaguár XJ220-al tolni soxor, 10 után 750 pénz van. Ha tud valaki gyorsabb meggazdagodást, szóljon (cheat meg trainer nem érdekel, savegame átírása sem).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Mint az õskorban..gyüjtügetés..
ha lenyomsz 550 single versenyt és mindet meg is nyered,akkor lesz neked is,még úgy is hogy az összes autód megvan és a fele tuningos....

Ha megveszed eredetiben a játékot, tuti nem lesz 10x ára a kocsiknak<#idiota><#zavart1><#eplus2>

Dante73
NEM BUG!
Azok online árak. Nyomd Te is online, és Neked is annyiba fognak kerülni a kocsik.
Ha pedig valamiért nem tudod online nyomni, akkor nézz körül kicsit feljebb!
(A PIROS BETÜS SZÖVEGET AJÁNLOM FIGYELMEDBE!)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

n3whous3
Nekem megy mindig egyel több, mint nektek beeee. <#nyes>

púúúúú

Lewy_
Hogy van az, hogy offline módban nyomom a gamét, és nálam a kocsiárak kb. 10-szer olyan magasak, mint amik itt vannak írva http://negg.net/TDU/. Ez is egy bug?

AntiHero
Hmm nekem 1 milliárd<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

pointer4
Nekem 4 és fél van 😊 Nemkell minden cukorkát megvenni 😄
Ehh... hogy van Neked 7M pénzed?!

Megyek megyek...
De ezt nem hagyhattam KI😊

bertino
émmeg most mek suliba <#szomoru1>
nah majd ha hazajöttem...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nem jössz unrankedre Gabor? Maffskival mindig jókat nyomunk, ott megtalálsz.

NA! akkor versenyre fel,megy a szerver..
Ma be kell mennünk a legjobb 20-ba Bronco!

pointer4
Jó, este megcsinálom 😄
Azthiszem nem férne be a 200k-ba 😄

Amúgy már csak azért sem értetem ,mert a Tv-m nem is tudja valósan ezt a FullHD-t. Tehát nem kellett volna jobbnak lennie a 1080-nak mint a 720-nak.
bertino
de linkelve tedd be!
nehogy képként, mert bannoltatlak <#banplz><#papakacsint>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Képet teszel fel? Kíváncsivagyok egy FULL HD felbontású TDU képre<#zavart1>

átfestheted... 😊

Tegnap megérkezett végre a várva várt Shelby Cobra Daytona kupém. Piros.

pointer4
Én megvárom a 2900XTX et már itt a fele suska rá. 😄
De csak azért mert nemtudom megfigyeltétek-e már ha 1920*1080 ba felrakom a felbontást sokkal sokkal SOKKAL jobbm inõségûek lesznek a textúrák!! És ez nem azért van mert nagyobb a felbontás. Szerintem fa**ul optimalizáltak valamit konzolról ide, és a szabváyn HD felbontáson egyszerûen jobb. Nem is akarom feltenni a látótávot sokkal élesebb a horizont. Csak ugye a 7800GTX SLI szaggat olyankor 😞

Irányításra visszatérve, Bekapcsolom akkor a Driving Aidset, csak fosok hogy szar lesz leszokni majd róla. Amúgy tényleg mindig akkor maradok le, ha kijövünk kanyarból és gyorsítani kell. Azt észrevettem, hogy indulni azért még én is jól eltudok pedállal, csak ponnt a kipörgéshatáron kell tartani. Enzoval már egész jól megy 😄
Egyébként aki gyorsulást akar tesztelni, annak ajánlom a sziget észak-nyugati részén található 1,3km-es online versenyt, ott Test Run-ban nagyon jól lehet tesztelgetni.
Jobb mint a chronopack. 😉

ráadásul az egyika azon autoknak,ahol a kézifék használata öngyilkosság,legalább is nálam..
Na pont ezért nem csipazom az A kategoriás versenyeket,hacsak nem jó kanyargós,mert ott az enzo a nyerõ,bár akkor meg a szemem guvad ki

Én se, de ettõl még erõben a legjobb... 😊)
Az enyémben van több mint 2000km mégse tudom rendesen vezetni. A Tour of Island-en 42:30-at mentem vele, 2 perccel lassabbat mint Tamburinivel. 😊

De remélem lesz párja,mert én azt qrva s7-est egyátalán nem érzem

Nincs különbség az egyes autók irányításában??? Ez ugye vicc???
Én Sport-ot használok nem DA-t de minden autó különbözik számomra. Vezess egy Enzo után Saleent Da-val, érezni fogod a különbséget garantálom.

A tuningolt Saleen legyorsulja 4-12-est. Nem a 0-100-ig a fontos tartomány hanem a 100-300-ig, és ott nincs párja a Saleennak, gyakorlatilag 390-ig olyan nyomatéka van...

ezt azért ilyen kategorikusan én nem állitanám...
sztem elsõsorban az idulásnál lehet érezni,de én rögtön felnyomom kettõbe, igy még talán ott sem annyira.. az igaz,hogy jobban sodrodik a kanyarokban,de sztem leginkább a bukkanónál van külömbség igazán,a többi elenyészõ és biilel jól korrigálható...
A sportnál én ugy érzem gyorsabban vált,persze ez közelsem biztos,de vannak egyes autok ,ahol ezt lehet érezni..

DA OFF és ON között érezni a különbséget a következõkben:

-kocsik irányíthatósága (on állásban kevesebbet kell korrigálni, könnyebb nehéz helyzetbõl visszajönni, jobban fordul, jobban veszi be a kanyarokat)
-kipörgésgátló miatt gyorsabban indulnak még az izomautók is (pl Chrysler ME4-12 brutálisan legyorsul mindent).
-DA ON állásban alig van különbség az egyes kocsik irányításában, míg OFF állásban minden autót teljesen eltérõ módon kell vezetni (mindezt billentyûvel mondom - kormánnyal még nem volt alkalmam hosszú ideig szöszölni).

A SPORT és HYPERSPORT állással még nem molyoltam.

Hát ezt én igy kormány pedál nélkül,nemigazán tudom megválaszolni..
Bár hozzáteszem,tegnap kiprószáltam az egyik fiam momo-ját,de nemigazán tetszett,mivel én belsõ nézetbõl játszom,nemigazán találtam meg az ideális kormánybeállitást..
Pesze lehet csak nem egy 19 monitoron kellene próbálkoznom...

wander01
lessetek be a prohardver-re, ott a 8600GTS teszt 😄 nem muzsikál fényesen TDU alatt 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Na meg túl sok a Német a top50 ben,nem ártana nektek sem felzárkozni,ráadásul rohadtul összedolgoznak,tegnap már olyanokat müveltek bejöttek 5-6 an és a rajt elõtt a 2. rajtpozicíótól lefelé mindenki gyorsan kilépett,igy mindig ketten maradtunk valamelyik kis gyökérrel,ezt csinálták folyamatosan,mig lenem vertek az adott pályán..
persze meguntam és jött a kick..
Ebbe még az a legszebb,hogy azok léptek ki gyorsan,akik a rangsorba elõl vannak, nekem meg maradt egy névtelen senki valahól egészen hátúl,aki persze messze nem béna,SÕT!>..
Na mind1 ez van,nagyon összedolgoznak,még azt sem tartom kizártnak,hogy erre csináltak külön egy nicket,amit erre áldoztak be....

Nem rossz móka az OFF, de pedál kell hozzá és a kigyorsításoknál sok idõt veszítesz a kipörgésgátló hiánya miatt.
Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a DA-k közötti különbséget csak a kipörgésgátló erejében látom.

n3whous3
Ja....

Akkor valószínûleg az X360-as frissítésekrõl olvastam.

púúúúú

Egyébbként,sztem a legjobb az online versenyek elõtt,begyakorolni 3-4 pályát,a test run segitségével,ott probálgatom én is,melyik verda,milyen beállitásokkal a leg hatásosabb,nomeg megtanulhatod a valós jó versenyvonalat is,mert bizony az a zöld vonal,nem mindig a legjobb...

Ja Ja!! a sport a tuti,még billenytyûvel is,csak az indulásnál kell jól kapcsolni,az off a leglassabb,sztem senki nem is használja...

Én Sport DA-t használok, az sokat számít az OFF ellen.
Az online versenyek 95%-a Sport-tal vagy Driving Aid-del megy szóval jobb megszokni. 😉

De jó, hogy reggel nem játszottam, különben biztos idegesített volna, h nemmegy...

pointer4
Ha új gammát kezdessz, akkor se látsz online játékosokat ?? Hátha mentésed romlott el!!!
pointer4
Nekem tegnap este 1 kor még ment. Igaz az uccsó 3 versenynél kiírta, hogy connection lost verseny alatt, de nem nyomtam okét, és végig engedett. Majd megnyertem a versenyt, olyan 10 percig nemláttam közvetlenül az auto elõtt a betont 😊. Aztán nyomtam okét, de nem dobott ki. TDU server online. Következõ verseny, az a felénél ugyanez. Majd elmentem aludni 😊

Viszont tegnap jól elvettétek a kedvemet 😛 Bronco meg Gabor meg DeathBringer (asszem igy irja), de mostmár nem bánkódok, hogy még béna vaok (látva a rangsort) 😊 gyakorolni kell. Csak érteném a franctól vaok ennyivel lassabb. Ugye Driving Aid nálatok sincs ?? Nemsozktam hozzá Cs-re alapozva hogy ennyire béna legyek 😊 De mondjuk játékban most használok elõszõr kormányt.
Blenda Stompa
amint lesz ujra server felrakom a kepeket!

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Még nincs kint semmi frissítés sem, majd májusban. Sztem csak játékon belül lesz majd elérhetõ a frissítés.

n3whous3
Ha nincs otthon net (még egy jó ideig), de szeretném az extra cuccokat, amiket megjelentetnek frissítésként, akkor mit tehetek?

Tudtok olyan helyet, ahonnan esetleg letölthetõek a frissítés csomagok?

púúúúú

Na hát ez nem lehet igaz, pedig már kezdtem dícsérni tegnap hogy egyre ritkább az hogyha valakire ráspawnolok azt nem látom azonnal. Ez baromi jó basszus, még jó hogy ma amúgy sem tudok játszani, mert melózom, de ti meg szívtok mint a torkos<#confused><#boxer><#duma>

ja

Még mindig szar?<#szomoru1>

faszán lehalt a szerver,tegnap este óta

Nemtom ez a jelenség mióta van nálad, de ha csak akkor jelentkezett amikor írtad, akkor nem kizárt, hogy a szerverrel volt valami gubanc ugyanis engem este 11-tõl nem engedett fel a szerver, kb fél e1-ig próbálkoztam, és nem sikerült.

Valami nem kerek. Freeride módban vagy AI játékosokat látsz, vagy sárga versenyeket. A kettõ együtt nem létezik. Nyomhatnál egy printscreent az AI játékosokról (játék közben) és egy képet akkor amikor térképet nézel.

A FRAPS nevû progival lehet játék közben képet lopni.