Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
kösz, mindig tanul az ember :p
Igazad van.

Viszont a versenyekhez nem kell ugrálni. Belépsz BÁRMELYIK multi versenybe, nyomsz egy ONLINE PREFS opciót és ott kijelölöd az elsõ lehetõséget (ALL WORLD CHALLENGES) és elmented. Ezekután nyomsz egy CUSTOM MATCH-et, kiválasztod hogy RANKED vagy NON RANKED és megjelenik az ÖSSZES (RANKED vagy NON RANKED) verseny, lehet belõlük válogatni. A progi ki is írja, hogy melyikbe lehet belépni, és melyik az amelyik már elindított verseny. IN PROGRESS - a verseny már megy, WAITING - a lobbyban csücsül(nek) a játékos(ok) és várnak még.

Ezt a részét szvsz jól csinálták meg.

Azt már nem, hogyha nem tud kapcsolódni a játék a versenyekhez, akkor nem lehet kilépni belõle, csak ha profiltváltunk vagy kilépünk a játékból (nincs benne timeout... kiírja hogy connecting, mutatja a kamera a pályát a végtelenségig és ennyi)... na ezt NAGYON elbaltázták.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Megvetted a játékot?

samsung123
sziasztok! van egy problémám. akármit csinálok nem tudok online profilt csinálni, pedig reggelem megam FAQban megadott linken.
kapcsolodik is a serverhez, megy is, az singe versenyeken látom is hogy hanyadiknak teljesittem az online rangistán a versenyt,de online versenyre nem megy fel, és csak botokat látok online játékosok helyett, ja és a fõmenübe nem ONLINE profile van kirva hanem valami CURRENT profile.
segitsetek pls. köhi

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

sb1
A Logitec Dual Action-ömet nem tudom sehogyan sem bekaribrálni játék alá?

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Igazad volt ez GYIK, azaz FAQ amit a "bannerban" találsz.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

gviski
Lehet hogy GY.I.K lesz, de csak pár napja játszok a TDU-val, azt meg lehet valahogy oldalni saját "rádióm" legyen, magyarán hogy a rádióbol a saját magam által összeválogatok mp3-as zenék szoljanak...

Virtual SimRacing

Én a táblázatomba azokat az adatokat írtam, amiket az adatlapok mutatnak.
Motoroknál rádõlés nélküliek asszem a végsebességadatok, az Alfa szerintem egy bug miatt ilyen rohadt gyors (de lehet, hogy tévedek), egyébként meg + 15-20km/h-t minde jármûbõl ki lehet hozni.

Egyébként egy másik érdekesség, hogy a Corvette Z06 jobb 2 tuninggal mint 3-mal. Papíron nem, de én 4!! másodperccel mentem jobb idõt vele a Chevi versenyen mint a Stage 3-sal, és az top30-as idõ lett.

gviski
Szerintem is... Nekem eddig semmi panaszom nincs rá, és örülök hogy végre csináltak egy normális autos játékot, mert a NFS az igen csak a 12-16 éveseket köti le, és hát nem kell hozzá tulsok tudás csak rá kell terenyerelni egy gombra és meg van oldva.

A TDU meg kellemes kikapcsolodás rfactorozás után és nem véletlen hogy sok szimulatoros játszik vele, szerintem az év játéka...

Virtual SimRacing

robotnyk
skylinet senki sem ígért tudtommal, de érdekelne, hogy te melyik verzióban láttad 😊
xboxon pedig utólag lehetett letölteni például a porschekat is, és az a verzió már tavaly szeptemberben megjelent. ps2es verzióban pedig egyátalán nincs benne sem ferrari, sem maserati. részemrõl inkább egy ferrari, mint 10 skyline, ami mellesleg egyátalán nem egy különleges autó, csak néhány b kategóriás film és játék atyaúristent csinált belõle. :p

átíratnak nem tökéletes, programozásilag (fagyások, save kezelés), optimalizálatlanság nem súlyos szvsz. kõkorszaki kártyákkal ne várjon csodát senki. igen, ez van, nálunk még mindig gyakoriak a 9es radeonok és akörüli vgak, de attól még ne várjuk el, hogy egy programot 3-4 generációval ezelõtti hardverre programozzanak.
súlyosabb dolgok inkább a kompatibilitási gondok. kormányokkal, videókártyákkal, usb eszközökkel. és a multiplayer a legtrébb, ezt ott szúrták el csúnyán, hogy a gamespyal kezdtek. a másik, hogy késõn jöttek rá, hogy a MMO ilyen grafikával (meg egyebekkel) nem mûködik, és csak ezzel az elég korcs dologgal tudtak csak elõjönni.
szerk: plusz az, hogy a multiplayer versenyek keresése rémálom, ugrálni egyikrõl másikra, van-e ott valaki, ranked, vagy nem, stb. egyszerûbb lett volna, ha lenne egy game keresõ, mellette ott lenne a pálya neve, és ennyi, sokkal barátibb megoldás.
Synit HUN
Szerintem meg hülyeséget beszélsz! Menjél nídforszpídezni csá!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Béla9248
Tökéletesen 1értek!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

akyyy
nincs olyna térkép amin csak a jármûszállítások vannak rajta? mert ami a faqba van azon minden van meg kicsit homályos, alig lehet elolvasni:S 😞

és ki szeretném nyomtatni mert faszául elkezdtt kilépkeedni a játék ha alttabozok.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Ha van olyan játék ami nem érdemli meg hogy megvegyék akkor az EZ! Pc-re a lehetõ legszarabb átiratot kaptuk,tele buggal,egy rakás hiányzó kocsival (se porsche se skyline,stb??? Ez mind van alapból konzolon!),optimalizálatlan motorral (ezt most mások nevében írtam,nállam jólfut 7900gs-el mindenfull 1280*1024ben)...További hálaésköszönet a lapításért és a hatalmas patch és addon car áradatért a készítõknek!😊 Amikor kijött erõsen agyaltam rajta hogy megveszem,ez a játék a manna...Hát nem,amióta toltam ps2-n (amin egyébként egy fos,de sokkal több dolog van benne) és 360-on (egy az egybe pc,talán szebb,de nobug,és több kocsi,stb) azóta itthon pc-n maximum nagy unalomûzésre veszem elõ de lassan érik az uninstall,mert a szar átiraton kívül gyk SEMMIT nem kaptunk (bocs...kaptunk egy beta szerü valamit)...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Off picit!
Melyik lenne ideálisabb a játékhoz?Melyik pad a 2 közül?
-Logitech Chillstream
-Saitek P3000 RF Pad

★ 汤姆 李

gviski
Ez azért függ az uttol is, én is gyorsabban mentem az Enzoval mint a gyári adat, de én ezt annak tudtam be hogy kicsit lejtõs volt az út, így lehetett az is hogy tuning nélkül a f430 330km/h repesztett a se**em alatt

Virtual SimRacing

Béla9248
bocs ismét! 10980FT!

amugyirtátok hogy a kawa 324 et megy 3mas tuningal.hát nem azé de milenne ha megis néznétek mienyit megy? ma kiprobáltam 348 al mentem az autobahn-on az mv vel 360 körül a ducatival 310 et.
de pl ilyen még a 3mas tuningu alfa gt.papiron 285 a vége.hát én 316 al mentem vele.vagy a 3mas tuningu koenig ami 425 helyet 434 et is megy.a lényeg az olyan adatok kellenének ami nem elméleti hanem gyakorlati.
Nálam megszûnt akadni a TDU, már CSAK városban akad. Most csináltam meg a millionaire's-t. Eddig 57 perc körül volt a legjobb idõm, a sok hülye akadás miatt rengetegszer kiestem. Most 51 és 52 perc között mentem, és csak valami 5x sikerült nekimennem valakinek / valaminek.

Amit csináltam:
-Legújabb áprilisi directx-et feltettem.
-Legújabb VGA drivert (Catalyst 7.4) feltettem.
-Letöröltem az összes ideiglenes file-t (temp könyvtárak, cookiek, cache file-ok, temporary internek files stb). System Restore eleve ki van kapcsolva.
-O&O defraggal töredezettségmentesítettem a rendszer meghajtót (COMPLETE/NAME módszerrel), de elõtte KIKAPCSOLTAM a swapfile-t. Töredezettségmentesítés után visszakapcsoltam, de úgy, hogy állandó mérettel (legkisebb méret 1500Mb, legnagyobb ugyanennyi).

Namost e 3 dolog közül valamelyik vagy mindegyik az, ami nálam a TDU olyanná tette, amilyennek kb lennie kell...

Elgondolkoztató, hogy vajon az állandó véletlenszerû beakadásokat vajon nem a swapfile okozza?

Kíváncsi vagyok másoknak segít-e, ami nekem segített.

Sland
Azt bajosan, ugyanis ~9ezer forint a játék mindenhol...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

fery02
Nem hiszem, hogy lesz ellenszer sajna 😞 Amúgy semmi különbség sincs ebben az esetben a másolt, és az eredeti játék között, csak annyi, hogy az eredihez ugya jár CD kulcs. Szal ennek is ugyanazok a hibái vannak, mint a másoltnak. De várjá, nem igazán értek egy "kis, aprócska" dolgot: 19800-ért vetted? 😮

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Béla9248
bocs 19800FT-ot!!!

Béla9248
Pl.: gamecopyworld-röl! Szal akkor szted cseszhetem!? Az nagy gáz! Életem elsõ játéka amit megvettem eredetibe! Pont ezért hogy ne száljon el a mentés ne lépjen ki meg ilyenek! És mind ezért fizettem 1980ft-ot! nem az naon király a cumó meg minden sõt a legjobb sztem! Erre vártam évek óta!😊 Na de ez így gáz!!! Meg hogy napokig nemtok a szerverre lépni!!! Na mind1 ha meglenne az ellenszer ÍRJÁTOK! Hali!!!

pubiloál
Hát csináltam csak az az igazság hogy az utóbbi idõben elfelejtkezdtem róla... kb 2 napja csináltam legutóbb... és inkább mondom újra bejárom az utakat mint mondjuk 100 versenyt csináljak meg... de mára elegem van asszem a gamebõl, erre aludnom kell egyet, aztán majd holnap ismét felfedezem a szigetet

fery02
Nem igazán értem a kérdést. Honnan szedsz le mentést? Ha arra gondolsz, hogy az internetrõl egy másik játékos mentését, akkor abból a sajátodat tudtommal sehogy sem tudod visszacsinálni, csak folytathatod annak a másik játékosnak az elmentését.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Minek játszol ennyi idõt vele mentés nélkül(biztonsági másolat készítése nélkül)ha tudod,hogy ez nagy hibája a game-nek
<#conf>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

gabi89
Backup-olni kellett volna.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Béla9248
Sziasztok! Van 1 nagy gondom de olvastam hogy van másnak is! Elszált a mentésem! Arra volnék kiváncsi hogy ha leszedek 1 mentést hogyan tudnám megcsinálni a saját(RÉGI) accountomat?????? Elõre is köszönöm szépen!

pubiloál
Megint nagyon "szeretem" kedvenc kiadónkat az Atarit, és a "legjobb" fejlesztõt, az Eden Gamest... Szeretném megköszönni nekik itt is, hogy tényleg milyen jó játékot raktak össze, nincsenek benne égbekiáltó bugok és mentés crash-ok(!!!). Mert ugye az hogy épp virulok azon hogy megcsináltam az összes single versenyt, utak 100%-ra bejárva, és 77%-nál tartok, és akkor elõjön egy igen "ritka" kis hiba, még pedig az hogy "network connection was lost"... persze ezt is szeretjük, mert azért nem akartak már rajolni az Edennél azzal hogy az õ játékuk tökéletes, beletettek nekünk egy ilyet... jah és persze a gép is lefagyott... Tökjó, de komolyan... Egyre nagyobb boldogságban betöltöm újra a gamet, erre elõjön a személyes kedvencem, a mentés crash... nekem az utakat leszedte 100%-rõl 35%-ra, és az összes extra küldetést is "megsemmisítette"... Szerintem ez jó ötlet a hivatalos játékidõ növelésére, így tovább!! Köztudott, hogy a fent említett két cég nem sûrûn válaszol a játéka rajongóinak, amikor "dícsérik" a mûvüket... azért írok hát én ide. Azon kívül szeretnék köszönetet mondani a "szép élményekért", jól esett!<#idiota>
Ui.: Bocs hogy hosszú lett de meg kellett adni a megfelelõ körítést a levélnek.

akyyy
nah megvan a betöltõképernyõn van

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Zsolti9014
köszi, csak nálam hibásan jött be a banner. kösz a választ

Hajrá Magyarország!

szabod
Köszi szépen k4rl <#taps><#taps><#taps>

Mente et Malleo

Sland
Ügyes vagy nagyon. Színvonal...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

atomboy
A vidkartya nem felel meg. Banneren lathato, hogy minimum 9500 kell.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

akyyy
lehet a videókari nem lesz már jó neki, de nem akarok hülyeséget mondani, inkább 19988help 😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Zsolti9014
Ne haragudjatok a hülye kérdésért, de AMD Athlon XP 2600+, 1280 MB RAM, 128 MB ATi 9200Se konfiggal menne a játék? Olvastam a hivatalosat, de gondoltam megkérdezem, hogy vkinek hasonló konfigon megy-e, és ha igen megfelelõen-e? Köszi

Hajrá Magyarország!

armageddon666
ték

@

pointer4
19999 Jeeee <#wow1> <#email> <#taps>
Had Gratuláljak mindnekinek, aki értékes infokkal töltötte meg a fórumot 😄 Ritkán lehet ennyi színvonalas hozzászólást olvasni FÓRUMBAN 😄 (most komolyan mondom)
na mind1! de akinek megvan a tdu es ert hozza az irjon mailt vagy vegyen fel msnre! cím: [email protected]

Sland
Warezzal kapcsolatos kérdéseket törlöm!

akyyy
valaki tudna képet mutatni hol lelem azt a dolgot?

Kaszi46
A nissan-os, és a 2 ford\saleen es duplázással összesen 92 jármü van.

A bronco féle listárol, mivel azok a tuningolt jármüvek, csak a saleen s281 supercharged speedster hiányzik(illetve a sima nissan 350z, de mivel az tuning nélküli igy végül is nem is hiányzik).

A tévedés jogát fent tartom!😛

*Posse*T.W.D*

Szerintem attól, hogy egy kocsi szintet lép a tuningtól még nem lesz másik kocsi... viszont a Ford-Saleen duplázás az tényleg valós.

Ja és szürkével a nem-tuningolható autókat jeleztem.

Ezt a listát még én csináltam az open-béta alatt és van benne egy-két hiba és hiányosság.
pl.: a Kawa Ninja 324-et megy nem 354-et, illetve nincsenek benne szintenként a Saleen Mustangok (azok folyton szintet lépnek ha tuningolod)
A Nissan 350Z azért nincs benne, mert tuningolt autókról csináltam a listát és a "két" Nissan egybeolvad a 3. tuning után.

Kaszi46
Továbbmenve, a 2 ford mustang-nak meg lehet saleen, illetve ford tuningot is adni, igy ezek is megduplázodnak.😊

*Posse*T.W.D*

Nem biztos,hogy hiányzik,, ha a fordot feltuningoltad saleennel és nem vettél 2 egyforma mustángot,akkor lehet mégis mind megvan..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

akyyy
pont ez az de én nem találom sehol ajátékba 😞

Hát izé.. egy masaratit én néztem be..
Tehát gyakorlatilag akkor 89 van összesen..
Ha viszont a tuningokat is számoljuk,akkor az alfát is számolni kell mert az is egy másik kategóriába lép igy kijön a 91,bár igy eg 1 el több mint ami a listában van..
De akkor számolhatjuk úgy is,hogy 4szer ennyi,ha mind1iknek más tuningot adunk...
Én akkor mmaradnék annál a felállásnál,hogy valójában 81 kocsi és 8 motor..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu