Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a versenyekhez nem kell ugrálni. Belépsz BÁRMELYIK multi versenybe, nyomsz egy ONLINE PREFS opciót és ott kijelölöd az elsõ lehetõséget (ALL WORLD CHALLENGES) és elmented. Ezekután nyomsz egy CUSTOM MATCH-et, kiválasztod hogy RANKED vagy NON RANKED és megjelenik az ÖSSZES (RANKED vagy NON RANKED) verseny, lehet belõlük válogatni. A progi ki is írja, hogy melyikbe lehet belépni, és melyik az amelyik már elindított verseny. IN PROGRESS - a verseny már megy, WAITING - a lobbyban csücsül(nek) a játékos(ok) és várnak még.
Ezt a részét szvsz jól csinálták meg.
Azt már nem, hogyha nem tud kapcsolódni a játék a versenyekhez, akkor nem lehet kilépni belõle, csak ha profiltváltunk vagy kilépünk a játékból (nincs benne timeout... kiírja hogy connecting, mutatja a kamera a pályát a végtelenségig és ennyi)... na ezt NAGYON elbaltázták.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
kapcsolodik is a serverhez, megy is, az singe versenyeken látom is hogy hanyadiknak teljesittem az online rangistán a versenyt,de online versenyre nem megy fel, és csak botokat látok online játékosok helyett, ja és a fõmenübe nem ONLINE profile van kirva hanem valami CURRENT profile.
segitsetek pls. köhi
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Virtual SimRacing
Motoroknál rádõlés nélküliek asszem a végsebességadatok, az Alfa szerintem egy bug miatt ilyen rohadt gyors (de lehet, hogy tévedek), egyébként meg + 15-20km/h-t minde jármûbõl ki lehet hozni.
Egyébként egy másik érdekesség, hogy a Corvette Z06 jobb 2 tuninggal mint 3-mal. Papíron nem, de én 4!! másodperccel mentem jobb idõt vele a Chevi versenyen mint a Stage 3-sal, és az top30-as idõ lett.
A TDU meg kellemes kikapcsolodás rfactorozás után és nem véletlen hogy sok szimulatoros játszik vele, szerintem az év játéka...
Virtual SimRacing
xboxon pedig utólag lehetett letölteni például a porschekat is, és az a verzió már tavaly szeptemberben megjelent. ps2es verzióban pedig egyátalán nincs benne sem ferrari, sem maserati. részemrõl inkább egy ferrari, mint 10 skyline, ami mellesleg egyátalán nem egy különleges autó, csak néhány b kategóriás film és játék atyaúristent csinált belõle. :p
átíratnak nem tökéletes, programozásilag (fagyások, save kezelés), optimalizálatlanság nem súlyos szvsz. kõkorszaki kártyákkal ne várjon csodát senki. igen, ez van, nálunk még mindig gyakoriak a 9es radeonok és akörüli vgak, de attól még ne várjuk el, hogy egy programot 3-4 generációval ezelõtti hardverre programozzanak.
súlyosabb dolgok inkább a kompatibilitási gondok. kormányokkal, videókártyákkal, usb eszközökkel. és a multiplayer a legtrébb, ezt ott szúrták el csúnyán, hogy a gamespyal kezdtek. a másik, hogy késõn jöttek rá, hogy a MMO ilyen grafikával (meg egyebekkel) nem mûködik, és csak ezzel az elég korcs dologgal tudtak csak elõjönni.
szerk: plusz az, hogy a multiplayer versenyek keresése rémálom, ugrálni egyikrõl másikra, van-e ott valaki, ranked, vagy nem, stb. egyszerûbb lett volna, ha lenne egy game keresõ, mellette ott lenne a pálya neve, és ennyi, sokkal barátibb megoldás.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
és ki szeretném nyomtatni mert faszául elkezdtt kilépkeedni a játék ha alttabozok.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Melyik lenne ideálisabb a játékhoz?Melyik pad a 2 közül?
-Logitech Chillstream
-Saitek P3000 RF Pad
★ 汤姆 李
Virtual SimRacing
de pl ilyen még a 3mas tuningu alfa gt.papiron 285 a vége.hát én 316 al mentem vele.vagy a 3mas tuningu koenig ami 425 helyet 434 et is megy.a lényeg az olyan adatok kellenének ami nem elméleti hanem gyakorlati.
Amit csináltam:
-Legújabb áprilisi directx-et feltettem.
-Legújabb VGA drivert (Catalyst 7.4) feltettem.
-Letöröltem az összes ideiglenes file-t (temp könyvtárak, cookiek, cache file-ok, temporary internek files stb). System Restore eleve ki van kapcsolva.
-O&O defraggal töredezettségmentesítettem a rendszer meghajtót (COMPLETE/NAME módszerrel), de elõtte KIKAPCSOLTAM a swapfile-t. Töredezettségmentesítés után visszakapcsoltam, de úgy, hogy állandó mérettel (legkisebb méret 1500Mb, legnagyobb ugyanennyi).
Namost e 3 dolog közül valamelyik vagy mindegyik az, ami nálam a TDU olyanná tette, amilyennek kb lennie kell...
Elgondolkoztató, hogy vajon az állandó véletlenszerû beakadásokat vajon nem a swapfile okozza?
Kíváncsi vagyok másoknak segít-e, ami nekem segített.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
<#conf>#conf>
★ 汤姆 李
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Ui.: Bocs hogy hosszú lett de meg kellett adni a megfelelõ körítést a levélnek.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Hajrá Magyarország!
Had Gratuláljak mindnekinek, aki értékes infokkal töltötte meg a fórumot 😄 Ritkán lehet ennyi színvonalas hozzászólást olvasni FÓRUMBAN 😄 (most komolyan mondom)
A bronco féle listárol, mivel azok a tuningolt jármüvek, csak a saleen s281 supercharged speedster hiányzik(illetve a sima nissan 350z, de mivel az tuning nélküli igy végül is nem is hiányzik).
A tévedés jogát fent tartom!😛
*Posse*T.W.D*
pl.: a Kawa Ninja 324-et megy nem 354-et, illetve nincsenek benne szintenként a Saleen Mustangok (azok folyton szintet lépnek ha tuningolod)
A Nissan 350Z azért nincs benne, mert tuningolt autókról csináltam a listát és a "két" Nissan egybeolvad a 3. tuning után.
*Posse*T.W.D*
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Tehát gyakorlatilag akkor 89 van összesen..
Ha viszont a tuningokat is számoljuk,akkor az alfát is számolni kell mert az is egy másik kategóriába lép igy kijön a 91,bár igy eg 1 el több mint ami a listában van..
De akkor számolhatjuk úgy is,hogy 4szer ennyi,ha mind1iknek más tuningot adunk...
Én akkor mmaradnék annál a felállásnál,hogy valójában 81 kocsi és 8 motor..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu