Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mente et Malleo
*Posse*T.W.D*
Bár ha jobban belegondolok, a nissan ugye csak egyszer szerepel benne, nekem meg 2 van, szal igy is hiányzik 1.😛
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
sztem 80 db autó van és 8 motor..én nem találtam többet
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Tegnap 10 milkát szedtem össze a 70ezres küldivel, csöppet meguntam.😄
*Posse*T.W.D*
Ma reggel úgyis vettem már 1 szép nagyfelnis Saleen-t.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Ugy látom mégiscsak kénytelen leszek kiirni, és összevetni a listával.<#unalmas>#unalmas>
*Posse*T.W.D*
100%-nál nem kapsz bónusz autót. Biztos átvettél minden jutalomautót?
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Most a motorokkal, a megnyerhetö autókkal, és a megvásároltakkal együtt, 90 darab van. Faq-ban lévö autolistában viszont 91 jármü van.
Kérdésem az lenne, hogy 100%-on kapunk esetleg még egy megnyerhetö autót, és ezért hiányzik nekem az az 1 autó(nem tudom amugy mi hiányzik, mert semmi kedvem kiirogatni enkem mi van, és ezt összevetni az xml autoslistával.)?
Ráadásul nekem van a sima nissan 350 z, meg nissan 350z nismo tuning, a listában meg csak a sima 350z található, szoval lehet 2 auto hiányzik
*Posse*T.W.D*
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Az elsõ versenyt nem birom elindítani.. nem lehet rákattintani a Start-ra, de másra sem.. bugos lehet?
Nincs mit tenni? vagy várni kell még patch-re vagy föl kell rakni másik verziót..?
Elõre is köszi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
De azért amiket a TDU honlapján láttam... Bázzz, hogy lehet 38 perc alatt lemenni azt a távot??? Mondjuk akkor nem kell úgy menni, mint az õrült, hanem tartani a 250-es átlagot. Amire azért büszkébb vagyok az vége felé volt: 13 kilóméteres táv csutka 330-on...<#taps>#taps>
púúúúú
2. majd utólag lehet plusz autókat letölteni, még nem tudni, mikor. azok között lesznek majd.
Amúgy a bónuszokra gondolsz (amiket nem tudsz egybõl megvenni)? Szerintem menj körbe a szigeten és nézd meg õket a szalonokban 😊
Nekem is van egy kérdésem: Hogy tudsz a fotóalbumba fotót csinálni? Hogy jön elõ az alább írt Photo Mode?
púúúúú
Mente et Malleo
1.: Nektek a Millionaires challenge (asszem ez a neve, az tuti, hogy 200 km-t kell menni idõre) mennyi idõ alatt lett meg?
2.: Én úgy emlékszem, hogy amikor kijött a játék, a képeken voltak Porschék. De akkor miért nincs az alapjátékban egy sem??? Csak a kiegben lesz?
púúúúú
Én már egyébként is a helyemen vagyok. Majd ha kicsúszok a top 30-ból, talán majd rankedezek megint.
Szabi1991, Tomy Lee: nekem is Formula Force Ex van. Milyen beállításokkal toljátok?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Bocsi ez lemaradt
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
A G25 pedig nem rossz,kimagaslóan jobb a régebbi kerekeknél de még azért nem tökéletes😊
★ 汤姆 李
Ciki ha így van, de eddig ezt észre sem vettem, hiszen sok verseny olyan helyen jelent meg, ahová GPRS-sel nem is tudtam átugrani, csak beállítani célnak.
Mit kell ahhoz tenni, hogy ezek megjelenjenek a térképen? Vagy ez valami bug?
az a legjobb a TDU-hoz 😉
(meg minden autósjátékhoz)
1. a saleen fordokat csak a 90 es évek végefelé kezdett nagyszámba tuningolni.
2.Egy ekkora sz@rhoz a világ életbe hozzánem nyúltak volna...