Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
"OTT VAN JEAN CLUDE VANDÁL"
Biztos valamien filmet forgat<#vigyor2><#hawaii>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

OTT VAN JEAN CLUDE VANDÁL<#merges2> lehet hogy eredeti szinkront adott a játékhoz?<#fejvakaras>

kaposi1
Köszi. Akkor fel kell kötnöm a gatyám, mert én billentyüzetröl nyomom.Majd kipróbálom én is az Enzommal.Kiváncsi vagyok mennyire tudom megközelíteni a te rekordodat.<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

2'53"70 Enzo, kormány, Sport DA
kép

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

kaposi1
Érdekelne hogy ki milyen kocsival, és mennyi idõ alatt teljesítette ezt a versenyt,és mivel,bill,kormány?

uHs Gerzson
tényleg, lol

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Me0w
ELoszor ugy olvastam, hogy 'Undefined' ;D

Together we'll fly someday...

de te azt írtad éjszaka legyen tényleg éjszaka, az nem 7 perc...

kaposi1
Ügyeltek a részletekre.A gumin a felirat.

Dave00
és akk nekem miért szaggat?nincs kormányom!csak gamepadom!az miatt is szaggathat?

pc

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

fsgh
😮OOO hajrá😊 pc-n nyomod vagy konzolon?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Na ez már igy, ebben a formában kezd tetszeni....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ebben a mod-ban az éjszaka 7 percig tart. Szerintem abba senki nem hal bele. Ha 1-2 órát tud játszani, akkor pont nem baj ha néhányszor besötétedik. Különbenis csak multi versenyeknél / free-rideban kell összeszinkronizálni az idõjárást, és ott sem mindenkit mindenkivel (csak az egyes layereket).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

ATI X1650pro vagy XT / Nvidia 7600GS

Truck Driver001
Skyline és Ferrari ég és föld.Természetesen a Ferrari javára.Jó autó a Skyline.Ez igaz.De egy Ferrari-hoz azért ne hasonlítsuk.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

robotnyk
vadevör, attól még nissan marad.
az meg pláne nem érdekel, hogy milyen autó lesz akkor, ha néhány idióta rátesz 40 turbót, meg egy 10 négyzetméteres hûtõt.
Figyimár legalább ha fingod sincs mi az a skyline akkor ne nyilatkozz róla!😊
Egy aprókát nézz utánna elvégre japán EGYIK legnevezetesebb autója ami igencsak ferrari gyilkossá variálható a szériamotorból,de amúgy olyan díjakat kapott miszerint 24 órás versenyen full szériaként kategória elsõ sajátosztályban messze megelõzve a többieket és bizony GT!!! osztályban az elsõ 10ben bennevolt széria létére...Hmmm szerintem ez annyira nem rossz,de mint mondtam keresgélj csak utánna és olvasgasd picit a szakirodalmat a skyline pont nem az az autó amit a filmek/ játékok tettek naggyá...
más,nemneked szól: Amúgymeg nem az nfs-hez hasonlítgatom a játékot,baromi értelmes dolog elküldeni nfs-ezni enyhén más kategória a két játék,és inkább ezzel játszanék de ha egyszer olyan bugos az egész pc-s átirat mint ház,és patch,stb környékén csak sunnyogás van így elmehet a készítõ a bús faxomba egy ekkora szarért (nem,nem a játékra értem hanem az elbaxott átiratra) a franc fizessen 10 dellát...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

gduck
Leadtek WF PX8600GT 256MB 29.223 Ft

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bertino
elõszür a patch jöjjön már, spec anélkül engem nem is érdekelnek a plusz autok 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Me0w
Hat ebbe a kategoriaba talal a 7600GS esik bele, de az also hangon 26k, az agps verzio meg 2 ezressel tobb.

Zsolti9014
mert a banner alja sehogy sem jön be, pedig ott valami szövegtöredéken látok valami ehhez kapcsolódót.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
tudnátok ajánlani olyan (lehetõleg nem túl drága -15-25 k) videokártyákat, ami megfelelne a játéknak?
linkeket is adhattok
köszi

Hajrá Magyarország!

3P
Semmi hír még a pluszként berakásra tervezett autókról, min pl. a RUF Porsche, vagy a Lexus?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

armageddon666
kormánnyal nyomod? akkor ne azzal nyomd és nem fog szaggatni :c szomorú de én eddig erre jöttem rá :c

@

Sland
Sima* realisztikus napmozgás mód nincs?

* Éjszaka nélkül

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

épp a szinkron a gond, van akinek csak naponta egy-két órája van játszani (ugyanakkor) és ha akkor épp sötét van Oahun, akkor megszívta, kapott egy jobb fajta Carbon-t pénzéért...

Ha a szerver összeszinkronizálná, akkor nem...

ezzel az a gond, hogy kinek mikor lenne éjszaka, vannak akik mindig csak sötétben tudnának játszani...

tomas10
nekem is ilyen gépem van még egy kicsit gyöngébb mégis szaggatás nékül megy

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Dave00
szijjasztok nekem is akad a gém!vki tud segíteni?gépem:ati 9600 256mb-os videokari 1,25Gb ram 2Ghz proci elõre is köcce

Hát ha emellé megcsinálnák azt, hogy az éjszaka tényleg éjszaka legyen (fényekkel mindennel), akkor nagyon realisztikus lenne az egész játék...

Így is nagyon jó effekt, hogy az elég hosszú tour of the island közben besötétedik...

hykao
Ne feledjük, hogy ez nem csak éjszakai mód, hanem a napmozgás is realisztikus lesz vele. (keleten kel a nap és nyugaton nyugszik)
Az eredeti napmozgás a játékban ugye elég kamus. Lemegy a horizontig, majd ugyanazon a ponton elkezd felfelé kúszni megint...
n3whous3
Nem sok... De azárt kipróbálom.

púúúúú

Egyébként úgytudom, az éjszaka 7 percig tart.

Mondjuk egy tour of the islandet nagyon feelinges NightMOD mellett megcsinálni. Általában akkorra kel fel a nap, amikorra átérsz a szigen túloldalára és már jössz visszafelé (csak ugye rendesen végigmegy a nap az égen).

Ha a HDR be van kapcsolva, akkor az effekt olyan, mintha a telihold világítana, tehát lehet látni elég jól (persze sötét részek így is vannak).

n3whous3
Kérdés a nightmodhoz: Mennyi idõ alatt múlik így el 1 nap? És, ha nincsen alapból bekapcsolható fényszóró (csak villogás, de az csak textúra, ahogy észrevettem nem tudsz rávilágítani semmire vele), akkor hogy látok majd az úton éjszaka?

púúúúú

n3whous3
Még egy 6600GT is szinte kevés a játékhoz, nemhogy az az õsrégi FX5200...

púúúúú

Me0w
Evvel a geppel max. a hutodet vezerelheted jol 😉

bertino
talán a VGA miatt...

hello!
Valaki nem tudja megmondani hogy miért akad a test drive unlimited beta verziója????
Intel pentium 4 2,66 vagy 67 mhz,1Gb ddr ram 400-as,geforce fx 5200 128 mb. talán a ddr ram kevés? vagy a videó kártya rossz????
Synit HUN
Nekem meg -ahogy Karlnak is jósoltam- lebontott a netem aztán az egész szétesett.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Nekem csak megszûntek a versenyek létezni a driveinben. És igy volt vagy 2-3 percig, de 1x sem vágott ki, plusz multis versenyekbe is mindig be tudtam lépni.

robotnyk
1366, 30000es portokat nyisd meg.
CivicVTi
Eleg instabil volt ma is<#wow3> Be is fejeztuk mara. Tobbszor kerestunk a terkepen de egyszer se lattunk...

SinClaiR
vki vmi info, hogy miért írja elérhetetlennek a szervereket? felül az van írva, 'available' mégsem látok senki más játékosT 😞

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

AntiHero
25Ftért mán az enyim. Kûgyed.<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bertino
igen
jövõ hónapban jön
még mindig

XuChi
Patch-röl valami hír?