Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Egy apró észrevétel: én úgy tudtam, hogy 95%-os pontossággal modellezték le az úthálózatot, és csak pár zsákutcát vettek ki.
- nincsenek gyalogosok, turisták, kerékpárosok, robogósok;
- nem hinném, hogy ennyi lenne Hawaii úthálózata.
Ezek a játszhatóság rovására mentek, de ezzel együtt tökéletes és élvezhetõ a játék.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Negatívum: kevés a csaj a szigeten 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
- Lehet-e a TDU esetén vituális turizmusról beszélni? (Szerintem igen, hiszen sok jó ember "nyaral" esténként Oahu szigetén)
- Volt már olyan, hogy csak azért autókáztatok a játékban, mert a szigetet akartátok felfedezni és a tájban gyönyörködni?
- Alkalmas a TDU arra, hogy aki Hawaii-ra utazik, elõtte szétnézzen egy kicsit a játékban, hogy lássa, mégis milyen táj fogja fogadni?
Köszönöm a segítségeteket! Ha esetleg hülyeségnek tartjátok ezt a vituális turizmust, azt is írjátok le!
-Ferrari F599 GTB
-Ferrari 612 Scaglietti
-B. Engineering Edonis V12
-Lexus IS 350
-Yes Roadster
Amúgy nemtom, lehet hogy másik játékra emléxem, de mintha lenne egy olyan kis mod, hogy kikapcsolni a füveket, így gyorsabbá tenni a játékot.
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited
De persze leeht hogy más miatt van, csak erre tippelek.
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
A másik. Van egy csomó háttérképem a játékban is szereplõ Ford Mustang GTR-rõl. Ha érdekel valakit feltölthetem mindet. Ha feltöltsem akkor hogyan linkeljem be ide? Megnyitható linkekben, vagy úgy, hogy egybõl behozza az oldal a képet? Utóbbi kényelmi szempontból elõnyös, de akinek lassú a nete, lassan jönnének be a képek, és ha nem is érdekli, akkor nem akarom idegesíteni, hogy várakozzon miatta.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
EGÉSZ EGYSZERÛEN NEM TUDOM ELHINNI HOGY AZ EGÉSZ VILÁGON ALIG JÁTSZANAK A JÁTÉKKAL KB. 10-EN EGYSZERRE EGY IDÕBEN ONLINE.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Es ez most nem csak ra vonatkozik. Na semmi gond, szerencsere nem en vagyok a hazigazda<#vigyor1>#vigyor1>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Én igy egybe nem tudom megcsinálni.
Igy probáltam most: http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/tdurozer1177589325.jpg
(sajna ugyanaz a helyzet)
*Posse*T.W.D*
nekem igy néz ki a setup része, elmagyaráznád hogy akkor hova mit irjak?
sorry a lámázásért.
*Posse*T.W.D*
lol
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
abszolut bugmentes a tdu haha
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Térképen is látok mindenkit, és a kocsikázás közben is, de bármit csinálok, a 8 emberböl, mindig csak egy-el vagyok nem lagos kapcsolatban. Igy lockolni, és irni is csak annak az 1 embernek tudok.
Ez igazábol tegnap tudatosult bennem, amikor Danny L-el és még egy magyar sráccal szerettünk volna normálisan kruzingolni.
Ök mindenkit, akik belekerültek a free ride listájukba, normálisan láttak, tudták is lockolni öket, viszont én mindig csak 1 emberrel voltam normális "kapcsolatban".
winfos tüzfalat kikapcsoltam, routeren a readme-ben található portokat megnyitottam, de ahelyzet ua. maradt.
Miven elég kezdö vagyok router ügyben, ezért feltolok a beállitásokrol egy screen-t, hátha valamit elrontottam benne.
Szoval redme alapján, ezeket a portokat nyitottam meg:
UDP 8880->8889
UDP 8890
UDP 27000->30000
TCP 6667
TCP 27000->30000
You have to open the following local port: TCP8889
Ports 17475 and 9961 (TCP/UDP) must be opened.
És akkor itt meg a router beállitásaim TDU vonatkozásában(kinomban már mindent egyesével megnyitottam, lehet nem igy kellett volna)
pliz help
*Posse*T.W.D*
van rakás TDU oldal, ahol utána lehet járni
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Together we'll fly someday...
Ja és egy kérdés: az alább látható kocsik közt véletelnül nincs olyan, ami már nem az alapjátékban van?
púúúúú
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.