Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez hülyeség. Ha ígylenne, jóval sûrûbb úthálózat lenne. Egyszerûen annyit csináltak, hogy a fõbb útvonalakat lemodellezték, hozzáadtak még 600km-t a játék megkönnyítése végett (pl nem lehet úgy a valóságban körbemenn ia sziget körül, mint a játékban. Annak az útnak kb a 60%-a valós, a többit "hozzáképzelték"). Ezen felül lemodelleztek olyan dolgokat, mint hogy hol van sivatagos terület, hol vannak a repterek, hol a "fõváros", hol a kráter és hol a stadion. A legnagyobb városban egy rakás épület a valóságnak megfelelõen van a valósgának megfelelõ út mellett elhelyezve. Ezen felül egy csomó egyéb hely is, amit meglepõen élethûen modelleztek le (pl kikötõk, tengerpart egy része, egy-két egyéb épület stb).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Köszönöm az eddigi véleményeket, szívesen venném, ha még többen írnának (referenciának meg megjelölöm ezt a fórumot😊)) ).
Egy apró észrevétel: én úgy tudtam, hogy 95%-os pontossággal modellezték le az úthálózatot, és csak pár zsákutcát vettek ki.
A TDU valóban szépen le van modellezve, azonban még így is nagyon nagy különbség van Hawaii és a játékbeli megfelelõje között.
- nincsenek gyalogosok, turisták, kerékpárosok, robogósok;
- nem hinném, hogy ennyi lenne Hawaii úthálózata.

Ezek a játszhatóság rovására mentek, de ezzel együtt tökéletes és élvezhetõ a játék.

Az 1600km-nyi úthálózatból 1000km a valós helyen és módon van benne a játékban, 600km-nyi út "hozzá van adva" tehát nem létezik a valóságban. A lemodellezett úthálózat természetesen gyérebb mint a valós, valamint a városok / házak is csökkentett mértékben vannak lemodellezve. Mindezek ellenére akadt már olyan ember aki a játék után felismert valós helyszíneket és vica versa...

fery02
De mégsem látja a bookmarkjait, szóval lehet hogy onnan is hiányol fájlokat. így utólag énis észrevettem, hogy a mentéseknél van a bookmark fájl. Érdekes dolog mindenesetre.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

gduck
A sziget elég szépen le van modellezve, sokszor az élmény kedvéért autókázok és érdekes helyeket lehet így felfedezni.

Negatívum: kevés a csaj a szigeten 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Prezentációt kell készítenem "IT és turizmus" címmel és ezzel kapcsolatban a segítségeteket szeretném kérni. Ugyanis az az okosság/hülyeség jutott az eszembe, hogy beszélhetünk-e virtuális turizmusról, és ennek körbejárásához a TDU-t is szeretném felhasználni. A kérdések, amire szeretném ha válaszolnátok:
- Lehet-e a TDU esetén vituális turizmusról beszélni? (Szerintem igen, hiszen sok jó ember "nyaral" esténként Oahu szigetén)
- Volt már olyan, hogy csak azért autókáztatok a játékban, mert a szigetet akartátok felfedezni és a tájban gyönyörködni?
- Alkalmas a TDU arra, hogy aki Hawaii-ra utazik, elõtte szétnézzen egy kicsit a játékban, hogy lássa, mégis milyen táj fogja fogadni?
Köszönöm a segítségeteket! Ha esetleg hülyeségnek tartjátok ezt a vituális turizmust, azt is írjátok le!
Minimális grafikai tuningot ezzel a progival is tudsz bütykölni, de sajna messze nem az, amire számítasz. A semminél több...
Nem. A bookmarkot is ott tárolja ahol a rendes mentést (documents and settings/usernév/my documents/test drive unlimited

fery02
Patch valamikor májusban, motoros rucit asszem egy helyen lehet csak venni. A fõváros egyik boltjában. Motorral egykerekezni meg nézd meg az options/control menü pontban a motor irányítását. Ott kell lennie, pontosan nem tudom mi a neve.

Me0w
Majd ha visszaolvasol...

Together we'll fly someday...

AE 86
bocs hogy zavarok de hol lehet motoros ruhát venni meg egykerekezni???

a patch az mikor fog körübelül kijönni mert egyre jobban tetszenek a nevek
-Ferrari F599 GTB
-Ferrari 612 Scaglietti
-B. Engineering Edonis V12
-Lexus IS 350
-Yes Roadster
fery02
Még nincsen, hátha a patch-be lesznek majd ilyesmi kis apró beállítási lehetõségek 😛
Amúgy nemtom, lehet hogy másik játékra emléxem, de mintha lenne egy olyan kis mod, hogy kikapcsolni a füveket, így gyorsabbá tenni a játékot.

Sylvester
Van ehez a játékhoz valami olyan progi amivel finombeállításokat lehet végezni, pl füst, árnyék ki, egyéb ilyen? mert nekem megyeget, laptopon ugy ahogy, de jó volona egy ilyen thx! vagy valami amitõl jobban mehet a gépen?

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

fery02
Lehet hogy azt a fájlt elfelejtetted kimenteni, ami nem az elmentés mappában van, hanem ott, abban a mappában, ahol a játék a CD kulcsot tárolja egy külön helyen.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited
De persze leeht hogy más miatt van, csak erre tippelek.

trackmaniac
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Most telepítettem újra az XP-t, meg a játékot is. Volt egy jó kis mentésem, azzal semmi gond, viszont amikor a térképen meg akarom nézni a Bookmarks-okat, egyet sem jelöl. Mi van ilyenkor? Please help!

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

fery02
Bocsi a lámázásért az én részemrõl is. Hallottam, hogy valami portokat kell nyitogatni a játéknak, hogy normálisabb legyen az online. Szal ha nincsen routerem akkor ezekkel nem kell foglalkoznom? Vagy nem is tudok így foglalkozni? 😛

A másik. Van egy csomó háttérképem a játékban is szereplõ Ford Mustang GTR-rõl. Ha érdekel valakit feltölthetem mindet. Ha feltöltsem akkor hogyan linkeljem be ide? Megnyitható linkekben, vagy úgy, hogy egybõl behozza az oldal a képet? Utóbbi kényelmi szempontból elõnyös, de akinek lassú a nete, lassan jönnének be a képek, és ha nem is érdekli, akkor nem akarom idegesíteni, hogy várakozzon miatta.

reaper4
egykerekeztem és nekimentem 1 kocsinak. így álltunk meg 😊 tolatással azért le tudtam jönni 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Zsolti9014
köszönöm a válaszokat mindenkinek aki írt 😄

Hajrá Magyarország!

SinClaiR
jahogy nincs router most olvasom bocsi, tûzfal sincs?

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
nekem is ez volt, be kell állítani routeren 1366, emg 30000 portot, és jó lesz.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Ha ez így van kérem a megoldást 😊)))))))))))
Sland
Hiba az ön készülékében van. Kérem kapcsolja ki! 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Érdekes dolognak tartom a Test Drive-ban én is ezt az online "bug"-ot. Nekem routerem sincs, közvetlen kapcsolatom van, és mégis szinte soha senkivel nem találkozok a térképen, és az online versenyeknél is alig van 1-2 olyan pont ahol az "Online Races" száma nem nulla.
EGÉSZ EGYSZERÛEN NEM TUDOM ELHINNI HOGY AZ EGÉSZ VILÁGON ALIG JÁTSZANAK A JÁTÉKKAL KB. 10-EN EGYSZERRE EGY IDÕBEN ONLINE.
gabi89
Nem lehet.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

a kocsikon nem lehet semmit nyomkodni?(pl.lamborghini murci szellözöit nyitni zárni, kabrio kocsiknak a tetejét nme lehet?)
gduck
Kipróbáltam a ForceWare 101.09 XP 32-bit WHQL drivert. Sztem jobban fut vele a gém 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

norbi56
akkor nekem miért szaggat?kormány nélkül is?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

CivicVTi
Bantom?<#idiota> Minden masodik oldalon fel van teve a kerdes... sose fogom megerteni, irni tud, visszaolvasni nem?
Es ez most nem csak ra vonatkozik. Na semmi gond, szerencsere nem en vagyok a hazigazda<#vigyor1>

ne bántsd már,hisz betöltötte a 13 mat,lehet már nem is szüz<#wilting>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

CivicVTi
Na igen, megneztem kinek valaszolok, de minek<#zavart1> Bocs, #20211 re ment.

Kösz hogy nekem válaszoltad<#mf2><#vigyor>

Kaszi46
féloff😊

Én igy egybe nem tudom megcsinálni.

Igy probáltam most: http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/tdurozer1177589325.jpg
(sajna ugyanaz a helyzet)

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
router setup OFF

nekem igy néz ki a setup része, elmagyaráznád hogy akkor hova mit irjak?

sorry a lámázásért.

*Posse*T.W.D*

Ez így nem lesz jó, felesleges ennyi portot kinyitogatni, sõt nem is kell. Én úgy csináltam, hogy a trigger port az a 8889 és a trigger protocol pedig TCP. És ekkor nyitom meg a 8889-et, 17475-öt és a 9961-et mind TCP mind UDP protokollal.

Blenda Stompa
hahahahaaaa ja hogy te vagy az kaszi 😄DDDD
lol

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Blenda Stompa
hey, nekem is ilyen problemam van; ill. erre még rájön az, hogy közöttünk is szakadozó a netkapcsolat, és félóra mire meglátjuk egymást😛 lockolni azt meg végképp nem tudjuk😛
abszolut bugmentes a tdu haha

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Kaszi46
Sziasztok, az miért lehet hogy nekem soha nincs 1 embernél többel normális netkapcsolatom a játékon belül?

Térképen is látok mindenkit, és a kocsikázás közben is, de bármit csinálok, a 8 emberböl, mindig csak egy-el vagyok nem lagos kapcsolatban. Igy lockolni, és irni is csak annak az 1 embernek tudok.

Ez igazábol tegnap tudatosult bennem, amikor Danny L-el és még egy magyar sráccal szerettünk volna normálisan kruzingolni.

Ök mindenkit, akik belekerültek a free ride listájukba, normálisan láttak, tudták is lockolni öket, viszont én mindig csak 1 emberrel voltam normális "kapcsolatban".

winfos tüzfalat kikapcsoltam, routeren a readme-ben található portokat megnyitottam, de ahelyzet ua. maradt.

Miven elég kezdö vagyok router ügyben, ezért feltolok a beállitásokrol egy screen-t, hátha valamit elrontottam benne.

Szoval redme alapján, ezeket a portokat nyitottam meg:
UDP 8880->8889
UDP 8890
UDP 27000->30000
TCP 6667
TCP 27000->30000
You have to open the following local port: TCP8889
Ports 17475 and 9961 (TCP/UDP) must be opened.

És akkor itt meg a router beállitásaim TDU vonatkozásában(kinomban már mindent egyesével megnyitottam, lehet nem igy kellett volna)

pliz help

*Posse*T.W.D*

bertino
akkor légyszíves kövesd, mert naponta 20 embernek kell elmondani, hogy nincsen
van rakás TDU oldal, ahol utána lehet járni

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

n3whous3
De felfogtam, csak nem követem a frissítéseket és gondoltam hátha már van carpatch.

púúúúú

Nem, motort.

Maserati 3500GT-nek látszik.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Me0w
Latom nem fogod fel, hogy a PC verziohoz meg nem jottek ki uj autok..

Together we'll fly someday...

n3whous3
Fúúúj de xar ez az éjszakai mod... A semmi világítja az utat, meg a kocsit is...Uninstall.

Ja és egy kérdés: az alább látható kocsik közt véletelnül nincs olyan, ami már nem az alapjátékban van?

púúúúú

Synit HUN
Ez itten mégis egy milyen autó itten??

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Nem. Én azt írtam, hogy legyen úgy valós az éjszaka, hogy legyenek fények, világítás stb. Teljesen jó úgy, ahogy a realisztikus napmozás és éjszaka módban van, csak legyenek fények meg világítás. Szén féle játék van elég 😄

Elvileg aszem a photo módban kiírja az aktuális idõt, mi Beoval nyomtunk egy tesztet, az idõjárás stimmelt, mindkettõnknél felhõs idõ volt, az idõben 20 perc eltérés volt azonos sessionben.

Persze hogy örülök<#vigyor>

fery02
Ha már a részleteknél tartunk, akkor tõlem is egy kép, de nem én, hanem Danny L.hu készítette. Remélem nem haragszik meg, ha belinkelem. Bár ahogy ismerem még örül is neki 😛