Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
microsoft x360 controller
arra gondolok
...
Ch1m3r4, Synitka, Civic
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
2. szerintem haxnak számít de okosok megmondják...
3. ugyanolyan kormányom van mint neked, de nem szaggat nonstop... csak mikor keményebben rángatná a kormányt :\
törttel játszottam egy keveset szal nem 100% amit összehordtam... szal majd az okosok válaszát várd meg ^^
@
2. Valami ini filebe kell nyulni, a lap aljan van egy kereso, ott talalsz valaszt.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
1. Találtam egy Lexus és egy Merci kereskedést a Ducati környékén, de egyikbe se tudok belépni miért van ez?
2. Van-e lehetõség, külön progi vagy bármi, hogy az olyan dolgokat kivegyem mint szálló szir-szarok stb, mert az ATI kártyákon sajna a városban akad😞
3. Tudtok valami megoldást arra, hogy kormánnyal játsszak (Saitek ForceFeedback 440 vagy valami hasonló) mert ha rádugom iszonyatosan szaggat?
Elõre is ezer thx
És TDU for ever(ha megjön a patch életem végig ezt fogom tolni😄)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ennyire kevesen játszanának vagy nem értem<#wow1>#wow1>
Hol szoktatok találkozni? Esetleg valami törzshely van 😊
plusz ugyanígy az ablaklehúzásnak
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
nekem gépindításkot kiírja hogy hobás a boot.ini fájl gondolom ez miatt van:
-Uninstall hiba: a rendszermeghajtó gyökérkönyvtárából töröl nem védett file-okat, illetve törli a BOOT.INI file-t is, a többi védett rendszerfile-t érintetlenül hagyja. A probléma nem jelentkezik, ha a játék lemezérõl elindítjuk a telepítõt, és úgy szedjük le a programot.
erre van valami megoldás hogy az a hiba ne legyen a gépen?
"Viz alatt !!!!" 3 44194.32 57.81 32749.01 -0.469 -0.046 -0.882 427903913
itt a bookmark 😊
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25 ft-ért megválnék tõle.
Mégegyszer bocs az offért.
ON
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
★ 汤姆 李
-arra tervezték
-az a legfaszább
Szal én ezt ajánlom...
Nem tok versenyezni! Rámegyek, hogy start és nem csinál semmit!!!!!!
Osszátok + velem a tapasztalatokat g.pad-al kapcsolatban aki azt is használ.thx
★ 汤姆 李
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
★ 汤姆 李