Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Na jó, létezik valami olyan oldal, lehetõleg magyar nyelvû, ami egy kicsit a történelemmel foglalkozik a Test drive-val kapcsolatban? Képekkel, meg infókkal együtt? Mert nagyon elkezdett érdekelni a TD 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ez nem F1 ahól lefullad a motor,a rossz kuplungolástól...
Egyébbként már használtam a fiam momo-ját ebben a játékban,csak nemigazán tetszett,igaz azt is mondták nehéz jól belõni a játékhoz..
Na majd ezzel fogok kisérletezni, erre értettem,hogy rááldozok 1 napot a jó beállitásra..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Bár én nem is igazán vagyok kimondott autós gammer, én FPS buzi vagyok,de abból is igen kevés ami igazán tetszik is... anno a Sega rally és a Toca1 amivel igazán sokat játszottam(tunk)..
Csak az idegesít és emiatt hibázni szoktam,hogy elõzés közben átmegyek az elõttem lévõ auton és akkor pont semmit nem látok az utból....
Észrevettem, hogy kicsikét nosztalgiáztatok is az imént, nekem a képeken szinte megfájdult a szívem, úgy sajnálom, hogy én ebbõl a korszakból kimaradtam 😞 A nevet, egyáltalán hogy Test drive is, kb csak 2 éve ismerem. Még azt sem tudom, hogy milyen sorrendben voltak a részek, meg hogy ez a mostani most hanyadik rész is egyáltalán :S Valaki lenne kedves felvilágosítani egy leendõ rajongót, hogy pl. melyek voltak az egyes részek? Kép is jó lenne, hogy lássam a fejlõdést. Meg az egyes részekhez alcím is jöhet. Viszont teljesen azért nem maradtam le. Pl: az elsõ kép, amit pointer4 linkelt be a játékból, kísértetiesen hasonlít arra a több mint 10 éves, Stunts nevezetû játékra, amivel szinte a legtöbbet játszottam az összes játékaim közül. Valami kapcsolat vajon van az imént említett játék, és a Test drive között? Mert most nézem, és megismerem, hogy az annak a porsche Carrera-nak a mûszerfala, ami a Stuntsba is szerepel, és ott is pixelpontosan ugyanígy néz ki. Remélem más is ismeri ezt a csodát, amin én nõttem fel (a Terst drive-ot kihagyva<#szomoru1>#szomoru1> ) 😛
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Mindenki hasznalja mar a keresot a lap aljan.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Más nem akar top hardcore player lenni, csak autokázni 😄
Sokkal gyorsabb ha a kuplungot a kormány egyik gombjára teszed,hiszen minden azon dõl el,milyen gyorsan tudod kinyomni a kuplungot ,váltani és elengedni és mind ezt természetesen mindig a max fordulaton,nem elõtte,nem utánna.....
Én ezt billenytyûvel teszem és ott is remekül mükszik,bár a kanyargósabb pályákon kicsit hátrány a visszaváltásnál,mert keresgetnem kell,meg nyomogatnom 4-5 gombot egyszerre és a rajtnál van egy pici hátránya még,hogy csak full gázzal lehet indulni....
De már kezdek megbarátkozni vele,de ettõl függetlenül rááldozok majd egy napot,hogy kiteszteljem a kormánnyal is...
JA!! És hogy mennyire hasznos arra itt egy kisOFF
Hmm, asszem jó 5letet adott az oldal, de inkább magam heggesztenék 😄
wolfpackmaster:nem de feltalálták a FAQ-t!
dodge szalonnál találka?
Together we'll fly someday...