Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cattaneo
ezt csak azért írtam mert én is 7600GT szeretnék venni és láttam más is gondoltam szolok hogy várjon pár hetet a cserével, ennyi semmi marketing

bertino
igen és addigra már legalább 3 olyan kártya lesz abban a kategóriában, ami méginkább ûberelni fog mindent és szép lassan azoknak is lemegy az ára

akkor tán miért is nem az ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

sztem nem marketing duma.. mindennek lemegy az ára.. egyszer.. 😊
gabi89
Sajnos igen.Vírusok is vannak meg vírusirtok is de ennek ellenére is vírusos a géped.Itt ugyanaz ha lenne egy jó védelem mint pl Codban a PB ami nem is olyan jó mert cheaterek ott is vannak még PB-n is.Szóval csíterek mindig is lesznek hozzá kell szokni.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bertino
jo ez igaz, csak a helyzet megoldatlan 😞

bulba
Itt max az lenne a megoldás ha az atari törölné.
De ha a ranglistán te vagy a második egy csaló után, hidd el ugyan úgy tisztelni fognak mintha nem lenne ott a cheater

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bertino
pompás
akkor hozzá kell szokni
ez biztosan megoldás...

bulba
Csalók még a teljesen kész játékokban is vannak

bertino
ez van, ha kiadnak egy félig kész játékot... vagy törlik az egész adatbázist(amit ugyse fognak megtenni) az eredményeket illetõen, vagy így hagyják továbbra is... amivel semmit nem használnak

No para én egy C-s osztályú versenyen indultam, 1perc 46 volt amit meg kellett futni. Meg is futottam, de az volt a röhej hogy eg yEnzoval tartották ezt az idõt ami tudtommal nem C.

rotator
Nem értem, ez hogy lehetséges...

Ahol emberek vannak, ott biza csalás is van. Sajnos egyesek elég primitívek azon, hogy a közösspég szórakozását feláldozzák a sajátjuk érdekében.

gduck
Faxom kivan, már megint! Egy FORD-os versenyen egy Ferraris csaló áll az elsõ helyen 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
akkor inkább 8600GT 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

atomboy
Hat igen, ez pozitiv a jatekban.
De meg mindig nem hiszem el, hogy beszedtem egy bugot, meg is nyerve vele egy drive in challanget. :S

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

ez a lényeg benne, kell néha gondolkozni is
ez nem nfs, hogy enter enter enter elõrenyíl you win enter enter... 😊

akyyy
az olyan versenyeken ahol a sebességet mérik, nincs valami módszer, hogy mutassa merre kell menni a pályán? mert egyes versenyeknél mindig kanyar után tudok ráfordulni és ezért alig lesz 60nál több a sebességem ( másik irányból meg neventve megdönthetném a rekordot, de nem lenne elég idõm )

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

bertino
lol, méghogy hasznos... marketing duma az egész...

cattaneo
Láttam rajtam kivül más is készül kártyát cserélni ez azoknak szol, érdemes várni mert olcsóbbak lesznek nem soká (mondjuk ez várható volt ,de ha mégis vki nem tudta volna)Az egyik új sorozat a 8600-as melybõl egybõl két fajta is rendelkezésünkre áll. Az egyik az alapmodell (8600GT), ami hivatalosan a 7600GT sorozat felváltója. Míg a másik változat a 8600GTS a mára már igen kedvelt 7900GS / 7950GT sorozatot váltja fel. Természetesen órajelben, és mûködésben is eltérnek a régebbi sorozattól ill., ami még nagyon fontos, hogy az új generációs DirectX 10-es alkalmazásokat is támogatják. Igaz ugyan hogy az új fejlesztésû (DirectX 10-es) játékok csak nyáron vagy õsszel fognak megjelenni, de az már futtatható lesz a Microsoft új operációs rendszerén a Vista-n is.

Pacal17
<#nyes><#nyes><#nyes>

zsakosfrodo2
42 másodperckor (ezt kifelejetetted)

július 12-én reggel 8 óra 37 perckor
Mikor lesz már patch májusun kivül?Mármint kb hanysdika fele?
SinClaiR
na akkor majd találkozzunk valahol, aztán jól beteszlek titeket barátilistára.û
Inf
mellesleg nickem ingame Prisinclair, nincs magyar barát a listámon, de kipróbálom ezt a country szûrõt, hátha. Aztán ma már legyen vaalmi banzáj, bár sajna nekem nem kell verseny ahhoz, hoyg layert váltsak 😞 elég sûrûn van az hogy pl találkozokvkivel, 2 en még elvagyunk, aztán becsúszik egy 4-dik, 5-dik, és 6-7 fele már érzem mindjárt elszállnak. aztán jah 1-2 perc, mindenki ugrál összevissza, vagy még az sem, és egyszercsak mindenki eltûnik körülöttem, és újra csak eygedül vagyok, aztán hiába próbálokspawnolni valakire, sosem sikerül.. csak mindig vadidegenekkel találkozom :/

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Pacal17
meg 😊

SinClaiR
szerintem itt senki nem bánta meg hogy megvette. szóval jah megéri a pénzét.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

bertino
ha hülye kérdés, minek teszed fel ?

rászánom magam hogy megveszem a játékot... hülye kérdés: megér 10kilót?
Szasza20
Jaja, Teljesen jól megy nálam is, lehet akármilyen forgalom! 1024, 4× símítás mellett!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

atomboy
Na sikerult kifognom egy bugot. Drive in-ben kivalasztottam egy idomeros versenyt, aztan vegen csak amultam, amikor nevem utan 618 kmph-t irt ki. Azert megjegyeznem, hogy elso idomeros probalkozast feluton elrontottam, ezert menet kozben restartoltam. Ez okozhatta a bugot?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Yoda001
...

http://9gag.com/gag/5135249

3 dolgot lehet felhúzni! a kakukkosórát,a malteros vödröt és a tanárodat a suliban..
De amig ezeket összekevered a cpu-val,feleleges és akár káros is erõltetni...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Normális kérdésre lehet normális választ kapni...
Amint látom szakértõ vagy, én inkább azt tanácsolnám,jól hergeld fel,hátha felhuzza magát,más beavatkozást nemigen ájánlanék...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Yoda001
<#kocsog>normális válaszra vártam...

XD

igen én is erre gondoltam, hogy p2p-s a lobby rendszer. A FlatOut 2 is ezért olyan rohadt instabil online...
Elvileg nem lenne rossz a p2p, mert felezi a pinget, de az a gond vele, hogy mindenki mindenkivel kommunikál. Így 1 ember rossz kapcsolattal legyilkolhatja az egész lobbyt.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

autoszimulator
leveszed a gépház oldalát, aztán fogoval megfogod az alaplapon a kis hégyzet alaku cuccot, és huzod kifele.minél jobban kihuzod, annál gyorsabb lesz a gép.

.: mobilize.hu :.

Yoda001
értem. és a procit hol is lehet felhuzni(ugy hallotam lehet..)? ha meg nem akkor mind1.. köszi 😊

Így van. És egy ilyen proci mellett egy X1600 vagy inkább X1650-el / 7600GS/GT-vel egész értelmesen fogsz tudni játszani (1024x768 HDR nélkül).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

bulba
Kell neki proci is a minbimum egy p4 2.4GHz vagy 2800+-os AMD

robotnyk
meg memória is. tképp azzal, hogy beleteszel egy középkategóriás kártyát, sokat nem fogsz elérni.
Yoda001
#20857 .. pls

Me0w
mivel a karakter pozícióját a lokál gép tárolja és postolgatja a szerver felé, aki szétküldi a többi játékosnak

Igen, de nem te kuldod ki a tobbi 300 jatekosnak a poziciodat, hanem egyszer elmegy a szerver fele, majd o intezi. Namost perpill. valoszinu, hogy a TDU-nal nem pont igy van.

Together we'll fly someday...

Én nem így hallottam :-) Nagy WoW-os haverom mondta, hogy pl egy memóriaeditor progival átírod a helyzetedet, akkor tudsz "warpolni" egyik helyrõl a másikra (mivel a karakter pozícióját a lokál gép tárolja és postolgatja a szerver felé, aki szétküldi a többi játékosnak).

Egy elmélet. Ugyebár a friendlistát egy ugyanolyan szöveges file-ban tárolja a játék, mint a bookmarkokat. Elvi síkon szerintem lenne lehetõség egy széép nagy magyar friendlista létrehozására. Szerintem próbáljuk ki. Páran küldjék el nekem a friendlistájukat, "összefûzöm" õket és visszaküldöm. Bemásoljuk a játékba és meglátjuk mûködik-e. Ha igen, akkor létre lehetne hozni egy szép nagyot és mindenki feltehetné azt.

Egy csomószor nézegettem a térképet magyar játékosok után kutatva, de ugye nem mindenkinek van benne a nevében a HUN elõ/utótag, így kicsit nehezebb. Viszont nem is 20-30 magyar játékos van szerintem, hanem jóval több.

A házban GLOBAL RANKINGS-nál lehet YOUR COUNTRY-ra szûrni, és ott nem 10-20 játékost listáz ki. Emellett vannak olyan magyarok is, akik mellett nem magyar zászló virít (mivel a gamespy regisztrációnál kell a megfelelõ országot kiválasztani, onnan tudja a játék is).

Me0w
Wowban pont hogy nem. Minden interakcio a szerveen keresztul megy 😊

Together we'll fly someday...

kaposi1
Ez erdekes .Nekem AMD 2800,1GB Ram, Galaxy 7600GT Premium mellett nem akad egy pillanatra sem .A varosban nagy forgalom mellett is ugyan olyan szepen fut.1280x1024-ben minden fullon kiveve a HDR-t.Csak akkor akad meg egy pilllanatra ha szembe jon egy olyan jatekos akit ki tudok hivni versenyre.
Ez gondolom masnal is igy van,es ezt majd a Patch megoldja.De a grafikai hibak nalam is jelen vannak belepeskor,amit egy Ctr+Esc-vel orvosolni tudok.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Yoda001
mit vegyek? 7600GS vagy 7300GT? 2ghz 768 ram.. vagy kellene proci???

A legtöbb játékban a játékosok direktben kapcsolódnak egymáshoz, a szerver felé csak postolják a játékos pozicíóját (pl WoW).

reaper5687
Saleen S2 <#nyes>