Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor tán miért is nem az ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
De ha a ranglistán te vagy a második egy csaló után, hidd el ugyan úgy tisztelni fognak mintha nem lenne ott a cheater
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
akkor hozzá kell szokni
ez biztosan megoldás...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
De meg mindig nem hiszem el, hogy beszedtem egy bugot, meg is nyerve vele egy drive in challanget. :S
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
ez nem nfs, hogy enter enter enter elõrenyíl you win enter enter... 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Inf
mellesleg nickem ingame Prisinclair, nincs magyar barát a listámon, de kipróbálom ezt a country szûrõt, hátha. Aztán ma már legyen vaalmi banzáj, bár sajna nekem nem kell verseny ahhoz, hoyg layert váltsak 😞 elég sûrûn van az hogy pl találkozokvkivel, 2 en még elvagyunk, aztán becsúszik egy 4-dik, 5-dik, és 6-7 fele már érzem mindjárt elszállnak. aztán jah 1-2 perc, mindenki ugrál összevissza, vagy még az sem, és egyszercsak mindenki eltûnik körülöttem, és újra csak eygedül vagyok, aztán hiába próbálokspawnolni valakire, sosem sikerül.. csak mindig vadidegenekkel találkozom :/
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
De amig ezeket összekevered a cpu-val,feleleges és akár káros is erõltetni...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Amint látom szakértõ vagy, én inkább azt tanácsolnám,jól hergeld fel,hátha felhuzza magát,más beavatkozást nemigen ájánlanék...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Elvileg nem lenne rossz a p2p, mert felezi a pinget, de az a gond vele, hogy mindenki mindenkivel kommunikál. Így 1 ember rossz kapcsolattal legyilkolhatja az egész lobbyt.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
.: mobilize.hu :.
http://9gag.com/gag/5135249
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Igen, de nem te kuldod ki a tobbi 300 jatekosnak a poziciodat, hanem egyszer elmegy a szerver fele, majd o intezi. Namost perpill. valoszinu, hogy a TDU-nal nem pont igy van.
Together we'll fly someday...
Egy csomószor nézegettem a térképet magyar játékosok után kutatva, de ugye nem mindenkinek van benne a nevében a HUN elõ/utótag, így kicsit nehezebb. Viszont nem is 20-30 magyar játékos van szerintem, hanem jóval több.
A házban GLOBAL RANKINGS-nál lehet YOUR COUNTRY-ra szûrni, és ott nem 10-20 játékost listáz ki. Emellett vannak olyan magyarok is, akik mellett nem magyar zászló virít (mivel a gamespy regisztrációnál kell a megfelelõ országot kiválasztani, onnan tudja a játék is).
Together we'll fly someday...
Ez gondolom masnal is igy van,es ezt majd a Patch megoldja.De a grafikai hibak nalam is jelen vannak belepeskor,amit egy Ctr+Esc-vel orvosolni tudok.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
http://9gag.com/gag/5135249