Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza tunner asszem
fery02
Stopperral lemértem, hogy vajon a FAQ-ban hány másodperc alatt találom meg a térképet, ami alaján megtalálhatod a választ. Az eredményem szégyenletes módon 13 másodperc lett, de ez az idõ szerintem még akkor is kevesebb, mint az az idõ, hogy beírd a kérdést 😊
Amúgy asszem valahol a sziget jobb alsó sarkában található tuningmûhely egyike találomra. De egy kis önállóság komoylan nem ártana tényleg. Meg ugye kutatni, nézelõdni, amirõl a játék kisebb-nagyobb mértékben szól is. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

cattaneo
Ferrarit hol lehet tuningolni, merre van?

fery02
100 fps-t, átlagfelhasználók gépein esetleg akkor produkál a játék, ha ezt motort kihajítják, és átírják az egész játékot a legelsõ Test drive motorjára 😛
Nekem az is elég volna... 5 percig, aztán mennék hányni 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SinClaiR
javítsanak a netkódon, vagy nem tom, ha én kirívó eset vagyok, akkor javítsanak a netemen😊 meg ne szaggasson városban 15-20 fps el, meg sehol máshol sem mikor közel vagyok hozzá. legyen 100 fps mindenhol, és bodogok leszünk 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

bertino
hát ezaz :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gduck
Még szerencse hogy nem úgy történt😊 Azért a TDU feeling semmi máshoz nem hasonlítható 😉 Persze a hibákat és a csalásokat megoldhatnák...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bulba
JAh velem is volt ilyen, sõt az pedig majdhogynemrendszere h ha vannak körülöttem akkor egyiknek a hangját igen igen erõteljesen hallom (hasonló bug folt a flatout2-ben is)

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

milk41
A WAREZ TILOS A TOPIKBAN!!!IDEtessék warezzal menni!

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

bertino
lassan ugy vagyok vele, hogy inkább LFS-t vettem volna az erre szánt 10k-ból :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nekem olyan volt hogy egyedül voltam, viszont vígan láttam a chatelésüket.

cattaneo
Valakinek volt már olyan hogy senki nem volt körülöte,de hallota hogy más megy az autojával és hogy közben rádiót hallgat!!! Velem ez történ de nem egy pillanatra hanem jó pár percig!!

Pacal17
Vagy egész egszerüen menj el a boltba és vedd meg 😊

Persze, hogy akarjuk csak fárasztó, hogy lángoló betûkkel ki van írva hogy warez kérdések tiltottak, erre jön a torrentrõl lerángatott játékával és veri a nyálát, hogy így nem jó meg úgy nem jó. Áh mindegy hagyjuk hiába tépem a szám.

"...mert ti lazák vagytok és apuka-anyuka nektek drágább gépet vett hitelre."
Elõször is még mielõtt ilyet írnál, kattints rá egy-két ember nevére, hogy megnézd a profiljukat, esetleg az életkorukat. Ugyanis java része 18 felett van, amely életkornál már elég cinkes ha anyuka vesz hitelre pici fiának gépet. 18 felett (sõt elõfordul, hogy néha alatt) saját pénzbõl, szülinap, karácsony, ne adj Isten munkából megkeresett pénzbõl vette a gépét. A flegma viselkedés két okból is származik:
1. Ez nem a tuningmûhely topik, nem ez a fõ témája a TDU topiknak.
2. Tele van a tökünk azzal a sok keresni nem tudó lámával, aki feltesz egy olyan kérdést, ami 5-6 hozzászólással már megválaszoltak és unjuk. Persze hogy lekezelõ mindenki.

milk41
kösz!

Sland
Egyébként a FAQ-ban is benne van...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bekell járni az összes auto keresekedést.Aztán lehet motor kereskedésbe menni.
vagy atol fugg hány % nál jársz

MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb

Elkel oda menni

MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb

Helló!
Walakíííí!!!
Hogyan lehet ebben a játékban motort szerezni, mit kell tenni, hogy végre lehessen válogatni a motorszalonokban?<#conf><#conf><#conf>
Lehet, hogy volt már a kérdés, de én nem találkoztam vele, legalább is válasszal, kösszönöm...

Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!

Me0w
meg az írott Windows se jó mégis mindenkinek az van

Ha kuldok fenykepet az eredeti winxp cdrol abbahagyod a hulyesegek irkalasat?

Together we'll fly someday...

Clint EastWooD
Meglehet te már unod a kérdést, hogy milyen gépen fut a TDU, mert te nyitottad a topikot s már kismillióan megkérdezték ezt.

De el kell, hogy keserítselek... mindíg lesz valaki aki meg fogja kérdezni, mert mindíg lesznek új emberek akik ki akarják próbálni majd a játékot és a kommunához fognak fordulni segítségért. Sõt olyan is lesz aki nem fogja venni a fáradságot, hogy visszaolvasson.

Ha azt akarod, hogy nõjön a magyar TDU Community akkor segíted ezeket az embereket, ha nem vezérel ilyen cél akkor nyugodtan hurrogd le õket a közeljövõben is.

a Winows lefagyott fagyás közben...

Clint EastWooD
Az elõbb az volt a bajotok, hogy középkategóriás gépe van és dugja fel a seggébe mert ti lazák vagytok és apuka-anyuka nektek drágább gépet vett hitelre.

Most meg azzal jösz, hogy "több 100 e ft" os gépet hazavágni...Egyáltalán elolvastad az elõzményeket vagy csak nagy mellénnyel beírtál ide mint Jani. Nem megbántani a akarom Yoda-t de a gépe 20E Ft se ér nem, hogy több 100e-t <#mf2>.

Nyilván...nyilván a tuning nem helyes meg nem jó, meg az írott Windows se jó mégis mindenkinek az van. Na és akkor.

És tévedsz ha azt hiszed az olcsóbb kártyák nem kapnak jó hûtést.
Még egy Galaxy Gef7 is Zelman hûtéssel jön. Az Inno3d meg általában túlméretezi a hûtéseit. Pedig mindkét márka a piac legolcsóbbjai jelenleg.

Sland
Át is nevezhetném a Topicot "Hogyan tuningoljunk PC-t" vagy mondjuk "Milyen géppel fut el a TDU"-ra...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Me0w
Remek, remek! Mindenki induljon neki, es csapjon oda a kartyajanak tuning teren, mert a megoldas nem a normalisan tisztan tartott xp, a megfelelo driver, es a minosegi alkatreszekbol osszerakott gep, hanem a videokartyatuning amivel jobb esetben +8-10 fpst ki lehet nyomoritani a kartyabol, aztan a sok pistike jon majd a forumra, hogy "jajj jajj, csikos a kep mar xpben is, mit tegyek?". Majd azoknak is mondd el szepen, hogy memoriahibas lett kartya, mivel a legolcsobb aluminium hutovel szerelt kartyat vette meg anno a boltban, es a te remek tanacsodra odakurt neki rendesen rivatunerben.

Felreertes ne essek, en is huzott processzorral es videokartyaval elek, de a nagy kulonbseg az, hogy tudom mit, mikor hol es mennyivel erdemes a sajat konfiguraciomban allitani, hogy latvanyos legyen az eredmeny. De azoknak, akiknek a tuning annyit jelent, hogy lat egy csuszkat es balrol feltolja jobbra, annak kar tanacsokat adni.

Together we'll fly someday...

autoszimulator
nem barátom itt nem errõl van szó.
A srácon lehet látni, hogy alapvetõ szgép haználati problémái is vannak, akkor má ne azzal kezdje az egészet, hogy a szülei által megvásárolt több 100ezres szgépet tulhuzzon agy meg hütés nélkül, aztá odaégeti az egészet.. akkor meg megy a sírás h jajj mi van most?
Ha már egyszer vett 2,6os procit, akkor örüljön annak, nem kell itt mindenkinek home barkács dolgokat csinálni.

De ha te ezt szeretnéd, huzzad fel 10 gigahercig, lakást füteni jólesz... (ez a szöveg Yoda-ra vonatkozott, csak te hoztad elõ most ezt a dolgotr)

.: mobilize.hu :.

Yoda001
gamecam

http://9gag.com/gag/5135249

Yoda001
köszi neked is..legalább nem cak bunkok vanak itt...

milk41
frapson kívül mivel lehet felvenni a játékot videóra(most jön a sok flame)

Yoda001
és pontosan hol lehet?

milk41
egyet értek veled,nekem is ez a véleményem hogy sok a k*cs*g,van egy gyerek akinek miden mondatában benne van hogy "b+"

Clint EastWooD
Nem értem sokan miért ilyen <#kocsog>ök. Elolvastam kérdésedet és a fórumozók válaszait.

Gabor_(HSF) #20873
Tudod mikor volt ez vicces? Soha!

A fórum azért van, hogy segítsünk a másikon mert meglehet nem mindenki született "zseniként" zsenikém.

Igenis lehet egy ilyen konfiguráción is játszani, és lehet húzni egy "középkategóriás" kártyát.

A 7600GS GDDR3-al szerelt kárytája megfelel a 6600Gt-nek és 7300GT DDR3 erõsebb mint a 6600 GT teszteken magasan veri még tuning nélkül is.

A 7300GTn 1.4ns-es, 1400MHZ-es relatív futó igencsak tuningbarát Samsung RAM-ok vannak, a hûtése is elég korrektnek mondható ahhoz hogy a GPU órajelét is fel lehessen tornászni az alap 500MHZ-rõl.
A gyári hûtõvel maximum 590/1818MHZ-es órajelet lehet kipréselni a kártyából, ami nagyon szépnek mondható eredmény. Egy jó hûtõvel úgy 630MHZ is reális lehet. A stabil órajel 586/1800.

A hitetlenkedõknek mondom, hogy nekem is egy athlon xp2ghz, 1,5gb ram és 7300gt 580/1800 on vígan elszalad 30-40fps en 2xAA Full on a játék!

A CPU húzását gyári hûtéssel egyáltalán nem ajánlom!

VGA tuninghoz : Rivatuner, Ati Tools, Ntool
A három progit ötvözve kihozható a max teljesítmény a kártyából.

Yoda001
köszi..😊

Tudtommal nincs és nem is lehet.

Peck
A procidat akkor lehet felhúzni ha azt az alaplap engedi,ált. BIOS-ban van erre lehetõség, ott OVERLOCK-ingot keress,de vigyázz mert nem ajánlatos jó hûtés nélkül felhúzni mert csak károsíthatja mind a procit mind a gépet,ha NVIDIA vidi kártyád van valahol a vezérlõbe a winfosba azt is lehet tuningolni azthiszem,legalábbis az én 7600osomat lehet...remélem segítettem...kül ha a játék gyenge pár jótanács:
-NVIDIA kártyáknál. tálca ikon>Teljesítmény & Minõség > és ott mindeggyiket tedd jó teljesítményre...
-Alacsonyabb felbontásban futtasd..
-Vegyed LOW ra a textúrát ugyan az lessz nem lessz rondább...
-HDR-t kapcsold ki

Ennyi 😊 ha megy jó játékot!

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

LeWyTy
van aki má magától 100% on van csalás,mentés,és más nélkül?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LordMonster
Egyszerû ez is egy bug aminek én voltam elõször az áldozata a magyarok közül és akkor te is csalónak neveztél és most neked is elõjött ez a bug."A sors keze".Annyi a mázlid hogy nem tették ki az atari fórumba az eredményt mint nekem.

gduck
A baj csak az, hogy ez egyszerûen kivédhetõ lenne... Csak vizsgálni kellene a szerver programban hogy az autó megfelel-e a verseny kiírásnak!!! Ha nem akkor nem írná be az eredményt az adatbázisba!!! Még leprogramozni is egyszerû!!! Az extra kirívó eredményeket is ki lehetne gyepálni!!!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Pacal17
nem vagyok függõ csak mielõtt elaluttam (kivételesen...... 8) ) a TDU -n gondolkottam <#mf1>

Ja én is láttam már ilyet, de azért száradjon le a karja annak aki online-ban használja<#violent>

Hülye függõ<#nyes><#banplz><#taps>

trainer..

Enter any Race hack..

(én csak offline ba játszom)

Pacal17
Na b*meg azt álmottam hogy elkurodott a mentésem és a 46%-ból 88 lett... meg hogy a fele felfedezett utam eltünt...<#vigyor2><#vigyor2>

Nekem már sikerült a két héttel ezelõtt bejáni a szigetet, meg a 120 gold kupát is becserkésztem, 50 autót is sikerült. Már csak az extrák vannak hátra na meg a multik.

Eisenhower
re. na végre körbejártam a szigetet minden utat az utobbi egy hétben ez volt a feladat. most pl shelby 500-ra várok hogy megérkezzen van egy küldim még... 😄

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

cattaneo
szóval nem kell XT-nek lennie elég ha PRO és jobb az összes 8600-nál?

Na majd az X2000-es sorozat😊

Az X1950PRO gyorsabb mint a 8600-as bármelyik. Teszteltük. A 8600 egyetlen elõnye abban rejlik, hogy tudja a DX10-et. Sebességben az X1950PRO alatt van.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

pontosan 😊)