Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Sajnos az alapverzióban még nincs benne a Lexus (sem az Edonis, sem a RUF), ezek késõbb, egy patchben látnak majd napvilágot.
ne várd, hogy kinyalják a segged, SGn ez alapszabály
4 éve vagy itt és még mindig nem tudod ? 😄D
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Találkozni találkozom játékosokkal, csak nagyon ritkán,, illetve ha megpróbálok spawnolni valakire, általában nem, vagy csak sokadikra sikerül. az alant leírt módszerrel spawnolj valakire, mo9ndjuk a városban, ott mindig sokan vannak, és ismételgesd addig, ameddig meg nem jelenik valaki. De minthogy már leesett a tantusz mi is lehet a gondod, véglege3s megoldást majd csak a patch hozhat. (remélem)
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Játékban a nevem pedig "Fery02
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Hogy érthetõbb legyen:
1. Lista: olyan emberkétõl kell, akinek rajtavagyok a listáján.
2. Lista: olyan emberkétõl kell, akinek NEM vagyok rajta a listáján.
3. Lista: ez olyan lista kell legyen, amin a 2. listát küldõ emberke szerepel.
Köszi!
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
régen volt már találka, így képet is tolunk 😊
Test Drive Unlimited.😄
Together we'll fly someday...
Más különlegessége nem nagyon van, hacsak egy késõbbi patch-ben nem tesznek be új versenyeket.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
A fiam napokon belül abból éretségizik,legalábbis én csak arra következtetek,mert még most sem képes kiszállni belõle..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
De igen,kérdésedben a válasz,a miheztartás vegett kell a 100%,legalább is én igy vagyok vele..
Én minden gammát végigjátszom,még ha esetleg nem is tetszik,de ha már belekezdtem.....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Amúgy vajon történne valami, ha elérnénk a játékban a 100%-ot? Azonkívül, hogy ki*baszottul büszkék lennénk magunkra. Csak mert sok játékban történik valami ilyenkor. Tudom, ez most egy oylan kérdés, amire az a legjobb válasz, hogy "eredj mán a pcsába az ilyen kérdésekkel, honnan tuggyuk", scak beírtam hangulat kedvéért, úgyis oylan civakodás van 😊
Kérlek ne tedd ezt az embertársaiddal!
http://9gag.com/gag/5135249
De mielõtt belefognál, tudakold meg mi is az a "BIOS" aztán hajrá!
Ja! és igen tizenévesek,nektek biztosan cinikusnak tünik az ilyen jellegû hozzászólás,de ez csak azért van igy,mert még fingotok sincs a felelõségrõl.....
Úgyanis alapszabály,mig az okos ember hülyéskedhet,addig a hülye ne okoskodjon...
Azthiszem ellégé diplomatikusan tudtára lett adva,ha valamihez tök hülye,ne egy vadidegen tanácsára tegyen olyasmit amibõl csak kára lehet és elsõsorban valószinû a szüleinek..
Te lehet vagy akkora mûvagány,hogy ezeket szemrebbenés nélkül felválalód,én ennél sokkal bölcsebb és józanabb vagyok..
Cóval kis majom,mielõtt valakit leköcsögöznél,elõtte nyúlj magadhoz..
Ez meg itt az én okos tanácsom,nyugodtan fel is használhatod...<#mf1>#mf1>