Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Részletes infók...
meg megnéztem a lengyel forrást is 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Eredmény: én nem nagyon vettem észre semmit sem. Ugyanolyan fps számmal fut a játék, meg ugyanúgy csodának számít továbbra is, ha találkozok free ride-ban játékosokkal 😞
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
ezen menne full a game szaggatás nélkül?
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
ezen menne full a game?
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Rég voltam itt és nem toom mi a helyzet de vannak új jármûvek már??
Sry ha rossz helyen kérdezõsködök...
http://bf2s.com/player/swy/
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Sok 100 le-õs kocsikkal ami 3 cm re van az aszfaltól,tele bukkanóval kanyargós hegyiszakasz! Ez kb olyan mint szánkozni az Alpokban motorcsonakkal...
Bár lehet izgi egyik plalánkról vágódni a másikra....nemtom,lehet csak én állok itt értettlenüllllllllllllll
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Esetleg annak nem, akinek szól az üzi 😄
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Egyébként itt a top10 (én 25.vagyok): TOP10
Egyike a kevés versenyeknek ahol a top10-ben nincs csaló...
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
és nagyobb lesz 😊
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
tuningoltam az astonmartint de semmit nem vetem észre a külsején h változott vna: O
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Hinnye ez meg jó nagy kép #21109
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Next PC upgrade: 2022
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Na most már tényleg ez a vége .Ennél jobbat ha megfeszülök sem tudok jobbat billel.
http://photohost.extra.hu/up/images/thumbs/thumb_1178558172.jpg[/img][/url]
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: