Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi,majd felkérünk valami tolmácsot,mert 2 külömbözõ magyar nyelvet beszélünk

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Nem értem mi gondod most...

Akkor is tartom az állításom, valaki úgy megy neki pályának, hogy palánktól palánkig, nem lesz eredménye, de aki nagyjából kitapasztalja, hogy melyik domb mögött merre kanyarodik az út + idõben fékez, egyre jobb idõt fog elérni, nem csak szerencsénmúlik. Ennyit akartam, ha ez olyan nagy bûn vagy hülyeség, elnézést kérek...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Na ,hát kb ennyit vártam tõled

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

De egyenlõre én vagyok az a láma,aki elvette az elsõ helyet egy olyan embertõl,aki messze a legügyesebb (ezidáig) ebben a játékban....

Nem tudom, attól láma vagy hogy mertem hozzászólni? Vagy most akkor emiatt olyan magasan vagy, hogy más véleménye kalap kaki lehet csak?
Így nem fognak szeretni...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Inkább intézzétek el a versenypályán! 😊) Leszek a bíró!
Azért a Collison Detection-t kikapcsolom LOL

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Nem az számit mióta játszol vele..
Én pl nem is ismertem egyik részét sem,még a bétát sem,1.5 hónapja játszom vele és mégis van 6-8 multis versenypálya,amin az összes kategóriában szinte verhetettlen vagyok...
És akkor most jöhet,ház ez nem nagy szám,lehet vele próbálkozni,bizonyotani,hogy semminek semmi köze a szerencsének...
De egyenlõre én vagyok az a láma,aki elvette az elsõ helyet egy olyan embertõl,aki messze a legügyesebb (ezidáig) ebben a játékban....

ne mosd össze a mostani meggondolatlanságoddal, köze nincs ennek ahhoz. Legalábbis részemrõl, amikor elõször hozzászóltam...

Sland
Kussmá 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Felidézzem,pár hónappal ezelõtti nekem cimzet írásodat?
Inkább nem mert nem tartozik ide...
De igy kezdõdik.." csak azért kötök beléd....."
Ha elfelejtetted volna,mert én nem...............

vezesd le máson...

De még véletlenül sem nyilvánitok véleményt arról,amirõl halvány dunsztom sincs...

Mondom hogy kezdetek óta játszom. Ebben nem tudom mi volt kötekedés amit mondtam az elõbb. Többé ahol te vagy nem írhatok be? És még te kérded tõlem ki vagyok én...

Tutira nyugodtak vagyunk,nem is vérre megy,csupán egy kis feszültség levezetés

De megmondom,hogy te is tisztában legyél vele..Egy kötekedõ kis taknyos vagy aki azt hiszi õ szarta a fél világat,minden topicban más sem tudsz csak okoskodni..

Ember ki esett kinek? Beírtam, hogy azért ész kell hozzá, mi ezzel a bajod? Jelennleg te okoskodsz, ahelyett hogy egy Bocs lett volna. Idegeskedsz itt

Igen,de ennek elõzménye van...
Persze nem ebben a topicban,de a cimzett pontosan tudja mirõl van szó..
Nem azon kaptam fel a vizet,hogy leírta a véleményét,az természetesen szive joga,csak ne kioktatás számdéku legyen

Sland
Légyszi srácok, nyugi már...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

gduck
Van igazság abban amit írtál, mivel elég kanyargós és buckás az említett verseny ezért nem biztos hogy egy "aszfaltgyaluval" lehet a legtökéletesebben menni rajta...

Másrészt viszont elég durván nekirontottál másnak...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Kikéred magadnak? MIT? Mit gondolsz ki vagy te?
De megmondom,hogy te is tisztában legyél vele..Egy kötekedõ kis taknyos vagy aki azt hiszi õ szarta a fél világat,minden topicban más sem tudsz csak okoskodni..
És hogy én fõlényeskednék,meglehet,sajnos ilyen a természetem,vagy a korral jár,esetleg mind2-õ,De még véletlenül sem nyilvánitok véleményt arról,amirõl halvány dunsztom sincs...

Az engem nem érdekel téged mi gyõz meg. A szerencsének meg ehhez semmi köze...

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Kikérem magamnak ezt a hangnemet, hogy észt osztok, véleményt írtam, vegyél vissza magadból. BETA-val elsõk közt játszottam, polcomon van, elõrendeltem. Írtam is ide nagyon sokszor, mostanában ritkábban írok, mert minek, de figyelem a topicot. Asszem most beletenyereltél a szokásos fölényeskedõ stílusoddal, egy bocs nem ártana... Mások is vannak értelmes emberek, akiknek van véleménye, nem csak te.
Mellesleg 2 hsz-szel korábbról is rájöhettél volna

ummm! te játszol is ezzel a játékkal,vagy csak az ÉSZT OSZTOD?

robotnyk
krátertõl nyugatra van egy us classic kereskedõ, annál lehet venni.
American Muscle boltban, Chevytõl délnyugatra

az sem a szerencsén múlik, ott is tudni kell ésszel menni, nem anélkül

milk41
Chevrolet Camaro SS-t hol tudom megvenni?Chevrolet szalonban nincs,egyszer bérlõnél találtam és megtetszett csak nem találom azt ahol megtudnám venni

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Hogyérted, hogy vistán szebb a TFT? Most akkor a játék szebb vagy a monitorod képe? Milyen vason nyomod? Az a relativ érzeted, mintha vistán ugyanazzal a hardverrel szebb lenne minden? Ezen nem lennék meglepõdve...

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Klub-klub (inter-club), azaz a klubok közötti versenyek még nem mûködnek. Klubon belül lehet versenyezni.

Akkor azthiszem maradok az xpnél...csak olyan fura..mintha vista-n szebb lenne a tft..de még ma utánajárok😊
Ez nem volt valami meggyõzõ!
Senki sem beszélt egyenes versenypályákról,legyen tele nagysebességû kanyarokkal amin lehet rendes féktávot venni,amit meg is lehet tanulni még manuálisan is..
Az hogy 2 egyforma idõt nem tudsz menni egyadott pályán,amit inkább a szerencse irányit....Na ez az ami nemtud felizgatni..
Persze nem vagyunk egyformák.............

broman191
A lassabb = bármilyen beállítással rosszalkodik...beakad,lassú...De XP-n 1280x1024-ben fullon keni 50fps-sel

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Sland
Vistán játszok. Gyorsabban fut

broman191
Haveron próbálta Vista-n....ne sokkal lassabb mmint XP-n...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Valaki próbálta már Vistán?
broman191
online-ban is 99 százalék? Mit nem lehet teljesíteni?

Valószinüleg nem. De minekután hivatalosan eddig (onlineban) 99%-ra teljesíthetõ a játék, így nem tudjuk mi történik ha eléred a 100-at. Offlineban pedig úgyis 89% a max.

broman191
Helló mindenkinek! Kapsz valami új szekeret ha 100 százalékra teljesíted a game-t? Amúgy Nissan Skyline tényleg nincs, vagy csak én vagyok vak....mert az egyik mappa tele van autónevekkel ott meg van....a mappa neve "rim"...vagyis felni?

Nekem nemtudom mikori a driverem, de még nem ment el a hang 1x sem. A mély dolog viszont már nálam is elõjött, a játékban minden hangot 1 osztással visszavettem, így már jó.

Oblivionban és még jópár játékban vannak dinamikus napszakok (bár tény hogy ez nem egy újkeletû dolog, de csak mostanában kezdik beletenni a játékokba).

Egyébként a TDU is letudja kezelni a a dinamikus idõjárást / fényviszonyokat. Nagyon egyszerû trükköt alkalmaz: a sziget azaz a táj, a talaj globális megvilágítása és árnyékai STATIKUSAK (a hegyek, dombok, fák és épületek árnyéka mindig ugyanott van). Az autók árnyéka viszont a nap helyzetének megfelelõen vetül. Az út megvilágítása és az atmoszféra szintén a nap helyzetének megfelelõen dinamikusan változik. Így szinte tökéletes a dinamikus fényviszonyok és napszak illúziója.

Csalás még, hogy a TDU-ban csak egyetlen globális fényforrás létezik, a nap. Ezt ott lehet tetten érni, hogyha feltesszük a nightmodot és bemegyünk az alagútba. A lámpák fénye sárga helyett ugyanúgy fehéres kékes árnyalatú lesz, mintha éjszaka a telihold világítana az alagútban.

Egyébként a nightmodban látszik, hogy a TDU a fent leírt kompromisszumokkal ugyan, de korrektül tudja / tudná érzékeltetni a dinamikus napszakváltozás illúzióját. Ha egy kicsit javítanának az engine-en (beletennék a nightmodot, az alagútban nem a globális fényviszonyoknak megfelelõen lenne fény hanem a lámpák fénye világítana, és a kocsik reflektora világítana rendesen, mondhatni TÖKÉLETES lenne az illúzió. Teljesen jó a nightmod megvalósítása, azaz mintha a telihold világítana rá a tájra, nekem ez is tetszik.

M@TriX
A Játékok.hun legalább fordítani tudnak 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Vágom hát😊. Amúgy azt vettem észre, hogyha kikapcsolod a swapot, újraindítot a gépet, akkor a pagefile nekem még mindig ott figyel a C:-n, viszont már simán törölhetõ. Úgyhogy nem árt ha erre odafigyeltek.
A másik, hogy nekem asszem 2006-os októberi Audigy 2 ZS driver van fent, az áprilisi directx-el és bizony bizony elõfordul, hogy elszáll a hang, de sokkal kevesebbszer. De ez a mélyhang dolog nagyon durva, nem merek hangflaról játszani mert olyan mélyhangot csinál, hogymár zörgeti a mélyet. :S

Me0w
Jelenleg nem kene nekem minden fuszal melle ostorlampa, csak lenne benne a sajat auto vilagitasa, meg egy kurva tempomat a billencsrol jatszoknak, ne kelljen mar egy auto delivery kuldetesnel a 110 mph-t ugy tartani, hogy "woooooo-buuuuuu-wooooooo-buuuuuuu" mert bele lehet orulni 😊

Together we'll fly someday...

igen, pontosan ez a másik variáció, Atari utasítás. Ugye nem az Eden tehet róla, hogy ezek nem kerültek bele, kiadónak nem ez volt a megrendelése, vagy a konzolos verziónál nem hagytak elég idõt, és a PC-sbe már nem tehették bele.

Na...

Me0w-nak: a pagefile defragolása nem rossz ötlet, csak önmagában sokat nem ér. Mivel a defragmenter nincs tisztában a file TARTALMÁVAL így csak magát a file-t töredezettségmentesíti. Ettõl a file-on belül az adatok még lehetnek szétforgácsolódott állapotban. Ezért jobb 5let kikapcsolni teljesen, defrag, visszakapcsolni fix méretre. A legjobb az lenne, ha a windows minden leállításkor vagy újraindításkor ÜRÍTENÉ a tartalmát, mivel ez nem venne el idõt a a kikapcsolástól (viszont ezt csak registry hack-el lehet elérni). Olyat be lehet állítani, hogy minden kikapcsoláskor TÖRÖLJE (min méret 0, max méret mondjuk 1500). Ezzel két baj van: 1. idõt vesz el a törlése és a létrehozás 2. Ha nemtudja egybe létrehozni a file-t, töredezetten fogja létrehozni induláskor.

Fery02-nek: szerintem Te félreértetted amit leírtam, illetve nem értetted meg és hajtottad végre pontosan. A driverek frissítése ugyan gyorsíthat a játékon, de a többi 5letem nem! Nem fog a TDU több FPS-sel menni attól, hogy a swapfile nem töredezett. Ellenben kevesebbszer fog MEGAKADNI! Az alaplapi driver frissítése ugyanolyan fontos mint a többié. A direct-x-szé úgyszintén. Egyébként mióta a legfrissebb hangkártya drivert (Audigy 2 ZS platinum) és 2007 áprilisi directx-et felpakoltam, azóta 1x SEM MENT EL A HANG JÁTÉK KÖZBEN. Tehát igenis sokat számítanak a friss driverek. Más kérdés hogy nvidiánál sajnos 2006 novemberi a legfrissebb hivatalos driver is, míg a TDU ugye késõbb jött ki. Az újabb és újabb ATI driverekkel (bár seholsem írja a leírása) a TDU is gyorsult és csökkentek az akadozások.

Nálam a legjobb eredményt úgy sikerült elérni, hogy karbantartom a gépemet a fent leírt módon (annyi különbséggel, hogy a swapfile-t teljesen kikapcsoltam).

Danny L: Te legalább vágos mirõl is beszélek😊

n3whous3
A dinamikus idõjárás és az éjjel-nappal ciklusok megírása nem hinném, hogy van annyira idõigényes, mint egy ekkora sziget teljes lemodellezése...

De van egy más tippem arra,hogy miért nincs éjszaka: mert valszeg az Isten gépe se lenne elég ehhez (rengeteg dinamikus fényforrás)

púúúúú

gduck
Jah.. A gamestar olvasta ezt a fórumot, a jatekok.hu meg a gamestart 😄 Máris "hivatalos" az infó 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

M@TriX
akkor az elsõ rész jelent volna meg 2008-ban az jobb lett volna? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

n3whous3
Szerintem egyszerûen csak azért volt, hogy késõbb lehessen mivel az orrunk alá dugni az új részt.

púúúúú

Vagy Atari utasítás, vagy mint anno a Street Legal - Activision résznél volt, hogy a kiadó nem hagyott elég idõt a befejezésre az Invictusnak és egy bughalom lett az egész játék. A második rész azért már jobb lett.

n3whous3
A TDU2 infókra gondoltam...

púúúúú

Me0w
Vagy hasznalsz normalis defragot, pl. Diskeeper, ami defragolja az mft-t is meg a pagefilet is.

Together we'll fly someday...

n3whous3
Nagyon f*szkalap az Eden, hogy ezeket a dolgokat nem tudta idáig belerakni a TDU 1-be. (leszámítva az offroad kocsikat. Fúúúúúúj <#hehe>)

púúúúú