Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láttam, hogy angolul már le van írva én most magyarul is berakom. Amúgy a Gamestaron találtam.

Jön a Test Drive Unlimited 2?
<2007. május 07. @ 16:50 - Alwares>
Egyelõre hivatalosan nincsen megerõsítve de nagyon úgy tûnik hogy jön a Test Drive Unlimited 2.

Az Unlimited sokak szerint hosszú idõk után az elsõ igazán jó Test Drive rész, kisebb-nagyobb hibái ellenére hatalmas siker lett, rég óta nem szorongatták meg így a Need For Speed sorozatot. A 2 rész a pletykák szerint off-road versenyeket, dinamikus idõjárást (esõ, köd viharok) és 2400 kilóméter bejárható útat ígér, ebbõl 1500 aszfaltos lesz, a helyszínt már lehet is találgatni. De végre biztosan lesznek éjszakai és nappali versenyek is. Ahoz képest hogy nem hivatalos bejelentés elég konkrét megjelenési dátumot kapott, konkrétan 2008 március 8-át. A program ismét megjelenik mind PC-re mind Xbox360-ra, de most egy idõpontban.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

atomboy
Birom az ilyeneket..

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Nagyan klasz, köszönjük!
Most akkor gyorsan visszavisszük a bóltba a gammát és amennyi pénzt adnak érte,azt átutaljuk neeked

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

nos feltettem a játékot http://www.tar.hu/atis-82/
nemlehet vhogy hertz mustangot csinálni ??
(Ford Mustang GT-H fekete, arany csikokkal..)
link

Azért nem volt az olyan szutyok..
Nekem 5 éve van meg az a P4 3.06/533 rambusos alaplapba egy asus ti4600 udlx el és 4 évig használtam játékra..a leg megbízhatóbb gépeim egyike, még mais...
Igaz már az asszony használja 1.5 éve és persze nem TDU-zik vele

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Me0w
En sam nagyon ertem hogy jott a kepbe az a p4 ilyenkor 😊

Together we'll fly someday...

Eisenhower
core2Duo-t kellett volna vásárolni...

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Mindenki aki meglepõdik hogy miért nem megy a gépén rendesen a TDU, nézze meg a FAQ-t a gépigény miatt, aztán kezdje el KARBANTARTANI A GÉPÉT (alaplap, vga, hangkártya directx, ezekbõl a legújabb. O&O defraggal COMPLETE/NAME töredezettségmentesítés azon a meghajtón amin a rendszer és azon is amin a játék van (a windows saját töredezettségmentesítõje fabatkát sem ér), SWAPfile fix 1500Mbyte-ra állítása vagy 1G és több RAM esetén kikapcsolása, FELESLEGESEN a háttérban futó programok (2-3 víruskeresõ, msn, tûzfalak, ilyenolyan agent programok, winamp agent, quicktime task, adobe gyorsindító, office gyorsindító KIKAPCSOLÁSA, TDU kipróbálása). EZT hívom én egy gyors karbantartásnak. Ha utána sem megy, akkor el lehet gondolkodni mi a probléma...

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

A Carbon-nak sokkal kisebb a grafikai igénye, mint a TDU-nak. Össze sem hasonlítható a két játék, sem a gépigényük. Egyébként a Carbon-t be lehet állítani csirke grafikára, és akkor persze hogy jól megy 7300 / 9600 videokártyán. A TDU-n nem lehet ilyeneket állítani. Az megint más kérdés, hogy a TDU-nak ERÕS proci kell. És az A64 tényleg megeszi azt a P4-et, de a proci elég erõs a játékhoz. Valami más lehet ott a gond.

TDU-nál az nvidia kártya kritikus dolog, lehet abba a gépbe átpakolva az ATI kártyát jobban (nem tökéletesen mivel gyengébb a proci mint a másik gépben) menne mint az nvidiával. Alaplapi és egyéb drivereket (directxbõl van 2007 áprilisi, hangkártyából is legfrisebb kell) frissíteni kéne azon a P4-en, HDR-t kikapcsolni, nvidia driverbõl pedig a 93.71-et vagy valamelyik legújabb bétát feltenni. A TDU nagoyn érzékeny sajna a driverekre és a gép karbantartottsági állapotára. Aztán töredezettségmentesíts a p4-en és a swapfile-t állítsd 1500Mbyte ra FIXEN vagy kapcsold ki és úgy nézd meg a TDU-t.

Me0w
Egyebkent meg itt egy cpu comp. chart.

link

Me0w
Megis mi vitt ra, hogy egy Athlon 64-et lecserelj egy szutyok p4-re? 😊

cattaneo
azt hittem hogy a 2 kártya kb u.a.(hiába az egyik 128 a másik 256) ugyanis a carbon-nál ugyan azt tudta a két gép. A CPU-val más is ezen a véleményen van? én mondjuk elhiszem, mert az AMD az elözõ gépem volt ami most a hugomé és érezhetõen jobb volt, a P4 meg a mostani de szerintem csere lesz : )

és hol fog játszodni ? 😊

Me0w
Kozben utanaolvastam melyebben, a 7300 LE remek kartya videonezesre es 2d-ben barmire, 3d-ben nem erdemes vele foglalkozni, max 5-10fps a jatekokban.

Me0w
Az Athlon 64 megeszi keresztbe a p4-et, a 7300 LE meg arra jo, hogy ne szaggasson a Word meg az Excel, ennyi.

cattaneo
valki segítsen hogy megértsem!! az egyik P4 3.06GHz 1GB RAM nvidia7300LE(256) a másik AMD Athlon 64 3.0GHz 1GB RAM ATI9600XT(128)ez egy LG TFT monitoral van. Az utobbin teljesen jól megy a játék 4*AA high 1024 stb... A P4-en hát nem igazán sõt nagyon nem (azért lehet rajta játszani de ég és föld)

Sland
<#worship><#worship><#taps><#taps><#eljen><#eljen><#szeret>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Eisenhower
nembaj de sok embert érdekel a folytatás szal...<#mf2><#idiota>

Az a vicc, hogy mindezt a mostani TDU is tudná. Itt most a dinamikus idõjárásra és akár az éjszakára gondolok...

Frissíts drivereket, és tartsd karban a rendszered. Ez a megoldás.

bertino
jovan, engem a patch érdekel, nem az, hogy mi lesz a TDU 2ben 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Eisenhower
EMBEREK:

Test Drive Unlimited 2 Rumor

In development for PC and Xbox 360
According to GRY-OnLine, a sequel to Test Drive Unlimited is being developed for PC and Xbox 360 and is scheduled to be released in March 2008. Test Drive Unlimited 2 will feature licensed vehicles from the most famous Italian car company’s like: Ferrari, Maserati, Bugatti, Pagani, Saleen, McLaren and many more. The sequel will also introduce off-road cars (two and four wheels), SUVs, 4WD, enduro bikes and buggies (Lamborghini LM005, Mercedes GL, Audi Q7, Hummer, Range Rover, VW Touareg and many more). Players will be able to drive in a 1500 km2 area with streets, highways, off-road tracks. There will be over 2400 km different roads (mud, sand, rock and asphalt), dynamic weather (rain, fog and storms), night and day cycles, and several online modes.

Köszi!

Me0w
Tegnap vettem magamnak egy olyat amit a #21047-ben linkeltem, es meglepodve tapasztaltam, hogy se tuning, se festes nem lehetseges. Azert a boltban lehetne 2 sor, hogy "This vehicle is already at the maximum tuning level. This vehicle is available only in this color, no customization possible".

rotator
Megoldottam kerülõúton - szó szerint, 50 km volt, bár a nagy része autópályán, de zökkenõmentes autókázás volt. 😊

Me0w
Elozo ATI driverrel nekem is csinalta, miota a legujabbat hasznalom nincs ilyen gond.

bertino
ilyet most hallok elõször 😄
elég kellemetlen lehet 😊

Hy!
Az miért van hogy megyek és egyszer csak elmosódik az út és leesek?Pedig nyíl egyenesen lehetne tovább menni.
Ez nagyon ídegesítõ fõleg verseny közbe!<#falbav><#help>

Minden útvonal felfedezéséért, bizonyos autómárkákból (Ferrari, Lamborghini, Chevrolet, Ford, Aston Martin) 3 típus összegyûjtéséért, 3 motorbicaj összegyûjtéséért, sõt, a megtett kilométereid tán is kapsz pontot. (5.000 mérföld, azaz 8.000 km az utolsó lépcsõ.)

Ebbe a fórumba CSAK olyanok írnak, akik megvették eredetiben a játékot<#zavart1> Kérdésedre a választ a WAREZ topicban leled (TDU-OFF, SPAM nevû topic).

Házban INFO / GAME PROGRESS menü. Ott eltudod olvasni mik a teljesítendõ feladatok, és melyikért mennyi pontot kapsz. Egyébként igen, 450 ponttól vagy CHAMPION.

Ja azt tudom (450p=45%), de az hogy jön össze?

Hello!
Mi a feltétele annak, hogy CHAMPION szintre léphessek? Minden versenyt megcsináltam, ebbõl 6 ezüst, bronz nincs. Tán minden aranyra kell? Az alküldetésekbõl is (szállítós) szinte már mindet megcsináltam. Még mindig csak 425 pont és 450 kéne. Azt sem tudom, mibõl számolja a pontokat. Segítsetek!!!<#help>

bertino
banner lesz a te embered, hidd el, olvass néha egy kicsit (Y)

Affrancba, akkor nem lehet meg az összes ruha / motoros cucc 😞 Mekkora veszteség...
De az összes kocsi meg ház még igen<#nyes><#zavart1><#vigyor2><#vigyor3><#alien><#vigyor1><#hawaii><#eplus2><#hehe><#eljen>

Clint EastWooD
Kedvencek, és felni cserék

Kár hogy nem Holden 😊

Fairlady az R34 felnijein 😄

Azok az RS4 felnik

Drift'

a Winows lefagyott fagyás közben...

Nézd meg mennyi perfect-ed van. Ha 80-nál kevesebb, akkor lehet, hogy maradt még valami.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Synit HUN
Nekem azt sem adta meg. Elköltöttem minden kupont és nem lett meg minden ruha. De hiába vittem el perfectre a modelleket/stopposokat nem keptam semmit. Persze csak azt próbáltam ami nem volt elõtte perfect.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

így van

robotnyk
de, de akkor csak a perfectért járó +1et adja meg, nem az összeset tudtommal
Nem lehet újravinni azt, akit már egyszer elvittél?

Rájöttem mi értelme a stopposoknál és modelleknél a perfect-nek. Csak akkor tudsz megvenni minden ruhát/motoros cuccot.
Kifosztottam minden boltot és 0 kuponom maradt. 😊

Biztos csak ahogy a nap fénye törik meg rajta. Vagy csak olyan rossz minõségû a video, h azért ilyen. Megkeresem ezt a játékban😊

atomboy
Olvasd a belinkelt video leirasat. 😊

Egy csomó olyan beállítási lehetõség van az ATI-hoz, amit nvidián még registry-n keresztül sem lehet módosítani. Egyes beállítások képminõséget javítanak, van hogy teljesítményromlás nélkül (pl colorfill), és vannak olyan beállítások amik képminõségromlás nélkül gyorsítanak a kártyán (pl fast z clear). Csak tudni kell mit érdemes bekapcsolni ezek közül.

Legyen mindkettõ😊 És köszi!

Milyen Lambo-ról van szó?

gabi89
Értem én mondjuk annyira nem hiányzik nekem a HDR..
Azt,hogy értetetted,hogy egy rakat dolog be van kapcsolva??
(szoftverben kapcsoltam be az AA-t amúgy)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

atomboy
Hehe, masnak is feltunt a sarga-feher szinvaltos lambo.

@InfiniteReality: holnap megfogalmazom a bugos levelet... angolul vagy magyarul kered?