Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jön a Test Drive Unlimited 2?
<2007. május 07. @ 16:50 - Alwares>2007. május 07. @ 16:50 - Alwares>
Egyelõre hivatalosan nincsen megerõsítve de nagyon úgy tûnik hogy jön a Test Drive Unlimited 2.
Az Unlimited sokak szerint hosszú idõk után az elsõ igazán jó Test Drive rész, kisebb-nagyobb hibái ellenére hatalmas siker lett, rég óta nem szorongatták meg így a Need For Speed sorozatot. A 2 rész a pletykák szerint off-road versenyeket, dinamikus idõjárást (esõ, köd viharok) és 2400 kilóméter bejárható útat ígér, ebbõl 1500 aszfaltos lesz, a helyszínt már lehet is találgatni. De végre biztosan lesznek éjszakai és nappali versenyek is. Ahoz képest hogy nem hivatalos bejelentés elég konkrét megjelenési dátumot kapott, konkrétan 2008 március 8-át. A program ismét megjelenik mind PC-re mind Xbox360-ra, de most egy idõpontban.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Most akkor gyorsan visszavisszük a bóltba a gammát és amennyi pénzt adnak érte,azt átutaljuk neeked
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Nekem 5 éve van meg az a P4 3.06/533 rambusos alaplapba egy asus ti4600 udlx el és 4 évig használtam játékra..a leg megbízhatóbb gépeim egyike, még mais...
Igaz már az asszony használja 1.5 éve és persze nem TDU-zik vele
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
TDU-nál az nvidia kártya kritikus dolog, lehet abba a gépbe átpakolva az ATI kártyát jobban (nem tökéletesen mivel gyengébb a proci mint a másik gépben) menne mint az nvidiával. Alaplapi és egyéb drivereket (directxbõl van 2007 áprilisi, hangkártyából is legfrisebb kell) frissíteni kéne azon a P4-en, HDR-t kikapcsolni, nvidia driverbõl pedig a 93.71-et vagy valamelyik legújabb bétát feltenni. A TDU nagoyn érzékeny sajna a driverekre és a gép karbantartottsági állapotára. Aztán töredezettségmentesíts a p4-en és a swapfile-t állítsd 1500Mbyte ra FIXEN vagy kapcsold ki és úgy nézd meg a TDU-t.
Together we'll fly someday...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Test Drive Unlimited 2 Rumor
In development for PC and Xbox 360
According to GRY-OnLine, a sequel to Test Drive Unlimited is being developed for PC and Xbox 360 and is scheduled to be released in March 2008. Test Drive Unlimited 2 will feature licensed vehicles from the most famous Italian car company’s like: Ferrari, Maserati, Bugatti, Pagani, Saleen, McLaren and many more. The sequel will also introduce off-road cars (two and four wheels), SUVs, 4WD, enduro bikes and buggies (Lamborghini LM005, Mercedes GL, Audi Q7, Hummer, Range Rover, VW Touareg and many more). Players will be able to drive in a 1500 km2 area with streets, highways, off-road tracks. There will be over 2400 km different roads (mud, sand, rock and asphalt), dynamic weather (rain, fog and storms), night and day cycles, and several online modes.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
elég kellemetlen lehet 😊
Az miért van hogy megyek és egyszer csak elmosódik az út és leesek?Pedig nyíl egyenesen lehetne tovább menni.
Ez nagyon ídegesítõ fõleg verseny közbe!<#falbav>#falbav><#help>#help>
Mi a feltétele annak, hogy CHAMPION szintre léphessek? Minden versenyt megcsináltam, ebbõl 6 ezüst, bronz nincs. Tán minden aranyra kell? Az alküldetésekbõl is (szállítós) szinte már mindet megcsináltam. Még mindig csak 425 pont és 450 kéne. Azt sem tudom, mibõl számolja a pontokat. Segítsetek!!!<#help>#help>
De az összes kocsi meg ház még igen<#nyes>#nyes><#zavart1>#zavart1><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor3>#vigyor3><#alien>#alien><#vigyor1>#vigyor1><#hawaii>#hawaii><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>
Kár hogy nem Holden 😊
Fairlady az R34 felnijein 😄
Azok az RS4 felnik
Drift'

a Winows lefagyott fagyás közben...
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Kifosztottam minden boltot és 0 kuponom maradt. 😊
Milyen Lambo-ról van szó?
Azt,hogy értetetted,hogy egy rakat dolog be van kapcsolva??
(szoftverben kapcsoltam be az AA-t amúgy)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...