Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még maradt pár motoros verseny, aztán én is elkezdtek online nyomulni. 😛
Let the good times roll.
Hát mit mondjak,a véleményem mit sem változott..
Nagyobb részt szerencse,mert ha nekem azt valaki kiszámolja,melyik bukkanóról éppen hol fog landolni a verda,azt felterjeztem nobel-díjra..
Persze az igazsághoz tartozik ahogy én láttam sok helyen le is lehet vágni a pályát...nem is értem hogy lett ebbõl ekkora flém
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Together we'll fly someday...
Megpróbálom, de felelõséget nem vállalok érte.
Nem is az én ötletem volt nekiállni a kuplungolásnak,hanem DeathBring-é..
Aztán közösen fejlesztettük szinte a tökélyre,én kiteszteltem az autokat és a pályákat,aztán ventrilon mindent megbeszélve,nagyon jól összedolgozva haladtunk elõre...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Nem tudom miért de nekem mégis ez a kedvenc pályám.
De abban azért tévedsz hogy " palánktol palánkig megyünk"
Készítettem videót a 2:55-ös idõmröl és talán ha kétszer érintettem a palánkot.Szivessen be is mutatnám, ha tudnám hogy hova tegyem fel, és hogyan. Lehet hogy te sokkal jobban mész mint én, de hidd el, oriási megelégedéssel töltött el amikor tizedröl tizedre tudtam javítani ezen a pályán.De már többet nem próbálgatom, mert be kellett látnom hogy bill+automata váltónál valahol itt van a vég.Azért kiváncsiságból szivesen venném ha megírnád hogy te mennyi idõ alatt jöttél le ezen a pályán. Ha már volt akkor bocs, de most nem volt kedvem visszaolvasni.
Egyébbként sorry hogy ilyen indulatokat gerjesztett az írásom, amit végülis csak Bronco-nak címeztem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
DJ vel volt kb 1 éves vitánk amit ha nem is a legjobb helyen,de remélhetõleg tisztáztunk..
A többi amit esetleg még veszekedésként könyvelsz el,az nem az,csupán megbeszéltünk 1-2 dolgot,hogy tisztábban értsük egymást...
Az egyik kérdésedre nemigazán tudok kielégitõ választ adni..
Nos a gépem sem egy nagy szám, kicsit öreg is már,de még jól muzsikál,ez egy 4400 X2 AMD,2 giga rammal és egy Asus 7800GTX/top-al
Mellesleg Gábor hogy a retekbe tudtál billel ilyen eredményt elérni?! Leszerelem a kormányt. Meg azt is akartam tõled kérdezni hogy milyen gépen nyomod?
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Ugyanis van,hogy én 5 gombot is nyomok egyszerre és mégsem egyszerre..
Tehát már elengedem a kuplungot mielõtt le-fel váltok,a lényeg az hogy nagyon gyorsan kell csinálni..
Aztán közben még kanyarodok is meg fékezem,de olyan is van,hogy egyidõben még gázt is adok,ez már 6...
Amit viszont nagyon hiányolok,az a fékezés közbeni motorfék,sajnos csak a ferrari,lambo és a masaratiknál van..itt viszont nem kell kuplungolni.
Ennél a 3 tipusnál levan programozva a félautomata váltó...
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Beszélgess el apáddal,meglátod az õ értékitélete mennyire külömbözik majd a tiedtõl
De egyébkéntmeg igazad van, manuális váltással jobb idõt és popsival pl jobb végsebességet lehet elérni (ha van elég helye kigyorsulni).
Egyelõre automata váltóval játszom, de ha kell felváltok manuálisan, már kisebb fordulatszámoknál. Így értelemszerûen lényegében hamarabb érem el a végsebességet illetõleg a magasabb fokozatokat.
Sajna egyelõre még csak billentyûzetrõl nyomom. Az igazi a G25 lenne, de az meg 50k... mert ha már az ember vesz kormányt, akkor ne adja alább<#vigyor3>#vigyor3>.
Tuti, hogy manuális váltással ÉS kuplungolással jobban lehet menni, és lehetetlennek tûnõ versenyeken is másodperceket lehet lefaragni az idõbõl...
Amikor én azt mondtam neked gyakorold a kuplungolást és a preciz váltást,abban semmi nagyképüsködés nem volt,csak a jó szándék..
Amivel csak azt szerettem volna elérni,hogy több magyar is "harcképesebb" legyen a ranked versenyeken
Igazán sajnálom,hogy csak ezt vetted le belõle....
Azt érékelteted hogy te különb vagy, de ezt ki kell érdemelni tettekkel
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Másik generáció és más nyelvet is beszélünk..
Nektek sértõnek tûnik ami nekem nem és ugyan ez forditva...
Ettõl még gamálhatunk jókat közösen,legfeljebb kevesebbet chetelünk...
Persze ha nekifutásból egy fiam korabeli ok nélkül leköcsögöz,azt mint akármelyik más szülõ,én sem viselem...
Félre ne értsd, nekem aztán tényleg semmibajom senkivel. Megbántani ha akartál volna se tudtál volna. De tényleg így érzem az írásodból, hogy lekezelõen bánsz mindenkivel...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Vagy kivel beszéltem lekezelõen?
Mert én úgy gondolom,hogy ezek az autók, nem azokra a pályákra valók
Bocs Sland, köszi a türelmet többiektõl is, nem volt szándékom belerondítani a topicba
Megprószálom elmagyarázni,bár nem vagyok egy jó tanár...
Elõszõr is egy saleennal vagy akár enzo-val a bukkanós szerpentinen nem lehet elõre megtervezett féktávot venni,mert elpattan az autó és a levegõben nehezen lassul..
2x. szó nincs arról,hogy én palánkról palánkra mennék,ha ebbe a játékba beépitették volna a sérülést,érdekes eredmények születtek volna...
csak egyes bénák nagyszerû topcok szétbarmolása végett képtelenek használni, pedig ott kedvükre csinálhatnák amit akarnak
de igazatok van, itt kell ezt megbeszélni...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!