Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Na megvan minden extra küldi perfectre, viszont nem sikerült levásárolni a "ruhapénzt", maradt vagy 45, pedig szerintem minden boltban voltam. <#nemtudom>
Még maradt pár motoros verseny, aztán én is elkezdtek online nyomulni. 😛

zsakosfrodo2
Olvass néha visza?

SitatiS
<#wave>
Készül a Test Drive Unlimited 2?
<#nemtudom><#nevetes1>

Let the good times roll.

Na én is lejöttem ezen az ominozus pályán az összes A-s kocsival..
Hát mit mondjak,a véleményem mit sem változott..
Nagyobb részt szerencse,mert ha nekem azt valaki kiszámolja,melyik bukkanóról éppen hol fog landolni a verda,azt felterjeztem nobel-díjra..
Persze az igazsághoz tartozik ahogy én láttam sok helyen le is lehet vágni a pályát...nem is értem hogy lett ebbõl ekkora flém

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

kaposi1
Kész. Mára befejeztem. Elegem lett az egészböl.De azért mindenkinek köszi.<#confused><#rinya>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1

atomboy
Jobban jarsz, ha a hozzasszolas-szerkeszto ablak alatt levo "Kep beszurasa" gombra kattintod, es abba masolod a linket. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Me0w
Amit belinkeltel viszont nem volt kep 😊 Csinald ugy, hogy Kepfeltoltes itt lent a gombok kozt, majd fent feltoltott fajlok, valaszd ki amelyik szimpi, valaszd a Vagolapra funkciot es itt csak egy ctrl+v-t nyomj.

Together we'll fly someday...

kaposi1
Köszi mindkettõtöknek!
Megpróbálom, de felelõséget nem vállalok érte.

Me0w
Egyebkent grat neked, en most mentem 4-5 kort azon a palyan egy par autoval, a legjobban a B kategorias mercivel ment, de igy sem mentem 3 perc ala, szoval tenyleg grat a 2:50-hez.

atomboy
Masodik img ele /-t kell rakni.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Me0w
Talan ha [/img]-vel zarnad le a keptagot...

kaposi1
Valaki árulja már el hogy kell a fórumba saját galériából fényképet berakni mert addig amíg nem megy mindíg ilyen bénaságok lesznek a kép helyett.<#falbav><#help>

kaposi1
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1168956358&status=show&kepnev=11689563581178631872.jpg

Ja az illendõség még megkivánja..
Nem is az én ötletem volt nekiállni a kuplungolásnak,hanem DeathBring-é..
Aztán közösen fejlesztettük szinte a tökélyre,én kiteszteltem az autokat és a pályákat,aztán ventrilon mindent megbeszélve,nagyon jól összedolgozva haladtunk elõre...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Nem a szó-szoross értelmében értettem természetesen,mint már korábban is leírtam,nem a palánkon volt a hangsúly,hanem hogy az ilyen tipusú pályákat nem az A grupra tervezték

kaposi1
Szia Gábor!
Nem tudom miért de nekem mégis ez a kedvenc pályám.
De abban azért tévedsz hogy " palánktol palánkig megyünk"
Készítettem videót a 2:55-ös idõmröl és talán ha kétszer érintettem a palánkot.Szivessen be is mutatnám, ha tudnám hogy hova tegyem fel, és hogyan. Lehet hogy te sokkal jobban mész mint én, de hidd el, oriási megelégedéssel töltött el amikor tizedröl tizedre tudtam javítani ezen a pályán.De már többet nem próbálgatom, mert be kellett látnom hogy bill+automata váltónál valahol itt van a vég.Azért kiváncsiságból szivesen venném ha megírnád hogy te mennyi idõ alatt jöttél le ezen a pályán. Ha már volt akkor bocs, de most nem volt kedvem visszaolvasni.
Egyébbként sorry hogy ilyen indulatokat gerjesztett az írásom, amit végülis csak Bronco-nak címeztem.

bertino
gecc friendbõl megint nem látok fent senkit...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Elõszõr is nem veszekszünk!!
DJ vel volt kb 1 éves vitánk amit ha nem is a legjobb helyen,de remélhetõleg tisztáztunk..
A többi amit esetleg még veszekedésként könyvelsz el,az nem az,csupán megbeszéltünk 1-2 dolgot,hogy tisztábban értsük egymást...
Az egyik kérdésedre nemigazán tudok kielégitõ választ adni..
Nos a gépem sem egy nagy szám, kicsit öreg is már,de még jól muzsikál,ez egy 4400 X2 AMD,2 giga rammal és egy Asus 7800GTX/top-al

Synit HUN
Nna! Így már rég pörgött a topic! Gratulálok! Veszekedjetek még egy kicsit és megint az élen lesz a TDU topic!
Mellesleg Gábor hogy a retekbe tudtál billel ilyen eredményt elérni?! Leszerelem a kormányt. Meg azt is akartam tõled kérdezni hogy milyen gépen nyomod?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

ebbe pont ez a trükk és ha jól megtanulod,km -enkét akár 1 mp is gyorsabb lehetsz..
Ugyanis van,hogy én 5 gombot is nyomok egyszerre és mégsem egyszerre..
Tehát már elengedem a kuplungot mielõtt le-fel váltok,a lényeg az hogy nagyon gyorsan kell csinálni..
Aztán közben még kanyarodok is meg fékezem,de olyan is van,hogy egyidõben még gázt is adok,ez már 6...
Amit viszont nagyon hiányolok,az a fékezés közbeni motorfék,sajnos csak a ferrari,lambo és a masaratiknál van..itt viszont nem kell kuplungolni.
Ennél a 3 tipusnál levan programozva a félautomata váltó...

Me0w
En auto kuplunggal, de manualis valtoval jatszom, szerintem nagy feeling 😊 Minden autonal mas es mas erossegu a motorfek, igy evvel is lehet taktikazni, ezt jol megcsinaltak benne.

Na ez egyébként még egy érdekes dolog, mármint a beillentyûrõl kuplungolás. Nálam a bal CTRL a le- és a bal SHIFT a felfelé váltás. Mondjuk ha az ALT-ra teszem a kuplungot, akkoris az irány gombokkal együtt nem lesz az sok 1 kicsit? Úgyértem hiába van USB billentyûzetem ez is csak 3 gombot érzékel maximum egyidõben...

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

milk41
megtaláltam a Chevrolet Camaro SS után a második kedvencemet😛

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

milk41
thx robotnyk és dj bp!

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Igen.. és én erre mondtam neked én is billentyûn játszom,meg azt is kb 12 pálya van ahól a ranked zajlik és ezeket meglehet tanulni manuálisan kuplungal bill-rõl is

Nem külömb csak más,(vagy ha úgy tetszik más korosztály)
Beszélgess el apáddal,meglátod az õ értékitélete mennyire külömbözik majd a tiedtõl

Nem az a baj, amit mondtál (írtál), hanem ahogy mondtad (írtad).

De egyébkéntmeg igazad van, manuális váltással jobb idõt és popsival pl jobb végsebességet lehet elérni (ha van elég helye kigyorsulni).

Egyelõre automata váltóval játszom, de ha kell felváltok manuálisan, már kisebb fordulatszámoknál. Így értelemszerûen lényegében hamarabb érem el a végsebességet illetõleg a magasabb fokozatokat.

Sajna egyelõre még csak billentyûzetrõl nyomom. Az igazi a G25 lenne, de az meg 50k... mert ha már az ember vesz kormányt, akkor ne adja alább<#vigyor3>.

Tuti, hogy manuális váltással ÉS kuplungolással jobban lehet menni, és lehetetlennek tûnõ versenyeken is másodperceket lehet lefaragni az idõbõl...

Hát akkor nagyon félreértettél valamit,meg engem is...
Amikor én azt mondtam neked gyakorold a kuplungolást és a preciz váltást,abban semmi nagyképüsködés nem volt,csak a jó szándék..
Amivel csak azt szerettem volna elérni,hogy több magyar is "harcképesebb" legyen a ranked versenyeken
Igazán sajnálom,hogy csak ezt vetted le belõle....

most is, de sztem nem érzed, ez a gond.

Azt érékelteted hogy te különb vagy, de ezt ki kell érdemelni tettekkel

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ööö megbocsáss, de mást ennyi évesen nem éreztem így beszélni... ezért is lepõdtem meg Rajtad a múltkor...

De. Világosan fogalmazol, ezzel semmi probléma nincs. De szinte minden egyes mondatodból visszaköszön hogy Te húde király vagy, meg mennyire magas szinten vagy, meg hogy mi Hozzád képest seholsem vagyunk... egyszóval a magas ló.

Sztem egyszerû a képlet...
Másik generáció és más nyelvet is beszélünk..
Nektek sértõnek tûnik ami nekem nem és ugyan ez forditva...
Ettõl még gamálhatunk jókat közösen,legfeljebb kevesebbet chetelünk...

Nemnemnem. Én pont hogy azt írtam, tisztelem amit elért... Nem ezzel volt / van bajom<#zavart1>

robotnyk
ha már ilyen szépen megkérdeztél, a nyilvános fórum kért meg rá.
Már bocsáss meg,ha már ilyen szépen csatlakoztál,de ki kért ilyesmire????

Hát nem értem,lehet hogy 45 éves létemre nem fogalmazok eléggé világosan,de hidd lel semmilyen fölényeskedõ,vagy bántó szándék nem vezérel...
Persze ha nekifutásból egy fiam korabeli ok nélkül leköcsögöz,azt mint akármelyik más szülõ,én sem viselem...

robotnyk
csatlakozom. fõleg azért, mert nem fogok senkit tisztelni azért, amiért kifarmolt magának bármilyen rankot bármilyen játékban.
Úgyéreztem velem is lekezelõen bántál fent TDU-ban, meg amikor ide írsz valakinek, azt is az esetek túlnyomó többségében így teszed...
Félre ne értsd, nekem aztán tényleg semmibajom senkivel. Megbántani ha akartál volna se tudtál volna. De tényleg így érzem az írásodból, hogy lekezelõen bánsz mindenkivel...

ez már a ti körötök innentõl kezdve 😊, kimaradok inkább, sziasztok mára 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Már ne haragudj,de kit bántottam meg?
Vagy kivel beszéltem lekezelõen?

nem mondtad, csak visszakérdezted tudjuk mit... zseni meg nem vagyok 😄

Gábor! Tényleg tisztelünk azért, amit a játékban elértél, de ennyire magas lóról ezért nem kellene beszélned mindenkivel... bevallom ez a dolog engem is zavar kezdetektõl fogva... mindenkivel úgy beszélsz, mintha Te valamiféle istenség lennél, akinek mindent szabad, aki a király. Valóban király amit elértél... de a magas ló (szerintem) sem ezért, sem az életkorod miatt nem jár (bár hozzáteszem nem tudom hány éves vagy).

végülis Saleennal is végig lehet menni, csak nem használod ki a képességeit, mert tényleg elszáll úgy könnyen. De sztem az is érdekes, hogy kitapasztald melyikkel lehet legjobb idõt elérni, anélkül, hogy falnak mennél néha. Persze idõben az a leggyorsabb ha néha ütközök, de ez engem nem tud izgatni

Látod,csak annyi történt,hogy nem figyéltél eléggé..Itt elsõsorban A kategóriás kocsikról beszéltem,amikor te megszóltál,hogy ésszel menni..
Mert én úgy gondolom,hogy ezek az autók, nem azokra a pályákra valók

nem is Saleennal mentem eddig, inkább lassabb géppel megyek, úgy jobban élvezem. Nem idõkre hajtok mindig

Bocsi ha OFF-nak tünik,de a vitánk elsõsorban a játékról szól,nem pedig személyeskedés

bocs hiba volt inulatra, indulattal válaszolnom.

Bocs Sland, köszi a türelmet többiektõl is, nem volt szándékom belerondítani a topicba

Látod én ezt már akkor tudtam,hogy erre gondolsz,amikor te még nem is tudtad,hogy leírod..
Megprószálom elmagyarázni,bár nem vagyok egy jó tanár...
Elõszõr is egy saleennal vagy akár enzo-val a bukkanós szerpentinen nem lehet elõre megtervezett féktávot venni,mert elpattan az autó és a levegõben nehezen lassul..
2x. szó nincs arról,hogy én palánkról palánkra mennék,ha ebbe a játékba beépitették volna a sérülést,érdekes eredmények születtek volna...

bertino
nekem az a gondom, hogy létezik itt SGn gyengébbek kedvéért, hogy privát üzenet
csak egyes bénák nagyszerû topcok szétbarmolása végett képtelenek használni, pedig ott kedvükre csinálhatnák amit akarnak
de igazatok van, itt kell ezt megbeszélni...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!