Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ott nemtudsz átmenni a másikon 😛P
Annyira jól vannak bene szimulálva a barom vasárnapi sofõrök 😊
Kiszámíthatatlanok mint állat 😊
Bezzeg akit Picard kapitány figyel az égbõl és átteleportálja az akadájon. 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Huu a Ford GT nek mijen hangja van aimikor sebességet vált 😄 jajj
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
szegény enzoval 380 nál eltaláltam egy Jaguar-t, ami szembõl jött, és repültem egy párszáz métert..végül egy bokron landoltam..
AMúgy most töltöm , még 6 óra és le is jön.
Amikor új gémet kezdessz akkor megveszed valameik kocsidat és utánna jön 1 verseny...Megynomom a startot és semmi nem történik...Nem fagy be a játék csak igy köröz a kamera...Help pliz (Most raktam fel a gamet)...Hogy lehet tovább menni? <#help>#help><#help>#help>
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
az lesz a vége hogy felrakom a laptopra is, aztán már csak a mentésekkel kell szenvedni <#falbav>#falbav>
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
biztos nehezére esik sokmindenkinek leszedni legalább a warezt egy proba erejéig...
FAQ meg nem dísznek van
Kössz infiniteReality, csak ennyi lett volna <#miaz>#miaz>
Nincs egy TDU-s ismerõsem se akivel játszhatnék...de már találkoztam magyarokkal csak õk elhúztak mert akkor még TT-m volt.😞
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Persze hogy fut bameg, mit gondolsz mi kell hozzá, nasa server?
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Vas meg ülés már megvan, márcsak heggeszteni kell 😊
Ha így utánna számolok, hogy életembe nem vettem 5 játéknál többet, így ez a TDU a legdrágább 😄
Mockoszok 😛
Odakavartam mögéjük mocival, azért naon jellegzetes a hangjuk, ráismerni a gammából.
vagy az Autobahnraser-re gondolsz ?
(Padlógáz, tegnap volt a tv-ben)
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Kipróbáltam Vista 64 bit alatt is a játékot, és nálam gyorsabban fut (olyannyira, hogy a 7600GS-emen be tudom kapcsolni a HDR-t jelentõs lassulás nélkül - valamire csak jó ez a DX10). A gondom viszont az, hogy a játékban nincs Force Feedback (Driving Force Pro-t használok). Hiába rakom fel a Logitech Wingman Profilert, eleve offscreen jelenik meg, és ha visszahúzom a képernyõre, nem lehet állítani semmit. Amit meg a vezérlõpult játékiányítók alatt állítok be, OK-ra kattintás után nagyrészt elfelejti a Pista bácsi. Ötlet, hogy hekkelhetném meg esetleg?
Ha én Hostolok csak olyan jön be aki a rajt utáni 100 méter múlva kilép,ha én megyek valahova 70% már kirugnak..
Aztán ott vannak akik az ütközésre hajtanak....
Egyszóval nagyon megfogyatkozott a fairplay játékosok száma...
Arról meg nem is beszélve,mostmár nagyon sok taktikus jó gamer van,az élmezõnybõl már mindenki manual/kuplongozik és egyre nehezebb nyerni is....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Mi legalább ki tudjuk szúrni, mert ismerjük az autók határait. Az egyetlen amit lehet tenni, hogy gyorsan kilépsz...
Azért elég felháborító, hogy egy fõleg multira tervezett játékba még egy alapfokú script-blokkolás sincs. Az meg egy vicc, hogy ki lehet venni a forgalmat... 😞
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
mostani cruise-olás civic-el és k4rl-al
meg ahogy nézem Megaharcos is a képen van 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!