Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Most töltik fel a szerverre a patch-et, amit majd leszedhetünk, de elõtte várnunk kell pár órácskát <#eplus2>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ez itt nem a warez topic! Ott találsz megoldást a problémádra (gy.k. rossz warez verziót használsz).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

bertino
vlszleg heggesztenek, ugyanis gamespy jó

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sajnos nálam sem csatlakozik fel a szerverre. Megint mi lehet a baj???
offline ba játszok 😛

ott nemtudsz átmenni a másikon 😛P

Tomo15
Nektek felcsatlakozik a szerverre?
pointer4
H nincs meg a collosion, akkor minek hagytad benn õket ? Akkor már kikéne törölni, ha úgyis ennyire elrugaszkodsz a valóságtól.
Annyira jól vannak bene szimulálva a barom vasárnapi sofõrök 😊
Kiszámíthatatlanok mint állat 😊
Bezzeg akit Picard kapitány figyel az égbõl és átteleportálja az akadájon. 😄
Pepsi Twist
Na szasztok!!! kicsit le vagyok maradva 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pacal17
Nálam ez nem lehetséges, mivel átmegyek a kocsikon ha gyorsan megyek 😊

Huu a Ford GT nek mijen hangja van aimikor sebességet vált 😄 jajj

gduck
Áh, egy "õs" TDUs visszatért 😊 Mi volt veled, lekapcsoltak a zsaruk ? 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bertino
nah végre valahára sikerült bejelentkeznem TDU community-ra...

pointer4
A windows telepítésen, át, a frissítési frekvenia állításán át, az új videókártya vásárlásáig bármi.
pointer4
Rendesen rakd fel a crackot, ha már itt teszed fel a kérdést. Van könyvtárban is még sok file, nemcsak exe.
vigyázni kell a hosszú egyenesekben..

szegény enzoval 380 nál eltaláltam egy Jaguar-t, ami szembõl jött, és repültem egy párszáz métert..végül egy bokron landoltam..

Prince of Máté
minden fórumban a FAQ-ban kezdem, de mostantólerre az oldalra járok majd gépigény kérdésre hivítkozva 😉
AMúgy most töltöm , még 6 óra és le is jön.

Csáztok!VAlaki jön tdu-uzni?
nincs kép csak hang mi a teendõ?
red bull
Szasztok!

Amikor új gémet kezdessz akkor megveszed valameik kocsidat és utánna jön 1 verseny...Megynomom a startot és semmi nem történik...Nem fagy be a játék csak igy köröz a kamera...Help pliz (Most raktam fel a gamet)...Hogy lehet tovább menni? <#help><#help>

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

wander01
oo, bázz mikor lesz már vasárnap délután... kell a gépem és tdu-zni akarok <#szomoru1>

az lesz a vége hogy felrakom a laptopra is, aztán már csak a mentésekkel kell szenvedni <#falbav>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

bertino
gondold már el mi lenne, ha mindenki megkérdezné... másról se szolna a topic
biztos nehezére esik sokmindenkinek leszedni legalább a warezt egy proba erejéig...
FAQ meg nem dísznek van

Prince of Máté
még érthetõbben: nem azt kérdeztem hogy mi a gépigénye hanem hogy milyen beállítással fut -.-
Kössz infiniteReality, csak ennyi lett volna <#miaz>

Rendesen fog menni, bár a videokártya nem egy atomerõmû. Valószínüleg HDR nélkül 1280x1024-ben is simán fog futni a konfigodon.

Ki akarja nekem megadni az msn címét privi-ben?
Nincs egy TDU-s ismerõsem se akivel játszhatnék...de már találkoztam magyarokkal csak õk elhúztak mert akkor még TT-m volt.😞

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

SinClaiR
ez mi? ilyenen csak dos fut el nem?
Persze hogy fut bameg, mit gondolsz mi kell hozzá, nasa server?

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

bertino
még érthetõbben: VAN FAQ

Prince of Máté
érthetõbben:
CPU: Intel Core duo 4300@ 1800mhz
RAM:1 GB
VGA: Ati X1650XT

Prince of Máté
Szerintetek egy Intel Core 2 1800-al, i gb rammal, és ati x1650xt-vel hogyan futna?

Pacal17
Padlógázra gondoltam bocs 😄

pointer4
Nemár, még hosszú a hónap. Megvettem a G25 öt, de nemtok vele játszani az asztalon, még kell egy kis idõ mire megcsinálom a szimulátor állványt hozzá 😊
Vas meg ülés már megvan, márcsak heggeszteni kell 😊
Ha így utánna számolok, hogy életembe nem vettem 5 játéknál többet, így ez a TDU a legdrágább 😄
pointer4
Én egyszerûen csak létrehoztam a profilomat, és kiírtam utólag, hogy wrong cdkey, majd írjam be újra.... beírtam és mûxik 😊
pointer4
Valahol bazi occsón lehet Ferrarit kapni, mert másodszorra látok a körúton egymás után egy párost. Egy 430as, meg egy Maranellot. 40 el mennek egymás után, hangjukat alig hallani 😞
Mockoszok 😛
Odakavartam mögéjük mocival, azért naon jellegzetes a hangjuk, ráismerni a gammából.
CHARLIE ANGYALAI - TELJES GÁZZAL ?

vagy az Autobahnraser-re gondolsz ?
(Padlógáz, tegnap volt a tv-ben)

Doc Hooliday
Jó reggelt! Valaki meg tuná mondani hogy müxik-e a TDU-szerver? Mert próbáltam csatlakozni és még mindig nem jó!

Synit HUN
És mi lett a videoval? Meglett? Nem zúzol fel MSN-re?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

CivicVTi
Ja<#idiota>

Synit HUN
Az alsó képen a Saleen sztem inkább én vagyok.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Valódzinüleg még gázos a driver vista alatt. Próbálj leszedni újat, vagy megkell várni míg javítják a hibát...

Pacal17
Néztétek a Teljes Gázzal-t? Ojan TDU feelingje vót 😊

Van egy kis gondom, hátha tudna valaki segíteni:
Kipróbáltam Vista 64 bit alatt is a játékot, és nálam gyorsabban fut (olyannyira, hogy a 7600GS-emen be tudom kapcsolni a HDR-t jelentõs lassulás nélkül - valamire csak jó ez a DX10). A gondom viszont az, hogy a játékban nincs Force Feedback (Driving Force Pro-t használok). Hiába rakom fel a Logitech Wingman Profilert, eleve offscreen jelenik meg, és ha visszahúzom a képernyõre, nem lehet állítani semmit. Amit meg a vezérlõpult játékiányítók alatt állítok be, OK-ra kattintás után nagyrészt elfelejti a Pista bácsi. Ötlet, hogy hekkelhetném meg esetleg?
Hát most már énis abbahagyom a rankedet,végül is amit akartam már elértem...kicsit unom is már és nem csak a csitereket,a host vagy játékos kilép,(ez mostanában megint nagy divat lett)
Ha én Hostolok csak olyan jön be aki a rajt utáni 100 méter múlva kilép,ha én megyek valahova 70% már kirugnak..
Aztán ott vannak akik az ütközésre hajtanak....
Egyszóval nagyon megfogyatkozott a fairplay játékosok száma...
Arról meg nem is beszélve,mostmár nagyon sok taktikus jó gamer van,az élmezõnybõl már mindenki manual/kuplongozik és egyre nehezebb nyerni is....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Énmeg láttam egymás után 2db audi TT-t a hõsök terénél. Besz*rás mennyire ugyanúgy néz ki a játékban és mennyire eltalálták a hangját... Döbbenet.

THX!<#worship>

SinClaiR
nem is mondtam, ma léáttam egy pontiac GTO t a vácin, ugyhogy muszáj volt vennem egyet. félelmetes mit lép 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Nekem szerencsém volt, amíg rankedeztem eggyel sem találkoztam, unrankedbe meg nem nagyon jönnek.
Mi legalább ki tudjuk szúrni, mert ismerjük az autók határait. Az egyetlen amit lehet tenni, hogy gyorsan kilépsz...

Azért elég felháborító, hogy egy fõleg multira tervezett játékba még egy alapfokú script-blokkolás sincs. Az meg egy vicc, hogy ki lehet venni a forgalmat... 😞

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Igen mentem rajta vagy 5x, jó kis pálya, de a legjobbamat nem jegyezte meg... 😞 1:33 volt, de csak az 1:35-öst jegyezte meg. Majd megpróbálom máskor újra.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

bertino

mostani cruise-olás civic-el és k4rl-al
meg ahogy nézem Megaharcos is a képen van 😊

CSóró dochollywooddal szívtunk mint a torkos, mire kiderült, hogy a tetves TDU szerver nem megy. Legalábbis az Islandos képet nem jelenítette meg a community oldalon.

fery02
Ott lesz az igen, Documents and Settings/All users/Application Data/Test Drive Unlimited/. Nem kell emiatt újratenni a Windows-t. Itt egyszerûen csak átírod a CD kulcsot.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Doc Hooliday
Köszi szépen, megpróbálom. Már arra is gondoltam hogy ujra rakom a Winfost<#nemtudom>

Documents and Settings\All usersben asszem kell lennie egy Test drive mappának ha nincs akokr esetleg az applications data mappában van és hogy egy cdkey fájl abba írd bele az eredeti kulcsot. Amúgy az applications mappa rejtett szal engedélyezned kell a rejtett fájlokat.