Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
az a hülye ötletem támadt hogy ha senkinek se megy akkor lehet hogy azért mer a patchet teszik fel rá 😄 ...nah jó ez elég valószínûtlen, de azért lehet álmodozni.. 😊
nekem is 5 FPS ha bedugom...
Mindenképp levesz jópár fps-t
Nekem bill-el SOSEM megy 30FPS alá, gamepad-al kb 28 alá, Kormánnyal (Saitek R-440) Nem megy 30 fölé... de idönként 10 alatt van.
Megoldás; megvárod a patch-et, és addig imádkozol, hogy legyenek szívesek, és javítsák ki ezt a hibát is...
Egyébként nem értem. A kiadóknak, játékkészitõknek sír a szája a warez
miatt. Most õszintén, ez lenne az évtized autós játéka, HA a szerver stabil lenne, kirugnák a csalókat, (E-s versenyen Enzo val!) javítanák a fagyásokat, a mentés elvesztését, az uninstal hibát, kissé optimalizálnák, hogy aki kormánnyal játszana is élvezhesse, stb...
De nem. egy csomó teszt, és van képük így kiadni egy játékot... Ha ÉN így dolgoznék, már rég a postást várnám, hogy hozza a munkanélkülit...
Ezek meg még sírnak, hogy jajj mi szegények, ellopják a szellemi termékünket... Oda ne rohanjak! (Félreértés elkerülése végett, eredetiben nyomom) A jó édes náncsi nénikéjüket, hogy van képük egy rakás pénzt elkérni egy játékért, ami félkész, vagy lessz patch, vagy nem, vagy javitja a hibákat, vagy nem, Én hetekkel ezelött fizettem, JÁTSZANI akarok. MOST!
Sorry kissé felba...ott a játék...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Sidewinder Game Controller Software 4.0
Firmware Revision: 1.1
remélem segít
és köszi
nekem MS Sidewinderem van, más egyéb játéknál gond nélkül vezethetõ a kocsi, ennél viszont szaggat vele a játék. megakad a kép pár tized másodpercre, de a kocsi közben gurul, és mikor visszajön az "élõ" kép, jó pár méterrel elõbbre van a kocsi, szal vezethetetlen. már feltettem 1 újabb drivert hozzá, de semmi változás. ha csak bill-vel játszom megy minden gond nélkül.
találkozott már valaki hasonlóval? esetleg megoldás rá?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Sok szerencsét 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha jól emlékszem
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
amúgy passz.
ez volt az alap kérdésem: #21663
ez volt az újrakérdezés: #21676
További szép napot és jó játékot mindenkinek!
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Szerintem eléggé élethûre sikeredett. Persze nem Saleen-nal meg gyors kocsikkal kell próbálkozni, mert úgy tényleg gáz.
Mivel én egy ennek a boldog tulajdonosa vagyok ('88 Firebird V8 5000ccm) egy Camaro Z28-al próbálkoztam (bár sok vezetési tapasztalattal sajnos nem rendelkezem, a játékban lévõ Firebird egy régebbi változat és túl gyenge. A Z28 teljesítménye közelebb áll az enyémhez).
Szóval ezzel a Z28-al nem éreztem úgy, hogy kicsi lenne a gravitáció. Azok az emelkedõk, amiknek a végén úgy el lehet szállni, általában annyira meredekek, hogy az életben nem hiszem hogy 80-90-nél többel mennénk egy ilyenen. A játékban azért vannak ilyen meredek szakaszok, hogy jobban tudják érzékeltetni a magasságváltozásokat. A valóságban szerintem ott nem ilyen meredekek az utak (és pláne nem ilyen szögletesek<#zavart1>#zavart1>). Ahol a telkem van, ott könnyen találni ilyen meredek utat, mint egynémely autópálya(!!) a játékban, de azok az utak a valóságban hegynek felfelé mennek, tehát 300-al esélytelen megnézni õket. Tehát ha egy komolyabb kocsival elszálltok, az szerintem nem a kicsi gravitációnak tudható be. 120-130-nál még bõven nem száll el a kocsi.
Távolságok. Ezzel a kocsival, egyenes útszakaszon nézve szerintem valósak a távolságok és az eltelt idõ. Ha oldalra néztek, akkor ahogy a villanyoszlopok elmennek mellettetek, mondjuk 70-nél, nekem valósághûnek tûnik.
Sebességérzet. A legtöbb játékkal az a baj, hogyha egyáltalán van is belsõ nézet, nincs igazi sebességérzet. Ez sajnos a TDU-ra is igaz... DE! Ha oldalra néztek, és kipróbáljátok milyen 20-30-50-80-100-nál, szerintem élethû! Tehát nem az van, hogy nincs sebességérzet, hanem egyszerûen nem olyan széles a látómezõ a játékban, hogy pl a mellettünk elsuhanó villanypóznák látványa meghozza a megfelelõ érzetet! A FOV-ot nem lehet változtatni meg nem is érdemes. Az út úgy érzésre tényleg nem "suhan el elég gyorsan alattunk" belsõ nézetbõl, de szerintem ez változna ha kicsit még részletesebb lenne.
Szóval szerintem rendben van ez a HC mód, és a saját szubjektív megitélésem szerint a Z28 a valóságnak megfelelõen viselkedik. Kíváncsileszek erre egy G25-el.
Van 1 kis gondom leszettem a Test Drive Unlimited Hatred-es verziót
és Akad hiába van alacson közepes vagy full grafikán
Pedig: Geforce 7600GT Videókari
AMD Athlon 64 X2 4200+ Proci
2GB Memória
ASUS M2N Alaplap
ÉS AKAD EZT NEM ÉRTEM HA VALAKI TUD LÉCCI SEGÍTSEN
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Nyugodtan játszok, kifagy. visszalépek, FF sehol. Ilyenkor az segít,ha kilépek, kihúzom a kormányt, visszadugom, belépek.
Oké, de 30mp alatt eltünt a kiba... szerver!
nem tud csatizni, elötte meg semmi baja.
F@SZA!
Ilyenkor kicsit sajnálom a pénzt, amibe a játék került...<#mf2>#mf2><#gun>#gun>
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Crackot- ez tetszik <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
[On
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
berezeg a székem...
de mindegy már letöröltem a játékot
<#lama>#lama>
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash