Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
akkor nekem már mínuszban menne<#hehe>
ma gondoltam felrakom...hát rossz ötlet volt,még a legelején mikor az Enzo-t kell leszállítani,úgy összezúztam h.kaptam 80kból 30at😄
és az a legrosszabb,h.nekem 800x600 medium és 1280 medium közt szinte semmi sebességkülönbség nincs(enyhe procilimit a szivárgási áramos prescottal?<#eplus2>)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dante73
Azé, érdekes ez a játék...
Tisztára "állatot" csinál az emberbõl.
Ha szembejön egy nem ai autó, lassitasz, megállsz a másik mellet, köröztök/körözünk egymás körül, "körbeszaglászod" -(ti-Te fiu-e vagy?), Ha tetszik, a Te kategóriád, v roszabb, kihívod, egy körre...
Ma játék közben, a megboldogult kutyám jutott eszembe, ahogy néztem a monitort, Õ viselkedett hasonloan, mikor egy másik kutyával találkozott séta közben...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

SinClaiR
holnap jön tegnap olvastam, nem hiszem el hogy nem felspiccelni akarsz pár embert.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Mikor lesz már patch?Májusban mikor?
Me0w
Kormany miatt sokaknak lehuzott egy rakat fps-t..

Together we'll fly someday...

Doc Hooliday
kitöröltem még a regisztrációs adatbázisból is, teljesen leirtottam a géprõl szerintem. Amokor feltelepíted a játékot mikor kéri egyébkénet ezt a rohadt kulcsot? Már ma ujra raktam vagy 5-ször a játékot de sehol nem kér kulcsot, és nem csatlakozik

lol, így 1 hónap kihagyás után most mondom felrakom a kormányt, megint nyomatok egy kis testdrive-t, erre nincs server, látom a színvonal maradt a régi..

SinClaiR
Nyau, kipróbálásképp képminõség tesztre felraktam 16xAF et és 6x AA t. olyan lett a kép, mint a ramhibás 9800 amé volt anno bf alatt. Szal inkább visszavettem, minekután húzni sem merem, mert most nem esne jól ha cserélnem kéne.😊
40fps a max, de3 komolyan, azt vfeszem észre mióta fenn a kormány, mintha kevesebb lenne az fps, lehet csak énj érzem úgy, de a milliós verseny végére 5-10 fps el játszom, és a kormány óta van ez, szal nem tudom.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
hehh, én is így jártam anno. dokumentekbõl is kitörölted a save gameket? nekem azután megoldódott, hogy vártam a törlés után pár percet, és az intro után kérte a kulcsot megint.

Hi! Akinek gondja van a hangal az probálja meg (futtatás)dxdiagban a hangfüllnél visszavenni a "A hangok hardveres gyorsítási szintjét" Alapgyorsításra, vagy a hangkárgya driverben átállítani 5.1-re a hangot!
Így sztem megszünik ez a zavaró probléma! Már csak egy patch kéne és minden cool lenne!<#circling>

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Doc Hooliday
sziasztok! Szépen kérném SEGÍTSEN VALAKI!!! Két hete felraktam a gépemre a TD-unlimitedet mert ki akartam próbálni mielõtt megveszem. Ma meg is vettem a játékot és a régi "crack-eset le töröltem mindenhonnan a géprõl. A baj annyi hogy az eredetinél nem is kéri a tokban levõ kulcsot sem, és simán fel tudom telepíteni pedig elméletileg telepítés közben kérni kéne a tokban levõ kulcsot, és az interntere sem tudok csatlakozni. Pedig szerintem mindenhonnan kiirtottam a crack-es verziót. Valaki segítsen már lécci!!!<#rinya>

Nem a default helyen van a Dokumentumok mappa. Documents and Settings\név\Dokumentumokra kell állítani. Jobbgomb az asztalon a dokumentumok mappára, tulajdonságok és Alapértelmezett cél.

realtek ac97
(alaplapi hangkártya asszem)

segítsen már valaki miért nem ment a játék mikor offline modban jáccom mindig amikor elkezdem kéri hogy írjam be a nick-et pedig már tobbszor is elkezdtem de ahányszor kilépek és megintjáccanék egy kicsit kezdhetem elolrol

robotnyk
látom mentél egyet a challengemen 😊
Sajnos már nagyon sok csíter van a játékban és már nem csak motorral<#levele>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

armageddon666
akkor is HQ stereo headphoneszal vagy mivel neszámítsak szép hangokra? :K 😄

@

kb😊
már szvsz fekszek a kocsiban, de majd megszokom
köszi

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

wander01
jaa <#rolleyes> már tiszta hüje vagyok 😊) jó játékot az uj szerzeménnyel 😊

a tükröket fõleg szélesvásznon lehet látni, illetve az options-ben hátrébb kell huzni az ülést, nagyobb lesz a beláthato terület pont a tükrökig kb 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

a játékot, amirõl a topic szól, Saturnnal járom a szigetet😊

wander01
nagyon szép hangja van a játéknak... de nekem is a 80w-os brummogót le kell vennem hozzá 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

fery02
NA, leírom mégegyszer részletesebben 😊
Akárhogan tekergetem szerencsétlen hangerõ/bass szabályzóját a ládikónak, semmi mélyhang sem gyün belõle. Tudom, hogy milyen a mélyhang, más játékokban/zenék közben csak úgy csörömpölnek a cuccok a tányéros szekrényben, de ennél a játéknál semmi ilyesmi sincsen. Tudom már hogyan írjam 😊
Na szóval, az 5.1-embõl, szól mind az 5 szatelit, a mélyládából nem jön egy mukkanás sem. Ehelyett, mintha a szatelitekkel próbálná meg a játék kiadatni a mélyhangokat is, de ezek ugye nagyon kis teljesítményûek, csak torzítás hallatszik.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

armageddon666
ilyen mélyek lennének a hangok? O.o

@

Me0w
1024x768, high, 2xaa -> 40-50 fps x800-al. Igaz kicsit taposom a belet, mert 560/560-on megy.

pointer4
Nem torzak azok a mélyhangok 😄
Hanem egyszerûen csak mélyek 😄DD
Azt a 30 ezres aktiv hangszóró összefossa magát... Életében elõszõr kéne kiadnia 80Hz alatti hangot...

Egyszerûen fogadd el úgy, hogy nem bírja. Csavard lejjebb.
wander01
mit vettél?

sinclair, én november végén cseréltem az x850xt-met, kicsit megsirattam mert imádtam de már ráfért a csere 😊) kicsit több mint két éves volt 😊

SinClaiR
Akkor azért nem találtam ilyen lehetõséget , mert nekem csak x800xt van még. Mikor vettem (2 éve) még csúcskat. volt, hát mostanra márt k*rvára nem az 😄 Asszem ideje lenne gépet cserélnem. 😞 tele a tököm a 10-50 fps el.

na, megvettem, most vehetek még ramot
de azért jónak tünik, nagyon jónak
egy dolog zavar, hogy a visszapillantót nem igazán látom, s forgalomba jo lenne.

wander01
szééép 😄 riszpekt 😊

M@TriX
ezt nevezem igazán necces beérkezésnek 😉
kissé leizzadtam

hogy legyen egy kis kép is, ezt épp most alkottam...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

wander01
nálam tökéletes a hang, kár hogy általában csak baloldalt szol. pontosabban csak a zene, mert a többi hanghatás (fõleg a hülye pancserek mikrofonja) faszán szol mindkét oldalon...

G25-öt pedig nem hinném hogy lehet akármelyik 20k körüli kormánnyal überelni <#confused>,,, bár eddig azon kivül csak momo-t probáltam ugyhogy annyira nem vágom a témát 😊

kaposi1
Nalam tokeletesen szol minden .Igaz egy kicsit szorakoznom kellett a potik
beallitasaval.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Nekem egy Audigy 2 ZS van, warez verziüóban is torzított, meg most is. Csóró mélynyomó össze-vissza szenved tõle.

alma2
Biztos, hogy fogtal mar a kezedben g25-ot rendesen? Nem tunt fel, hogy szabadon forgathatod es nem erzed, hogy a malomban kell orolnod a huzalokat, fogaskerekeket mint az osszes tobbi FFB-s kormanyban ?
Na meg, hogy nem tart 3 masodpercig attekerni az egyik oldalrol a masikra, ugy hogy annyi energiamba kerul amivel akar egy hetig is vilagithatnek.
Szerintem ez az elso kormany ami kormanynak nevezheto vastagsag ide vagy oda, mellekes.
De hat te tudod en nem akarlak semmi jora rabeszelni, mondjuk TDU-ba tokmindegy mivel tolod 😊

szerintem

fery02
Légyszi le tudnád írni a hangkártyád típusát? Nálam amúgy a játékban egyáltalán nincs semmi mélyhang sem, helyette csúnya torzítások. 😞
(Poén az, hogy a warez-ben szerintem volt mélyhang 😊)
C-Media CMI8738/C3DX Audio Device. Nekem ez a kártyám van. dobozán Genius logo van, de csak a doboza szerint Genius. Ilyet, hogy ne lenne mélyhang még csak a TDU produkált.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Nálam túlságosan is van, hiába huzigálom a csúszkákat, nagyon nem akar javulni.

bertino
nálam mindenhol van :ASD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

amugy nállatok sincs basszus a rádiókban ?

megnéztem vagy 20 autóban , és mindegyikben rosz a hangzás :S

kaposi1
Boritek megerkezett. Hetfon kuldom vissza.<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

szem nagyon jó a Force EX , én is azzal tolom , én nagyon kira 😊

Me0w
En tudnek elni h-box es kuplung nelkul, de felek, hogy az EX hiaba csak 12-14 rongy, csalodnek benne 😞 Inkabb vennek DFP-t, de majd meglatjuk mire fussa 😊

JohnnySmith
Nekem DFP-m van, szerintem nagyon jó. Igazából ehhez kéne egy normális pedálsor és H váltó. Biztos hogy ütné a G25-öt.
A G25ben nekem a kormény nem tetszik fogása szerintem nem jó és nem is olyan vastag mint a DFP.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Me0w
Nem irnak rosszakat rola, de mindenhol irjak, hogy a DFP jobb. Csak azert van a ketto kozott 12 rongy sajnos 😞

sztem elég jó, frankón érezni kanyarban, h ellenhúz

Me0w
Es milyen a jatek vele? Normalis a force feedback vagy csak raz?

nekem az van

Me0w
Mert most neztem, hogy az EX csak 12 rongy, annyit meg koltenek is kormanyra...

robotnyk
csak az elõdjével (ff gp)
Me0w
Vay esetleg Force EX 😊

Me0w
Logitech Driving Force Pro kormannyal jatszik valaki TDU-t? Tapasztalatok?