Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma gondoltam felrakom...hát rossz ötlet volt,még a legelején mikor az Enzo-t kell leszállítani,úgy összezúztam h.kaptam 80kból 30at😄
és az a legrosszabb,h.nekem 800x600 medium és 1280 medium közt szinte semmi sebességkülönbség nincs(enyhe procilimit a szivárgási áramos prescottal?<#eplus2>#eplus2>)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Tisztára "állatot" csinál az emberbõl.
Ha szembejön egy nem ai autó, lassitasz, megállsz a másik mellet, köröztök/körözünk egymás körül, "körbeszaglászod" -(ti-Te fiu-e vagy?), Ha tetszik, a Te kategóriád, v roszabb, kihívod, egy körre...
Ma játék közben, a megboldogult kutyám jutott eszembe, ahogy néztem a monitort, Õ viselkedett hasonloan, mikor egy másik kutyával találkozott séta közben...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
40fps a max, de3 komolyan, azt vfeszem észre mióta fenn a kormány, mintha kevesebb lenne az fps, lehet csak énj érzem úgy, de a milliós verseny végére 5-10 fps el játszom, és a kormány óta van ez, szal nem tudom.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Így sztem megszünik ez a zavaró probléma! Már csak egy patch kéne és minden cool lenne!<#circling>#circling>
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
(alaplapi hangkártya asszem)
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
már szvsz fekszek a kocsiban, de majd megszokom
köszi
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
a tükröket fõleg szélesvásznon lehet látni, illetve az options-ben hátrébb kell huzni az ülést, nagyobb lesz a beláthato terület pont a tükrökig kb 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Akárhogan tekergetem szerencsétlen hangerõ/bass szabályzóját a ládikónak, semmi mélyhang sem gyün belõle. Tudom, hogy milyen a mélyhang, más játékokban/zenék közben csak úgy csörömpölnek a cuccok a tányéros szekrényben, de ennél a játéknál semmi ilyesmi sincsen. Tudom már hogyan írjam 😊
Na szóval, az 5.1-embõl, szól mind az 5 szatelit, a mélyládából nem jön egy mukkanás sem. Ehelyett, mintha a szatelitekkel próbálná meg a játék kiadatni a mélyhangokat is, de ezek ugye nagyon kis teljesítményûek, csak torzítás hallatszik.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Together we'll fly someday...
Hanem egyszerûen csak mélyek 😄DD
Azt a 30 ezres aktiv hangszóró összefossa magát... Életében elõszõr kéne kiadnia 80Hz alatti hangot...
Egyszerûen fogadd el úgy, hogy nem bírja. Csavard lejjebb.
sinclair, én november végén cseréltem az x850xt-met, kicsit megsirattam mert imádtam de már ráfért a csere 😊) kicsit több mint két éves volt 😊
de azért jónak tünik, nagyon jónak
egy dolog zavar, hogy a visszapillantót nem igazán látom, s forgalomba jo lenne.
kissé leizzadtam
hogy legyen egy kis kép is, ezt épp most alkottam...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
G25-öt pedig nem hinném hogy lehet akármelyik 20k körüli kormánnyal überelni <#confused>#confused>,,, bár eddig azon kivül csak momo-t probáltam ugyhogy annyira nem vágom a témát 😊
beallitasaval.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Na meg, hogy nem tart 3 masodpercig attekerni az egyik oldalrol a masikra, ugy hogy annyi energiamba kerul amivel akar egy hetig is vilagithatnek.
Szerintem ez az elso kormany ami kormanynak nevezheto vastagsag ide vagy oda, mellekes.
De hat te tudod en nem akarlak semmi jora rabeszelni, mondjuk TDU-ba tokmindegy mivel tolod 😊
szerintem
(Poén az, hogy a warez-ben szerintem volt mélyhang 😊)
C-Media CMI8738/C3DX Audio Device. Nekem ez a kártyám van. dobozán Genius logo van, de csak a doboza szerint Genius. Ilyet, hogy ne lenne mélyhang még csak a TDU produkált.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
megnéztem vagy 20 autóban , és mindegyikben rosz a hangzás :S
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A G25ben nekem a kormény nem tetszik fogása szerintem nem jó és nem is olyan vastag mint a DFP.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)