Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello!
valaki nem tudja hogy miért akad a test drive unlimited!!!
mert a gépem😛4 2,66Ghz, 1Gb ddr ram, 128Mb Geforce Fx 5200 video kártya,80Gb-os vinnyo.
srácok, ma akarnám megvenni a game-t, de nem tudom érdemes-e. csak a multi miatt akarnám - az xbox360 verziót már kijtászottam, de Live-ot tuti nem fogok elõfizetni.

szóval... azt tudom hogy már nem írja ki, hogy mennyien vannak online, de bármikor lehet találni multi versenyeket, nem kell tökörészni?
reaper5687
A térképen az Észak-Keleti világítótoronyhoz viszonylag közel kaptál egy batár nagy házat, fenn egy "dead end" út végén
+ REWARD

You have discovered every single road on the island. You
deserve a very special gift: the highest house of them all!

Te felfedezted a sziget minden útját.
Megérdemelsz egy nagyon különleges ajándékot: a legmagasabb ház ...

Valaki tudja, hogy mi az ajándék ilyenkor, ha valaki az összes
utat bejárta?
Mert semmi változást sem tapasztaltam, csak 4 %-ot növekedett.

reaper5687
<#worship><#taps><#eljen>
Nagyon korrekt a videó, szép munka! <#eljen>

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

SinClaiR
Tényleg nagyon frankó videó, elismerésem 😊
És hát az sem mindegy, hoggy most már látom nekem mit kéne tapassztalnom játék közben, de sajna nekem csak ide oda csúszkáló autók jutottak 😞

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

red bull
Lenne egy olyan kérdésem hogy az miért van hogy haverom átkûldte a sévgémjét és nem indul el a kocsi hardcore modban...Miért lehet ez?...pliz help

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

atomboy
Jo kis video. 😊
Majd vizsgak utan visszajovok. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

bertino
<#worship>

még nincs vége
lesznek folytatások <#vigyor>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ez a video baromi jo!!!! Igazabol arra gondoltam igy hirtelen, hogy akar lehetne test drive alatt vmi jo kis "akcio" filmet csinalni autos uldozessel 😄 mellekszereplo feladatot szivesen vallalok 😄

Synit HUN
Óriási nagy über grat!! 😄 Naggyon király lett. Felülmúltad a várakozásomat de jóval!! Köszönöm szépen!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

CivicVTi
<#wink>

bertino
waaa kösz srácok nem tudjátok mekkora megkönnyebbülés, nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog, örülök én is nagyon 😄

fraps-al vettem fel mindent 😊

pointer4
Nagyon rula lett 😊
Az az elrepülünk ötösével a domb után, az érdekes reklám 😊
Hogy captureoltal ? Háttérprogival símán?
A névbemutatós effekt nagyon egyedi 😊 Cool.
A Patch szöveg meg kegyetlen 😄
Jó lett nagyon srácok a videó.

pointer4
Majd ha otthonrol is igy megy akkor szoljal 😛
Csõlako 😛
Me0w
--21:32:58-- http://taleano.extra.hu/live.free.in.hc.m3mphis.1280p.final.mkv
.
.
.
21:33:12 (10.48 MB/s) - `live.free.in.hc.m3mphis.1280p.final.mkv' saved.

14 mp volt.

Together we'll fly someday...

bertino
õ már hamarabb megkapta a linket 😉

bertino
<#worship>

rotator
3 perc alatt leszedted és megnézted?

CivicVTi
Nagyon grat, fasza lett, nalam mindenkepp 5 ös<#eljen><#taps>

bertino
Synitka, k4rl, CivicVTi, Bronco, Danny_L, MegaHarcos és mindenki aki szereti a TDU-t 😄

Elkészült a Test Drive Unlimited HD movie, amit erre a linkre kattintva tudtok letölteni.

x264el lett tömörítve a hatékonyság és minél kisebb fájlméret érdekében
ha valakinek problémája van a lejátszással keressen fel priviben, szívesen válaszolok ezzel kapcsolatban

Remélem valamennyire tetszeni fog 😊

jo ok csak enyit akartam tudni kosz.
gabi89
Nincsenek még új kocsik és ne is kérdezd meg többet.H lesz úgy is mindenki errõl fog beszélni talán a bannerben is kinnt lesz,hogy van carpack v. patch szóval nem fogsz lemaradni róla.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

HTS s3rg1nh00
eszedbe se jut,h.amíg az Atari meg nem mondja,addig mi se tudjuk?tedd sebességbe az agyad,mielõtt elindítod a szád...<#nezze>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

amig nem kapok választ erre a nehéz kérdésre.
de bocsánat hogy én ilyen tudatlan vagyok és nem egésznap ezzel foglalkozok.
norbi56
nem nagyon értek a géphez,2,6ghz,többit nemtom

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

nem, óránta<#buck>

ezt naponta 1x meg fogod kérdezni?

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

miko lesznek uj kocsik?
Doc Hooliday
ha veszel hozzá 1-gigát, meg rápakolsz egy 3-2-es procit ami manapság már olcsón kapható akkor 1280*1024-ben közepes beállításokkal nagyon szépen fog neked menni! Bár nem irtad a ramot meg a procit, amit irtam az csak egy példa volt. (gondolom nem 6600-os procit akarsz meg 2-gigát berakni egy 7600GT-mellé, csak azért gondoltam)

Köszönöm, igy már jó.
bertino
kompatibilitást állítsd win 95re

Sziasztok, valakinek ötlete van arra problémára hogy miért nem indul el a játék? Vga csere volt 7600GT-röl X1950XT-re.Új winfos,újra telepitett játék.A tápom gyengécske,de a GTR2,Ghost Recon, CMR5 max grafikával elindul.A test Drive csak felpörgeti a lemezt, és ennyi.
norbi56
AGP 7600GT 256Mb Galaxy Premium Ed. Zalman hûtés ezen fut a játék?mert ilyet szeretnék venni

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

pointer4
Ha ez most valmai támogatott dolog lenne, akkor ténleg ez lenne az alap 😊
fery02
Nálatok sem akar csatlakozni a szerverre? Nyugtassatok meg, hogy nem. Amúgy poén, hogy a program biztosra veszi, hogy nálam van a hiba. 😊 (ellenõrizzem a netem állapotát, majd próbáljam újra)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

pointer4
Fovon talán segíthet egy szélesvásznú moncsi.
Billel kezdtem, majd elõvettem a Momomat, azt 1 hónap múlve eladtam, és most G25 😊 Naon jó !! 😄 De nem a hyperszónikus verdákkal 😊 hanem az olyanokkal mint a tiéd 😊
pointer4
Ha vejön egy pillanatra a kékhalál, akkor esetleg ram gond, ha még az se, akkor melege van ap rocina talán. Ez a leg kalsszikusabb eset.
hELLO!!! most kezdtem a játékot és elég unalmas hogy csak egyedül járkálok, egy ember sem jön velem és így szerintem uncsi alig tudok versenyezni másokkal mert õk csak baromkodnak<#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0>. Ha valaki akar velem tartani és akár egy klubbot létrehozni vagy csatlakozhatok-e valamilyen klubba akkor ezen az msn címen keressetek meg: [email protected]
wander01
végig kell járni elötte az összes autos boltot. aztán kapsz egy levelet hogy mehetsz motorozni. és igen, szürkével jelöli térképen a még meg nem látogatott autosboltokat.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Hi!
Én most keztem a game-et és megmoindaná valaki hoghy mikor lesz benne motor?? vagy hogy mit kell csinálni hozzá! Már van motor bolt de nemtudok bemenni:F

Hogy állítottad vissza?
rotator
Valami húzva van a gépedben, rakjál mindent vissza gyári sebességre. Nekem is kezdettõl tuningolva volt a gépem és minden más kõstabilan ment rajta egészen a TDU-ig, egyedül az fagyott ki rendszertelen idõközönként. Leszedtem a tuningot és onnantól semmi fagyás... Majd ha már végképp meguntam és elrakom, újra felhúzom a gépet. 😊

Áve!
bocs, h nem olvasok vissza,de hogy lehet díjazást adni egy kihívásnak?
választ elõre is köszi

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Ezt nem hiszem el!!!!!! Vagy versenybe nem lehet belépni (connecting... és heló) vagy nem tölti be a drive-in versenyeket, vagy nagynehezen megcsinálom a drive-in versenyt és meg is nyerem, erre nem menti el az idõmet...
"Picit" idegesítõ!

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

A géppel nemhiszem, hogy gond lenne, mert minden más jól megy rajta. Én is gondoltam erre, hogy a géppel van valami, de nyomtam vagy 2 óra Stalkert és nem restartolt. A TDU kb egy fél óra után megteszi.
hát nemtudom itt nem nagyon láttam még ilyen problémát.. sztem a gépeddel van gond. légyszi írd le a konfigod, meg azt hogy milyen tápod van. lehet hogy a táp nem bírja a gépet 😛
A patch mikor fog megjelenni? Lehet már tudni? Remélem javít majd a dolgon.