Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki nem tudja hogy miért akad a test drive unlimited!!!
mert a gépem😛4 2,66Ghz, 1Gb ddr ram, 128Mb Geforce Fx 5200 video kártya,80Gb-os vinnyo.
szóval... azt tudom hogy már nem írja ki, hogy mennyien vannak online, de bármikor lehet találni multi versenyeket, nem kell tökörészni?
You have discovered every single road on the island. You
deserve a very special gift: the highest house of them all!
Te felfedezted a sziget minden útját.
Megérdemelsz egy nagyon különleges ajándékot: a legmagasabb ház ...
Valaki tudja, hogy mi az ajándék ilyenkor, ha valaki az összes
utat bejárta?
Mert semmi változást sem tapasztaltam, csak 4 %-ot növekedett.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
És hát az sem mindegy, hoggy most már látom nekem mit kéne tapassztalnom játék közben, de sajna nekem csak ide oda csúszkáló autók jutottak 😞
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
még nincs vége
lesznek folytatások <#vigyor>#vigyor>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
fraps-al vettem fel mindent 😊
Az az elrepülünk ötösével a domb után, az érdekes reklám 😊
Hogy captureoltal ? Háttérprogival símán?
A névbemutatós effekt nagyon egyedi 😊 Cool.
A Patch szöveg meg kegyetlen 😄
.
.
.
21:33:12 (10.48 MB/s) - `live.free.in.hc.m3mphis.1280p.final.mkv' saved.
14 mp volt.
Together we'll fly someday...
Elkészült a Test Drive Unlimited HD movie, amit erre a linkre kattintva tudtok letölteni.
x264el lett tömörítve a hatékonyság és minél kisebb fájlméret érdekében
ha valakinek problémája van a lejátszással keressen fel priviben, szívesen válaszolok ezzel kapcsolatban
Remélem valamennyire tetszeni fog 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
de bocsánat hogy én ilyen tudatlan vagyok és nem egésznap ezzel foglalkozok.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Billel kezdtem, majd elõvettem a Momomat, azt 1 hónap múlve eladtam, és most G25 😊 Naon jó !! 😄 De nem a hyperszónikus verdákkal 😊 hanem az olyanokkal mint a tiéd 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Én most keztem a game-et és megmoindaná valaki hoghy mikor lesz benne motor?? vagy hogy mit kell csinálni hozzá! Már van motor bolt de nemtudok bemenni:F
bocs, h nem olvasok vissza,de hogy lehet díjazást adni egy kihívásnak?
választ elõre is köszi
http://www.powerplaymanager.com/r57633
"Picit" idegesítõ!
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu