Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked az új NVIDIA Control Panel mûködik??? Mert Én nem tudom beállítani csak a régi látszik!!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
valaki segiccsen!köcce
Scooter tuning is not a crime!
Következõ lépés: vezérelhetõ hidraulika összehozva az ForceFeedback funkcióval 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
akkor csak az én TDU-m gonosz.
Azért kössz a választ!
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Egy-két versenynél, amelynél fel kell gyorsulni, ott érdemes a másik irányba elindulni.
ACER Aspire 5738ZG
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Va negy kis problémám. Van egy verseny "TimeTrial", amely 60 km hosszú. A vége felé kb 1 km van hátra kifagy. Megpróbáltam mégegyszer, és ugyanott kifagyott. Na most ez mi a szar lehet? Remélem a Patch Javítja.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Idaig meg nem jelentkeztek.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Már vagy 3-4 embert küldtem Hozzád, vagy megtaláltak vagy nem...
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Négy napig nem voltam gép közelben ezért csak most olvastam vissza a fórumot.Azt írtad hogy "Az nvidia leszedte a jó kis 94.24 drivert, mert lk*rtak valamit az inf file-ban és FX valamint régebbi kártyákra nem ment fel. Aki leszedte az örülhet, a többieknek meg helo. "Most akkor telepítsem vagy ne? Mert ma simán letöltöttem az uj drivert.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Köszi az ájánlást a térképre.<#eljen>#eljen>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Így kapta az elsõséget, és ingyé volt így 😊
Pampalini, Sinclair: Egyenavatar? 😄
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nemelég, hogy elcsábultam, és megvettem (ami nálam nagy szó ám!!).
Aztán a fél éve porosodó Momot is sikerült betörnöm játékra 😄
Majd a feeling miatt lecseréltem G25re.
Miután asztalon a H váltó igénytelen, ezért csinálni kellett hozzá állványt.
Mostmeg a kölcsönkért projektorra fáj a fogam 😄
De a feeling nagyon oda**sz <#wow1>#wow1><#vigyor2>#vigyor2><#buck>#buck><#crazya>#crazya>
Nem fizkázni, a 3 perc alatt összehozott vásznamat 😊
És a kupiról se essék szó ami a szobámba van 😛
A képen haverom tolja épp 😊
Én is szeretném tolni a TDU-t de sajnos nem megy. Mikor elindítom elfeketedik a kép és pár másodperc múlva kilép a windowsba.
Mit tehetnék? Kérlek segítsetek!
Szabyka: Tuti nem!
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/