Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pointer, az ugy már jo, mekkora a vetitett kép? 2,5m-re saccolom...
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Esetleg szerezz egy másik savegamet, és csinaáld meg azzal, lehet a kimentés sérült, és nem a gamma rossz.
- IvanovicsTech : A váz anyagár olyan 10-12 rongy, festékkel, vasszelvény, meg lemez + heggesztõpálca. 1 Nap heggesztgetés, meg 2 nap festékszáradás. Nemtudom lenne-e még hangulatom nekiállni még1x.
- Wander01 : 1280*720 , ebben még nem szaggat, meg a proj.nak is ennyi kb a natívja. Bár 1920*1080 ban jobblenne 😊
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
én még csak most leltem rá
de ha így van, akkor mind1 :\
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
szóbelizni már csak 4-5én fogok, szal kurvára várom én is azt a patch-et...
pakoltak fel kis FAQ-ot
biztos van pár érdekes dolog, nézzétek meg
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Together we'll fly someday...
ha megváltoztatod a gamespyos acc nevét, akkor máris játszhatsz!
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Tegnap tûzfal nélkül játszottam direkt netre kötve. Tök elhagyatott helyen amint kijöttem a házból, máris mutatott játékosokat... 1x sem volt connecting feliratnál megállás, mindig egybõl mutatta a játékosokat, tudott is kapcsolódni minden esetben...
Döbbenetesen hihetetlenül vacak hogy ezen az egészen se port forward, se port nyitás nem segít...
Windows 2003 server gép routol és egy Comodo tûzfal van rajta (ami egyébként nagyon jó). Hiába nyitom ki azt a rakás portot meg forwardolok, semmi...
Ha lelövöm a tûzfalat, egy portot se kell forwarolni, simán megy a játék ahogy fentebb leírtam.
Aztan uj accot kell letrehozni jatekban, ott bepipalod a gamespyid-t.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: