Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
ismerni kéne a FAQot
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MSI K9N SLI; AMD Athlon64 X2 3600+; 2GB DDRII-800MHz; Inno3D 7600GST 256MB; Seagate 120GB & Samsung 500GB; LG DVD-RW; FSP BlueStormII 350W
pl amikor egy versenyt választok ki akkor úgy dönnyög a mélynomó, hogy berezeg az egész szoba!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Sorry.
Kiborg
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Together we'll fly someday...
Ja még egy kérdés:single módban játszok(nics net elérésem)és vannak olyan gép által irányított "játékosok" akik szintén komoly autókkal/motorokkal mennek akkor amikor nem versenyzek,hanem csak furikázok mondjuk egy verseny helyszinére.Ezeket ki lehet-e hívni single módban úgy mint a NFS Carbonban vagy nem?
Válaszokat elõre is köszönöm!
üdv!
Kellene már valmai hír, a játékról....
Paccsról valami közelebbi ?
Kikéne haxxolni a verdákat xboxról 😄
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Van ötletetek, hogy mit tudnék csinálni, hogy jó legyen? Köszi elõre is!
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
45% (450 pont) elérése után lesz valaki CHAMPION fokozatú, ekkor újabb versenyszámok és teljesítendõ küldetések válnak elérhetõvé (és láthatóvá a GPS-en), valamint a FÕMENÜBÕL a HARDCORE MOD is választhatóvá válik. (HC módban azonban nem választhatóak az egyjátékos küldetések!!!)
Hozzád ki szólt ??? Nem neked beszéltem. Amúgy meg nem értem hogy a hozzászólásomnak mi köze az elbutuláshoz ???
Na mindegy.
DirtyGab3sz: Részemrõl a dolog lezárva, tisztázva. Azért vettem én magamra, mert én is 'vinnyogok' ,hogy hátha van valakinek valami hasonló tapasztalata és tud segíteni a tapasztalataival.
Kibrg
Hardcore módban jól lehet driftelni ! 😊
És ki tud jol driftelni????tdu-ba
Én nem az össztopikot fikáztam....csak bizonyos"vinnyogásokat"!Tévedsz ha ugy gondolod, hogy igen!Én csak egy bizonyos embert fikáztam,fikázok!Azt hittem, ha a hozzászólásaimhoz csatolok képet(sokfélét,bármit) azzal feldobom a egyhanguságot!Namármost lebaxtak emiat, erre öntöte el a xar az agyam!Ezer bocs ha mást is megbántottam, de ezek a beszólások egyedül SLAND-nak szólnak!!Ugyanis Õ méltóztatott a sivárság,és vinnyogás oltárán feláldozni engem!Ráadásul annyira hülye módon szólt be , hogy saját szegénységi bizonyítványát állítota ki ezzel!Ha valaki nem veszi észre, vagy inkább nem érzi át, hogy egy kép, egy gif animáció nemcsak "úgy van" hanem akár érzéseket is kifejezhet, az szerintem írjon a dörmögõ dömötör fórumán hozászólásokat!!!
Témát ezenel lezártnak tekintem, mégegyszer 100 bocs ha valakit megbántotam, de a szándék teljesen másról szólt!!!És másnak!!<#nezze>#nezze><#email>#email><#wilting>#wilting>
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Javul/romlik a TDU val.
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_94.24.html
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu