Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU
Már rengeteg Drive-In-t mentem de most elõször fordult elõ velem, hogy bugos lett az eredmény.
A legrosszabb az, hogy eddig egy csomó emberrõl falsan hihették, hogy csaló, pedig csak valamilyen okból nem jutottak el az elsõ checkpointig egy time-limites versenyen.
Persze ezt a bugot ki is lehet használni, ami viszont már csalás...
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Egyébként postoltam a hvatalos fórumra is: link
200001006 pontom volt sokáig, de most csak csökken, hiába nyerek.
Kérdés: mit állítottam el, és hol kell visszaálítani.
Csak a pénznyereményt találtam, de nekem nem az kellene.<#conf>#conf>
Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Egyébként aki single-be használja a trainert, annak is leszáradhatna a keze.
Ha valaki free-ride-ban szórakozik hát csinálja (néha én is szoktam). Ha valakik megbeszélik, hogy egy non-ranked versenyen hülyülnek egy kicsit, hát rajta. De aki a jobb eredmény / több pénz érdekében használja, az menjen a fenébe...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Amúgy az elsõ három amcsi, 13, 14, 17, évesek...<#hehe>#hehe>
http://www.freetvmaci.info/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Triumph-os verseny, és az elsõ tízbõl, NYOLC mással ment...
Na ez az érdekes!
Különösebben nem zavar, nem a helyezésért, hanem magáért a játékért játszom, csak azt nem értem, mi ebben a buli...
Tegnap játszottam kb 1 órát. többnyire Shelby Cobra GT 500-al. Legalább 10-en hívtak ki, A-s, B-s autókkal. G-vel senki, pedig messze nem ez a legjobb gép...
Ugyanakkor egyre több Vér Istvánka játszik, tegnap egy ruszki kihívott vagy 3x, én meg a fülem botját sem mozgattam. (télleg, mivel tudok elutasítani? eddig bármit nyomtam, versenyeznem kelett...) Én a Shelby-vel, Õ enzo-val, erre olyan üzit irt, hogy your motherfucker, Az én válaszom persze, az volt hogy naná, az övét, minden este, erre lelépett, egy kis belémjövés után, és sajnos egyre több az ilyen.
Hiába, no, a kultúra... Kiváncsi vagyok, ha elöttem áll, mert e volna hasonló jókat mondani... Na mindeggy, kicsit hosszú lett, amiért bocsi;
Dante.
A trainer sok hülyeséget tud, pl lehet vele lowriderezni, meg repülni meg ilyesmi. Érdekes dolgokat tud mûvelni.
Kétféle trainer van egyébként. Az egyik a physics trainer, amit én is kipróbáltam (csak freerideban). A másik durvább, annak segítségével lehet pl B only versenyen A kocsival menni és stb.
A 9000km/h eredményeket pedig a physics trainerrel csinálják.
Az is probléma, hogy a legtöbb drive-in versenyben is trainereznek a kis gyökerek. Simán látszik, hogy azzal a kocsival, azt a pályát ilyen-olyan átlagsebességgel NEM lehet megcsinálni. De vannak technikásabb emberek is, ahol tök úgynézki, hogy a verseny teljesíthetõ, de mégsem. Okosan trainerezett. Elég 1-2 dupla turbót nyomni ahhoz, hogy olyan idõeredmény szülessen, amibõl nem tûnik fel a csalás.
De vannak hülyék is, pl teljesen egyértelmû, hogy az 582km/h eredmény Enzo-val hogyan született...
Engem egyébként free-rideban is nagyon zavarnak a repkedõ, rakétagyorsulású kölykök...
Miféle ranked meg unranked?
tudom a szavak jelentését, de ezt a clubbokban játszátok? Vagy dinner, nem tudom. Nem sokat nyomom online, mert nincs kivel.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
A rangsor úgyis teljesen értelmetlen, mivel a rankedesek nagyrésze pontjaik 95%-át a Near Future-ön szerzik amit nem neveznék versenynek...
A ranked lista inkább csak egy drag-racer ranglista.
Én esténként a TDU legjobbjaival unrankedezek és nagyszerû érzés mikor megjelenik egy ranked-menõ, mint pld. tegnapelõtt SoulBladeGT és agyonverjük a technikás pályákon.
Tényleg kéne egy lista olyanokról, akik verseny közben használják a trainert. Nagyon feltûnõ.
Én még nem találkoztam csíterrel. Pedig megvan a gamma az elsõ naptól kezdve, ahogy meg lehetett venni. Olyan volt már, hogy lag miatt elém teleportálódott valaki, és elõttem ért a célba, de akkor is normálisan mérte az idõt, és ha én voltam a gyorsabb (és miért ne én lettem volna 😄D), akkor én nyertem a futamot. Volt olyan is, hogy kb fél perccel késõbb indult a kocsim a rajttól, és én értem be utoljára, de így is én nyertem, mert az én idõm volt a legjobb. Szerencsére, mindenkinek külön nézi az idejét. Akik meg úgy tûnik, hogy csíttel gyorsulnak nagyon-nagyon jól, azok csak használják a kuplungot meg a kézi váltót. Én is használom, és még senki nem gyorsult le (mármint azóta, amióta megtanultam jól használni). Sokan nincsenek ezzel tisztában, és engem is sokan csítereznek, meg kivágnak a játékukból, pedig aztán csak a játékot használom, ahogy tõlem tellik. Na ez bõre sikeredett, de már úgyis olyan régen írtam ide! 😊 További jó játékot mindenkinek!
Szia! MSN-re fel tudnál jönni, mert beszélni szeretnél veled!
ON
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Mert ugye megvetted, mert ide csak az ír akinek eredetiben megvan, ha pedig warez vagy akkor TiPLi át iDE
Kicsit sok a csíter...
CivicVTI!
Sorry, hogy tegnap nem mentem, de 1, TDU Hungary-s vagyok, és nemtom, hol az SG Club, (egy kockanévnek a térképen örülnék)) 2, Kissé tulzásba estem tegnap, és kijött a teniszkönyököm, amirõl eddig nem is tudtam hogy létezik....
Bocsi az OFF ért.
ON
Dante.