Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
"Gondolj bele, az XBOX360-ban mennyi ram van?"

Azért az elgondolkodtató, hogy egyes játékok tökéletesen mennek X360-on, a PC verzióhoz meg gigás mennyiségû RAM kell. Szóval nem feltétlenül azért elég 1 giga, ,mert az X-nek elég...

púúúúú

robotnyk
az nagyon más, ha egy konzolban van 1 giga, meg egy pcben.
Hozzányúl, mert azt a windows csinálja. Viszont a játéknak elég az 1G. Gondolj bele, az XBOX360-ban mennyi ram van?

A játék mindent streamel, tehát a relatíve kis felbontásban kirajzolt szigetre a közeli dolgokat nagy felbontásban betölti és "ráhúzza". Egy-egy ilyen terület a textúrák nélkül alig néhány Mbyte-ot tesz ki (nézd csak meg a file-okat), a textúrák meg többé-kevésbé állandóak minden területen.

A TDU-nak bõven elég az 1G ram, ha az nincs teleszemetelve mindenféle folyamatosan futó programmal, akkor nyugodtan ki lehet kapcsolni a swapfile-t. Vannak még játékok amik elmennek így, de többségüknek nem elég az 1G. A TDU-nak igen.

Nálam a gép indulásakor semmiféle felesleges rezidens dolog nem fut, 1 JetAudio (netrádiót játszik le) meg a TDU simán elmegy kikapcsolt swap mellett is.

Ahhoz hogy a TDU ne akadjon, a SWAP kikapcsolása önmagában nem elég. Legyen frissítve a rendszerünk (legújabb alaplapi, VGA és hangkari driverekkel), legyen fent a legújabb Direct-X (2007 június) és legyen töredezettségmentesítve mind a rendszermeghajtó mind az a particíó, ahol a TDU van (legjobb megoldás erre az O&O Defrag COMPLETE/NAME funkciója - az TELJES töredezettségmentesítést végez).

Egyébként ettõl a 2007 júniusi DX-tõl nekem úgytûnik, kicsit megváltozott TDU alatt a fények kezelése. Olyan lágyabb hatást kelt, talán finomabbak a színátmenetek?! Lehet csak a szemem káprázott hajnali 1kor, de így láttam...

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

n3whous3
Már csak azért is, mert, ha kevés lenne az 1 giga, akkor muszáj lennie swapnak, hogy ne fagyjon ki, ha pedig sok is az 1 giga, akkor nem is kellene hozzányúlnia a swaphoz.

púúúúú

n3whous3
Poén...

púúúúú

1G-vel is. Nekem sincs swapfile. Ugyanis ha van, többször akad a TDU, mint kikapcsolt swapfile mellett.

Csak eredeti megy online. Meg kell venni.

Valaki akinek Eredeti vegyen fel MSN-re ::: [email protected]
Elõre köszi!!
gduck
Ez sajna nem ezen múlik 😞 Kb 5 perces !!!! programozói munka lenne egy olyan szkriptet írni, ami mondjuk óránként törölné az eredményekbõl:
- a versenykiírástól eltérõ jármûvel elért eredményeket
- az irreális eredményeket!

Szal amíg az Atari hozzáállása nem változik, addig nincs sok remény 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

n3whous3
Valószínûleg még egy ideig nem lesz törölve a hihetetlen rekord a Millionaires Challenge-en (3 perc...). L*fasz se foglalkozott azzal, amit beírtam az ATARI fórumba. Pedig jó lenne, ha sürgõssen törölnék, mer' elég idegesítõ.

És még véletlenül se találtam olyan topicot, amin külön jelezni lehetne a fórum felügyelõnek (vagy nevezzük akárminek), hogy mi van itt meg ott.

púúúúú

Yeltzin
nem ez lenne az elsõ eset (sõt...) 😉

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

bertino
nyilván a warez is megy online
végülis csak 1 server van európában, persze, hogy megy rajta a warez <#lama><#taps>
cd galaxis rulz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Yeltzin
meglepne... <#gonosz1>

miért, csak az megy online? lehet már kapni a tescoban? 😊

Me0w
2g-vel viszont a swapfile-t is kikapcsolhatod, bebebeee 😄

Together we'll fly someday...

gduck
OFF: XP alatt 1GB RAM tökéletesen elég a TDUnak 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Katun
RAmot még nem vettem, mert helyette vettem, egy TDU-t 😛
Azért tuningolom, mert meglestem mit tud, és így jobban bejön, mégjobbann kihasználom.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Me0w
De ramot meg mindig nem vettel...

Together we'll fly someday...

Eredeti a játék?

A TDU nemszereti az overclocked dolgokat. Egyébként a francnak egy olyan gépet tuningolni...

bertino
nálad csak szimplán azért, mert nem nagyon van még normális driver a kártyádra...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Yeltzin
sorry az újabb hülye kérdésért, de eddig csak singleben játszottam... TDU Servers Unavailable van folyamatosan, így online profillal nem tudok csatlakozni

mi lehet a gond?

Katun
Szeva tesó, hidd nálam is beakad, néha megreccen, de nekem azért valószínûleg mert 320megás a vga, és mert 1gb a ramom. De amúgy overclocked a CPU meg a VGA is.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

roberto
ja jöhet

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Van még valaki ébren, akit érdekel a trainer?

Balazs15
a test drive<#gun><#pardon1><#gun><#pardon1>

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Balazs15
én csak egyszerüen nem hiszem el hogy néha be akad egy GeforceEN7900GS en....

Sland
valahol itt találtam

http://download.microsoft.com/download/5/5/e/55ec0e96-a046-42c6-b6c8-2cd5742a073a/directx_jun2007_redist.exe

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Balazs15
ja és az a kurva nvidia frissités hol van mer sehol sem találok www.nvidia.com on drivereket lehet letölteni de frssités egyszerüen sehol és azér nem fogm megvenni a havi gamestart mer beel nyomnak egy mvidia frissitést

Balazs15
hol?9.0c?

Sland
van júniusi is

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

HTS s3rg1nh00
az

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Balazs15
ez a legujabb direct x : directx_apr2007_redist????

Yoda001
ja,ok,nem tudom

http://9gag.com/gag/5135249

Másik topik nem jön be...
Jah és nem Online-on akkarok csalni!!!Ezt leszögezem😄
Yoda001
...mehetsz másik totyikba<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

Hello mindenkinek, akövetkezõ lenne a kérdésem: Van-e cheat a játékhoz és ha igen akkor valaki PLS írja le õket!!!
Alaplap, VGA és hangkarihoz tedd fel a legújabb drivert, valamint tedd fel a 2007 áprilisi direct-x-et is. A cuccokhoz kapott CD-ken lévõ driverek több hónaposak, rosszabb esetben fél évesek.

A VGA nvidia, tehát mi is lehet a cím? www.nvidia.com

A hangkártyádnál nézdd meg ki gyártotta a chipet (ha alaplapi akkor nehezebb dolgod lesz drivert találni hozzá), alaplapnál ugyanez. Fontos, hogy ne az alaplap gyártójától szedd le a drivert, hanem a chipkészlet/hangkártya gyártójától.

Az alaplapod chipkészlete Intel (www.intel.com) vagy VIA (www.viaarena.com), legrosszabb esetben SIS (www.sis.com) lehet. Innen kell a legfrissebb chipkészlet drivert leszedni és feltelepíteni.

Balazs15
hogy lehet rosszul belöni????netán tuddsz egy oldalt hogy honnan frisitsem?

Biztos jó lesz. Nekem ment dualcore 3.0, 7600 Gt, 2 giga 667mhz is, fullon és folyamatosan. Én nem húztam semmit. A videókari driverét kell jól belõni.

TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU

gondolom mire feltápászkodok addig nem leszel fennt 😄
én szívesen megyek...
Balazs15
pls vki válaszoljon #23791

van kedve valakinek csapatni egyet a near future-n, hostolok?
Nemtom. Lehet, hogy lag volt. Lehet, hogy eleve késõbb indult el a rajtnál, de az ideje jobb lett, és így õ nyert. Velem is volt már ilyen. Fél perccel elõbb indultak el elõttem, utolsónak futottam be, de mivel az enyém lett a legjobb idõ, megnyertem a futamot. Persze, az is lehet, hogy csalt! 😊

TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU

Én mondom csak 1-gyel de történt olyan is hogy mentem kb 5-6 külföldi vel volt 1 ember akirõl tudom hogy kuplungozik meg volt egy másik játékos aki lehet kuplungozik mert elõtte párszor megelõzött az a játékos van mögöttem kb azzal a távolsággal amivel egy automata váltós,kuplungos egy manuális váltós,kuplungos emberrel szemben és le volt maradva mert hátranéztem és nem volt sehol elõttem nem volt és mivel külsõ négyzetbõl rankedozok láttam hogy melletem se és a játékos elõttem ért célba na arra még mindig nem jöttem rá hogy ez történt meg.

Balazs15
nagyon ritkán picit beakad a játék ha minden maxon van konfigom :3.2 intel dual core 2 gigaram geforceEN7900GS 256mb 256bit talán a kártya miatt????én nem értek a kárta tuninghoz de haverom ért hozzá szerintetek ha kcsit nyomva esz a kártya már nem fog néha beakadni?

Jaja, hát ma is megkaptuk, hogy csalók vagyunk. 😞 Az õ listájukon biztos szerepelünk 😄

Ma este végre tudok lenni. Ha valakit érdekel, megbeszéljük és megmutatom mit tud a trainer. Így könnyebb lesz kiszûrni a cheatelõket (de szerencsére multi versenyben kevesen vannak, 3-mal találkoztam eddig összesen).

Igen, szerencsére multi verseny közben még kevés a csaló. Bár egy-két n00b-nak nem tûnik fel ha valaki "túl gyors", de ha 1 kicsit játszunk a játékkal már érezni lehet a dolgokat. Viszont sajnos így sokan a kuplungolósokat is cheaternek titulálják, mert azonos kocsival jobban mennek... Ilyenkor két eset van... 1. az illetõ már találkozott cheaterrel és azthiszi Te is csalsz... 2. az illetõ nem tudja felmérni mi a helyzet és csalónak kiált, csakmert otthagytad jól...