Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yeltzin
kérdés: az editorban létrehozott versenyeket valahogy meg lehet jeleníteni a térképen? jelenleg csak az editorban tudom kipróbálni õket, free ride-ban nincs semmi a helyszínen

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Dante73
Hi!
Már második este szívok a játékkal. Napközben semmi gond, de ilyenkor, lemegy az FPS 10 alá. Háttérben semmi nem fut, ugyanazok a paraméterek, mint napközben. Proci 0-2%-közt mozog, memória 290-310 Mb közt, (használt memoria, amúgy 1 gigám van.)
A gép nemvolt ujraindítva kb 3 napja...
Megkérnék egy szabót, erre varrjon gombot...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

És még annyit , hogy nem muszály minden fordulóban részt venni , ugyanúgy megvan az esélyed a gyõzelemre , ha egy pár fordulót kihagysz 😊
Nézd meg a szabályzatba hogy miért mondom ezt 😉

TDU VERSENY
Sziasztok !

Szeretnétek titeket meghívni egy kis TDU megmérettetésre 😊

A versenyt a Gamestar fórumon tartjuk , örülnénk a jelentkezõknek , eddig nem vagyunk túl sokan 😊
Offline idõket mérünk , minden körbe meg van határozva a kocsi , és hogy melyik pályán futunk !
Minden pályára három napotok van , hogy postoljátok a fórumba legjobb idõtöket 😊
Egy könnyed kis verseny , nagyon örülnénk , és szivesen fogadnánk minden jelentkezõt.megtisztelnétek , elõre is köszönöm szépen azoknak akik részt vesznek 😊

Verseny topicja & részletes szabályzat :
http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=10857

Tisztelettel : Az egyik szervezõ

Yeltzin
csak offline módban van rajta az összes kereskedés a térképen?

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

vétettem egy hibát, hogy nem vga drivert, hanem directx-et tettem jól (júniusit)

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

most tettem föl az új vga drivert a 8800 gtx-emhez, de azt vettem észre, hogy az eggyel régebbivel stabilabb volt, egy hétig szerintem nem is csinálta... de ez már ma megcsinálta... lehet egyedi esetrõl van szó, nem tudom, csak gondoltam jelzem nektek és kmegérdezem, hogy ti észrevettetek-e hasonló dolgot?

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

HTS s3rg1nh00
pedig jó az😊 elõször én a DB9-et vettem meg,most kapartam össze csak egy 350Z-re😊 majd holnap versenyezgetek,ma csak a szigetet próbáltam valamennyire bejárni...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

na... mára elég a gamebõl... tök jót versenyzek 2 csávóval, erre bejön egy 4. emberke, és jön a B Class-os kocsijával... erre mindegyik akivel eddig versenyeztem berakta a B Classos verdát én meg szoptam a D classos verdámmal... holnap gyûjtök pénzt az A osztályos Lamborghini Murcielago-ra

na megvan a game... már 4kor megjött de bekockultam aztán már amatõr szinten vok, egy tejfehér aston martinom, ami vagy D vagy C osztályú. Valaki meg tudna dobni egy Bookmarks-al? Kéne nagyon 😊 És a klub merre van?

robotnyk
ha teljesen eltér, lehet hogy más játékkal játszol <#idiota>
Balazs15
hi all

nem találom azt a kurva lamborghini boltot<#boxer> méghozzá azért sem mert az a hihetetlenül fasza térkép ami van a faq ban telejsen eltér az eretitöl másfele vannak az utak<#boxer>

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

HTS s3rg1nh00
azért ordít,mert az MSI lap nem tartja pontosan az 1,35 Vcore-t,hanem 1,29-1,34-et ad neki,de mivel ezt csak progik mérik,nem lehet megbízni bennük...egyébként a CC chip rajta van a lapon,mûxik is rendesen...na asszem megyek egy kicsit TDUzni is,most vettem egy DB9-et...hát egy "kicsit" meglepett az elõzõ mentés SLK-jához képest,kb.mintha betonozva lenne a hátulja a kanyarban(való igaz,manuális váltóval még nem próbáltam,meg kormánnyal,ígyis épphogy folyamatos a játék,ha ennek tetejébe még bekötném a MOMO-t,meg is halna szegény...)😄

Hát meg kéne nézni azt a gépet, mitõl ilyen. Lehet a ház hûtése nem megfelelõ, hiába a Zalman hûtõ a procin. A VCORE-ra is nyilván nem viccbõl ordít. Ha írnál pontosabb konfigot, lehet tudnék mondani valamit, de a legvalószinübb, h akkorsem. Ha nem látom a gépet, nehezen tudom megmondani mibaja...

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

HTS s3rg1nh00
6200 miatt nem kéne reménykedni...ezt javaslom helyette ha a lapod AGP-s,ha PCI-E,akkor meg ezt...de leírhatnád a pontos típusát...😊

HTS s3rg1nh00
no,megnéztem alaplapi CD-rõl,arról felment,ahogy elindítom,egybõl visít,h.a VCore 1,33-1,35V...a proci alapon(!)Zalmi hûtõvel 55-60 fok...<#hehe>

kissadamvikt
p4 3Ghz gf6200

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

V43 1105
Elhát, csak bõvebb configot is írhatnál... 😄 (Amúgy havernak 512mbramja van, és megy neki...)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kissadamvikt
768Mb

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

kissadamvikt
szasztok

768Mg rammal elindul a TDU???

Amúgy ha jóltudom ez az alkatrész felelõs a tuningolásért is.

Kb 2-3 éve volt utoljára MSI lap a kezemben, de erre a hülyeségre még emléxem<#idiota>

Ahhoz hogy a CoreCenter mûködjön kell hogy legyen az alaplapon egy fém burkolatú alkatrész CoreCELL néven. Anélkül a progi nem megy. Ez a CoreCELL vagy rajtavan a lapodon vagy nincs, esetleg ki van kapcsolva BIOS-ból, de az is lehet hogy tönkrement. Sajnos elõszeretettel purcannak ki ezek az alkatrészek az amúgy jó minõségû alaplapokon, és mindettõl függetlenül általában az alaplap mûködik tovább.

És milyen jól látszik az nálad😊

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Me0w
Nem is fogsz.

Together we'll fly someday...

bertino
gratulálunk...

szerk.: de papa mama fizeti a netet legalább ? 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Super Saiyan
éretségi? még az általánosból se jutottam ki

>:C

Me0w
Ajanlom, hogy az erettsegire azert sajatitsd el a magyart egy picit... egyebkent a szo amit ily ketsegbeesve kerestel, a 'menj'.

Together we'll fly someday...

HTS s3rg1nh00
elszállt a mentés...nálam is ez történt tegnap elõtt,pedig hozzá se nyúltam a rencerhez😊
(OFF:felraktam egy MSI progit a laphoz,CoreCenter a neve,és direkt a saját lapomnál néztem meg és szedtem le...namost ha ez azt írja,h."your motherboard is not supported"akkor kiben van a hiba?😄)

Super Saiyan
tudom

600 féle szoftverhiba lehet. Feltettél valami fasságot nyilván vagy csak széthullott 1 kicsit a rendszered. Így nem lehet megmondani.

Nekem Modenának látszik...

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

bazzki a garázsból ki kell mennem h gémeljek te *****
Super Saiyan
mennj!!!!

Super Saiyan
ne menny ki a garázsból 😄

Ma jelentkezett nekem elõször 1 új hiba... Amikor azt nyomom neki a menüben h "Continue game" akkor bejön a játék... Amikor viszont ki akarok menni a garázsból akkor bejön a töltõmenü és lefagy. Mit tegyek???? <#nemtudom>
bertino
nem 550 maranello ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ÓÓóó egy fincsi Modena... <#eljen>

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Saját mindkettõ?<#vigyor1><#zavart1><#idiota><#vigyor><#alien><#vigyor3><#hawaii><#eplus2><#banplz>

<#wow2><#beka3>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

gduck
Ez akkor mát GTA, mert látom eppén elkötöd a verdát <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Nem várok,de lenni én...<#nyes>

Te vagy amatõr<#idiota> Kicsit szokni kell a Saleen-t, de aztán menni fog.

Egyébként a Saleen Day, a Tantalus, a Nardacucci Loop meg a Maserati Trophy tényleg a legszemetebb versenyek<#zavart1>

Dante73
Gyerekek!
Én vagyok nagyon amatõr, vagy a Salen Day nevü verseny télleg genya?
A Saleenröl ne is beszéljünk, az egy nagy kalap, irányíthatatlan....<#boxer><#kocsog><#merges3><#falbav><#banplz>

http://www.freetvmaci.info/

Várjámá az Te vagy?<#vigyor1>

Szép lehet az a vette, nekem "csak" egy firebird jutott<#idiota>

Igen. A BOX nagyon jól össze van rakva. Bár elvileg egy PC architektúra, nagyon jól összedobták. És mivel fix hardver, könnyebb rá fejleszteni és optimalizálni. PC-n nem csak a hardver nem fix, de a szoftver se...

Igen, de a boxban nincs 1G ram se... ez a lényeg...