Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alaplap,vga,proci,ram,táp,ezekre áldozni kell,vagy nem de akkor meg minek..
Az én mostani gépem lassan 2 éves és még mindig nincs olyan game ami megfektetné..
Az elõzõ gépemet 2001-ben raktam,4 évig használtam hibátlanul..még a mai napig is használja az asszony,házventi cseréken kivül az elmúlt 6 évben,semmit nem költöttem rá,mint ahogy a jelenleg használtra sem..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Tudok az ATARis üzelmeidrõl ha ha ha ha poén! /=))
Most tudnék menni, ha gondolod írj vissza és mehetünk videózni!
Mr Atarispy
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ha már áldozok rá és gyüjtök, akkor valami olyat veszek ami egy ideig hozza a szintet, különben 3 havonta vehetnék valamit a gépbe, inkább türelmesen gyüjtök és ha elegendõ a della akkor hajrá.
Jelenlegi gépem is ilyen, + 2 évig hozni fogja a szintet ha meg nem jaj hát akor olyan beállitásokkal fogok játszani ami ma a csúcs de holnap már közép szint.
Remélem értitek, az ésszerüség a lényeg nem a kapkodás! /=)
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Mondjuk már elve nem értem,ha áldozól egy G-25-re,akkor mi az a cerka,meg a 7600gs..
Az én politikám az,hogy ha gépet rakok össze,azt legalább 2 évre és szinte mindenbõl a max,ez olcsobb,mintha állandón fejlesztgeted a géped..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
00:00 elõtt nem leszek mert moziba megyek😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Anonym.
Csak a tények kedvéért: több száz számítóget ráztam már gatyába életem során (ez nem megy, az nem fut, nem indul el, stb.). Az esetek 90%-ában a hülye, dilettáns felhasználó baromsága miatt volt minden. Szóval ezért írtam amit írtam.
Az, hogy mi fals és mi nem, nem te fogod eldönteni, hála istennek. Mivel nem ismersz, kérlek ne tételezd fel, hogy kamuzok, vagy ha úgy tetszik, hazudok.
További jó diavetítés nézést kívánok az X1950XT-hez!
Részemrõl téma lezárva.
A TDU a legjobb példa erre.
És ennek kapcsán fel akartam hívni a figyelmet, hogy játszási szokásoktól függõen, nem biztos hogy olcsóbb egy konzol, és a nyilvánvaló elõnyei melett, hátrányai is vannak.
Sõt, az elõnyeit a magasabb játékárakkal, megfizettetik! Aki azthiszi, bármi is ingyen van, téved!
Hogy mindkettõ legyen itthon?
Arra végképp nincs pénzem...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Valaki vagy játszik, vagy max grafon diavetítést néz... vagy vesz egy igen jó karit, emire nekem nem volt pénzem.
Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!
Nekem celeron 3,2es 2g ram, galaxy geforce 7600 gs 128/128 kari...
A ram 667-es.
A "régi" kormányommal (Logitech Formula...)nem szaggatott...
Most, hogy G25 öm van,😞, élvezhetetlen...
Szóval, szerintetek 8600 gt, ami a 7950-et hivatott leváltani, érdemes megvenni, vagy avval sem lesz jó?
Op rendszer új...xp home.
és mekkora felbontásban ?
Nekem X1650XT-n 45-50 fps körül megy folyamtosan, kormánnyal...
Amugy Tomo ezt én nem ennek tudnám be hanem mivel elõtte Atid volt te is megtapasztalhattad,hogy Aitin nem futnak olyan jól a játékok mint az Nvidia kártyáin legalábbis legtöbb game.Mert egy x1950xt-n se kellene szaggatnia mégis szagatt 7950gx2 ami kicsit igaz erõsebb kari de azért monhatjuk majdnem egy kaliberû kártyának.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ezalatt a 3 videokártya csere alatt nem cseréletem se procit, se ramot.
Egyedül most lett beújítva ilyen téren, de nincs külömbség.
Én is hozzászólnék a konzolos off-hoz.
Mi már az 5. x360-at fogyasztjuk. Egyszer sem volt kichipelve, de vagy túlmelegedett, vagy a MS. kinyírta a liveon keresztûl. De még így is jobban megérte mint esetünkben 2 csúcsgépet venni. Fõleg, hogy minden megy rajta tökéletesen és a mai Pc-k még messzi vannak a tudásától.
A másik 2 next genel semmi problémánk nem volt.
Csere elött várd meg a peccset, hátha...
De a helyedben inkább procira gyúrnék, biztos, ami biztos. Bár sajnos, olvastam már olyan hozászólást is, ahol core2+8800+1G ram, és szaggatott...
A játéknak, sajnos annyira el van b...va a kodlása, hogy az kriminális. Mióta olvastam, hogy a pecs 20-30 Mb lesz, nem várok tõle sokat, szerintem ekkora méretbe nem fér bele, hogy az alapvetõ hibákat kijavitsák. (Istenem, de remélem, hogy tévedek!)
Másik, hogy semmi ne fusson a háttérben, minden nem szükséges folyamatot lõjj ki a folyamatkezelõben, meglepõen sokat javított nálam rajta.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Tehát azért emlegetik itt a konzolt sokan, nálad okosabb emberek, mert ez a játék erõs gépen is játszhatatlanul lassú, vagy erõs kompromisszumokat kell kötni, pl eszement alacsony felbontás stb.
Akkor má én is elmondom a véleményemet:
1. konzolos jétákok drágábbak
2. konzolra könnyebb fejleszteni, mert nem kell ~10.000 hardver/driver összetevõvel biztosítani a kompatibilitást 😄
3. konzol relative olcsóbb, mint grafikailag azonos tudású PC társa.
A PC-t meg mindenki ismeri 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Together we'll fly someday...
Ez is OFF, de a játék miatt kérdezném:
Mi a tapasztalat a Galaxy Geforce 8600 Gt 256/128 as kártyáról a játékban, most 7600 gs 128/128 as van, és a g25 ös kormányal szinte használhatatlan...
Vagy milyet érdemes...(kb 40000ft ig.)
Kösszönöm!
Biztos neem mert!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Konzolról annyit hogy azon is láttam már akadni játékot, PC-nél legalább lehetõség van arra hogy fejleszd, hogy ne akadjon.
Szerintem se a PC-seket, se a konzolosokat nem kell lenézni, mindegyiknek van elõnye/hátránya. Aki csak játszani akar nyugodtan az vegyen konzolt, nekem egyelõre elég a PC is 😊
persze az ilyen igények függnek a játéékok programozóitól, melyik hogyan hagyja, hogy fusson az ember gépén...
régebben nem volt annyi átbaszás, mint manapság