Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó idõben kell jó gépet összerakni és nagyon fontos a jó párositás is..
Alaplap,vga,proci,ram,táp,ezekre áldozni kell,vagy nem de akkor meg minek..
Az én mostani gépem lassan 2 éves és még mindig nincs olyan game ami megfektetné..
Az elõzõ gépemet 2001-ben raktam,4 évig használtam hibátlanul..még a mai napig is használja az asszony,házventi cseréken kivül az elmúlt 6 évben,semmit nem költöttem rá,mint ahogy a jelenleg használtra sem..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

HUNMemphis
Antihero veled meg nem fogadok!
Tudok az ATARis üzelmeidrõl ha ha ha ha poén! /=))
Most tudnék menni, ha gondolod írj vissza és mehetünk videózni!

Mr Atarispy

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
Teljes mértékben egyetértek veled Gábor!
Ha már áldozok rá és gyüjtök, akkor valami olyat veszek ami egy ideig hozza a szintet, különben 3 havonta vehetnék valamit a gépbe, inkább türelmesen gyüjtök és ha elegendõ a della akkor hajrá.
Jelenlegi gépem is ilyen, + 2 évig hozni fogja a szintet ha meg nem jaj hát akor olyan beállitásokkal fogok játszani ami ma a csúcs de holnap már közép szint.
Remélem értitek, az ésszerüség a lényeg nem a kapkodás! /=)

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Én biztos hogy nem venném,mint ahogy semmilyen középkategoriás kszar vga-t sem,mert sztem az a pénzkidobás,ha minden fél évben veszel valami kicsit jobbat..
Mondjuk már elve nem értem,ha áldozól egy G-25-re,akkor mi az a cerka,meg a 7600gs..
Az én politikám az,hogy ha gépet rakok össze,azt legalább 2 évre és szinte mindenbõl a max,ez olcsobb,mintha állandón fejlesztgeted a géped..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

AntiHero
MA 00:00 utánm remélem lesz fent valaki. Mert szeretnék már újabb videókat fel venni.😞

00:00 elõtt nem leszek mert moziba megyek😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Úgyse jön a patch úgyse jön fogadhatunk is!

Yoda001
lol<#idiota>

Yoda.

http://9gag.com/gag/5135249

ÕÕÕ Dante kösszönjük hogy mindig kiválóan és választékosan megszerkeszted a hozzászólásaid és még alá is írod! Igazi úriember vagy😄

Anonym.
Már bocs, de ilyen alapon bárminek nevezhetnélek én is téged... de nem teszem.
Csak a tények kedvéért: több száz számítóget ráztam már gatyába életem során (ez nem megy, az nem fut, nem indul el, stb.). Az esetek 90%-ában a hülye, dilettáns felhasználó baromsága miatt volt minden. Szóval ezért írtam amit írtam.
Az, hogy mi fals és mi nem, nem te fogod eldönteni, hála istennek. Mivel nem ismersz, kérlek ne tételezd fel, hogy kamuzok, vagy ha úgy tetszik, hazudok.
További jó diavetítés nézést kívánok az X1950XT-hez!
Részemrõl téma lezárva.

Dante73
Nos, az alap gondolatom, az,hogy mi pc-sek, csak szívunk, a konzol miatt.
A TDU a legjobb példa erre.
És ennek kapcsán fel akartam hívni a figyelmet, hogy játszási szokásoktól függõen, nem biztos hogy olcsóbb egy konzol, és a nyilvánvaló elõnyei melett, hátrányai is vannak.
Sõt, az elõnyeit a magasabb játékárakkal, megfizettetik! Aki azthiszi, bármi is ingyen van, téved!
Hogy mindkettõ legyen itthon?
Arra végképp nincs pénzem...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Mert úgy tapasztaltam ha sokan mondják el az egy adott szoftverrõl hogy lassan fut adott hardveren, akkor nekem is úgy fog futni, ergó ezek igaz, valós tapasztalatok. Erre ha jön valaki azzal, hogy egy lényegesen gyengébb hardverrel jól fut, azt fenntartásokkal kezelem, ha pedig ráadásul azt mondja hogy másnál azért fut lassan mert "nem ért hozzá" akkor arra már simán azt mondom amire visszakérdeztél. Ezenkívül erõsíti a gyanút hogy ez az illetõ nem valós tapasztalatot mond, hanem érdekelt anyagilag a játék terjesztésében, ezért mond ilyen fals információkat.
HUNMemphis
Bezony jön az a nap jön lassan de jön. /=)

Yoda001
lol legelsö pillantásar 2 percnek tünt nem 2 napnak XD

bertino
2 nap mulva 11-e <#miaz><#kuss>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Miért is?

1024*768, minden csúszka maxon, 2xAA, AF OFF, no HDR. Így is gyönyörû. HDR-rel lemegy 30 körülire, az már nem az igaz.
Valaki vagy játszik, vagy max grafon diavetítést néz... vagy vesz egy igen jó karit, emire nekem nem volt pénzem.

Yoda001
mondd az atarinak 😄

Oké, csak olyan hihetetlen....

Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!

Beképzelt alak vagy.
Yoda001

Hi!
Nekem celeron 3,2es 2g ram, galaxy geforce 7600 gs 128/128 kari...
A ram 667-es.
A "régi" kormányommal (Logitech Formula...)nem szaggatott...
Most, hogy G25 öm van,😞, élvezhetetlen...
Szóval, szerintetek 8600 gt, ami a 7950-et hivatott leváltani, érdemes megvenni, vagy avval sem lesz jó?
Op rendszer új...xp home.

bertino
élsimítással és AFel ?
és mekkora felbontásban ?

Maximum a hardverek nem megfelelõ összeválogatásáról és a szarul telepített op. rendszerrõl mond el valamit...
Nekem X1650XT-n 45-50 fps körül megy folyamtosan, kormánnyal...

gabi89
Nekem a 7600GT-en nem szaggat csak ha online playerel találkozok akkor beakad egy pillanatra.
Amugy Tomo ezt én nem ennek tudnám be hanem mivel elõtte Atid volt te is megtapasztalhattad,hogy Aitin nem futnak olyan jól a játékok mint az Nvidia kártyáin legalábbis legtöbb game.Mert egy x1950xt-n se kellene szaggatnia mégis szagatt 7950gx2 ami kicsit igaz erõsebb kari de azért monhatjuk majdnem egy kaliberû kártyának.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Na igen, elmond valamit a játék minõségérõl, ha egy 1950xt-n szaggat. 😊
Tomo15
Én viszont azt tapasztaltam, hogy erõs videokártya kell neki. Amikor megjelent a closed beta, akkor x1600xt-m volt és egyszerûen játszhatatlan volt. Akkor vettem egy x1950xt-t és még azon is nagyon rossz volt. Billentyûvel még játszható lett volna, de kormányon nagyon érezni az alacsony fps-t. Mióta megvettem a 7950gx2-t egyszerûen tökéletesen fut.
Ezalatt a 3 videokártya csere alatt nem cseréletem se procit, se ramot.
Egyedül most lett beújítva ilyen téren, de nincs külömbség.

Én is hozzászólnék a konzolos off-hoz.
Mi már az 5. x360-at fogyasztjuk. Egyszer sem volt kichipelve, de vagy túlmelegedett, vagy a MS. kinyírta a liveon keresztûl. De még így is jobban megérte mint esetünkben 2 csúcsgépet venni. Fõleg, hogy minden megy rajta tökéletesen és a mai Pc-k még messzi vannak a tudásától.
A másik 2 next genel semmi problémánk nem volt.
Sry,hogy megkérdem de mi a fenét lehet ezen a konzol témán ennyit rágódni?Gondolom egyeseknek a megrögzõdése(gondolok most elsõsorban Dante73 nevü fórumtársra),hogy vagy ez vagy azt kell választani.Miért kellene csak az egyik fajtát választani?Tök logikus,hogy aki megteheti az vesz egy konzolt pc mellé(mert ugye ez a fõ kategória én is pc-met használom elsõsorban).Nem látom a mediában sem arra buzdítani embereket,hogy gyerünk lecserélni pc-det konzolra mert jobb.Megvenni nem nagy kunszt nem olyan drága dolog ez(x360).

Dante73
tapasztalatom szerint, inkább a procit terheli a játék+usb-s,FFB-s kormány duo. Ha vidkarit cserélsz, több FPS-t kapsz, viszont ahol eddig szaggatot, ezután is fog, egyszerüen nem kap elég adatot a vedeókártya, ami ugye "hozott anyagból" dolgozik.
Csere elött várd meg a peccset, hátha...
De a helyedben inkább procira gyúrnék, biztos, ami biztos. Bár sajnos, olvastam már olyan hozászólást is, ahol core2+8800+1G ram, és szaggatott...
A játéknak, sajnos annyira el van b...va a kodlása, hogy az kriminális. Mióta olvastam, hogy a pecs 20-30 Mb lesz, nem várok tõle sokat, szerintem ekkora méretbe nem fér bele, hogy az alapvetõ hibákat kijavitsák. (Istenem, de remélem, hogy tévedek!)
Másik, hogy semmi ne fusson a háttérben, minden nem szükséges folyamatot lõjj ki a folyamatkezelõben, meglepõen sokat javított nálam rajta.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Bizony. Lehet hogy az agyacskádig nehezen jut el hogy miért került szóba a konzol. Elmagyarázom hogy megértsd, ez kb annyira bonyolult csak mint megnyitni egy témát aztán játszani a kiskirályt.
Tehát azért emlegetik itt a konzolt sokan, nálad okosabb emberek, mert ez a játék erõs gépen is játszhatatlanul lassú, vagy erõs kompromisszumokat kell kötni, pl eszement alacsony felbontás stb.
gduck
UFF... OFF...

Akkor má én is elmondom a véleményemet:
1. konzolos jétákok drágábbak
2. konzolra könnyebb fejleszteni, mert nem kell ~10.000 hardver/driver összetevõvel biztosítani a kompatibilitást 😄
3. konzol relative olcsóbb, mint grafikailag azonos tudású PC társa.

A PC-t meg mindenki ismeri 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bertino
igazad van, de én ilyenkor inkább csak a sok warezes lámára gondolok inkább 😊

Me0w
Nem a geped miatt szaggat kormannyal, hanem mert elb*sztak az FFB-t a jatekban.

Together we'll fly someday...

robotnyk
azzal egyetértek, hogy a konzol célirányos, és ezért olcsóbb csak játékra, de ezzel nem. konzolra pont ugyanannyi hulladék jön ki, mint pcre.
Helló!
Ez is OFF, de a játék miatt kérdezném:
Mi a tapasztalat a Galaxy Geforce 8600 Gt 256/128 as kártyáról a játékban, most 7600 gs 128/128 as van, és a g25 ös kormányal szinte használhatatlan...
Vagy milyet érdemes...(kb 40000ft ig.)
Kösszönöm!

HUNMemphis
Zöldel meg eggyáltalán nem is találkoztam!

HUNMemphis
Jah ilyen már nekem is volt nem értettem. Ez valami kapcsolati szin a piros 50%-os kapcsolódás a sárga meg 70%-so megbízhatóság arról hogy kapcsolódsz???
Biztos neem mert!

Me0w
Akkor legyszi irj valami okosat a tdu-rol, ami nem a patch-el kapcsolatos. Nemtudom, mikor te lulsz a haverokkal sorozni csak 1 tema lehet?

Sland
Csodás. És ha most törölném ezeket a konzolos hsz-eket akkor én lennék a legnagyobb geci...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Yoda001
ez miért van?? van sárga kocsi meg piros is<#idiota>

aki igazi kocka meg pénzes az vegyen konzolt de én azért nem csak játszom a gépen és gondolom itt a töbség másra is használja, szóval én a pc melett állok de ha függõ lennék akkor lehet hogy konzol kéne de nem tartom praktikusnak!
AntiHero
Nem vagyok fent emesenen. Vagyis te nem vettél még fel😊

Aki akar annak: [email protected]

wardogzombie
teljesen igazad van

wardogzombie
ennyit erröl döntsön a többség.

A programozók azért írnak lassú játékokat, mert ha egy program hanyagul, gyorsan, és kis munkával készül, az lassú lesz 😊

Konzolról annyit hogy azon is láttam már akadni játékot, PC-nél legalább lehetõség van arra hogy fejleszd, hogy ne akadjon.
Szerintem se a PC-seket, se a konzolosokat nem kell lenézni, mindegyiknek van elõnye/hátránya. Aki csak játszani akar nyugodtan az vegyen konzolt, nekem egyelõre elég a PC is 😊
bertino
attól még pixelhalmaz, akármivel szépíted 😄DDD

wardogzombie
pixelhalmaz? granturismo4

bertino
nekem elõzõ gépem 3 évig volt életképes, aztán jött az a fázis, hogy végleg váltani kellett ujabbra, mindent tudtam játszani élvezhetõen

persze az ilyen igények függnek a játéékok programozóitól, melyik hogyan hagyja, hogy fusson az ember gépén...
régebben nem volt annyi átbaszás, mint manapság

Me0w
Talan mert vannak ra jo jatekok anelkul, hogy fel evente beleraknal a gepedbe valami ujat?

bertino
PS2 pixelhalmaz rulz, csodálom a világot, hogy a 800*600ban többet adó PC helyett miért a PS2õt választották, sok okos <#idiota>

Me0w
Nem a grafikarol volt szo, hanem a jatekokrol. Miert kell egy jo jatekohoz 16xAA, 8xAF, huszonnyolcmillio shader meg 150fps? Korbeneztel egy kicsit, hogy az elmult fel evben milyen ELVEZHETO pc releasek jottek?