Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
nah egközelebb esküszöm én is a legmaximálisabb hardvert pakolom össze, rohadtul irigylem õket 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
C2D [email protected], 2*1G geil ultra, 8800gts, X-fi..
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A r6 vegas,már teljesen tutin megy full graffal,a tdu-ról már nem is beszélve,itt 70-100 fps van,a menuben meg 400..
Ráadásul én ezt a gépet az R6 lockdown-ra raktam össze...
A kisgyereknek fogalma sincs a PC-k teljesitõ képességeirõl,csak lökte a süketelést orba-szájba..
Azt hitte mert 10 évig spórolt egy szkaros ati x1950-re,már meg is váltotta a világot,holott alig erõsebb középkaros kari ,mint az X1650xt
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Besz*rás, idáig megegyezik a gépünk 😄 Szóval totya, persze lehet kötözködni, full grafikán néhány játéknál szaggat, de az nem egyenlõ azzal, hogy megfektetné. Mindegyikkel lehet játszani normálisan, nagyon élvezetesen, ez a lényeg
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A kezdetek kezdete óta olvasom a topikot, eddig mindenkivel értelmesen tudtam beszélni, megvitatni dolgokat.
Erre fel jön ez az irritáló, okoskodó totya majom (sztem õ van a képen a #25174-ben), és hazugnak nevez.
Az a szerencséje, hogy a csúszómászók sohasem botlanak meg, így õ is tévedhetetlen.
Ráérek nyolckor 😄
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
lett még 40 gigám <#papakacsint>#papakacsint>
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Szerintem holnap vagy legkésõbb holnapután már kint lesz és mindenki örülni fog, hogy a beígért elõtt 1-2 napal hamarabb kiadták! És az Atari lesz a legjobb, legaranyosabb kiadó a világon... na megyek vissza aludni... <#idiota>#idiota>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Ezt a majmot + ne reklámozd!!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Mindig van valami
Hát, pentiumom az életben nem lesz, a kari egy évvel ezelõtt jónak számított...Elõtte ati 9550-es volt, ahoz képest biztos.
A kormányhoz, meg úgy vagyok, mint te a géppel, kerestem a legjobbat.
Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!
Mindenki aki stresszel a mai napon menjen TDU-t játszani😊))
Bármilyen konfiggal mind1 milyen géppel😊
és így van, van offtopik is
Van egy szaros alsógátyád és már te lettel a falu menõje?
Amilyen gyorsan emberek közé kerültél,azzal a tempoval le is szerepeltél..
Mivel hûtöd az arcod?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Sajnos ez is egy drága hobby
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Together we'll fly someday...
Nem én állítok nonszensz dolgot, tehát kettõnk közül egyértelmû hogy kinek kéne orvoshoz fordulnia. A kor egyébként nem feltétlen mérvadó, de ne lepõdj meg ha kiderül hogy öregebb valék. Ez esetben kis pisis, kérlek ne szemeteld tele hülyeségekkel a topikot.
"Az én mostani gépem lassan 2 éves és még mindig nincs olyan game ami megfektetné.."
Ezen gondolkozz el újfent, ekkor hazug képtelenséget ne tarts fenn még állítás szintjén sem. De nem foglalkozom veled tovább mert nem vagy rá érdemes, túl alacsony szinten vagy, mégha szakállas öregember is vagy bottal tapogatózva tucatnyi díjjal az roskatag vitrinjében.
Kérem önölet hogy beszéljék meg ezt kultúráltan.<#ejnye1>#ejnye1>
A veszekedés nem visz senkit sem elõre.<#duhos2>#duhos2>
Ezért kélek titeket hogy hadjatok fel a veszekedéssel lehet értelmes módon vitázni nem rossz értelemben persze csak nyugodtan.<#crazya>#crazya>
Végül is nem SZERVES részünk a számítógép. Nem igaz?<#nemtudom>#nemtudom>
Ez csak egy eszköz valaminek a végzésére legyen az játék vagy munka!<#email>#email>
De igérem hogy nem szólok többet bele és nem foglalok állást semelyik oldalon. /=) /=)<#worship>#worship>
Together we'll fly someday...
Fordulj orvoshoz te kis majom,talán még segithetnek rajtad
Látod milyen ügyes is megtalálta a banánt!
Csodálkozom az értelmükön egyszerûen kétvállra fektetnek az értelmes nézésükkel!
<#nevetes1>#nevetes1> forumon találtam
De hogy kielégitsem a vágyad..
Asus A8N-sli/Asus 7800GTX-top/amd4.4X2/2 giga kingston/Hyper580W-Blue/Thermaltake-Lanmoto
Valami infó van arról hogy Intel GMA950 el elfut e a játék?
667MHz es ramjam vannak, szval csak kíváncsi lennék.
224MB os memót zabál le a kis kari
ha valaki tud errõl valami infót hogy fou e ezzel akarival az írhatna
THx!
Bármilyen gépet megfektetnek a játékok részletességtõl függõen. 😊
Engem a remek konfigodból csa a VGA kártya típusa érdekelne, hátha kapok olyat használtan a mostani helyett. 😉
Hát ez az! Okasan kell lépni a számitástechnika terén különben belefullad az ember a sok termékbe!
"Csak a tények kedvéért: több száz számítóget ráztam már gatyába életem során"
Kezdjük ott hogy ez messze nem tény, pusztán állítás. Ilyen alapon én több ezer gépet ráztam gatyába, na és most mi van? Ha nem akarsz még mélyebbre süllyedni, mint ahová kerültél, akkor ne fosszad meg eme fórum lakóit az okosságodtól, és hozd el számukra a fényt; meséld el hogy miképpen futhat gyorsabban/stabilabban a TDU mint eddig. Ha nem teszed (pedig te mondtad hogy tudnád) akkor mocskos módon infót tartassz vissza és szivatsz ezáltal mindenkit. Micsoda emberek vannak!