Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Sajna még nincs, de a héten nagyon illene jönnie.

az e6320 nem 1,86 Ghz-en pörög?, csak mert nekem is az van és nem éppen 2,8 szerepel pl. az everestben vagy emelted az órajelet?

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

csáztok!Van már patch?Bocs ha volt.
Yoda001
képet! 😄

http://9gag.com/gag/5135249

x1950pro-val nekemis brutális minõségû a TDU. Nem is drága kártya, 35kért megkapod bruttóban (PCIE változat).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

bertino
észveszejtõ, ahogy community forumon a Screenshot topikban egyesek milyen szó szerint majdnem fénykép minõségû grafon tolják
nah egközelebb esküszöm én is a legmaximálisabb hardvert pakolom össze, rohadtul irigylem õket 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Falconer
Próbáld ki stalkert. Vannak benne olyan helyek... Szerintem az is programozásbol van elszurva, de akkor is.
C2D [email protected], 2*1G geil ultra, 8800gts, X-fi..

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Nálam csak a graw-nál volt fps lag,de az is inkább programozási hiba..
A r6 vegas,már teljesen tutin megy full graffal,a tdu-ról már nem is beszélve,itt 70-100 fps van,a menuben meg 400..
Ráadásul én ezt a gépet az R6 lockdown-ra raktam össze...
A kisgyereknek fogalma sincs a PC-k teljesitõ képességeirõl,csak lökte a süketelést orba-szájba..
Azt hitte mert 10 évig spórolt egy szkaros ati x1950-re,már meg is váltotta a világot,holott alig erõsebb középkaros kari ,mint az X1650xt

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

intel GMA 950 224MB-on elfut a Test Drive Unlimited?
Asus A8N-sli/Asus 7800GTX-top/amd4.4X2/2 giga kingston

Besz*rás, idáig megegyezik a gépünk 😄 Szóval totya, persze lehet kötözködni, full grafikán néhány játéknál szaggat, de az nem egyenlõ azzal, hogy megfektetné. Mindegyikkel lehet játszani normálisan, nagyon élvezetesen, ez a lényeg

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Mindenkitõl elnézést, de nem tudom megállni...
A kezdetek kezdete óta olvasom a topikot, eddig mindenkivel értelmesen tudtam beszélni, megvitatni dolgokat.
Erre fel jön ez az irritáló, okoskodó totya majom (sztem õ van a képen a #25174-ben), és hazugnak nevez.
Az a szerencséje, hogy a csúszómászók sohasem botlanak meg, így õ is tévedhetetlen.

CivicVTi
<#wink>

Synit HUN
VÁÁÁÁVVVÁÁÁÁÁ 😄😄
Ráérek nyolckor 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

bertino
<#idiota><#idiota>
lett még 40 gigám <#papakacsint>

Synit HUN
Már nehezen adják ki a beígért elõtt...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

jofer
Húú, mennyi hozzászólás reggel óta! Már megijedtem, hogy kint van a patch csak én nem tudok róla... de szerencsére nem így történt! <#idiota>

Szerintem holnap vagy legkésõbb holnapután már kint lesz és mindenki örülni fog, hogy a beígért elõtt 1-2 napal hamarabb kiadták! És az Atari lesz a legjobb, legaranyosabb kiadó a világon... na megyek vissza aludni... <#idiota>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Hogy jön ide ez a hülyegyerek a TDU topikba?Mostmár tényleg be lehetne fejezni a topik témájától eltérõ hsz-okat.
Ezt a majmot + ne reklámozd!!

Ez azért nem mond,Bár megvagyok elégedve ezzel az amd konfiggal,de tavaly majdnem eladtam,mert kacsintgattam a Core2 felé

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Na látod én meg a fiaimat baszogatom,mert hetek óta lusták kitakaritani a szobájukat...
Mindig van valami

Hi, kösszönöm a választ!
Hát, pentiumom az életben nem lesz, a kari egy évvel ezelõtt jónak számított...Elõtte ati 9550-es volt, ahoz képest biztos.
A kormányhoz, meg úgy vagyok, mint te a géppel, kerestem a legjobbat.

Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!

bertino
engem most anyám is baszogat, szal bennem is van kis adrenalin 😄D

totya4,ma reggel óta 3 embert sértettél meg(köztük hg-t is)<#ejnye1>
Mindenki aki stresszel a mai napon menjen TDU-t játszani😊))
Bármilyen konfiggal mind1 milyen géppel😊

Ebben igazad van,de vannak szituk amiket nehéz szó nélkül hagyni

bertino
de azért például benned is lehetne annyi, hogy nem süllyedsz le a másik szintjére, ezáltal nem kéne itt hallgatnunk a szó szerint óvodás veszekedéseteket

és így van, van offtopik is

Yoda001
belehetne fejezni már télleg VAN OFFTOPIK IS...

http://9gag.com/gag/5135249

Mire vered még a nyálad?
Van egy szaros alsógátyád és már te lettel a falu menõje?
Amilyen gyorsan emberek közé kerültél,azzal a tempoval le is szerepeltél..
Mivel hûtöd az arcod?

HUNMemphis
Mehetek?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
Nem mondok semmit mert már leírtam a véleményemet!<#oooo>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Ez ezzel jár,vagy elfogadod vagy nem...
Sajnos ez is egy drága hobby

AntiHero
Mindjárt felmegyek egy félórára ha akar valaki driftelni nekem az szoljon itt!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Megengedem hogy "Uram"-nak szólíts.
Me0w
Ezt a hazudosdi temat be lehetne fejezni.

Together we'll fly someday...

Kis pisis! Na huzzá innen te kis takony

Me0w
Akkor jol keresel 😄 En mondjuk kurvanagyot buktam a 3700+-on, 46-ert vettem, ra ket honapra az amd elfelezte az arait... nem voltam ideges, aaa 😊

Teljesen igazad van, csak az a gond hogy nonszensz hazugsákora nem lehet kultúráltan reagálni, pláne ha azokat láthatóan dilettáns, hozzá nem értõ emberek teszik, és ezekkel az állításokkal ráadásul másoknak kárt okoznak.
Valóban nem akkor,vártam vele 2005 novemberig,akkor már csak 100k volt,mint ahogy a vga is csak 120

OFF:
Nem én állítok nonszensz dolgot, tehát kettõnk közül egyértelmû hogy kinek kéne orvoshoz fordulnia. A kor egyébként nem feltétlen mérvadó, de ne lepõdj meg ha kiderül hogy öregebb valék. Ez esetben kis pisis, kérlek ne szemeteld tele hülyeségekkel a topikot.

"Az én mostani gépem lassan 2 éves és még mindig nincs olyan game ami megfektetné.."

Ezen gondolkozz el újfent, ekkor hazug képtelenséget ne tarts fenn még állítás szintjén sem. De nem foglalkozom veled tovább mert nem vagy rá érdemes, túl alacsony szinten vagy, mégha szakállas öregember is vagy bottal tapogatózva tucatnyi díjjal az roskatag vitrinjében.
HUNMemphis
Na de uraim !<#szomoru1>
Kérem önölet hogy beszéljék meg ezt kultúráltan.<#ejnye1>
A veszekedés nem visz senkit sem elõre.<#duhos2>
Ezért kélek titeket hogy hadjatok fel a veszekedéssel lehet értelmes módon vitázni nem rossz értelemben persze csak nyugodtan.<#crazya>
Végül is nem SZERVES részünk a számítógép. Nem igaz?<#nemtudom>
Ez csak egy eszköz valaminek a végzésére legyen az játék vagy munka!<#email>
De igérem hogy nem szólok többet bele és nem foglalok állást semelyik oldalon. /=) /=)<#worship>

Me0w
2 eve es 1 honapja jott ki az x2-es, nehogy mar azt mondd, hogy akkor megvetted 581$+shipping+vam+magyar kisker aron ami kb. 120 ezer volt 😉

Ezek azokra hasonlítanak, akik gyenge hardveren bármilyen minõségben képesek bármilyen játékot futtatni anélkül, hogy megröccenne... 😊 Értelmesen néznek, értelmesnek is hiszik magukat, valójában meg ott a tükör...
"Beteges hazudozó!"
Fordulj orvoshoz te kis majom,talán még segithetnek rajtad

HUNMemphis
Okos kis majmok!
Látod milyen ügyes is megtalálta a banánt!
Csodálkozom az értelmükön egyszerûen kétvállra fektetnek az értelmes nézésükkel!

Nem az én vágyom, csak szokásom cseszegetni a beteges hazudozókat.
bertino
Atari Office

<#nevetes1> forumon találtam

Ha esetleg elakadnál,kérj telefonos segitséget<#idiota>

Aranyosan ,hogy itt eljátszod a "jópofát"..Csak én már annál öregebb és rutinosabb vagyok,hogy vevõ legyek rá..
De hogy kielégitsem a vágyad..
Asus A8N-sli/Asus 7800GTX-top/amd4.4X2/2 giga kingston/Hyper580W-Blue/Thermaltake-Lanmoto

Üdv

Valami infó van arról hogy Intel GMA950 el elfut e a játék?
667MHz es ramjam vannak, szval csak kíváncsi lennék.
224MB os memót zabál le a kis kari
ha valaki tud errõl valami infót hogy fou e ezzel akarival az írhatna
THx!
"Az én mostani gépem lassan 2 éves és még mindig nincs olyan game ami megfektetné.."

Bármilyen gépet megfektetnek a játékok részletességtõl függõen. 😊

Engem a remek konfigodból csa a VGA kártya típusa érdekelne, hátha kapok olyat használtan a mostani helyett. 😉
HUNMemphis
Tessék itt az élõ példa kérem szépen!
Hát ez az! Okasan kell lépni a számitástechnika terén különben belefullad az ember a sok termékbe!

Elhiszem hogy részedrõl lezárva hiszen lebuktattalak. Havonta kapsz fizetést azért hogy kamuzol mindenütt a TDU alacsony gépigényérõl, vagy alkalmanként fizetnek?

"Csak a tények kedvéért: több száz számítóget ráztam már gatyába életem során"

Kezdjük ott hogy ez messze nem tény, pusztán állítás. Ilyen alapon én több ezer gépet ráztam gatyába, na és most mi van? Ha nem akarsz még mélyebbre süllyedni, mint ahová kerültél, akkor ne fosszad meg eme fórum lakóit az okosságodtól, és hozd el számukra a fényt; meséld el hogy miképpen futhat gyorsabban/stabilabban a TDU mint eddig. Ha nem teszed (pedig te mondtad hogy tudnád) akkor mocskos módon infót tartassz vissza és szivatsz ezáltal mindenkit. Micsoda emberek vannak!