Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PS2? Na ne röhögtess. Gépemnek jobb grafikája van.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Me0w
A PS2 kb 7 eve konzol, meg mindig brutal jatekok jonnek ra. Miert kene fejleszteni?

Together we'll fly someday...

A konzol csak annyiból jobb mint a PC (játékok terén), hogy mivel célhardver és fix, ezért könnyebb rá játékot írni. Nem kell törõdni a 600ezer féle driverrel, az oprendszerek különbözõ verzióival, egyéb szoftveres fasságokkal (codec packok) stb.

A PC elõnye az, hogy mivel nem fix hardveres, képes feljõdni ahogy a játékok igénylik. Ha ügyesen vásárol az ember évekre van olyan gépe, amit csak bõvítgetni kell (nem toldozni foldozni), és idõtálló marad. Valaki próbálja meg ezt egy konzollal...
Lehet kidobni az egészet mert jön az újabb. Hurrá.

Egyébként kövezzetek meg, de pont a 360as doboz az egyetlen, amit értelmes konzolnak tartok.

Dante73
Télleg bocsi, a sok off-ért, részemrõl, utsó.
Igazad van, célhardware, és mint tudjuk, ami mindenre jó, az igazából, semmire sem. (na jó, ez a Pc-re nem teljesen igaz)
Mégis, én Pc párti vagyok. Lehet, magam gyõzködöm, és nincs igazam, de a Colin 2 PS-en lehangoló volt. Azt nem tudom, hogy a konzolokban van-e DX10?
Mert a gépem tudni fogja... És a pc-s rajzolattal teljesen elégedett vagyok.
A mostani gépem, kb 60 ropit ér. a PS2-es játékok mennek, szépen max grafikán. (Pc-s verziójuk!) 50-ért, + a régi gépemért vettem. Azóta 40 egy videókari, cca 15 memória, amit költöttem rá.
A next-gen konzolok játékai, már nem annyira, de ha rádobok 140-et, menni fognak, szépen. Ha a köv. 1-2 évben, lecserélem a vidkarit, esetleg ha kell, kap egy erösebb procit, (6420-as lesz) akkor sem kerül sokba, és garanciavesztés nélkül játszatok a tört játékokkal, max ami online, azt veszem meg. Szerintem, ez már elég spórolás...
Az hogy tudnak Fps-t játszani? Ügyesek. Nekem nem megy, gondolom, szokás kérdése.
De mind1 is. Másként látjuk a dolgokat, és ez így jó, egyébként ugyanaz lenne ide írva, 25653x
Nade mostmár télleg ON!
Különben SLAND Jogosan rúg ki! (engem...)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Ha nem lenne ennyi OFF ez a topik halott lenne. Végre amúgy hetek (hónapok) óta az elsõ igazi fórumra való téma amit láttam az AntiHero videós ötlete, amit támogatok is és ahogy lesz idõm próbálok valamit hozzáadni.

Sland
Megint túl sok az OFF<#ejnye1>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

egyetértek de ettõl függetlenül inkább PC
Me0w
Most fogok kb 200-ból összerakni egy gépet, amiben igaz, nem lesz blueray, de szerintem, nem lesz rosszabb, mint bármelyik konzol...

Mindenkeppen rosszabb lesz, mivel nem celhardver. Masreszrol meg 1 ev mulva mar elavult lesz, vehetsz bele videokartyat, mert az XY jatek nem megy rajta rendesen. Ez konzolnal nincs, a legelso es legutolso jatek is ugyanugy fog futni, sot, ahogy egyre jobban kihasznaljak a konzolok lehetosegeit, egyre szebb es jobb jatekok jonnek ki ra. (Pl. SNES a Donkey Konggal, stb.)

Elismerem, hogy a klasszikus ertelemben vett FPS-t nem lehet vele jatszani, de nezd meg a 360 huzocimet a GoW-ot, ami FPS es megis millio ember vette meg, valahogy csak jatszanak vele.

A 360-at kotheted normal TV-re, HDTV-re, LCD-re, TFT-re, projektorra, amire csak akarod. Monitoron ugyanolyan tueles kepe van, mint a PCnek. Az, hogy egy sima SDTV-n nezted alacsony felbontasban, az nem a konzol hibaja.

Egy a lenyeg, a konzol ugyan celhardver, de JATEKra sokkal alkalmasabb mint a PC.

Dante73
Nos, egy xbox 360, 110 ezer, most. Egy ps-3, 170. Ha kiszámolod, hogy egy játék, átlag 5-6 ezer forintal kerül többe, konzolra, mint pc-re, éves szinten, az megint egy kiló. Ha csipelteted, ugrott a garid, mig pc-nél erre nincsen szükség. Ha jól tudom, mindkettõben 3,2-es vagy akörüli proci van. Ha a különbséget, ami a játékok árából adódik gépfejlesztésre forditod, a végén sokkal jobb, izmosabb géped van, mint bármilyen konzol. Most fogok kb 200-ból összerakni egy gépet, amiben igaz, nem lesz blueray, de szerintem, nem lesz rosszabb, mint bármelyik konzol...
Grafika. Sok összehasonlitási alapom nincs, de a tévé alapból roszabb felbontásu, mint egy monitor. Utoljára a Colin2-t láttam pc-n, és Playstationon, hát ég-és föld volt a kettõ, a pc javára.
Másik, szerintem a tv nem játékra való, legalább anyira, mint a pc. persze ez csak vélemény.
Hogy a fejlesztés könyebb, aláirom. de biztos vagyok benne, hogy normális gyártó, meg tudja csinálni a megfelelõ portolást.
kellékek. Egy konzolhoz gamepad, 10, a pc hez, 6, kormányt mihez rögzited, pl tdu-nál? (meg lehet oldani, de megint egy félmegoldás...)
vagy fps; számomra irányithatatlan gamepad-el. Tudom, kapni konzolhoz is egeret, de az megint pluszkiadás.
Arról ne beszéljünk, hogy egy pc-t, mennyi másra is lehet használni...
Ami engem ilet, sose lesz konzolom. Lehet tévedek, de anyagilag szerintem sokkal kifizetõdöbb, mint bármilyen konzol.
A véleményem, és annak indokai, kb ezek. Bocsi az off-ért!

Dante.

Me0w
Pontosan.

Smuge
Ez azért nem teljesen igy van ahogy leirtad. Alap dolog hogy PC nem játékra való , de ellentétben nagy hasznot is huznak belölle pont emiatt a gyártók. Nem tudom hogy jöttek ki neked a számok , de PC-nél már egy izmosabb videokártya is (csak az) 100-150e ft , és minõségileg messze alulmul egy konzolt. Sokkal egyszerübb fejleszteni célirányosan egy bármilyen konzolra , és ez meg is mutatkozik a minõségén nem is beszélve arrol hogy erõsen le vannak korlátozva a szoftverek teljesítményben csak azért mert ez igy kifizetõdõ a hardvereseknek . Életbe nem raksz össze egy olyan izom gépet , amivel olyan grafikát tudnál produkálni mint egy korabeli konzollal!

én sem vagyok konzol párti, sose volt és sose lesz..., de ilyen amatõr hibát elkövetni, hogy egy majdnem félkész játékot dobnak piacra, érthetetlen... de ez teljesen normális a XXI-ik században, mert itt a profit a lényeg, nem pedig a rendes, becsületes munka!

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Ezt így is tedd.Jól jársz vele!Tetszeni fog.

Me0w
Mar ne haragudj, de egy konzol elettartama olyan 4-5 ev, szerinted a 100.000 forintos konzol 4-5 evre az mennyi penz? Elmehetnel alap matek szakra egy kis frissito oktatasra.

Dante73
Az sem egy elõny, de szerintem az a baj, hogy konzol-átirat. Asszem a bbox-ban ati kártya van, (ha mégsem bocsi, utálom a konzolt, parasztvakitásnak tartom, ugyanis kiszámoltam, pont ugyanannyiba kerül, mintha a pc-d folyamatosan fejleszted, sõt, a kifutási idõ vége felé, már sokkal izmosabb a gép.) Arrol ne beszéljünk, hogy ugrik a gari, ha csipelteted, ami x-box360-nál nem egy elõny...
Mind1, a sok hülyegyerek használja csak, egyedül az a baj, hogy a Pc-sek életét keseritik vele, a hanyag fejlesztõk, kiadók.
A TDU kiadásával, Pc-re, várhattak volna inkább, minthogy ekkora felzudulás legyen, nemhiszem, hogy túl jót tenne, akár atarinak, akár eden-nek. De attól tartok, valahol mélyen lehet a baj, azért nincsen patch.
Mindegy, én lassan átálok egy core2-es gépre, talán azon jobb lesz...

Dante.

Elõször is nagyon sajnálak , hogy ennyiszer megszivatott a játék! <#szomoru1>Másodjára, meg csodálom a higgatságodat hogy ennyi bosszúság után is képes voltál újrakezdeni/játszani a játékkal én már biztos, hogy
kettétörtem volna a dvd-t és felgyújtottam vona a dvdtokot...Még csoda hogy az én mosógépemen nem jelentkeztek ezek a hibák! Nah de fel a fejjel hát ha a patch megoldja a problémákat(ha egyx kijön) addig is azt tanácsolom hogy hanyagold a játékot!

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

roberto
#25602#-re vki??

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

azt hiszem már május óta húzza a Kedves Atari a patch-et, de lehet ezért, mert alapvetõ probléma lenne a játékkal? Amúgy érdekes... a Mercedes-Benz World Racing és a World Racing 2 óta elfelejtett volna az Atari játékot készíteni vagy a baj ott lenne, hogy az Atarival társult volna az Eden és a fõ cél a profit és nem pedig a minõség lenne?

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

HUNMemphis
Oká harcos! Fent vagyok!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

bertino
mondtuk, hogy ne 1 backupot használj 😊
nekem 6 másolat van...

talán ha a napokban jönni fog a patch és jó is lesz, akkor ujra kap egy kis fellendülést a játék a PCs táborban

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hát "gyerekek"... napról napra elméllyül bennem a gyûlölet az Atari iránt, amiért összedobtak nekem egy annyira jó játékot, hogy elszállogat a mentés, már 3X és most kezdeném 4X elölrõl a játékot, de még a kocsijaimat sem tudom átmenteni, mert ha a sale-re kattintok, akkor tdu hibát észelel, elnézést... (blablabla) benne maradt kb. 5-6 millió $ kézpénzem, de nem érdekes, mert nagyszerû a játék, elnézem minden hibáját még akkor is, ha megkeseríti a napjaimat, amiért azon kell agyalnom, vajon elszállt a mentésem? és hiába mondjátok, hogy backupolni rendszeresen, ennek nem így kéne mûködnie és a nagyszerû Atari csak húzza-húzza az idõt a patch-csel..., pedig nagy szükség lenne rá, mert ezek szerint nem mindenkinek ugyanaz a dvd-je, mert másnak nincs problémája... Nyakra-fõre küldtük nekik a bugreportot, én is küldtem, mert rengedteg hiba van a játékban, kezdve,hogy a digitális mûszerek egyáltalán nem mûködnek, nem ugyanaz a sebesség a mûszerfal óráján és a külsõ nézetén és akkor még nem is beszéltünk a text hibákról, ami megkeserítni jó néhány nvidia-kártyatulajdonos életét... Elnézést, ha hosszú és unalmas lettem volna, de mostmár a hócipõm is televan ezzel a játékkal, mert nem busszásgot akartam dvd formájában megvenni, hanem egy játszható, élvezhetõ játékkal akartam elütni szabad óráimat..., de látom nagyon melléfogtam a TDU-val! Mégegyszer elnzést kérek!
Bánkúti Gergely

Ha sikerül úgy megcsinálni ahogy tervezeded akkor grat!Ahogy kivettem a eddigi üzeneteidbõl akkor télleg nagy munka lesz mert akkor egyeztetni kell mikor sokan driftelünk,meg amikor csak külön a bemutatóhoz úgyhogy lesz munkád.

HUNMemphis
Na ez egy jó kezdés Antihero<#gun> grat. /=)
A kedvenc zeném manapság: The Boggs-Arm in arm
A kedvenc kocsim meg természetesen: Ford GT )=)

Jah te fent vagy nekem MSN-en? Mert akkor ott beszélhetünk a videó mikéntjérõl. /=)

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

bertino
rohadt idegesítõ, hogy 5.1ben "szeretne" szolni a zene... bazi jo lenne, ha bepakolnának egy beállítást, amivel választani lehetne stereo és 5.1 között
igaz csakmert nem tom át lehet-e állítani game-n belül

AntiHero
VIDEÓ INFO:

Mivel a videóba mindenkinek lesz egy kis bemutató része (1-2 perces)
Ezért kérek mindenkit küldje el nekem mien zene menjen a bemutatója alatt. Ja és hogy meik a kedvenc kocsija.

Ez egyuttal ez egy jelentkezõ lap lesz aki nem adja le az nem fog szerepel a filmebe külön, esetleg csak majd azokon a részeken ahol sokan leszünk rajta egyszerre.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bertino
micsoda éleslátás, gondolom ez magadtol merült fel benned...

nem

a enm eredeti játékal nem lehet multiban játsznai ugye?

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Aha golfpálya sokszor voltam arra 😊

Yoda001
velem is voltál golfklubnál nem? vagy az nem is klub volt.. golfpálya..?<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

Amikor még csak Memphis-el voltunk a golfklubnál akkor tudtam felveni.Amúgy ha többben vagyunk bámenyire is leveszem a grafot lagolok amúgy az a fura hogy csak 1 hete van ez nálam.

bpeti72
nem azért mondom de ezeket itthon is látni

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

bertino
hát ja, már az is csoda, hogy készséges
végülis a megjelenés óta ez lenne az alap, de hát vannak bizonyos multik akik képtelenek egy s mást bevallani, a nép meg csak veszi a szarjaikat

AntiHero
Csak a te anyagod van meg és az is hiányos mert kéne még hozzá felvenni anyagot. Holnap majd rá érek vagy ma éjfél után.

De ti is segíthettek ha ti vesztek fel anyagokat és elkülditek nekem.

HUNMemphis
Szasz mindenki!
Ma is lessz találka?
Antihero hogy állsz a videóval?
Megaharcos mégiscsak neked kéne összehoznod a képet, én megpróbáltam de túl kicsi lett sajna.Ha esetleg ráérsz föntvagyok MSN-en.

Synit HUN
OFF
Állítólag nagyon készséges a MS a hibás dobozok tulajaival. De a bibi az hogy ha eredeti játékokat veszel csak akkor számíthatsz erre. Egy csippelt dobozzal csak a fogad szívhatod ha tönkremegy.
ON

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ezt én is tudom. Pont tegnap láttam egy cikket, aminek ez volt a neve: Sok a selejtes Xbox!

Te se olvasod akkor sûrûn az XBOX360-ról szóló híreket.

Ez érdekes. Nekem azt írták ki, hogy az utolsó üzenet májusba érkezett én meg pont arra válaszoltam, ezért sorry!!<#nemtudom>

Sztem a VGA kártyával van a gond.
Nekem is GeForce FX 5200LE van, ez meg még gyengébb, szóval az lehet a hiba.
Engem már nem is nagyon érdekel, mert majd hamarosan összegyûlik a pénzem és veszek egy Xbox360-at és azon nyomatom!

Atti12
szép <#szeret>

bertino
<#banplz>

szabod
Sziasztok!
tegnap jöttem haza a spanyolországi nyaralásból. Eszméletlenül jó volt!
Rengeteg TDU-s kocsit láttam pl: Audi A6, Audi S4, Audi TT, Alfa GT, Alfa Brera (ez még csak xboxon van9, Jaguar XKR, Maserati Gansport stb.
De van még egy amit gondolom nem kell bemutatni a képek alapján:

Mente et Malleo

vki
Gyerekek, már csak 3-4 nap a patch további késésének a bejelentéséig.

ACER Aspire 5738ZG

Mikor voltál mert reggel csak pár ember van inkább este 8 után vannak a legtöbben.

Voltam online, de csak 1 magyar játékossal találkoztam. Pedig a listámban vagy 30-an vannak. Ennyire nem játszik már senki?!

CivicVTi
<#vigyor1> #25608

AntiHero
LOL😄

Synit HUN
Ez elment 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.