Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Together we'll fly someday...
A PC elõnye az, hogy mivel nem fix hardveres, képes feljõdni ahogy a játékok igénylik. Ha ügyesen vásárol az ember évekre van olyan gépe, amit csak bõvítgetni kell (nem toldozni foldozni), és idõtálló marad. Valaki próbálja meg ezt egy konzollal...
Lehet kidobni az egészet mert jön az újabb. Hurrá.
Egyébként kövezzetek meg, de pont a 360as doboz az egyetlen, amit értelmes konzolnak tartok.
Igazad van, célhardware, és mint tudjuk, ami mindenre jó, az igazából, semmire sem. (na jó, ez a Pc-re nem teljesen igaz)
Mégis, én Pc párti vagyok. Lehet, magam gyõzködöm, és nincs igazam, de a Colin 2 PS-en lehangoló volt. Azt nem tudom, hogy a konzolokban van-e DX10?
Mert a gépem tudni fogja... És a pc-s rajzolattal teljesen elégedett vagyok.
A mostani gépem, kb 60 ropit ér. a PS2-es játékok mennek, szépen max grafikán. (Pc-s verziójuk!) 50-ért, + a régi gépemért vettem. Azóta 40 egy videókari, cca 15 memória, amit költöttem rá.
A next-gen konzolok játékai, már nem annyira, de ha rádobok 140-et, menni fognak, szépen. Ha a köv. 1-2 évben, lecserélem a vidkarit, esetleg ha kell, kap egy erösebb procit, (6420-as lesz) akkor sem kerül sokba, és garanciavesztés nélkül játszatok a tört játékokkal, max ami online, azt veszem meg. Szerintem, ez már elég spórolás...
Az hogy tudnak Fps-t játszani? Ügyesek. Nekem nem megy, gondolom, szokás kérdése.
De mind1 is. Másként látjuk a dolgokat, és ez így jó, egyébként ugyanaz lenne ide írva, 25653x
Nade mostmár télleg ON!
Különben SLAND Jogosan rúg ki! (engem...)
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Mindenkeppen rosszabb lesz, mivel nem celhardver. Masreszrol meg 1 ev mulva mar elavult lesz, vehetsz bele videokartyat, mert az XY jatek nem megy rajta rendesen. Ez konzolnal nincs, a legelso es legutolso jatek is ugyanugy fog futni, sot, ahogy egyre jobban kihasznaljak a konzolok lehetosegeit, egyre szebb es jobb jatekok jonnek ki ra. (Pl. SNES a Donkey Konggal, stb.)
Elismerem, hogy a klasszikus ertelemben vett FPS-t nem lehet vele jatszani, de nezd meg a 360 huzocimet a GoW-ot, ami FPS es megis millio ember vette meg, valahogy csak jatszanak vele.
A 360-at kotheted normal TV-re, HDTV-re, LCD-re, TFT-re, projektorra, amire csak akarod. Monitoron ugyanolyan tueles kepe van, mint a PCnek. Az, hogy egy sima SDTV-n nezted alacsony felbontasban, az nem a konzol hibaja.
Egy a lenyeg, a konzol ugyan celhardver, de JATEKra sokkal alkalmasabb mint a PC.
Grafika. Sok összehasonlitási alapom nincs, de a tévé alapból roszabb felbontásu, mint egy monitor. Utoljára a Colin2-t láttam pc-n, és Playstationon, hát ég-és föld volt a kettõ, a pc javára.
Másik, szerintem a tv nem játékra való, legalább anyira, mint a pc. persze ez csak vélemény.
Hogy a fejlesztés könyebb, aláirom. de biztos vagyok benne, hogy normális gyártó, meg tudja csinálni a megfelelõ portolást.
kellékek. Egy konzolhoz gamepad, 10, a pc hez, 6, kormányt mihez rögzited, pl tdu-nál? (meg lehet oldani, de megint egy félmegoldás...)
vagy fps; számomra irányithatatlan gamepad-el. Tudom, kapni konzolhoz is egeret, de az megint pluszkiadás.
Arról ne beszéljünk, hogy egy pc-t, mennyi másra is lehet használni...
Ami engem ilet, sose lesz konzolom. Lehet tévedek, de anyagilag szerintem sokkal kifizetõdöbb, mint bármilyen konzol.
A véleményem, és annak indokai, kb ezek. Bocsi az off-ért!
Dante.
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Mind1, a sok hülyegyerek használja csak, egyedül az a baj, hogy a Pc-sek életét keseritik vele, a hanyag fejlesztõk, kiadók.
A TDU kiadásával, Pc-re, várhattak volna inkább, minthogy ekkora felzudulás legyen, nemhiszem, hogy túl jót tenne, akár atarinak, akár eden-nek. De attól tartok, valahol mélyen lehet a baj, azért nincsen patch.
Mindegy, én lassan átálok egy core2-es gépre, talán azon jobb lesz...
Dante.
kettétörtem volna a dvd-t és felgyújtottam vona a dvdtokot...Még csoda hogy az én mosógépemen nem jelentkeztek ezek a hibák! Nah de fel a fejjel hát ha a patch megoldja a problémákat(ha egyx kijön) addig is azt tanácsolom hogy hanyagold a játékot!
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
nekem 6 másolat van...
talán ha a napokban jönni fog a patch és jó is lesz, akkor ujra kap egy kis fellendülést a játék a PCs táborban
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bánkúti Gergely
A kedvenc zeném manapság: The Boggs-Arm in arm
A kedvenc kocsim meg természetesen: Ford GT )=)
Jah te fent vagy nekem MSN-en? Mert akkor ott beszélhetünk a videó mikéntjérõl. /=)
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
igaz csakmert nem tom át lehet-e állítani game-n belül
Mivel a videóba mindenkinek lesz egy kis bemutató része (1-2 perces)
Ezért kérek mindenkit küldje el nekem mien zene menjen a bemutatója alatt. Ja és hogy meik a kedvenc kocsija.
Ez egyuttal ez egy jelentkezõ lap lesz aki nem adja le az nem fog szerepel a filmebe külön, esetleg csak majd azokon a részeken ahol sokan leszünk rajta egyszerre.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
http://9gag.com/gag/5135249
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
végülis a megjelenés óta ez lenne az alap, de hát vannak bizonyos multik akik képtelenek egy s mást bevallani, a nép meg csak veszi a szarjaikat
De ti is segíthettek ha ti vesztek fel anyagokat és elkülditek nekem.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ma is lessz találka?
Antihero hogy állsz a videóval?
Megaharcos mégiscsak neked kéne összehoznod a képet, én megpróbáltam de túl kicsi lett sajna.Ha esetleg ráérsz föntvagyok MSN-en.
Állítólag nagyon készséges a MS a hibás dobozok tulajaival. De a bibi az hogy ha eredeti játékokat veszel csak akkor számíthatsz erre. Egy csippelt dobozzal csak a fogad szívhatod ha tönkremegy.
ON
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Nekem is GeForce FX 5200LE van, ez meg még gyengébb, szóval az lehet a hiba.
Engem már nem is nagyon érdekel, mert majd hamarosan összegyûlik a pénzem és veszek egy Xbox360-at és azon nyomatom!
tegnap jöttem haza a spanyolországi nyaralásból. Eszméletlenül jó volt!
Rengeteg TDU-s kocsit láttam pl: Audi A6, Audi S4, Audi TT, Alfa GT, Alfa Brera (ez még csak xboxon van9, Jaguar XKR, Maserati Gansport stb.
De van még egy amit gondolom nem kell bemutatni a képek alapján:

Mente et Malleo