Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõször is az Atarinak miután bekasszírozta a lóvénkat az lenne a dolga hogy normálisan supportolja is a játékot. Ez nem sûrûn történt meg. Nem az a lényeg hogy mennyi más dologgal kell még foglalkozniuk. Azért fizetik a sok alkalmazottat hogy a dolgok idõre és jól elkészüljenek mi vásárlók pedig elégedettek legyünk. Mert ugyebár a kapitalizmusban a cégeknek ez lenne az elsõdleges dolguk azért hogy legközelebb amikor választanunk kell újra õket válasszuk. Ekkor tereppel töltögetés nélküli játékot csinálni nehéz? Ezzel azért vitatkoznék, éppen most programozom a saját hobbi motoromban a content streaming-et ami éppen ezt hivatott megvalósítani és idáig nem volt bonyolult. Az hogy nem tudom élvezni a játékot igaz, ahhoz elõbb stabilan 25 FPS felett kellene futnia. A gyönyörû grafikával megint tudnék kötözködni de õszintén már nincs nagyon kedvem. Kultúrált szép iparos munka a graf de semmi több.

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

gabi89
Egyszerûbb ha benthagyni mint kivenni berakni naponta 2x-3x.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Ha errõl a szopás hegyrõl ami a patch körül volt elõre tudok akkor a játékot sem veszem meg. Ezek után egy qrva fillért nem fognak tõlem látni az biztos. Majd a TDU2-re beruházok. Remélem az jobban skálázható lesz grafikailag mert itt nagyon be tudok pöccenni azon hogy egy normális alsóközép kategóriás gépen minimumon csak akkor tudok normálisan játszani ha szerencsém van.

Peccs felrakva, játék pár hónap után újra elõszedve. Örömmel konstatáltam hogy végre sztereóban szólalnak meg a hangok és hogy végre nem nekem kell tennem azért valamit hogy a mentéseim megmaradjanak. Egy picit javult a sebesség is (bár Honolulu belvárosa még mindig elég meredek esést okoz az amúgy sem fényes framerate-ben). De kb ennyivel ki is fújt az egész. Az online részen semmi változást nem érzek, jóformán végig egyedül vagyok még a nagyobb városokban is. Persze lehetne azt mondani hogy kevés a netem hozzá de ez nem igaz, ha valaminek nem elég 4,5Mbit lefelé és 256 kbit felfelé akkor ott bajok vannak. A két új autótól meg nem estem hanyatt, a Skyline abszolút nem juttatott maradandó élményekhez, és az RS4 sem egy nagy durranás (bár sokkal jobban tetszett mint a Skyline de a Caterham-et egyikük sem közelíti meg).

bertino
és a car pakkokrol mi a vélemény ? <#kuss>

egyik rendes francia srác, akivel néha autozgatni szoktunk említette, hogy az Eden valamely Xbox-os fórumon kifejtette véleményét, hogy mivel X360on fizetni kell a kocsikért PCnél is uezt akarják megoldani :S merthogy nem lenne fair, ha ingyen lennének

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dante73
Francba, az aláirás...
Pacal!
Az, hogy bugos, egy dolog. Ha leszámitjuk azt a két amatõr bugot, amit (elvileg)most javítottak, (mentés, és betöltés-textúrahiba)türhetõ a játék. Ha eleve igy adják ki, nincs ez a felhajtás a pecs körül.
A gond, a hozzáálás. Kiadták bétában, mindenki rácuppant. Ott, nem lehetett kompletre kijátszani, hogy biztos megvegye mindenki. Mennyi ideje volt ez? Most el lehet érni 100%-ot? Aztán a pecs körüli cécó. kijön, nem jön. holnap, jövõ héten, jõvõ hónapban... Hányszor tolták el?
Mit is igértek? optimalizálás, hangok, digit kijelzõk, stb. hány százalékát javitottá ki? Mármint annak amit igértek. nálam 2/1 Mbit-es netem van. Most szar. edig különösebben nem volt rossz-nálam.
Itt az emberséggel, hozáálással, tisztességel, van baj, nem a játékkal.
Ha ezt egy tiszteséges kiadó veszi szárnyai alá, ma százezrek játszanak elégedetten.
atari egy kalap szarkaláb. Mind emberi, mind üzleti téren. Emellet üzletileg ráadásul teljesen impotensek.
De nem folytatom, csak felhúzom magam.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

vki
OFF

Nekem az Ubisoft-tal nincs bajom, talán annyi, hogy Splinter Cell - Chaos Theory-ban a kezdetben volt COOP lehetõség (multiban missziót csinálni), de nem mûködött. Kiadtak több patch-et, de továbbra sem ment, és tudtommal még most sem megy (javítsatok ki, ha tévedek). Az volt a game, amit relatíve ezért vettem meg (nomeg ugyebár a sztárfos). Szó mi szó, minden kiadónál/fejlesztõcsapatnál vannak rossz és jó húzások. A TDU lehet, hogy egy kicsit bugos, de a játékélmény felülmúlhatatlan.

Szerintem lassan túl lehetne lenni ezen a patch témán, vártuk, megkaptuk, tetszett, javított, és rontott is. Na bumm. Majd a távoli jövõben kapunk egy másikat (vagy nem), de ezen már kár rágódni.

Nekem ez a véleményem.

ON

ACER Aspire 5738ZG

robotnyk
ez valszeg azért van, mert amint írtad, az atari már régóta döglõdik (már infogramesként is döglõdött), ezért sietteti a játékok kiadását, sietteti a portolásokat, amikre amúgy kevesebb pénzt szán, spórol a supporton (gayspy szerver).
az ubisoftnak is voltak húzásai, mint például a starforce védelem széleskörû alkalmazása (addig amíg rá nem jöttek, hogy a starforce fejlesztõi olyanok, mint maga a védelem, pofátlanok), de összességében sokkal jobbak minden téren.
személyes kedvenc kiadók tekintetében nálam a THQ. fõleg, hogy javítván majd 10 éves ballépésüket, gyorsan igyekeznek minden kapcsolatot megszakítani a stalker fejlesztõivel.
Alwares
Hát nem tudom, a grafikát nem firtatnám tényleg szép és maga a játék is, csak ugye ez egy átirat és baxták jóra megcsinálni. Érdekes Box-ra tetõ alá lehett hozni rendesen, aztán majdnem fél év kellett míg megjelent és hogy milyen állapotban! Felhoznám példának a Lost Planetet. Abba pár hónappal a konzolos megjelenés után már Dx10-el és minden egyéb jóval feljavítva került az emberek kezei közé (jó az ATi-s kártya bug ne nézzük). A TDU technológiája jó, de úgy tûnik nagyon kezdetleges, tölés nélküli játékot csinálni nem könnyû, de az NFS-ekben is van Free Roam már jó ideje, a grafikát most pedig inkább ne nézzük. A sok egyéb bugról csak nehezen tudok nyilatkozni, nekem épp elég volt a szaggatás, de úgy látom van még elég sok dolog ami komolyan befolyásolja a játékélményt. Azt a szokást, hogy valaki meglát egy bugot és széjjel fikáz valamit, azt én se szeretem, ismerek ilyen embereket, és szerintem gusztustalan dolog. A lényeg az egészben, hogy lehet jó átiratot készíteni de ez nem lett az... Majd megnézzem a 2-t is, de egyre bizonytalanabb vagyok abban, hogy megvegyem-e, hiszen egy bugos valamivel nem akarok játszani. Bár a Gothic 3 is az volt, de a hangulat... Na de ez már off, sorry. További jó TUD-zást mindenkinek.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

bertino
a válasz egyszerû: Ubisoft nincs anyagi hátrányban, "nagyjából" normálisak PCre a játékaik, bár itt is akad egy két kivétel, nem ugy, mint atarinál

Driver 4 PCs fejlesztését vlszleg rendesen kiperkálták, mert ott van bennük annyi, hogy olyan bukás ne jellemezze a játékot egy másik kiadonál, és ne huzza le a hírnevüket, mint anno az atarinál

szal vannak itt azért különbségek

bertino
nem véletlen rossz az atari egyébként és nem véletlen, hogy csõdbe megy
anno a Driv3rrel uez volt, kész csoda, hogy kiadatták PCre Reflectionssal

amikor megjelent az is csoda volt, hogy elindult a játék

ez évben, hogy az Ubisoft felvásárolta a Reflections, nézd meg a Driver 4et, alig kell hozzá patch, ott is hatalmas a terület, bár kevésbé jó graffal

Pacal17
Tudom de az atari parancsol

bertino
nem az atari dolgozik rajta, hanem az eden, õk fejlesztették, az atari csak kiadó

Na úgylátom rendben van minden most ezzel a javítással.Ennek örülök<#eljen>
Semmi bajom nem volt egész este vele"végre".Szerintem nem ua.a 2 patch de mind1,nem számít.A lényeg,hogy jó.

Pacal17
Én más véleményen vagyok errõl az egészrõl. Az tény ogy az Atari most nem volt valami rendes, de most õszintén, szerintetek egy ekkora cégnek csak az a dolga hogy a test drive unlimited pachén dolgozzon? Másik dolog: ha nem lenne Atari nem lenne videójáték ezt ti is tudjátok... Valamint az hogy beirja a csávó hogy suara játék meg hogy bárki jobbat csnál az nevetséges! Pofázzon akkor ha meg tud csinálni úgy egy olyan játékot amibe ekkora terep van és semmi tölt9getés sincs! Valamint ilyen ygönyörû grafika sincs mindig. Az a baj hogy mindenki csak panaszkodik és nem tudják élvezni a játékot hanem ha meglátnak egy bugot már halálra fikázzák az egész bagást. Jobb lett volna ha else készül a játék PC re? Most nem titeket fikázlak ne értsetek félre hanem azokat akik teljesen leanyáznak mindent. Ha valakinek nem teccik a véleményem nyugodtan írja le...

SimaSuna
lemaradt a "dante." 😄
Dante73
Ha tényleg csuklik, az akit emlegetnek, nem szivesen cserélnék egyik ataris anyukájával sem, az atari fórumát olvasva...<#mf2><#kocsog><#action>

A lemezt NEM KELL BENTHAGYNI! Amint elindul az elsõ anim, kivehetõ.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

gabi89
Van olyan is persze de a jellemzõ a félperc 😄 pedig a netemmel semmi baj.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Yoda001
hát nemtudom mi a baj nálad, nekem 2-3 mp és megjelenik mindenki

http://9gag.com/gag/5135249

gabi89
Felraktam a patchet semmi baj nem volt vele simán felment annyi,hogy be kell raknom a dvd-t de kibírom 😄
Viszont teljesen ugyanaz mint a nem hivatalos ráadásul a 2új kocsin meg a kép szétesésén kivül ami fõleg Nvidia karikon jelentkezett mást nem nagyon javított szerintem.Mert így is kell legalább fél perc ,hogy találjak online playert...pedig lehet látni,hogy ott vannak csak nem látom õket csak pár perc múlva.

szivesen 😊

egy pár FPS-t +lehet vele sporolni 😊

Köszönöm

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

nemkell ahoz link 😛

D:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Details

a details mappát nevezd át vmi másra, pl details_ és már nem lesznek "röpködõ tárgyak"...

Srácok hol van az a link amivel a röpködõ tárgyakat lehet eltávolítani a játékból?

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

ok<#wink>

bertino
félre megyünk a klubhoz

Vagytok fennt egyébként?Hosszú ideje nem látok senkit😞

Dante73
Én is irtam valamelyik tdu-s pecs topikba, az atari szerverén. Szépen, ízesen, magyarul. Egy nyelven sem lehet ennyire szépen káromkodni. De azért levágták a lényeget...<#mf2>

Dante.

HTS s3rg1nh00
arról,h.elõtte van egy hülyeség,amit nem lehet kikapcsolni(?),és feltette nekik,h.a következõ baromság amit csinálnak,az a 8800GTX tulajok számára nem fogja engedni a játék futtatását,merthogy jól megy rajta...nem kell félned(az elejét én se értem,dehát õ nem tegnap kezdte az angolt tanulni😊)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

V43 1105
A configodhoz nem érdemes megvenni, amúgy is bughalmaz az egész, inkább gyûjts új gépre 😉

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Bence94
akkor ne vegyem meg?mert nagyon tetszik a játék

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Jobb lesz tõle, de csodát ne várj. A VGA nagyon gyenge. Épp az alsó határ.

a szöveg végén... ahol a 8800 gtx tulajokról van szó, az mit takar?:S

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

bertino
hm, hát én is remélem, hogy eden TDU2jét (már ha jön) nem az atari adja ki :\

sokan megfogalmaztuk itt már a jtáék hibáit, csak éppen nem vágtuk a szemük közé...

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

sejtem mit jelenthet, a suck részelet sok mindent elárul 😄😄

autoszimulator
Viszont a hosszú szöveges srác igazat mond nem kicsit...

.: mobilize.hu :.

bertino
az egész lényege az alján van
Atari is the big suckage, vagyis Atari egy nagy.........

és mi tetszik benne annyira, és mivel nem tudok túl jól angolul, tudnád egy szösszenetet készíteni róla? köszi

bertino

:S

biztos a crack van fent neki, mert akkor mennek a trainerek..

bertino
forumon betonba gyalázzák atari-t és edent <#vigyor>

autoszimulator
Az igeeen. nem kellett sokat várni a csalókra, most voltam kinnt a versenypályán, egy spanyol csávó skyline-al a zsir egyenesben úgy otthagyta az RS4esemet, mintha enzo lett volna.. állásból indultunk, eccercsak látom h kezd durván távolodni, mire benyomtam a felvételt, már el is tünt o.O

.: mobilize.hu :.

Bence94
és azzal a procival ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

bertino
én is ki vagyok, de sztem még majd felnézek

szerintem ma este kihagyom a TDU-t, túl sokan vannak fönt és fáradt vagyok ahhoz, hogy szenvedjek vele, 35h ébrenlét megteszi a hatását 😄

bertino
tul van terhelve, ez megérthetõ mondjuk, nekem ilyen 20mp-ként mutatja 5mp-ig a barátokat, szal látszik, hogy elég keményen terhelés alatt van

Dante73
kicsit mentünk ati-val, válaszolni akartam neki, persze, mivel siettem, a t kimaradt, m -el kezdõdött. azóta nemtalálom, a vadiúj optimalizált szerver akármi segítségével. Télleg ááááááá.....

Dante.

Viszont könnyen lehet h megakadásokat fogsz tapasztalni, az a 128mb vram nagyon kevés.