Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Épp hogy el fog futni normálisan. A 6600GT abszolút alap ennek a játéknak, de legalább játszható lesz. HDR-t nem szabad bekapcsolni. Patch-el és legújabb driverrel 1024-ben játszhatóan fog futni.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Bence94
helo azt szeretném megkérdezni hogy az aláírásomban ezzel a konfiggal hogy futna a játék? a proci nem olyan jó de most lesz csere egy 3 ghz-es hyper-threading-re.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Dante73
A chrisler szalonnal 1 vonalban, a keleti parton van egy klubb. 3/4ig ottvagyok. Bár az utóbbi 1/4 órában 1 online játékossal sem hozott össze az a remek szerver

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

roberto
bocs nemtok használni bookmarksot mondj vmi közeli helyet vagy majd megkereslek

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Dante73
"Club tali" 35 59114.84 1.68 39283.34 0.975 0.002 0.221 427915274
Itt vagyok. Másold be a bookmarks.txt be!

Dante.

Szánalmas kis pöcs atari, még mindig nem voltak képesek a drivein bugot kijavítani. Háhá elég csak egérrel scrollozni benne, és máris összevissza keveri a versenyeket. De ha kurzorgommbal scrollozol és föléviszed az egeret akkoris. Kuka.

Javított a patch sokmindenen, de ordító hibák maradtak még így is (pl reverse reflection).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Dante73
megyek fel, megkereslek!

Dante.

roberto
dante ráérek ma egész este mondd meg a helyet ahol találkozzunk!!

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Dante73
Mi több!
Aki tud jól angolul, szólitsa fel a külföldi fórumokon a játékosokat, hogy írjon mindenki az eden-nek; amenyiben a TDU2 is atari-s lessz nem vesszük meg!
Dante.

Dante73
"The server is too busy at the moment. Please try again later."
A fórumon ezt a feliratot kapom, pedig nem is a szerver busy, csak megint hazudnak. És a meleg büszkeség?
Megy a defrag, aztán megint felteszem a játékot. meg is pecselem.
Egy tuti, elõre fáj ugyan a szivem a TDU2 miatt, de nem veszek többé semmit, amin atari logó van.

Dante.

gduck
#26873 Ezt visszaírjátok és akkor nem kell újratelepíteni 😄

Aki azt hiszi hogy ez újabb mint a "nem hivatalos", egyszerûen írja át az ugyanitt lévõ értéket más mappára pl. "install_path"="C:\TDU1\"
Ekkor ide kicsomagolódnak a fájlok és össze lehet hasonlítani a "nem hivatalos" fájlokkal 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bertino
én is ezt csinálom épp, ujrapakolom az egészet

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nem szoktam félrebeszélni sosem.Még mielõtt valaki ezt állítaná.Lehet a normál reinstall segített csak és elõjönnek megint a gondok vele de jelenleg tényleg szuperül mûködik.

bertino
a rankokat nézzétek már meg a versenyeknél, törölték õket ?

Na most van javítva nálam a TDU!
Érdekes de ezzel a javítással máshogy müxik mint a régebbivel.
Visszanyertem az fps-t(most ugyanannyi mint az alap játéknál de a régebbi patch-el sokat vesztettem),nem dobál ki hibaüzivel(huhh ez volt a lényeg ezért vártam ezt a javítást).Jobbak a hangok is(fõleg verseny indításnál hallom a gép hangját ahogy pumpálom a gázt és halkan a zenémet közben majd mikor megindul a verseny szépen kezd hangosodni a zene).Még tesztelgetem de úgynézki játszható lett a game<#eljen>
Jah,semmi reg cleaner-t nem hajtottam végre csak normál reinstall és rá az új patch!

Dante73
Gyerekek!
Franciaországon belül hol van atari? Sztem, ha pénteken kocsiba ülünk, szombat estére ott vagyunk. Kicsit a "lelkükre beszélünk" Hétfõn melókezdésre meg is jövünk.
Nagyon baxa a csõrõm, hogy így átvertek...

gduck
Sõt a fájlnév is más: TestDriveUnlimited_USRetailandDigitalDistribution_Patch_Ver1.66A.exe

<#falbav><#banplz>

bertino
mindenképp rakd fel, mert nálam csak javított a game-n kivéve ezt a kis hanghibát, szerencsére hallgatok mindig zenét így nem annyira zavaro, ha lejjebb halkítom a kocsi hangját

Hmuda
Felébredek és ez vár. Volt bennem egy kis reménykedés, hogy HÁTHA mégse hozzák a szokásos formát...szegény Witchert meg akartam venni de mostmár végleges bojkott alatt van a bagázs. Igen, tudom, hogy egy ember semmit nem ér, de az elveimhez mostmár ragaszkodom.

Ezt a patchet használom egy pár mapja és a játékban a Nap még mindig pofánvillogott ha hirtelen kerül a látótérbe (erdõben külön élmény lehet epilepsziásoknak) és a többi játékos még mindig összesz*rta a képeimet a chat üzenetekkel.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

gduck
INNEN is lehet tõteni a hivatalosat 😊 Ööö ez a legszebb oldal 😉 Bár az Atari állítása szerint az 1.64A és 1.66A korai béta verzió <#banplz>

bertino
gyönyörûen vágják maguk alatt a fát
megjegyezném, hogy ez a patch bugos
valamelyik alap autónak toljátok padlogázzal, ne hallgassatok zenét és gyönyörûen jó pár autónak szaggatni fog a hangja

ennyit ér nekik az emberek bizalma
száradjanak el 😞

Jah... és még egy kérdés!! azért felrakjam ezt a szar patchet??? Bár gondolom a két verda miatt minimum megéri...vagy nem?

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

Jah..én vótam 😊😊😊

Srácok...Én most vettem meg ereetiben a game-et és az a kérdésem lenn, hogy mit kell tennem ahoz, hogy neten nyomuljak?? Kell regisztrálnom a Gamespyon vagy kell valamit fizetni ezért??? Írjatok please...

pubiloál
Mert itt is olvashattad lentebb, hogy valaki írta, hogy most veszi meg az eredetit, mert jön a peccs... hát ezért... újabb üzleti fogás, átverés...

bertino
miért volt jó nekik, hogy most adják ki, mikor már rég készen volt ?

Dante73
Szóval akkor több, mint 4 hónap után, még mindig nem lehet 100% ra kivinni a játékot?
Ez komoly?
Ha lenne egy kis eszünk, bojkotálnánk a játékot. Nem a hibái miatt, hanem mert immár sokadszor ba... vágnak át a palánkon.
Komoly cég, hogy engedheti meg ezt magának?
Áááááááá.........

Yoda001
ezektöl már inkább ne is várjunk semmit..

http://9gag.com/gag/5135249

szabod
Csak azt nem értem, hogy ha így a hivatalos oldalról le lehet tölteni a patchet (és talán 1 év múlva a következöt), akkor minek van a trade menüben a downloads? Innen lehet majd kocsikat letölteni? akkor viszont fizetni kell értük. <#rinya> Nem úgy volt hogy majd patchekkel jönnek?

Mente et Malleo

Synit HUN
Látom ezzel be is állt a topik <#zavart2>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

a Communityrõl letöltött zip-ben lévõ fájlok dátuma 2007.07.06, tehát semmit sem kaptunk... csak azt, amit jó ideje... co comment atari (minõségjelzõ Xd) Atari 😛

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

looooooool

HUNMemphis
Én meg a Lama songot és közben nézegetem az ATARI munkatársainak a fényképeit!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

az online játékosok közé kikerülhetnék énis? 😊
eSGé nick: Neoncsoves
TDU Nick: NeonSG

HUNMemphis
Jah de ha nem szereted a négereket akkor itt van szerett Majkánk is csáó<#mf1>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

ez nem szódabiKARBÓNa

Eisenhower
írni kell a pimp my ride-ba és eljön ikszibit érte elviszi és majd behivnak ha kész van! <#banplz><#mf2><#idiota>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ki küld nekem egy online mentést ? 😛

letesztelném a pecset veletek :S

Synit HUN
Az eseményhez illõ zenét hallgatok:
Metallica - Nothing else matters

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

HUNMemphis
Én megyek ahhhjjj STUPID ATARI maguk alatt vágják a fát.

amúgy már akkor lehetett tudni hogy a "nem hivatalos" patch lesz az offisöl, amikor felengedett mindenkit az új patchel...

sehol..

bertino
bannerba be lehet írni, hogy nemhivatalos patch hivatalos verziojának letöltése... és ennyi

Na gyertek Online!Aki csak tud.Leteszteljük.
De tegyétek át erre a patch-re.

hello hol lehet a kocsit küldöleg tuningoélni?
kiváncsi vagyok hány ember küldi el az atarinak a játékát ezzel a levéllel: Dugjátok fel<#mf1>

Yoda001
most nagy dolgot mondtál<#nevetes2>

http://9gag.com/gag/5135249

Sejtettem, de azért reménykedtem.
kijött patch (ja hoppá ez már hetekkel ezelõtt kijött <#mf1>)