Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
Nem oan mocskos nagy programozói munka ezek a félig már integrált autókat, egy-egy patch formájában aktiválni, talán még nem is anyáznák ennyien az atarit meg az egész társaságot.. Ha bármelyik autót is képesek lesznek pénzért adni, amit nem hiszek, akkor sztem el is áshatják magukat, mert a játékosok 80%-a több atari-s cuccot nem fog venni...
Mondjuk nem hiszek ebben a pénzért autót PC-re dologban, hisz itt hálisten nincs olyan kidolgozott rendszer, ahol le lehetne bonyolítani, like MS pontok...

.: mobilize.hu :.

bertino
persze van egy érzésem, hogy az ingyen autókat max megkapjuk (egyszer, talán...) többi után meg sóvároghatunk

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
X360 gamereket kérdezném, hogy minden autós pakkért kell a MS point ? vagyis mindegyik fizetõs ? mert community forumon egyesek nagyon bizakodnak és az ott levõ listából nem mindegyik car pakk van lóvéért, van egy pár db ingyért is

I found this on gamespot.com and was posted by Alan Schroeder.
As u can see, the xbox360 launch pack is wat we got first, as well as what xbox360 users got first. This gives us an idea of the future cars we r going to get and the general order.

===============================================================================

4.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Car Pack Information~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

===============================================================================

NOTE: These packs are only for the 360 Version of Test Drive: Unlimited. As
far as I know, the PC, PS2, and PSP versions do not have any extra
content. If this changes, or you have more detailed information about it
feel free to email me about it.

----------------------------------------------------
Name: Launch Pack

Size: 20.00 MB

Cars Included:
-Audi RS4 Quattro Saloon
-Nissan Skyline GTR R34

Price: Free!

Name: Test Drive Collection - Volume 1

Size: 23.18 MB

Cars Included:
- Corvette C1 1957
- RUF RGT
- Koenigsegg CCR
- Noble M400
- Corvette C6 Convertible
- Ferrari 250 GTO 1962
- Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition

Price: 350 MS Points

Name: Chevrolet Corvette C1 1957

Size: 23.18 MB

Cars Included:
- Corvette C1 1957

Name: Lexus Is 350

Size: 6.00 MB

Cars Included:
- Lexus IS 350

Name: Test Drive Collection - Volume 2

Size: 28.01 MB

Cars Included:
- Ferrari 612 Scaglietti
- McLaren F1 GT
- Dodge Viper SRT-10 Coupe
- RUF RT 12
- Alfa Brera
- 1971 Dodge Challenger RT
- Edonis

NOTE: The McLaren F1 GT is not at the original McLaren showroom, but rather
in a new showroom. The new showroom is in the south-west corner of the
island. To find it, open the map, find the Pontiac showroom and move the
cursor west.

Name: Cadillac CTS-V

Size: 25.57 MB

Cars Included:
- Cadillac CTS-V

Name: Test Drive Collection - Volume 3

Size: 25.57 MB

Cars Included:
- Ferrari F40
- Chrystler Crossfire SRT6 Roadster
- RUF Rturbo
- Audi S6
- Chevrolet Corvette Stingray Convertible 1971
- Mercedes-Benz CLK-GTR
- Cadillac CTS-V

Name: Free Lexus Collection Volume 2

Size: 10.53 MB

Cars Included:
- Lexus GS 450h
- Lexus LS 460 L

Name: Test Drive Collection - Volume 4

Size: 26.93 MB

Cars Included:
- Ferrari Challenge Stradale
- Cadillac Cien
- RUF RK Spyder
- Ferrari Dino 246 GT
- Lamborghini Murcielago Roadster
- TVR T440R
- Saturn Curve

Name: Free Saturn Curve

Size: 26.93 MB

Cars Included:
- Saturn Curve

Azért nem szar az ATI mert az X1950GT/PRO simán oda veri csak olvas utána 😉, ennyi. Nem szar az ati, csak sok game Nvidiara van optimalizálva.

TDU Nick:Stil_HUN

HTS s3rg1nh00
félreértettél rendesen,az 1650pro szar,a többi még viszonylag jól viszi a játékokat,bár pár +ezressel drágábban az X1950esek jelentõs gyorsulást hoznak😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Tiger99
Üdv nem jön valaki gurulni egyet?

Xbox live nick:Joni99Vi

bertino
jaja, ezek már régen a második részt csinázzák

Smuge
Nemtudom mi bajotok 6600 GT-vel nekem mai napig az van és MINDEN megy rajta ahogy kell. Nem csillan meg hajadon a zsir meg a zselé a játékban ,tulélem . Lényeg hogy abszolut jol megy rajta minden aminek kell.

gabi89
Az ati tényleg szar 😄 de,hogy a 7600GT-t szarnak nevezd háát kicsit erõs.
Az én 7600GT ddr3 rammal igencsak jó :Ö mondjuk Core2 van alatta és elég jól bírja még a Stalkert is vitte fullon 1024x768-ban csak amikor beléptem a pályára akkor szaggatott egy pár másodpercig...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

AntiHero
nem is csodálkozok, csak jó lenne így játszani😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Dante73
Nem vészes a géped, igaz, a 6600Gt kicsit tán kevés neki.
nem errõl szól sajnos, a dolog. A gépednek semmi köze atari inkonpetes profit hajszolásához. Egyszerüen egy félkész játékot adtak ki, majd Jó ez a pc-seknek! felkiáltással levettek minden embert a projektrõl. A jogosan várt peccset hónapokig halasztották, aztán elénklöktek egy erõsen bétának nevezett valamit.
A minimum az lenne, hogy kijöjjön egy hivatalos közlemény, mely szerint tovább dolgoznak a hibák javításán, és elnézést kérnek az okozott kellemetlenségekért.
De erre hiába várunk szerintem.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

HTS s3rg1nh00
7600GT,vagy X1650XT,a pro kalap szar...de ha szerencséd van,kicsit drágábban már kapsz X1950GT/pro-t,ami jóval erõsebb mind2nél...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

fery02
Én úgy vagyok, hogy ha egy boltban meglátok egy Ataris terméket, én nem riadok el tõle, a TDU is biztos a patch után azért nem változott semmit, mert csak a gépem avult már el hozzá, meg hogy a netem nem TDU-hoz való. Nálam az online rész is ugyanolyan, a sebesség is, mélyhangom továbbra sincsen sehol sem. Megveszem majd a TDU 2-õt énis valószínûleg, de csak azután, miután új gépem lesz, mert ez a játék is biztos nagyon jó a patch felrakása után, de ahhoz már gép kell.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sland
Ez Test Drive topic nem pedig "SEGÍTSÉG KELLENE"...
Tedd fel a kérdést a megfelelõ topicban, ne itt!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Dante73
Vagy csak azért, mert olyan kedve van éppen...
Mentem egy kicsit. Lejöttem a nyereményházból a Pontiac szalonig, megnéztem, tényleg két tök egyforma GTO-t lehet kapni. Azt hittem, elcseszték, és ebbõl lett jobb, és balkormányos, de nem, tök egyformák. Szóval, csak egy sima bogár.
Végre sztereóban szólnak hangok! Igaz, eddig 5.1 volt. Viszont cserébe olyan doboz hangja lett, hogy az szörnyû.
Akárhányszor beizzitom a játékot, és kipróbálok valamit, annyiszor találok új hibát. Soxor ott, ahol eddig nem volt.
De, azért az, hogy az a Mole-gyerek azt mondta az 1.66A ról, hogy ERÕSSEN BÉTA, nyújt egy morzsányi reményt. TALÁN dolgozik 1, max 2 embeer a projekten, és kapunk karácsonyra egy új peccset?

Dante.

laggolthat azért mert sz*r a géped..
azért mert sz*r a neted..
vagy mert terhelt a szerver..

Yoda001
nézz pár tesztet hogy teljesit.. amugy ford island merre van?

http://9gag.com/gag/5135249

És még egy kérdés. Én tegmap játszottam elõször Online és nagyon laggolt a net.. Méf a forgalom is.. Elég gáz volt. Most lehet ki fogotk röhögni, de az számít, hogy nekem a nagybetûs "T" cégnél csak az alap internetes csomagom van, tehát a legalacsonyabb internet sebességgel..Lehet , h ez az oka? vagy a laggolás másnál is gáz.

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

Synit HUN
Nyugodt hangnemben. Patch bejelentés magyarul.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

köszi szépen

gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
PC-n (ebben a formátumban) kivitelezhetetlen!

Nem fognak .exe-t módosítani minden car pack után 😄 A többi fájl meg simán másolható... ergo vki felrakja netre és onnantól kezdve bárki használhatja 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

a javításban mi található?

robotnyk
pláne 😊
Synit HUN
Skyline-t nem gyártanak már rég.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

robotnyk
skylineból már rég nem gyártanak bal kormányost
Synit HUN
De tényleg! Mi az hogy nem fair? Ha ebbõl indulunk ki akkor dobozra miért 16e a játék ás nem 10 mint pc-re? Mert két teljesen külömbözõ üzletpolitika és üzletág. Ebbõl adódóan nem lehet párhuzamot vonni. Arról nem is beszélve hogy engem pc-n mi akadályoz abban hogy mástól lemásoljam az autókat urambocsá' a telepített játékot? Ez dobozon megoldható de pc-n nehezen korlátoznak ilyesmiben.

Synitka 😉

Dante73
A fizetõs car-pack ról 2, egymásnak kissé ellentmondó véleményem is van.
1, Én olyan gépet vettem, amit ki tudtam fizetni. Nem olyat, ami kevesebbe került, mint az alkatrészeinek öszessége. (next gen konzolok) tehát mire föl adjak ki +pénzt?
2, Ha emberi áron adnák, mondjuk 2-3 kocsi, pakkonként, egy doboz cigi áráért megvenném. Igaz, egyszer fizettem a játékért, de legyen már kedvük újitani a fejlesztõknek, gyártsák az új kocsikat, menjen a szerver jó sokáig, ez a játék megérné! (ha már nem modolható a játék...)
De azután, amit az elmult pár hónapban a pc-s játékosokkal mûveltek, nem bízom bennük.
A két új autó is siralmas! A Skyline hangját elcseszték, nem kicsit. Nem lehet választani jobb ill bal kormányos közt, pedig ennél a tipusnál, ez lenne a minimum. Az r32 pedig nem ér egy ruppót sem, legalábbis nekem.
Tehát mire is adjak ki pénzt?
Köszönöm, ha fizetõsek lesznek a kocsik tartsák csak meg maguknak! (a pecs felvezetésében szereplõ total free kitétel pedig arra utal, hogy bizony, fizetõs lessz...)
Majd lewarezoljuk!

Dante.

Bence94
kösz vid karid látom neked sem a legjobb bár nekem erõsebb de több ram-ja van a tied-nek nem baj megveszem valamikor. gép tuning meg nem hinném hogy egyhamar lesz a procit leszámítva.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Yoda001
nekem ugyan ez az fps ugyan ilyen beálitásokkal 😄 (érdekes..)

Dante73
Nekem is 7600Gt-m van. MSI, agp-s 256ddr2 (nem volt röhögni!)
1024x768, High, 4xAA, HDR off. Eddig lehet feltolni. Ez alatt semmit nem változik az FPS, 25 körül van. Városban, szerpentinen pedig 10 körül.

Dante.

Ati R. 9600 256mb DDRAM ,2x512 DDR RAM, 3ghz-es CPU...
ez a 3 éves konfigom :S

Dante73
Bocsi, de nem tudok leszakadni a témáról!
Ha atari japán, akkor csak 1 üzenet lenne a fórumjukon; -Uraim, tudják a kötelességük! A mentõsök pedig vinnék a kiskanalat, az atari székházhoz, hogy összeszedjék a sok kis sárga pacát, a betonról.
Ha pedig amcsi lenne, és picipuhának hívnák, akkor az EU, a versenyhivatal, stb ügyvédei, már a pénzt számolnák, amit a hamarosan induló megtévesztési perek elõlegeként kaptak...

Dante.

Yoda001
én már kiprobáltam minden felbontást de semelyiken nem látszik hogy mit ir és ki... vagy világos kék a szine vagy fehér stb az meg hogy látszodna már? néhol ahol van fa beállok alá aztán a fa tövére vagy lombjára "esnek" az üzik.. ugy látszanak..<#banplz>

Bence94
helo köszönöm az eddigi segítséget.Szabi neked milyen géped van?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

nekem amúgy is 12 fps, csak minimum grafikán :S

bertino
én is azon játszanám
ha látnám mit írkálnak a többiek 😄D

gabi89
Nekem 1024x768 4x elsimítás graf. high-on és játszható nem szaggat stb..
Csak a HDR nem fekszik neki <#rinya>Mondjuk már megszoktam HDR nélkül mert úgy is szép

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bertino
bizony, egyhamar nem szabad dx10es karit venni

bertino
ha 7600GTn belövöd az élsimítást nagyra, vagy a HDR-t, ne csodálkozz a 12 FPSen

gabi89
Nekem is 7600GT-m van és sajna a HDR sok neki 😞 mondjuk talán nem 12FPS de nem sokkal több 😛 Ez van mocskos üzletpolitika vegyél 8800GTS-t és nem lesz bajod erre akarnak rávenni de nem fog menni <#mf2>

AntiHero
7600GT HDR POWA! <#idiota> I LOVE 12 FPS!<#banplz>

AntiHero
TÉK and

AntiHero
erre ez a válaszom

AntiHero
kérem kapcsolja ki.

zsakosfrodo2
na mind1 a linkelés nem sikerált, itt a kép linkje 😄

http://i2.photobucket.com/albums/y1/Buzzcut76guy/do-not-want-dog.jpg

zsakosfrodo2
Semmi többet nem tudok elmondani:

AntiHero
Uhh 222 új post😊 és látom beigazolódot amit mondtam. UGYAN AZ MINT A BETA! Én mondtam... EZ AZ ORYGINAL ATARI <#eljen><#banplz> Csókolom higyetek máskor nekem köszönöm...

gabi89
Tényleg a csíterekkel mi lett? Mert az is ígérték,hogy ezentúl szûrve lesz majd meg törlik az eddigi eredményeket...