Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
ftp://ftp.atari.com/patches/testdriveunlimited/

Nem olyan fából van faragva, valóban jó ügyvéd.
Szted nekik nem egyszerübb dolgoztatni az edent, mint fizetni az ügyvédeket?
Mert erre megy ki a játék, hátha, mondom hátha összekapják magukat, ha nem, legalább nyilvánosságot kap az ügy, és semmi sem árt annyira atarinak, mint egy ekkora bukta, nyilvánosan. (márminthogy félkész a game)Most csak a játékosok elég kis százaléka tudja, mi a helyzet, azok, akik olyan perverzek, mint mi...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
A gépe annyit tud amennyit a felhasználó és õk arrol nem tehetnek hogy béna vagy hogy letörölted csontig a gépet azt ujra vissza raktad és nem megy lehet valami olyat töröltél le ami kell a játéknak (pl.: NET 2.0/3.0) (ezt a pert nem fogod megnyerni mivel elötte tuttál normálisan jáccani és ha azt állítod hogy nem jáccotál vele seperc alatt vissza tudják keresni hogy mennyit voltál online 1 huzamba...)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

robotnyk
jajj már, hírdesd meg valami oldalon a játékot, töröld le, felejtsd el. elhiszem hogy problémáid vannak vele, és sajnálom, hogy ilyen hanyag fejlesztõ, és szar kiadó (nem) kezeli ezt a programot, de ez a sírás már kezd irritáló lenni.
autoszimulator
Aha, csak a te kis ügyvécskédet megeszik reggelire az általuk alkalmazott ügyvédek 😄

.: mobilize.hu :.

"mondván me' vetted meg ha nem tetszik vazze'?"

és törvényes úton hol probálhattad volna ki a gamet? 😊 azt is mondhatod h lemaradtál az Open Beta-ról..

lacica
Hol lehet 1.66_ot találni????Help!!

Dante73
EGyébként, ezért kellene páran összeállni. Küldünk egy ügyvédi felszólitást, hogy javitsák ki a hibákat x idõn belül, különben kénytelenek leszünk bírósági úton érvényesíteni panaszunkat.
Ha nem reagálnak, a bíróság elött már rossz pont, ha reagálnak akkor támpont, amire lehet hivatkozni.
Ügyvédem van, olcsó, és nagyon jó, vagyunk páran, akiknek sok bosszúságot okoz a játék, és ha elindulunk, fog még 1-2 emberke csatlakozni. Ha mást nem is érünk el, mint azt, hogy a TDU2-t ne atari adja ki, már nyertünk...

Dante73
tetszeni, tetszik, csak a követelményeknek megfelelõ gépen, játszhatatlan, mivel folyamatosan leáll, exe-hibával.
terméktámogatás, nincs, az igért ingyenes carpackok sehol, még a gatyájukat is leperelem, HA nemmegy az új gépen sem, elfogadhatóan. Amíg nem perli be õket valaki, addig szórakoznak. Aztán vagy összekapják magukat, vagy szívnak, ez a jó a fogyasztói társadalomban, ha nem azt adod el, ami a dobozon van, még a szart is kiperelheti belõled valaki.
Gondolom, hallotál, a mikró. és a macsek esetérõl? Itt tbb esélyed van. Ki az az ökör, aki macskát tesz a mikróba? És ki az az ökör, (én) aki játszani szeretne a játékkal, amit megvett? Ennyire egyszerü. A rendszerem friss, a gépem jó, (épphogy, de jó) nem fut semmi a háttérben, mégse tudok játszani. Ennyi elég kell legyen.

Dante.

bertino
igen és ezután jönnék én: "mi a fasznak kezdtétek el fejleszteni, ha félkész szart adtatok ki ?"

azt ennyi...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

V43 1105
Szerintem az Atari nyerné a pert.. mondván me' vetted meg ha nem tetszik vazze'?<#whatever>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dante73
Ma sokadszor volt exe-hibám, hál'istennek, holnap jön az új gép.
Ha azon is hasonló lesz a helyzet, beperelem az atarit. Ha valakinél hasonló a helyzet, valami nem stimmel, még friss rendszeren sem, és csatlakozna, keressen meg priviben!
Nem azért adtam ki pénzt, hogy elnézést kérjenek a hibáért, félóránként, hanem mert játszani szeretnék!

Dante.

HTS s3rg1nh00
hm,errõl az jutott eszembe,amit ma egy mocit megpillantva mondtam:
Minden simson IFA,de nem minden IFA simson<#vigyor4>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

De kemény már valaki... 😊

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

roberto
vki nem akar jönni dragra vagy driftelni?

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Nekem nem voltak meg na mind1<#idiota><#vigyor>

Jaja, nálam is, szerintem sem kell megkeresgélni, csak nem voltam biztos benne.

Katun
Szerintem jó kép 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Szerintem nem kell +keresgélni õket.Nálam legalábbis mindet mutatta a mapon ahogy haladtam a szintekkel.

Mert meg kell találni öket keresgéneld kell.

norbi56
miért nincsenek autószállítósküldetések?5-öt megcsináltam de többet nam ad felkell õket fedezni vagy mi?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Rodok,Gery jo volt ma driftelni köszi.Máskor is összejöhetnén igy hárman.

Synit HUN
Ha komolyan vettem volna azt észreveszed 😛

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

gabi89
Azért nem jön be mert atw-rõl nem igy kell linkelni.Hanem users.atw.hu/kép.jpg

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

MikX
Jaja, úgy jó...
Az audis kép a legjobb sztem...
Lehet hogy csak mert szeretem, de nemtom, jó...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

nemtudom milett a linkekkel:S de ha jobbklikkel ramentek latjatok ugyis! es pls iratok rola velemenyt koszi

Dante73
HI!
Úgy tudom, a random exe hibát javítania kelett volna a pecsnek, de sajna azóta van nálam, mióta kijött a peccs. Namost a rendszerem friss, alakalmazások nem futnak a háttérben, a spywareterminatoron kívül. Valakinek valami tippje van, mi az oka? Ja, és hogyan lehet kiküszöbölni?

Dante.

jól értelmezted 😊

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

asszed én be akartam rakni akkor? utólag vettem észre, de mindegy, én csak poénkodtam, de látom komolyan vetted 😊

Sztem azért mondta hogy szád, mert nagy a szám... érted?<#idiota> Legalábbis én így értelmeztem! Peace!

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Synit HUN
Én asszem legutóbb megdicsértem a képet amit beraktál ide. Holott mindenki csak beszólt érte. Neked nagy a szád kisbarátom. 😛 Nekem csak igazam szokott lenni. <#mf2>
És a frame-t tényleg nem akartam rá, el is baxa a képet...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Dante73
<#ejnye1>

A nagy szád ne is legyen lényeg, mert tudjuk, hogy nagy van 😊, maga az Aston szép, szerintem is, csak ez a szín jobban menne egy felújított izom-autóhoz, mint egy ilyen stílusú autóhoz, ez pedig az én véleményem 😊

köszönöm szépen a fel világositást láttam a hogy a warez kérdések tiltottak de nem figyeltem arra hogy van off spam topik is .
CivicVTi
<#mf2>

Pepsi Twist
lehet szép az autó... de szart sem ér 😄 babettával lenyomom 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Synit HUN
Igen, a fraps bekapcsolva maradt. De csak egy -sztem- szép autóról akartam berakni egy képet. Nem a szám a lényeg, hanem az autó.

Synit HUN
Neked semmit 😛

sztem azt hogy minden grafikai beállitás fullon, és 50 fps..

Ezzel a képpel mit akartál nekünk mutatni?

Synit HUN
<#vigyor3>

<#eljen><#nevetes1>

Akkor mielõtt váltanál..😄 nálam pl "s" a kuplung "a" val fel "y" le váltok..!!közben nyomok 1 "s"-t Hol a sok maygar a játékban..??

TDU: mohosenator

Atti12
warezoltál, és feltüntettél egy warez oldal nevét a topicban. Ez hiba 😄 De legalább udvarias voltál -.-. Szal ebben a forumban nem foglalkozunk warez témával, sõt, egyenes tiltva van. Bannerban kattints a "TDU-OFF Spam topik belépés" gombra és ott kérdezd meg ugyan ezt.

Nah látjátok milyen rendes vagyok? <#idiota>

hello.elég láma kérdésem lenne.na szoval pontosan mikor kumplungoljak?billenytüzettel probálgatok most gyursulgatni.na szoval ha valaki megtudja mondani mikor kell azt megköszönném
Yoda001
nekünk eredetiben van meg, menjél offtopikba<#gonosz3>

http://9gag.com/gag/5135249

roberto
BANNER PLIZZ VAZEEEEEEEEEE!!!<#banplz>

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

BaliBoy
Köszönöm! 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

AntiHero
#28502 kösz
#28506 kösz/pihenés "sajna" nem nagyon lesz. Buli 1000el😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

gduck
Jó pihenést <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN