Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synit HUN
Unatkoztam <#zavart1>

Elnézést ha nem tetszene.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

BaliBoy
Ez miért volt warez kérdés? <#conf>

Daffchy: Ha megérkezel a megjelölt koordinátára akkor n yomj egy entert és elkezdõdik a futam.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bertino
warez kérdésekre itt nem sûrûn kapsz választ, menj az off topikba

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok! Most szereztem meg a játékot és nem nagyon jövök ráhogylehet rajta játszani. Ez alatt azt értem hogy mikor megveszem a koscit és utánna elmegyek a kijelölt helyre utánna nem tudom folytani. Megköszönném ha valaki felvilágosítana a játék menetéröl. Elõre is köszönöm a segítésget!
gabi89
Xp-re is vannak jó skinek és még progi sem kell hozzá (style xp és társai fúj 😄 )

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Béla9248
Azért erre én se vennék mérget! 😉

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

BaliBoy
Ezzel azért vitatkoznék szvsz. Nálam sok mindent jobban visz mint az XP.

A vista nem játékra való. ^^

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Pepsi Twist
XP FOR EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Béla9248
vistáról van szó nem xp-rõl! Ami patchet találtam a supporton az is xp-re volt v mi! Nem lehet hogy az a gond? Ajátékvezérlõben nemtok csinálni semmit mert nem ismeri fel és nincs lehetõség! Drivert felrakom és nem változik semmi de eddig sem kellett felrakni! Szal már tényleg nemtom hogy mivan!

HTS s3rg1nh00
nézzük:
-van újabb kormány driver?ha van szedd le és tedd fel
-controls-nál engedélyezni kell a kormányt és át kell állítani,h.mit mivel akarsz irányítani(pedál stb.)
vagy csak szimplán húzd ki és dugd be...hirtelen ennyi ötletem van😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Béla9248
vki pls help! felraktam a patchet és nem érzékeli a kormányom!

kerax
Nos a game-t feltelepitettem el is indult de ugy akadozott hogy nem tudtam harcba állni vele..Állitottam a felbontáson sokszor is de ugyan az volt a helyzet..Gondolom nagyobb Video Kari kellene..de ez van..<#falbav>

....Billencsesek jo emberek...

HTS s3rg1nh00
látni azon a képen,amit linkeltél,h.csak elég kis átalakításokat végeztek(a kráter kicsit arrébb került pl.),de 1ébként felismerhetõ...
(OFF:szerintem hallgatsd meg a Symphony X Paradise Lost lemezét...egy próbát megér-a Nightwish miatt írom ezt...)

gduck
Ha úgyis szûz az új gép próbáljad ki a Vistát! Ha nem tetszik felrakod az XP-t 😄 Nem kell túlbonyolítani a dolgokat 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Béla9248
simán feltelepítem és kész? nem kell ujjat kezdeni?

Pepsi Twist
semmi különös a 2 kocsi (driftre/semmire) nem jó bugokat nem nagyon láttam volna hogy javitották de 1 kicsit optimizáltabb lett a játék (nálam) nyertem kb 5-6FPS-t néha 10-et is<#integet2><#vigyor>

Béla9248
Sziasztok! Látom kint a várva várt patch! Milyen lett? Verdák jók? 4hétig lengyelbe melóztam már majd be remegtem 1 kis tdu-ért!

Dante73
Gondolkodom még 1 pöppet, Egyébként, ha kormánnyal, városban, 300-nál kilincsel elõre megvan a 30 FPS, úgy hogy grafika a maxon, (1280x960, AA4x, HDR, esetleg, ha nem tudom elolvasni a csetes szöveget, akkor 1024x768) akkor nem zavar, hogy eszi a teljesítményt.
De azért, elgondolkodtattál, köszi!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
Persze próbáld, de teljesítmény javulásra ne nagyon számíts... (tapasztalat: munkámból adodóan mivel sokan hozzák be a gépeket azzal a jelszóval hogy lassú ergó Vista van rajta)

Dante73
Múlt héten ujraraktam a gépet. elöbb vista került rá, és míg el nem inditottam a TDU-t, nem volt vele semmi baj. Na az, meghalt. Nemcsodálom, nagyon tré a procim. Mind1, köszi a helpeket, kipróbálom a vistát, (hamá' megvan...) aztán meglátom...

Dante.

trackmaniac
Igen, azz írtam be a keresõbe, hogy Oahu. Próbáld ki!

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

BaliBoy
Attól függ mit akarsz. Hogy csicsás legyen az oprendszer (vista) vagy, hogy mûködjenek rajta a dolgok (xp)? Egyébként nekem jó tapasztalataim is vannak a Vistával, nálam a 64 bites (<-ez fontos) néhány játék sokkal de sokkal jobban futnak vista alatt de pont a TDU-ra nem igazán leht ezt elmondani. Bár az is iagz, hogy újra kéne már pakolni. Egyébként az MS a héten adott ki egy komolyabb javítás bétáját ami állítólag orvosolja a teljesítmény problémát, winchester kezelést és lassú másolást. Szóval aki tökösnek érzi magát az kipróbálhatja. 😄

V43 1105
És a Vistán sem fut még sok minden...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dante73
Jaja, én is attól tartok, mostani gépemen 12%-on járt a proci, folyamatosan, ezért tartok a dologtól, viszont már unom XP-t, de nagyon. Az autómatikus lemez inditást csak registriben lehet kikapcsolni, elég gány a kinézete, (skineket nem csípem, mert elbaxák a gépet) stb, Na, persze fogjuk rá, hogy oprendszernek elmegy...

Dante.

Pepsi Twist
XPvel nyerhetsz pár FPS-t (kb 10) mert a VISTA kiharap 1 nagyot a géped teljesítményébõl....

Dante73
Már azt hittem, mindenki Magyar; "úgysem sikerül", "esetleg Gyurcsány fiának", de aztán rájöttem, hogy majdnem az én korosztályom, akik szerint nem sikerül. Egy kicsit fiatalabb vagy, és rájöttél a hibára. Nem olvasom végig az apróbetüs részt, ahhoz, hogy tudjam, mi van benne.
Sajnos igazad van, TUTI a felelõség vállalás ki van zárva.
Más, Kedden leszek ... éves, (atyám, már ennyi?) Úgyhogy megleptem magam egy új géppel. Úgyhogy estétõl, én is beszállok a krúzolásokba, filmezgetésbe, stb. Ja, és nemtudom, átvette-e valaki a kamehameha klubot, ha igen, vegyen már fel!
Tudom, a téma nem ide vág teljesen, de mit ajánlotok az új gépre? Vista, v XP? Vista alatt a mostani gépemen meghalt a játék, de egy core2duo 6550, egy Gainwarrd GF 8800GTS-el már el kell bírja játék közben is, nem?

Dante.

Télleg jó képek<#eljen>

SötétBarom
Mielõtt bármit tennél olvass el minden apró betûs részt. EULA, ilyesmi.. 😉

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bertino
nah igen, ezek jobb képek valoban 😉
de neked most lett uj gép 😛

Synit HUN
<#vigyor3>

Elnézést kérek!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

bertino
anyád tetves nyomorek picsaja, huzz innen a gecibe, te reklám nyomorék

fery02
Csak azért vicces, mert ez egy komoly kép, ahol véletlenül sem az Atari szitkózása a cél, de ezt olvasva, mégis már másabb a téma, a játék hibái. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

mert elötte elszáll a TDU-m, hogy miért, nem tudom, és ekkora értem vissza, csak éppen ezt a helyzetet, a fényképezést nem mutatta nekem a játék, mostmár értem miért írta Synitka 😊

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Dante73
a pink audi nagyon büntet!

Dante.

bertino
nah ja 😄

fery02
Jó képek.
Amúgy szinte minden belinket képet megnyitva, elsõnek a post-okat nézem meg a bal fölsõ sarokban, néha olyanokat röhögök rajtuk 😄 Jó, ez, hogy az Eden nem gondolt arra, hogy a játékban ha képet csinálunk, akkor ezeket a szövegeket "kiolózzák" 😊
Pl. itt az elsõ képen mosolygásra késztetett, a "tdu hibát észlelt, ezért leállt" szöveg XD.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bertino
<#eljen>

V43 1105
Oké 😄 Nagyon szépen köszönöm, a segítséget, hétfõn megjön az új gép, átállok ADSL-re, aztán veszek egy TDU-t, és mehet a játék^^

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bertino
elég az, csak ne menjen más mellette...

V43 1105
128kb/s :S

bertino
az up a lényeg, nem a down

V43 1105
Nagyon jó képek 😮

Más; sehol nem találtam leírást, a TDUnak elég 1Mbos ADSL, online játékra?

bertino

ma este is jo volt

bertino
hát erre 80% az esély, de több, mint valószínû xD

HTS s3rg1nh00
mire kerestél,Oahu?😊

trackmaniac
Egyszerûen fantasztikus ez a Google Earth program. Nemrég fedeztem fel.

Ja és hogy mennyire élethû a játék is!!!

[/img]

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

BaliBoy
Sztem még neki sem....

Pepsi Twist
Mi túl kicsi (vagy hogy mondjam inkább hozzájuk képest 1 senkik vagyunk) emberek vagyunk ehhez... ha Gyurcsány fiának lenne ilyen baja akkor lenne esélye Gyurcsánynak pert nyerni...

Dante73
Ha sírásnak veszed, bocsi, nem idegelni akarlak...
Csak úgy érzem, tenni kéne valamit, mert ha ez most szó nélkül marad, akkor egyre többször eljátszák majd velünk, ugyanezt.
Oké befejeztem a sírást, bár nem annak szántam. A priviket azért várom!

Dante.