Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elnézést ha nem tetszene.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Daffchy: Ha megérkezel a megjelölt koordinátára akkor n yomj egy entert és elkezdõdik a futam.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
-van újabb kormány driver?ha van szedd le és tedd fel
-controls-nál engedélyezni kell a kormányt és át kell állítani,h.mit mivel akarsz irányítani(pedál stb.)
vagy csak szimplán húzd ki és dugd be...hirtelen ennyi ötletem van😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
....Billencsesek jo emberek...
(OFF:szerintem hallgatsd meg a Symphony X Paradise Lost lemezét...egy próbát megér-a Nightwish miatt írom ezt...)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
De azért, elgondolkodtattál, köszi!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Dante.
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Dante.
Sajnos igazad van, TUTI a felelõség vállalás ki van zárva.
Más, Kedden leszek ... éves, (atyám, már ennyi?) Úgyhogy megleptem magam egy új géppel. Úgyhogy estétõl, én is beszállok a krúzolásokba, filmezgetésbe, stb. Ja, és nemtudom, átvette-e valaki a kamehameha klubot, ha igen, vegyen már fel!
Tudom, a téma nem ide vág teljesen, de mit ajánlotok az új gépre? Vista, v XP? Vista alatt a mostani gépemen meghalt a játék, de egy core2duo 6550, egy Gainwarrd GF 8800GTS-el már el kell bírja játék közben is, nem?
Dante.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de neked most lett uj gép 😛
Elnézést kérek!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Amúgy szinte minden belinket képet megnyitva, elsõnek a post-okat nézem meg a bal fölsõ sarokban, néha olyanokat röhögök rajtuk 😄 Jó, ez, hogy az Eden nem gondolt arra, hogy a játékban ha képet csinálunk, akkor ezeket a szövegeket "kiolózzák" 😊
Pl. itt az elsõ képen mosolygásra késztetett, a "tdu hibát észlelt, ezért leállt" szöveg XD.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Más; sehol nem találtam leírást, a TDUnak elég 1Mbos ADSL, online játékra?
Ja és hogy mennyire élethû a játék is!!!
[/img]
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"