107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Jamirofan89
    Ott vagyok,de sehol senki.
  • 0Diaz0
    Jólvan, énmár ittvagyok! A tempót tartani fogjuk.. TDU2 topikba olvastam kb 100oldalt.. és "tanultam" is belőle rendesen.. És mostmár amit onnan tanultam,azt próbálom ittis életre kelteni
  • Norby646
    Én lehet ott leszek de max 1 órát mek veletek mert utána dolgom van... :DD AM én ezzel jövök: (nálatok cls 55 :P)

A képpekel most nem szarakodtam majd később... Asszem ezzel tudom tartani a 150-200-as tempót ha tényleg annyi lesz. De akkor ne menjünk 350-el mert ez a kocsi 275-nél leszabályoz max 300-at bír szélárnyékba. :)
  • zoltan1232
    Elakarok adni egy autót trade-en, de nem rakja fel. Mi lehet a hiba?
  • 0Diaz0
    Újra :
  • 0Diaz0
    Egy kis kedvcsináló mára, ha nem egyedül kell mennem :
  • 0Diaz0
    Akkor bocsi!
  • Norby646
    Háááh megelőztelek! :DDD Am tévedtem a jobb kormánnyal kapcs.ban... Van egy másik is! :)
  • [HUN]FaTaL
    Abban nincs IS300 csak IS350.
  • Norby646
    Abba lexus is350 van! :) Am meg a hf garage oldalon van 1 de jobb kormányos...
  • 0Diaz0
    Megapackban van benne..
  • poduka
    valaki nem tud nekem egy Lexus IS300-as linket adni?előre is köszönöm!!!!
  • SuSu1992
    nekem a radialeng nem talál radial fájlt a gépemen, mérvanez?
  • zoltan1232
    Egy kis esti kocsikázás

• 0Diaz0
    Na én felmentem gurulni.. ha valaki keres, akkor a szigeten leszek..
  • poduka
    1000000000000-hála nagyon szépen köszönöm a segitséged!
  • 0Diaz0
    sehol senki?! Egyedülkell mennem krúzolni?! Nem jó ötlet.. :D
  • 0Diaz0
    Skacok, estére valaki nem akar szervezni 1 krúzt? Kedvem lenne hozzá.. " Bronx South " avagy " MrFordShelby " videói meghozták a kedved.. üljünk be valamibe,és nyomjuk a gázt.. :D
  • Norby646
    Előszőr: Szívesen! :) Másoddszor: modding tools:

Kamera állítása: Letöltöd a modding tools-ot és elindítod. Megjelnik egy ablak, a felül lévő sávon file/settings/tdu root és ide betallózod a tdu-nak az exe fájlát. Ha ez megvan akkor jöhet a modolgatás! Rámész a vehicle manager-re, megkeresed a kocsit amit lecseréltél (mondjuk maradjunk az előbbi példálnál, azaz f430). Ha megtaláltad akkor rákatt 2x és betölti a kocsit. Az alsó részen van olyan hogy camera-ik. Na erre rámész és ott a camera & ik swap meezőt nézed. Ott van egy olyan hogy avaliable sets, rámész és megkeresed azt a kocsit aminek szeretnéd beállítani a kameráját vagy az üléshelyzetét (IK). Ha kiválasztottad akkor apply/camera vagy IK attól függően hogy a kiválasztott kocsi kameráját vagy üléshelyzetét akarod. Na kb ennyi.

Felfüggesztés: Szintén vehicle manager de ezúttal ha megvan a kocsi akkor alul a physics részt válaszd ki. Van egy olyan mező hogy bodywork, na ott lehet állítgatni a felfüggesztést. Ride height-el állítja a hasmagasságot a másik meg elvileg a rúgózást de ebbe nem vok biztos meg azt nem szoktam nagyon piszkálni csak ha az adott autó igényli és van hozzá mintám. Külön lehet a kocsi első (front) és hátsó (rear) felfüggesztését állítani. A bodywork rész fölött lehet a váltót állítani. Itt ha több sebességet akarsz egy kocsihoz beállítani az áttételezést is meg kell adnod. Na ehez nem értek! :D És végül van a váltó állítás fölött is egy rész ahol pedig a meghajtást tudod állítani. Na ennyi lenne dióhéjban. Remélem segítettem! :)
  • poduka
    már megoldotam most már nem léptet ki!köszike nagyon a sgitseget
  • poduka
    az mitol van hogy belerakom ugy a kiegészitot ahogy leirtad és belépek az autos boltba és kilép!?
  • poduka
    Nagyon szépen megköszöném ha segitenék nekem!Ez is nagyon szépen köszönöm amit ide irtál nekem 1000-hála
  • Norby646
    Mielőtt bármihez hozzányúlsz sztem csinálj biztonsági mentést, illetve tedd fel a neked való magic map-ot (bnk1.map fájl a játék főkönyvtárán belül az euro/bnk mappába). Letöltöd egy tdu modokkal foglalkozó oldalról -pl tdu central- a kívánt kocsit, kicsomagolod és kapnod kell 2 bnk fájlt (lehet többet kapcs attól függően hogy van e a kocsihoz felni, hang). Az autó fájlának a neve mondjuk F430_Cpe.bnk illetve F430_Cpe_I.bnk. Ez értelemszerűen azt jelenti hogy az f430-as ferkát fogja lecserélni. Ezt a két fájlt bemásolod a játék főkönyvtárába (alap: C\ProgramFiles\Atari\Euro\Bnk\Vehicules) és felülírod az ott lévő két fájlt. Ha ez megvan akkor lényegében kész vagy. Esetleg ha van hozzá felni akkor azt az említett kocsinál a vehicules mappán belül a rims\ferrari mappába bemásolod. Ha pedig hang akkor meg euro/bnk/sound/vehicules másolod a letöltött kcosihoz tartozó ..._audio.bnk fájlt. Ennyi. De van hogy kamerát is kell állítani meg felfüggesztést...stb. Ahoz modding tools kell. Ha érdekel leírom mit hogy kell! :)
  • poduka
    Hali skacok!hogy tudok autokat belerakni a játékba!?Valaki tudna nekem segiteni?előre is köszönöm
  • Szabi1991
  • SuSu1992
    hát ez nem csinált semmit igazándiból ugyan úgy lefagy bár nem igazán tudom, hogy hpogy kell használni....
  • zoltan1232
    Tegnapi cruise
  • wollnerd #101759
    A Radialeng progi is megoldhatja sztem.
  • Dj Tommy
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\
    Mappában van egy radial.cdb fájl, helyezd át máshova, és nézd meg úgy, hogy jól megy-e a game, én töröltem, mert nekem is fagyott a game előtte és azóta jó.
  • 0Diaz0
    Mert részemről ittvan a megapack.. by: Atari.. dehát.. az a gond, hogy kifizetem a zsét.. és LETÖLTHETEM EREDETIBE.. nem az hogy akkor nesze k.csög mondd a címet,kiküldjük.. bár.. amerikából csak 5-6x kerülne annyiba a szállítás mint a csomag.. szal ez azért rossz.. most kérdeztem egy srácot TDU+Megapack lenne 4000.. dehát a fene tudja.. Zoli barátommal már elbizniszeltem a TDU-t.. megpróbálom csak a megapackot megvenni a gyerektől..
  • 0Diaz0
    Azt énis kérdezem
  • SuSu1992
    Miért van az, hogy játszok és egyszer csak minden előjel nélkül kifagy???
    ma óta csinálja...
    jó lett volna együtt kocsikázni, kár hogy lekéstem a krúzt.
  • Jamirofan89
    Hol is van az a megapack-os link?
  • zoltan1232
    Igen, nagyon jó volt :D
  • 0Diaz0
    Kár.. De azért köszi a krúzt skacok! Jóvolt!
  • Jamirofan89
    Ne várjatok srácok! Lefagytam. VGA lángol... Köszi a gurulást!
  • Norby646
    Na akkor mind1 jó krúzolást! Még egy fél óráig úgyse érek rá.
  • Jamirofan89
    Basszus kiléptem a lock-ból -.-"
  • 0Diaz0
    Navarróval már ittvagyunk! Én CLKDTM-el, ő skylinéval :)
  • 0Diaz0
    Na skacok, bocsi! 5perce keltem fel! Szóval,mostmár lehet odajönni! Énis gurulok oda! Chao!