Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Memph.Persze h volt már, ez ennek a gaménak az egyik varázsa, gondolom, majd a wr2ben is lesz ilyenetek..<#hehe>#hehe>
Egyébként, ami érdekes a naplementés képben, tudod😊, hogy ugyanakkor készültek. Namost, ami poén, h mégis szerfelett másmilyen az idõjárási viszony. Errõl is beszéltünk, emlékszel, hát most már látod, hiába vagyunk egy layer-en, nem ugyanazt látjuk.<#gonosz3>#gonosz3>
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Közben megoldódott a probléma de azért megnézem a regeditet is.
Mégegyszer köxe.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Bejön egy ilyen ablak, bemész a HKEY_LOCAL_MACHINE/Software-be, megkeresed a BitCometet. Ha megvan a könyvtárja akkor azt kitörlöd. Ha utána is ezt csinálja akkor nem tom
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
azok az autók amiket az XBoxnál le lehet pluszban tölteni, a PC verzióhoz még mindig nemelérhetõek????????
köszi, ádám.
Ekkora faszságot még életemben nem láttam és nem is tudok m it kezdeni vele.Kérlek titeket aki tud nekem ebben segíteni az írjon már P.Ü.-t.
Köszönöm.
WR2tõl nem várom el azt a minõséget amit a T.D.U. ad nekem/nekünk.
Mindig is a T.D.U. lesz a favoritom.Emlékszem mikor születésnapom volt és kaptam egy Gamestart meg egy PcGurut,s mind a kettõben benne volt a T.D.U. és a képeket nézegettem elõször azt hittem hogy sima versenyzõs gém lesz.Aztán elolvastam a cikket és megértettem hogy ez az a játék amit nem hagyhatok ki.
Jézus 3x írtam le a nevét.Ez már csak jelent valamit. XD
Utorentet majd megpróbálom és persze a WR2-t is.Mondjuk úgy letesztelem.
nagykép
nagykép
nagykép
nagykép
nagykép
Memphis profil 😊
nagykép
nagykép
nagykép
és egy kis relax miután magamra maradtam..
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Van itt még valakinek rajtam kívül Ascarija?😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

najo, inkább bekussolok, látom, többségnek bejön.. Tudom, megértelek benneteket, a tdu2-t már annyira várjátok, hogy kénytelen vagytok beérni egy ultraszar bár, de az ujdonság erejével ható autós játékkal...
Srácok, azért, mielõtt nagyon belemerülnétek ebbe a "csúcsszuper" játékba, azért ajánlom figyelmetekbe ezeket a legszebb képeket.. link[url="http://www.gamestar.hu/apix_collect/0401/worldracing2/78.jpg"]link[url] link link link Hmm..igazi ínycsiklandók..tdu nyomába sem ér..
komolyan, sírva röhögök.. de inkább sírok.
Megyek TDU-zni.
Hallod nekem már 73.2%
utorrentel sokkal gyorsabban jön.
Nem tudnátok nekem mondani valami olyan helyet ahonnan le lehet szedni Internet Explorer javítást vagy valami hasonlót?Ha le akarok csatlakozni a netrõl akkor néha újraindúl a gép.És ez eléggé idegelõ tud lenni.
Szóval ha valaki jártas a témában vagy tud itt az SGn belûl egy olyan topicot ahol ezzel foglalkoznak azt megköszönném.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Egyedül azt sajnálom hogy megint a konzolosok kaptak többet a jóból.
Remélem a folytatásnál már mi is megkapjuk azt amit eredetileg beterveznek a játékba
Na mind1 témát lezárni ,elég az off-ból.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Hmmm, vhol nekem is meg van a játék, csak nem tudom, hogy hol<#vigyor3>#vigyor3>
Charade GTti
Elég jó játék. =)
szerk: Gondolom world racing
Index meg minden szabályosan kresz, dejó lessz.
Értem ez alatt azt hogy visszaverõdnek a házak és a felhõk.
Mondjuk a patch után én jobbak véltem látni.Lehet hogy javítottak rajta.
Viszont van egy kellemetlen hírem:Nálam nem megy most az ONLINE.10x próbáltam csatlakozni de lerázott.Na mind1 addig is jön lefelé a WR2 igaz Gabó és Dani.XD fasza lesz 3-an cruseolunk majd ott is.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"gy másik oldalon így hangzott a hír:
Egyelõre hivatalosan nincsen megerõsítve de nagyon úgy tûnik hogy jön a Test Drive Unlimited 2.
Az Unlimited sokak szerint hosszú idõk után az elsõ igazán jó Test Drive rész, kisebb-nagyobb hibái ellenére hatalmas siker lett, rég óta nem szorongatták meg így a Need For Speed sorozatot. A 2 rész a pletykák szerint off-road versenyeket, dinamikus idõjárást (esõ, köd viharok) és 2400 kilóméter bejárható útat ígér, ebbõl 1500 aszfaltos lesz, a helyszínt már lehet is találgatni. De végre biztosan lesznek éjszakai és nappali versenyek is. Ahoz képest hogy nem hivatalos bejelentés elég konkrét megjelenési dátumot kapott, konkrétan 2008 március 8-át. A program ismét megjelenik mind PC-re mind Xbox360-ra, de most egy idõpontban."<#zavart1>#zavart1>
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB