Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elég csak a start-run-regedit.
Memph.Persze h volt már, ez ennek a gaménak az egyik varázsa, gondolom, majd a wr2ben is lesz ilyenetek..<#hehe>
Egyébként, ami érdekes a naplementés képben, tudod😊, hogy ugyanakkor készültek. Namost, ami poén, h mégis szerfelett másmilyen az idõjárási viszony. Errõl is beszéltünk, emlékszel, hát most már látod, hiába vagyunk egy layer-en, nem ugyanazt látjuk.<#gonosz3>

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Pepsi Twist
Átmentük Wr2 tápigba? amúgy teljesen jó kis gamma a WR2 szóljatok ha már játékra alkalmasak lesztek és akkor jövök én is 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HUNMemphis
Köszönöm szépen.
Közben megoldódott a probléma de azért megnézem a regeditet is.
Mégegyszer köxe.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Startmenû, Futtatás, beirod hogy: cmd, és oda beirod hogy: regedit
Bejön egy ilyen ablak, bemész a HKEY_LOCAL_MACHINE/Software-be, megkeresed a BitCometet. Ha megvan a könyvtárja akkor azt kitörlöd. Ha utána is ezt csinálja akkor nem tom

HUNMemphis
Neon!Az hól van? PLS ehez hülye vok.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

sajnos még mindig nem 😞

nem tudom... Probáld meg regeditbõl is kitörölni a BitCometes bejegyzéseket...

Lambo fan
sziasztok!

azok az autók amiket az XBoxnál le lehet pluszban tölteni, a PC verzióhoz még mindig nemelérhetõek????????

köszi, ádám.

HUNMemphis
Valaki árúlja már el nekem hogy mi a faszért van az hogy START menüben uninstaláltam a BitCometet utána leszedtem az uTorrentet és mikor elkezdeném letõlteni akkor nem az uTorrent ablakát nyitja meg és nem ott végzi a letõltést hanem mait letörõltem BitCometet nyitja meg és ott akarja letõlteni.
Ekkora faszságot még életemben nem láttam és nem is tudok m it kezdeni vele.Kérlek titeket aki tud nekem ebben segíteni az írjon már P.Ü.-t.
Köszönöm.

HUNMemphis
Tibi!A négy öt hat és a nyolc képek a legszebbek.Azért befigyel a napszemcsó a hatodik képen.A nyolcadikon meg a naplemente egyszerûen bámulatos.Volt már olyan hogy mentél 320-al aztán felfigyelsz a környezetre és padlófék,kézifék és úgy érzed na ezt most lefotózom.
WR2tõl nem várom el azt a minõséget amit a T.D.U. ad nekem/nekünk.
Mindig is a T.D.U. lesz a favoritom.Emlékszem mikor születésnapom volt és kaptam egy Gamestart meg egy PcGurut,s mind a kettõben benne volt a T.D.U. és a képeket nézegettem elõször azt hittem hogy sima versenyzõs gém lesz.Aztán elolvastam a cikket és megértettem hogy ez az a játék amit nem hagyhatok ki.
Jézus 3x írtam le a nevét.Ez már csak jelent valamit. XD
Utorentet majd megpróbálom és persze a WR2-t is.Mondjuk úgy letesztelem.

holnap meglesz a HD3870em 😊)) aztán ujra jövök játszani😊

Atti12
nem a forummotor szar hanem nem használd a kép beszúrása gombot ^^. Nekem eddig semmi gondom nem volt a képberakással..

jézusom...
Kedvenceim:
link link link link link
najo gyerekek, ne vicceljünk már.. vagy ezt..frankón komolyan gondoljátok?.. Memph, nyugtass meg<#gonosz3>

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Hát ez nem igaz XDD ezt az ótvar szr forummotort..
Najo, utoljára próbálom.

egy
kettõ
három
négy
öt
hat
hét
nyolc
kilenc

Memphissel tényleg jót szoktunk kocsikázni, tanúskodnak errõl az én képeim is..

nagykép

nagykép

nagykép

nagykép

nagykép

Memphis profil 😊

nagykép

nagykép

nagykép
és egy kis relax miután magamra maradtam..

cicai
Sziasztok!
Van itt még valakinek rajtam kívül Ascarija?😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

nem minden a graf, szórakozni még lehet vele

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

off: ték -.-

nem egy mai játék..
de nézd meg ezeket a képeket is..
(jah és hogy hány addon autó van..)

VAlaki segitsen h kell bookmarkot létrehozni vagy mit.Bementem a reptárre és szeretném h kocsival is be lehesen majd menni.

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Emberek, látom, mirõl megy a duma...wr2.... istenem, ez a jó játék?.. ez nektek jó??
najo, inkább bekussolok, látom, többségnek bejön.. Tudom, megértelek benneteket, a tdu2-t már annyira várjátok, hogy kénytelen vagytok beérni egy ultraszar bár, de az ujdonság erejével ható autós játékkal...
Srácok, azért, mielõtt nagyon belemerülnétek ebbe a "csúcsszuper" játékba, azért ajánlom figyelmetekbe ezeket a legszebb képeket.. link[url="http://www.gamestar.hu/apix_collect/0401/worldracing2/78.jpg"]link[url] link link link Hmm..igazi ínycsiklandók..tdu nyomába sem ér..
komolyan, sírva röhögök.. de inkább sírok.

Megyek TDU-zni.

Még csak?
Hallod nekem már 73.2%
utorrentel sokkal gyorsabban jön.

HUNMemphis
Király!Viszont nálam eléggé lassan jön.(20.6%) jelenleg is szedi lefelé 28Kb/sec-45Kb/sec között.Eléggé gáz.
Nem tudnátok nekem mondani valami olyan helyet ahonnan le lehet szedni Internet Explorer javítást vagy valami hasonlót?Ha le akarok csatlakozni a netrõl akkor néha újraindúl a gép.És ez eléggé idegelõ tud lenni.
Szóval ha valaki jártas a témában vagy tud itt az SGn belûl egy olyan topicot ahol ezzel foglalkoznak azt megköszönném.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(WR2 ben a moddolhatósága a jó, pályákat/autókat lehet csinálni hozzá.. amihez persze lehet belsõnézetet, és indexet is csinálni 😊

n3whous3
hm...

púúúúú

Pacal17
Ó igen a WR2 az jó game ! Mosthogy van mûkdö krekk lehet énis csatlakozom 😊

n3whous3
abba lehet hagyni az offot -.-

púúúúú

Rosszat, mert kétféle release van, az egyik 2350 MB (CiFE) tömörített ISO-ban, a másik 2450 (iTWINS)
milk41
biztonság kedvéért,ügye a WR2 az 1,26GB.vagy rosszat szedek?

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Már 54% a WR2 =D

AntiHero
kösz😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Délelõtt megint feltettem a játékot néhány óra igazi száguldozásra. Látom készül a 2. rész, az nagyon király lesz, ezt sem tudtam még megunni 😛
Egyedül azt sajnálom hogy megint a konzolosok kaptak többet a jóból.
Remélem a folytatásnál már mi is megkapjuk azt amit eredetileg beterveznek a játékba
Antihero, látom megnyerted az Origi CoD4et ... Grat 😊

RAZOR27
már meglestem a topicot ,de faq-t nem nagyon látok

Na mind1 témát lezárni ,elég az off-ból.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Smicy2
Itt mindent megtalálsz! 😊)))

Hmmm, vhol nekem is meg van a játék, csak nem tudom, hogy hol<#vigyor3>

Charade GTti

RAZOR27
Érdekel a dolog.

Smicy2
Lehet 😉

Charade GTti

RAZOR27
aham...
És az "olcsóbb" verzióval is lehet neten?

Jah.
Elég jó játék. =)

RAZOR27
WR2? lenni az micsda?

szerk: Gondolom world racing

Jah jó lessz. =)
Index meg minden szabályosan kresz, dejó lessz.

HUNMemphis
He he sehogy.Nálam és sztem sokunknál ilyen a víz.
Értem ez alatt azt hogy visszaverõdnek a házak és a felhõk.
Mondjuk a patch után én jobbak véltem látni.Lehet hogy javítottak rajta.
Viszont van egy kellemetlen hírem:Nálam nem megy most az ONLINE.10x próbáltam csatlakozni de lerázott.Na mind1 addig is jön lefelé a WR2 igaz Gabó és Dani.XD fasza lesz 3-an cruseolunk majd ott is.

gduck
Hááát egy éve már javában ment a TDU closed béta és úgy jött ki (nagy nehezen) márciusra a FULL... Szal kíváncsi leszek valóban kijön-e márciusban 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Máté94
Idézek ehy forumbõl de lehet,hogy már tudjátok csak nem figyeltem:
"gy másik oldalon így hangzott a hír:

Egyelõre hivatalosan nincsen megerõsítve de nagyon úgy tûnik hogy jön a Test Drive Unlimited 2.

Az Unlimited sokak szerint hosszú idõk után az elsõ igazán jó Test Drive rész, kisebb-nagyobb hibái ellenére hatalmas siker lett, rég óta nem szorongatták meg így a Need For Speed sorozatot. A 2 rész a pletykák szerint off-road versenyeket, dinamikus idõjárást (esõ, köd viharok) és 2400 kilóméter bejárható útat ígér, ebbõl 1500 aszfaltos lesz, a helyszínt már lehet is találgatni. De végre biztosan lesznek éjszakai és nappali versenyek is. Ahoz képest hogy nem hivatalos bejelentés elég konkrét megjelenési dátumot kapott, konkrétan 2008 március 8-át. A program ismét megjelenik mind PC-re mind Xbox360-ra, de most egy idõpontban."<#zavart1>
Pacal17
Fuh! Remek képek! <#eljen> Az elsõn hogy hoztad össze azt a szép vízet?

Smicy2
Majd lassan jövök én is, de lehet hogy csak a TDU 2 -ben! <#zavart1>

Charade GTti

Atti12
nemsoká megvan az új procim és +1 giga memória 😊. Alig várom már hogy veletek együtt száguldozhassak a szigeten 😊

milk41
szerintem ezekhez(#33057) képest szebb

milk41
Kicsit szórakoztam az Ati Catalyst Center-el ezért úgy döntöttem megnézem mit sikerült kihoznom a karimból.