Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Test Drive Unlimited (NÉMET ORSZÁGBÓL, FÉMDOBOZ + EREDETI TÉRKÉP. KARCMENTES + ONLINE ACC) 5.000ft(olcsóbban nem adom, akkor inkább megmarad.)
Érdeklõdni P.Ü.be
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Az utómunkálatokról csak anyit hogy 7600GT-n nem megy egyszerre az AA és a HDR.De nekem kellet egy olyan HDR-es kép.Szal egy kicsit elsimítottam a képet talán túl talán nem.
Majd valamien alkalomra meglepem magamat egy 8800GTX-el.
De azért örülök ha tetszenek.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
én autómatikusan dark-nak olvastam😄
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
A tenderpart ultraqrvajó lett. Mint a valóság. Bár gondolom van benne utómunkálat rendesen. Elismerésem!
Viszont a #33288-ban hogy tudtad a "dark silvert" ennyire elírni?! (drak sliver 😄) Vagy direkt?
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Csak most elvonási tüneteim is vannak, mert nincs VGA-m a játékhoz...
ÁáááÁÁÁáá 😄DD
púúúúú
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Én amondó vagyok hogyha így fog kinézni a TDU 2 vagy netán jobban akkor már rendben is lehetünk velük.
A mai nap 6 képet kaptok remélem tetszenek.Annyit még hozzátennék hogy jelenleg egy szar egérrel kell hogy dolgozzak ezért nem tudtam eldönteni a képeket, pedig úgy még jobban érzékeltették volna a lényegüket.Ha valaki tud nekem mondani 5000,6000Ft-os gamer egeret azt megköszönném.
Nos lássuk a képeket

Tibi te jösz.MSN-en olvatam hogy szereled a gépedet majd ha erre jársz akkor szólj már rám és mehetünk fotózni.
Különben meg Tibinek külön köszönet jár amiért megmutatot pár igazán egzotikus helyet.
Köszönöm.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
on
http://9gag.com/gag/5135249
Na jó kis idõt kérek.Még valamit megpróbálok.
Én amondó vagyok hogyha így fog kinézni a TDU 2 vagy netán jobban akkor már rendben is lehetünk velük.
A mai nap 7 képet kaptok remélem tetszenek.Annyit még hozzátennék hogy jelenleg egy szar egérrel kell hogy dolgozzak ezért nem tudtam eldönteni a képeket, pedig úgy még jobban érzékeltették volna a lényegüket.Ha valaki tud nekem mondani 5000,6000Ft-os gamer egeret azt megköszönném.
Nos lássuk a képeket

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Ezzel meg lehetne dobnu a játékot.
<#nevetes1>#nevetes1>
Meg HUMMER H1 😊
amúgy nekem édes mindeggy hol lesz csak eccerûen legyen jó a játék és kész...
Emberek, ez a sziget kisebb mint egy legkisebb megyénk, sokkal nagyobb nem lehet 😄
EU kéne, pl. Korzika, vagy valamelyik Kanári-sziget, ezek is nagyobbak kicsit 😊
Lehet valamelyik Karibi sziget lesz végül
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Nem lehettél a legjobb földrajzból 😛
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
egy kis téli vezetést beiktatni
Amúgy valami sziget kéne sztem megint. Jó ezt a tájat látni. Megaztán ha nem sziget akkor elõkerülnek a láthatatlan falak meg a borzalmas gépigény.
Új Zéland is jó lenne csak az megint jobb kormány.
Meglássuk majd.