Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Még mindig eladó:
Test Drive Unlimited (NÉMET ORSZÁGBÓL, FÉMDOBOZ + EREDETI TÉRKÉP. KARCMENTES + ONLINE ACC) 5.000ft(olcsóbban nem adom, akkor inkább megmarad.)

Érdeklõdni P.Ü.be

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

HUNMemphis
XD valóban elírtam!Dark Silver.Na mind1 majd legközelebb.
Az utómunkálatokról csak anyit hogy 7600GT-n nem megy egyszerre az AA és a HDR.De nekem kellet egy olyan HDR-es kép.Szal egy kicsit elsimítottam a képet talán túl talán nem.
Majd valamien alkalomra meglepem magamat egy 8800GTX-el.
De azért örülök ha tetszenek.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

milk41
hehh,észre se vettem hogy drak van ott

én autómatikusan dark-nak olvastam😄

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Synit HUN
Hát vegyesek az érzéseim...
A tenderpart ultraqrvajó lett. Mint a valóság. Bár gondolom van benne utómunkálat rendesen. Elismerésem!

Viszont a #33288-ban hogy tudtad a "dark silvert" ennyire elírni?! (drak sliver 😄) Vagy direkt?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

n3whous3
Simán...

Csak most elvonási tüneteim is vannak, mert nincs VGA-m a játékhoz...
ÁáááÁÁÁáá 😄DD

púúúúú

HUNMemphis
Egységben az erõ!Örülök hogy sikerûlt föltennem.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

n3whous3
Én imádom a TDU-t, nem kell bizonyítani... 😄

púúúúú

Yoda001
<#wow2><#eljen>

http://9gag.com/gag/5135249

HUNMemphis
Az elmúlt 2-3 napban Tibivel közösen fotózgattunk.Vannak olyan képek amik tényleg azt bizonyítják hogy akár mennyire is haragszunk az ATARIRA mégis egy fullos játékot készítettek nekünk közösen az EDENNEL.
Én amondó vagyok hogyha így fog kinézni a TDU 2 vagy netán jobban akkor már rendben is lehetünk velük.
A mai nap 6 képet kaptok remélem tetszenek.Annyit még hozzátennék hogy jelenleg egy szar egérrel kell hogy dolgozzak ezért nem tudtam eldönteni a képeket, pedig úgy még jobban érzékeltették volna a lényegüket.Ha valaki tud nekem mondani 5000,6000Ft-os gamer egeret azt megköszönném.
Nos lássuk a képeket
Tibi te jösz.MSN-en olvatam hogy szereled a gépedet majd ha erre jársz akkor szólj már rám és mehetünk fotózni.
Különben meg Tibinek külön köszönet jár amiért megmutatot pár igazán egzotikus helyet.
Köszönöm.

Yoda001
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Lehessen kocsikat átalakítani pl Rallyautóvá (szélesebb kerék" hát komolyan mondom,ez rohadt fontos a szimulátorhoz bunkókám,és az új festés is...nem lenne egyszerûbb alapból rallyautót venni? persze "lehet hogy ez Neked már magas"...

on

HUNMemphis
Az Isten verje meg ezt a rühes SG-t.Nem hiszem el!Nem akarja feltõlteni a képeketz mert állítólag nem JPG.Egy nagy faszt nem JPG!Hülye Fórum mi a fasz van már.
Na jó kis idõt kérek.Még valamit megpróbálok.

n3whous3
bazzz... lemaradtam 😞

púúúúú

HUNMemphis
Az elmúlt 2-3 napban Tibivel közösen fotózgattunk.Vannak olyan képek amik tényleg azt bizonyítják hogy akár mennyire is haragszunk az ATARIRA mégis egy fullos játékot készítettek nekünk közösen az EDENNEL.
Én amondó vagyok hogyha így fog kinézni a TDU 2 vagy netán jobban akkor már rendben is lehetünk velük.
A mai nap 7 képet kaptok remélem tetszenek.Annyit még hozzátennék hogy jelenleg egy szar egérrel kell hogy dolgozzak ezért nem tudtam eldönteni a képeket, pedig úgy még jobban érzékeltették volna a lényegüket.Ha valaki tud nekem mondani 5000,6000Ft-os gamer egeret azt megköszönném.
Nos lássuk a képeket

honnan szedted le? érdekelne engem ios a mód... lécci dobj 1 linket. kössssz

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

felraktam ezt az éjszakai modot TDU de nincs sötét se semmmi változás.. 😞 hol lehet a hiba?

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

tdu Toyota
a déli repülõtérnél van a pálya

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

heló! valaki árulja már el, hogy hol van az az 1 versenypálya, ami van a játékban ( a FAQ-ban olvastam, hogy van benn 1, de segol sem találom). Elõre is köszöntem...

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Pacal17
Hát a NFS Kurvára nemijen már ne is haragudj 😄 Csak egykis testreszabási lehetõség, persze a Szimulátor keretein belül. Lehet ez neked magas de... na mind1

Yoda001
értem.köszi

RAZOR27
vagy takarítsd ki a gépet belülrõl ,ha a venti retkes ,akkor lassab ,és ettõl belassulhat vagy felmelegedhet a cucc.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Yoda001
érdekes, mert más játékoknál aminek nagyobb gépigény kell,nem megy fel 70 fölé...és nem tudok,max leveszek mindnet a legkisebbre

Pepsi Twist
nem normális de tucc mit csinálni?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Yoda001
az normális ha 70 fok a vidkari? alapból 40,miután kiléptem 5 perc játék után 70 lett...

én annak örülnék, ha a keresetembõl tudnék venni egy maseratit

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

milk41
én annak örülnék a legjobban ha nem jönne ki consolera és a PC-seké lenne a világ

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Pepsi Twist
hol élsz te?

remélem Karácsonyra lesz egy BETA VERSION és tesztelhetünk 😄

Yoda001
ez a játék nem az nfs

Pacal17
Egyszerû, legyen Magyarországon és kész <#idiota><#idiota>

Pacal17
Lehessen kocsikat átalakítani pl Rallyautóvá (szélesebb kerék, nagyobb nyomaték meg persze új festés stb) terepjáróvá (felfügggesztés, nagyobb kerék stb) meg total versenyautóvá (uj "bodykit" felni motor stbstb)

Ezzel meg lehetne dobnu a játékot.

Smicy2
Lehetne Mitsu és Subaru is <#ravasz1><#finom><#duma>

Charade GTti

Pepsi Twist
Jó ötlet az Enduro motor 😄 (nekem is az van és nagyon fasza)

RAZOR27
nem hivatalos ,ideiglenes listát énis tudok csinálni
<#nevetes1>

errõl van itt szó emberek<#nezze>

According to GRY-OnLine (http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=33271), a sequel to Test Drive Unlimited is being developed for PC and Xbox 360 and is scheduled to be released in March 2008. Test Drive Unlimited 2 will feature licensed vehicles from the most famous Italian car company’s like: Ferrari, Maserati, Bugatti, Pagani, Saleen, McLaren and many more. The sequel will also introduce off-road cars (two and four wheels), SUVs, 4WD, enduro bikes and buggies (Lamborghini LM005, Mercedes GL, Audi Q7, Hummer, Range Rover, VW Touareg and many more). Players will be able to drive in a 1500 km2 area with streets, highways, off-road tracks. There will be over 2400 km different roads (mud, sand, rock and asphalt), dynamic weather (rain, fog and storms), night and day cycles, and several online modes.

csá no azt olvastam valahol egy lengyel oldalon, hogy az ideiglenes carlist a kovetkezo http://www.unlimitedsite.yoyo.pl/viewpage.php?page_id=18

Pepsi Twist
xD

Atti12
Szerintem ehez a laza stílushoz hozzátartozik a tengerpart, napsütés, bícs, haverok pia buli tücsök köcsög (aki érti az érti, aki nem az nem 😄 )

csak legyen hó, az a lényeg 😄

Meg HUMMER H1 😊

RAZOR27
Hát lehet ,hogy hülyeséget beszélek ,de azért jó lenne egykis vérfrissítés ,mármint valami más táj ,nem pont ugyanolyan éghajlat/környezet.

Pepsi Twist
ribi sziget? oda megyünk xD

amúgy nekem édes mindeggy hol lesz csak eccerûen legyen jó a játék és kész...

ja, min. 10 óriásvárossal, hihetõ 😊

Emberek, ez a sziget kisebb mint egy legkisebb megyénk, sokkal nagyobb nem lehet 😄
EU kéne, pl. Korzika, vagy valamelyik Kanári-sziget, ezek is nagyobbak kicsit 😊
Lehet valamelyik Karibi sziget lesz végül

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Atti12
Amugy komolyra fordítva a szót szerintem is sziget kéne. ott Hawai környékén valahol 😄

Pepsi Twist
engem 3x akartak meghúzni...

Synit HUN
Kontinensnek hívják 😄
Nem lehettél a legjobb földrajzból 😛

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Pepsi Twist
ha már így gondolkodsz akkor az összes kontinens a földön sziget 😄

HTS s3rg1nh00
Amerika elég nagy sziget?<#vigyor5>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Pepsi Twist
jajaja az is jó lenne 😛

RAZOR27
Grönland?

egy kis téli vezetést beiktatni

Synit HUN
Az only offroad 😄
Amúgy valami sziget kéne sztem megint. Jó ezt a tájat látni. Megaztán ha nem sziget akkor elõkerülnek a láthatatlan falak meg a borzalmas gépigény.
Új Zéland is jó lenne csak az megint jobb kormány.
Meglássuk majd.