Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
jóhogy nem aranydobozos ,bazz <#nevetes1>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Összedobok gyorsba 1 fadobozt neki😄Mehet a biznisz?😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

milk41
én csakis fadobozosra cserélem a gw-met

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

RAZOR27
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
banned

gabi89
Sok a .... egy figyelmeztetés kijárna neki <#lama><#lama>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

n3whous3
sniff sniff... <#fejvakaras>

púúúúú

RAZOR27
<#felkialtas> szagot érzek

n3whous3
Ez mi lett volna? REKLÁM? Mert akkor <#mf1>

púúúúú

Óóó nincs vidkari... csak rendelésre. mindegy már magaménak érzem<#vigyor3>

n3whous3
<#eplus2><#hehe>

púúúúú

bpeti72
Én elcserálném a mûanyag dobozosra.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Elcserélném TDU fémdobozos játékomat másra.GW Nightfall érdekelne.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nah az jóár.
Én 23000FT-ért vettem rendeltem hajdubiharmegyébõl =D

Még egy kérdés aztán abbahagyom .
Danesz te hol vetted és mennyiért?
én 26.500ft-ért láttam a lordban.

TDU:Firo05(hun) TDU favorite car:Corvette Z06

RAZOR27
eheee topik top10! <#taps>

Király!
=)

kössz mindenkinek de akkor sztem Momo lessz a vége

Smicy2
DFP -t csak PS2 -höz ill. PS3 -hoz gyártanak, de egy logitech driverrel a PC is simán felismeri, on rájt 😊

Charade GTti

HUNMemphis
Se képem se infom sincs róla!
G25,MOMO,FORMULA FORCE EX,ILYENEKET ISMEREK.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Smicy2
(Logitech) Driving Force Pro

Charade GTti

HUNMemphis
Miért minek a röviditése a DFP?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Smicy2
Szerintem meg vegyetek DFP -t 😊

Charade GTti

HUNMemphis
Szerintem vedd meg a MOMO-t.Sokan dicsérik és a G25 elõdje.
Daninak is az van meg másnak is szóval jó kormány az!Igaz én nem játszottam még vele de biztos jó.
Szóval ha van rá pénz akkor ruházz be egyre.

Akkor zuzni kell hogy a garin belül kijöjjön a baja<#buck>

hát akkor ti a szerencsés kategóriába tartoztok. nekem kb 3-4 éve van meg és már nemcsak a pedálok de a kormány is elromlott pedig kulturáltam használtam. bár ha jobban belegondolok nem elég gyakran, lehet h a port nem szereti.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Én azt mondom hogy strapabíró,szép,és nincs vele gond.

jujjj de nagyot fogtok koppani, amikor tönkremegy. nem akarom a falra vetíteni az ördögöt, de a tény az tény, sztem ne vegyél...mert el fog romlani, elõször a pedálok aztán még lehet hogy más is.<#gonosz3>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Firo én nagyon megvagyok elégedve vele.
Bámulatos kormány ez az eddigi legjobb.
Egy ideje már megvan és úgy néz ki mintha vadonatúj lenne,és úgyis mûködik mintha új lenne.

aha akkor egyre jobban érdekel
de neked melyik momod van a sima force vagy a racing force mert én a racing force t néztem ki <#buck>

Lambo fan
ekem is Momo-m van már több mint 5 éve. Hogy hogy birja? Meglepõ, de nekem még szuperül bírja. Pedig már elég sokszor keményen belekönyököltem már a sebváltóba is véletlen, mert hát sosem veszem le az asztalról 😄 Mikor ideges vagyok, a pedálokat meg mindig nyomkodom, azok jár a lábam, pedig még a gép sincs bekapcsolva 😄 Strapabírósági szempontból még nem találkoztam jobb kormánnyal az elmúlt 10 évben, vagy csak azért mondom ezt, mert még nem probáltam ki a G25-öt? 😊

Danesz neked ugye Momo-d van ?
mi a véleményed rola ?
hogy birja?
én is gondolkodom rajta

Jó vicc.
Nem fog hasítani.
HUNMemphis
Köxe.Nos én most megyek vissza T.D.U.-ba,megkeresek pár embert,meg fotózok ha van rá kedvem.
Dani!45% a WR2.

RAZOR27
processzor

Pepsi Twist
procó 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

RAZOR27
Gyors kérdés: a 7600gs 256 mb -os vidikarival hasít majd a tdu nem? (mellé 2.66-os procó + 1 csiga ram)

[HUN]FaTaL
1. 2005-os jatek
2. a kepek fele a wr1bol van ami 2003as
3. ami wr2bol van sztem azis lowdetailen 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

RAZOR27
nem ,a cache lájlod miatt van.

ui: Linkin Park RuleZ

XD
Memph. Ezt honnan vetted, hogy "én..autós..." <#hehe> Nincs is kocsim.😊
Egyébként, én is arra tipeelek, amit coca twist írt. Az lesz az. Amugymeg nem csodálom h érdeklõdsz iránta, kafa a dolog😊

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

holecsko10
Sziasztok!

Van egy kis problémám a TDU-val. Mikor elindítom a játékot rendesen, betölt és ki is, tudom választani a garázsból, hogy milyen kocsival akarok repeszteni és kb. 5 vagy 10 perc után, kifagy a játék nem értem, hogy miért, fagy, ki hiszen a 1.66A pach is fel van rakva és nem crekelt a játék. Lehetséges, hogy azért akad ki a játék, mert egy Windows XP Professional SP1-es van fent és utána lett felrakva a SP2 és az esetleg, bezavarna.
Aki tud nekem segíteni, kérem, segítsen.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

n3whous3
Nem tudom te mit vártál tõle 😄DDDD
Csak el kellene olvasni a cikkeket róla...

púúúúú

milk41
sztem ne szedjétek le a WR2-t,de ti tudjátok

milk41
lejött,feltettem,kipróbáltam,csalódtam,viszlát,kuka

Pepsi Twist
ja, sztem azért hogy ne a motorfék huzza fel a fordulatszámot hanem már eleve legyen "magas" a fordulat...

HUNMemphis
És mikor kiveszed és üresben van 1-2 között akkor gázt adsz hogy nagyonbb forduloatba tedd 2-esbe?

Pepsi Twist
Dupla kuplung sztem az, hogy 2x kell kuplungolni váltásnál. Pl 1-esbõl átraknád 2-esbe akkor csak 1x kell, de a duplába meg 2x ezt ugy kell érteni, hogy kuplung kiveszed egyesbõl üresbe, kiengeded a kuplungot majd urja benyomod és behúzod 2esbe

(ha ez nem így van akkor javítsatok ki)

HUNMemphis
Jah jah! Mondjon le,Mondjon le.....................IZZZÉÉÉÉ ÁÁÁÁÁHHJJJ.......................Jöjjön már,Jöjjön már.
Tibi te mint autos, elmagyaráznád nekem a duplakuplungos váltást?
Gondolom TDUba nem lehet de itt az életben érdekelne.

Én ezen nem is találgatok, mert nincs értelme, inkább számolom a napokat addig..😊 Bár jönne már.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

HUNMemphis
Jah ez a szomorú!
Pff majd a 2ben.Ott muszáj lesz, ugyanis ha nálam esik majd az esõ akkor nálad nem lehet sütnie a napnak.Vagy ha olyan lesz mint a mostani akkor nagyon dühös leszek ha azért csúszok ki, mert nálam vizes az út nálad meg száraz.
Szóval...........ööö........enyi.