Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
★ 汤姆 李
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
★ 汤姆 李
Én 23000FT-ért vettem rendeltem hajdubiharmegyébõl =D
Danesz te hol vetted és mennyiért?
én 26.500ft-ért láttam a lordban.
TDU:Firo05(hun) TDU favorite car:Corvette Z06
=)
Charade GTti
G25,MOMO,FORMULA FORCE EX,ILYENEKET ISMEREK.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Daninak is az van meg másnak is szóval jó kormány az!Igaz én nem játszottam még vele de biztos jó.
Szóval ha van rá pénz akkor ruházz be egyre.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Bámulatos kormány ez az eddigi legjobb.
Egy ideje már megvan és úgy néz ki mintha vadonatúj lenne,és úgyis mûködik mintha új lenne.
de neked melyik momod van a sima force vagy a racing force mert én a racing force t néztem ki <#buck>#buck>
mi a véleményed rola ?
hogy birja?
én is gondolkodom rajta
Dani!45% a WR2.
2. a kepek fele a wr1bol van ami 2003as
3. ami wr2bol van sztem azis lowdetailen 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
ui: Linkin Park RuleZ
Memph. Ezt honnan vetted, hogy "én..autós..." <#hehe>#hehe> Nincs is kocsim.😊
Egyébként, én is arra tipeelek, amit coca twist írt. Az lesz az. Amugymeg nem csodálom h érdeklõdsz iránta, kafa a dolog😊
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Van egy kis problémám a TDU-val. Mikor elindítom a játékot rendesen, betölt és ki is, tudom választani a garázsból, hogy milyen kocsival akarok repeszteni és kb. 5 vagy 10 perc után, kifagy a játék nem értem, hogy miért, fagy, ki hiszen a 1.66A pach is fel van rakva és nem crekelt a játék. Lehetséges, hogy azért akad ki a játék, mert egy Windows XP Professional SP1-es van fent és utána lett felrakva a SP2 és az esetleg, bezavarna.
Aki tud nekem segíteni, kérem, segítsen.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
(ha ez nem így van akkor javítsatok ki)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Tibi te mint autos, elmagyaráznád nekem a duplakuplungos váltást?
Gondolom TDUba nem lehet de itt az életben érdekelne.
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Pff majd a 2ben.Ott muszáj lesz, ugyanis ha nálam esik majd az esõ akkor nálad nem lehet sütnie a napnak.Vagy ha olyan lesz mint a mostani akkor nagyon dühös leszek ha azért csúszok ki, mert nálam vizes az út nálad meg száraz.
Szóval...........ööö........enyi.