Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smicy2
Hmmm elõbb én is voltam, kerestem magyart de senkit nem találtam, este 8 körül egy SG -s autókázás? 8)

Charade GTti

Lambo fan
Egyébként nem tudjátok véletlenül, hogy nekünk külön szerverünk van e a TDU-ban és külön a konzolosoknak is? Ez már többször is elgondolkodtatott. Hogy ha mondjuk egyik ismerõsöm XBox360-ason nyomná, én meg a PC-én, akkor tudnák e vele találkozni a szigeten. A tippem az hogy nem. Valaki tud errõl valamit?

Dante73
Fennt voltam a szigeten. Nemtudom, megfigyeltétek-e, de rengeteg a new-bee, vérpistike. Ma eddig 17 jármû tünt fel mögöttem, mind meg akart elõzni. Egynek sikerült, a többi nekem jött. Nem száguldozok, kb 200-at tartom. Egyenesen, megyek a sávomban, figyelgetem a GPS-t, és ha feltünik mögöttem egy kis pötty, tudom; megint nekemjön valami marha. Eddig egyedül Jürgen tudott kikerülni, igaz, mindketten motorral voltunk, így nem lett volna egyszerü eltalálnia...
Tiszta óvoda, ismerkedésnek meghúzzuk egymás haját?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

V43 1105
Mondjuk mert Bill Gates bácsi cége megtömte a zsebüket, hogy ne PC-t, hanem XBOX-ot vegyetek, gyerekek ! <#conf>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dante73
Lambo!
Ha azt megérted, hogy nem szívjóság, hanem kemény üzleti érdekek hajtják a gyártókat, akár szoftvert, akár hardvert csinálnak, rájössz, lehetetlen, hogy kisebb bolt legyen a konzol, mint a pc.
Ha hozzáveszed, mennyire tolnak minket pc-seket a konzol irányába, rájössz, hogy nem véletlen pc-re a 2, konzolra a 45 kocsi a TDU-ban.
Ennyi a lényeg.
ennek ellenére, ma már azon a véleményen vagyok, hogy van létjogosultsága a konzolnak, de nem mint vetéjtársnak, hanem mint kiegészitõnek. Ha ezt a hardver, és szoftvergyártók is felismernék, sokkal jobb lenne mindenkinek.
Bocsi, az ujabb post-ért, de nem tudtam megállni.

Dante.

n3whous3
-ha nem kontrollel lenne egy konzolnál
-ha nem lenne 2x annyi az ára egy játéknak rá
-ha nem kerülne plusz pénzbe a hálózat is

AKKOR AZT VENNÉK
de addig biztos nem veszek, amíg ezek vannak

púúúúú

Lambo fan
oksa, hagyjuk, mindenki döntsön a szíve és a lehetõségei szerint.

Szokták is mondani: kinek a pap, kinek a papné 😊

bertino
"" a PC ára a konzolok esetében a játékok árában kompenzálódik "
Ez nem igaz. Sosem kompenzálódik, ha negyedévete veszek 1 játékot, még 5 év alatt sem."

hát persze, hogy nem, nyilván ezért drágábbak a konzolos játékok és kiegészítõik 😊
ezt probáltam magyarázni elõbb is, nem véltlenül nem adták nekünk a carpackokat... ha kiadják csak ingyen tudják megtenni, konzolon van mivel behuzni a népet, mert ti fizettek, mint az õrült õk pedig boldogan sajtolják le a hasznokat rólatok

a hülye is tudja, hogy X360 esetében az említett kiegészítõk ára nagy részben a konzolgyártóhoz fut be, ugyanugy, mint a PS3 többletára esetében a PC árakhoz képest.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dante73
Amit írsz, ebben a formában, igaz.
1. pontban a véleménykülönbség látszólagos, haggyjuk.
2. Ha egy évben 4 játékot veszel, akkor igaz amit írsz, annak ellenére, hogyha egy KICSIT engedsz az igényeidbõl, egy MAJDNEM olyan jó gép 250. (gépemben HD-re alkalmas videokari, 7.1-es hang bennevan, igaz, nem optikai szálas, viszont az átlagos, vagy annál kissé erösebb igényeket bõven kielégiti. Blue-ray meg egyenlõre felesleges) Konzol 100. különbség, ugye 150 ezer. ez 21 játék megvétele után, eltünik... És ha azt nézzük, hogy egy átlagos játék 6-8 óra, akkor ez max 1,5 év, de legyen kettõ. és akkor netezésre, letõltésre van otthon egy gép...
Értem amit mondasz. de a helyzet nem ennyire egyszerü. körülbelül ugyanott vagy mindkettõvel, viszont a konzol nem fedi le annyira a pc-t, mint a pc a konzolt, szolgáltatások terén.
Amire ki akarok jukadni; megférnek egymás melett, de egyiksem a másik kárára. Aki olyan dolgokat ír, és nyit neki topikot, mint a pc-s játékoknak leáldozott, az szimplán marha, és a divatos irányzatot, nem a valóságot követi.
Pl; Crysis. Egy év, és egy átlagos gép csutkán viszi. Konzoloknak kb a következõ generációja lessz rá képes.
De tényleg, ez egyrészt hosszú, és sokrétü kérdés, amit estig írhatnék, másrészt ez nem az a topik, ugyhogy maradjunk abban, értem mit mondasz, de részletekben más véleményen vagyok.
<#integet2>

Dante.

Lambo fan
" a PC ára a konzolok esetében a játékok árában kompenzálódik "
Ez nem igaz. Sosem kompenzálódik, ha negyedévete veszek 1 játékot, még 5 év alatt sem.

" plusz konzolhoz venned kell egy HDTVt "
A PC-hez is venni kell HDTV-ét, vagy 1080p HD projektort ugyanazért a felbontásért. Ezért ez a gondolatmenet így hibás, ne haragudj.

"PCn pedig már elég régóta létezik az 1280as felbontás"
Ha valaki nem akarja kihasználni a HD felbontás, a konzolt ráköti ugyan arra az LCD monitorra, amit az asztali PC is használ. Ezért nem látom a különbséget.

"de hozzáteszem, hogy PCvel még millio és egy dolgot lehet csinálni,"
Ezért jobb egy PC. Nem pótolhatja egy konzol, maximum csak kiegészíthet.

trogerzsiger
Te mit dolgozol?😄

bertino
a PC ára a konzolok esetében a játékok árában kompenzálódik

ha nem így lenne egy konzoljáték ára sem lenne 16k, hanem csak 10k körüli, mint szinte az összes uj PC játék árfekvésében

plusz konzolhoz venned kell egy HDTVt ami plusz min. 100 rugo, ha valamilyet is akarsz venni, PCn pedig már elég régóta létezik az 1280as felbontás, igaz a képernyõk mérete nem HDTV nagyságú, de engem az vhogy végképp nem izgat

ja, plusz X360 esetében fizess az online játékért, és egyéb kiegészítõkért (TDU esetében carpackok) no comment

mindkettõ platform is egy kurva nagy átbaszás, de hozzáteszem, hogy PCvel még millio és egy dolgot lehet csinálni, amíg a konzolon játszhatsz és TVzhetsz

Lambo fan
hello,
kérlek engedd meg, hogy hadd álljak szemben pár nézeteddel 😊

" Magyarországon NINCS live. Meg lehet oldani, de hivatalosan, nincs. "
Ez ebben a formában tökéletesen igaz, én fogalmaztam elõször pontatlanul. Mindössze annyi a trükk, hogy a regisztrációkor külföldi lakcímet ad meg az ember (pl Angliai lakcím tökéletesen megfelelõ) és már mûködik is az XBox Live itthon is. Regisztrálni pedig mindenképp kell magát az embernek hogy mûködhössön az online játék, és az hogy nem Magyarországi lakcímet ad meg regisztrációkor, semmivel sem több idõ. És voálá, már is van Live Magyarországi lakhelyünkön 😊

" Volt már ebben az ügyben pár vitám, de a konzol pont annyiba kerül, mint a pc. "
Ez ebben a formában szerintem butaság. Jelenleg 100 ezer HUF-ért hozzá lehet jutni újonnan egy PlayStation 3-hoz, vezeték nélküli kontrollerrel, további szükséges harverekkel (80 GB HDD stb). A gép tartalmaz egy 7 magos, magonként 3,2 GHz-es CELL procit, egy HDMI kimenetes videókarit! a full HD élményért, alig van valaki aki ki is tudja használni ezt a képminõséget 1080p HD TV-én. Valamint van benne egy Blue-Ray meghajtó is a game élmény fokozásáért, habár elsõsorban nem ezért került bele, inkább üzleti stratégia a HD DVD elleni harcban, de ez már másik mese. A PS3-nál hangkimenet lézerfényes optikai üvegkábellel csatlakoztatható egy 7.1-es Dolby Digital-os házimozi erõsítõre. Még a WLAN is bele van építve.
Nah most javíts ki ha tévedek, de 100 ezer forintért milyen asztali PC konfigot kapsz újonnan?
Mert az asztali PC-ém ami hasonló konfigurációval a 4 magos Quad procival, 1 GB-os NVIDIA HDMI kimenetes videókarival, optikai lézerfényes 7.1-es Creative hangkártyával, vezeték nélküli vezérlõkkel, Blue-Ray meghajóval benne volt a nyolcszorosában. Még melózhatok is egy idelyig, míg kinyögöm az utolsó részleteit 😊 Persze a játékszoftver körülbelül valóban a másfélszerese, mint PC-re, sõt, még egy picit több is. De tegyük fel hogy évente veszek rá 4 játékot 16 ezerért, ami PC-re 10 ezer, akkor 1 év alatt 24 ezerrel került többe. És az összességében a konzolra ráfordított 124 ezer HUF még mindig messze van a PC-re fordított, így 840 e HUF-tól. Persze a PC a bõvítési lehetõségei és hatalmas hardver piaca sokkal több lehetõséget kinál, egyszerûen mindíg lehet jobb konfigot összeállítani egy asztali PC-nél. Sajnos többször annyiért... Vagy legalábbis az idõ múltával is csak drágábban. Aki viszont csak virtuális játékot akar kompromisszumok nélkül, vesz egy konzolt. Fél évszázada ezért léteznek videójáték konzolok, bezony ám.

Smicy2
Van tgf?

Charade GTti

Dante73
Nem beszélünk el. Karácsonyra HIVATALOS goldot akartam öcskösnek. Halo3 lett belõle. Megoldani meglehet, pl angol címet adsz meg regisztrácionál, stb. Egyéábként, ahhoz, hogy BÁRMIT le tudj tölteni live-ról, magyarországon trükközni kell. Egyszerüen nincs live MO-n. De ha nem hiszel nekem, pár napja itt az SG-n volt a hírek közt egy cikk errõl. Nem nehéz megtalálni....
Méghogy konzol, pffff

Dante.

arty
1280x1024, high, HDR off, noAA mellett 35-40fps.
HDR vagy AA bekapcs esetén 30fps lesz csak, azaz éppcsak játszhato, ill néha le is esik alá 😞

Forza.

n3whous3
😮OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

😮OOOOOOOOOO

😮OOOOOOOOOOOOOOOOOO

púúúúú

n3whous3
Õhm, lehet, hogy nem voltam tájékozott, de ti nem beszéltek el egymás mellett? Ugyanis Windows Vistához tényleg nincs hivatalos Live. DE õ XBOX-ról beszél. És bár ahhoz se 100%, hogy van, de már elég régóta lennie kellene...

púúúúú

,,nekem is van egy igen jó PC mellett egy Xbox360, PS3 és Wii-is"

Valakinek jól megy 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Dante73
http://www.hsw.hu:8080/forum/viewforum.php?f=41
Gwhisky Jóvoltából, ime a Kamehameha klub új HIVATALOS Fóruma. Ezentúl a versenyek, krúzolások, és egyébb a klubot érintõ kérdések ott lesznek megtárgyalva!
Kérem az illetékeseket, hogy minden klubtaghoz juittassák el ezt a linket!
Regisztrálni kell, de azthiszem, belefér...
Lambo!
Magyarországon NINCS live. Meg lehet oldani, de hivatalosan, nincs.
2. Volt már ebben az ügyben pár vitám, de a konzol pont annyiba kerül, mint a pc. Amit a hardweren spórolsz, elmegy szoftverre, pláne, ha normálisan akarsz fps-ezni is, (most próbáltam 360-on a Halo 3-at, nem nagyon ment, egér, és bill nélkül, ami boxra 20 ropi...)
Egyszerüen csak tolnak minket konzol felé, elfelejtkezve arról, hogy a pc-s sosem lessz igazán konzolos, csak elég, ha játékfelhozatal igényességét megnézed konzolon. (igaz, a pc is sülyed effelé, de pont azért, mert tolva vagyunk...)
Bonyolult vita lehetne ez, de inkább ne menjünk bele;

Dante.

Danman
1280x1024ben mediumon, nvidia gef 6600gt-vel..

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

trogerzsiger
Jaja!

gduck
Szép!

Elsõnek mehetne a hivatalos TDU fórumba!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bertino
hidd el, totál leszarják vmi okból a PC témát, ha rácáfolni akarnának, 100x megtehették volna
a patches balhéról nem is szolva, mikor felkerült elõbb a netre, aztán a nagy hivatalos is ugyanaz volt, no comment

Lambo fan
nekem is van egy igen jó PC mellett egy Xbox360, PS3 és Wii-is, és szerintem nem fogod megbánni. Bár én mindig PC párti leszek, annál nincs jobb, folyton lehet bõvíteni minden évben valami jobb cuccal. Bár Xbox360-ra még mindig filózok hogy megvegyem a TestDrive Unlimited-et, letöltöttem a demo-ját konzolon (hiedelemmel ellentétben van Xbox Live magyarországon) és khmm hogy mit is mondja, a PC verzió bezony ûberli. Nem értem miért nekik adták a car pak-okat és miért nem a PC-éseknek... Nekünk is valamilyen fizetõs patch formátumba adhatták volna... Valahogy meg lehetett volna oldani. Egyébként XBox360-ra a játék 17 ezer HUF-ba kerül, ehhez még hozzá jön a Live havi 2500 HUF-os dija hogy lehessen neten nyomni. Szoval joval drágább mulatság, mint a PC-és verzió. Jah és a car pack-ek sem ingyenesek a konzolra. De a PC-hez legalább hozzá lehet kötni a Logitech G25-ös kormányt, egy csúcsminõségû kétmagos 1 GB-os videokarival jobb képminõséget is ad PC-nél, valamint sokkal jobban modolható...

TothLaci
Én is limonádé színben...
És végre a multiban 😄
Magyarokkal még nem találkoztam, de jó sok orosszal találkoztam a pályán.
Nevem a változatosság kedvéért TothLaci 😄
trogerzsiger
oks, mert konzolon gondolkodom mostanság.

Smicy2
Jövök én is 😛

amúgy gondolom ez senkit nem érdekel, de leírom... megvettem a 2. autómat: Lambo Murci

xyz -nek üzenem ( tudja kinek szól 😛 ) hogy nem használtam azt a ____ -t 😄

Charade GTti

miért ne tudnának? tudnak õk...

trogerzsiger
kruzolni

trogerzsiger
Konzolosok nem tudnak kurzolni nem?

RAZOR27
19fps? az szép....

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

CivicVTi
Mára elég volt, holnap összefuthatunk majd megint<#vigyor1>

Danman
na most játszottunk egy elég jót civic komával és pár pajtival...körbe utaztuk a fél szigetet, fel se tünt nekünk hgoy ugyanoda jutottunk vissza... õ szerintem még mindig bent van, de én feltolok eg yképet.:

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Lambo fan
én is beirtam erre a peticios oldalra <#vigyor2>

trogerzsiger
az fel sem tünt<#vigyor5>

n3whous3
nem, én n3whous3 néven írtam be, ha nem lett volna teljesen világos 😄DDDD

púúúúú

trogerzsiger
"f*ckin atari! i bought the game, but no carpacks, patches, bad server, not final game... :@" akkor gondolom te vagy ez. ^^

fery02
HC módban erõsen lecsökken a gravitáció, plussz nehezebben (reálisabban) irányíthatóak az autók. Ja, és ebben a módban nem tudsz versenyekre menni, csak kóborolni tudsz a pályán

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

kabel15
Helló!

Támogatom az ügyet!!!
Szemetek veszek 1 játékot és kihagyák az autók felét<#vigyor1><#vigyor1>
A másik meg mi az hogy nem lehet befejezni<#eplus2><#eplus2>
99% ki a francot érdekel a tetves 99%. 100% halyt mindenki!<#eplus2><#eplus2> Simán ráírhaták volna a tokra hogy 99% nál vége a játéknak<#nezze><#nezze><#nezze><#falbav>

BattleTag: kabel15#2672

Denes888
Hát ez nem 6-8 ember most 😊 . Reméljük lesz több.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Hi most értem el a HARD CORE szintre azonban, ha abban játszom látom mi a változás mi a kulonbség a sima és a hard core változás kozt??

Pepsi Twist
én csak annyit írtam hogy no comment... (bakker tékelni kellet volna mert 70.-ként írtam)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Máté94
Jól van na!😊Szar a bill!😄
passatgt
egyet😊

n3whous3
írtam egy postot én is oda... 😊

Bár elcsesztem, Edent is írni kellett volna 😄

púúúúú

Máté94
Találtam eggyet!
trogerzsiger
ennek segitségével vagy hülyeségnek tartjátok?

n3whous3
<#eljen>

púúúúú

passatgt
Akinek van hasonló gépe, hogy muzsikál rajta?

amd x2 5200
2gb 800mhz ddr2
asus eah2600xt
250gb sata2 samsung