Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
mostanában szokott lenni meeting? estéként felnézek, nézem a friends listát és nem nagyon látlak titeket...lehet csak rosszkor nézek fel..ja és klub? van sg-s klub v mindenki másban van?
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A játékban miért nem vannak mások? Mi lehet a hiba? Az hogy nem tudtam felcsatlakozni a szerverre? Ha igen akkor miért? Pedíg a Gamespyben regisztrálva vagyok azon a Nicknameval amiben a játékban létre hoztam a profilt!!! Már dühít hogy nem tudom megállapítani hogy mi a baj. És nem enged felcsatlakozni a szerverre. Aztán néha ki írja a játék azt hogy TDU Update... Igen és hol lehet letölteni???
Az RTL Klub-on és TV2-õn leadott filmek egy része <#hehe>#hehe><#nevetes2>#nevetes2><#nyes>#nyes>
Áprilisban megvettem a játékot, mert arról volt szó, bármikor jöhet a pecs, ami az nV kártya, és a mentéskoruumpálódást javítja. (el sem hittem, míg bele nem futottam a mentés tönkremenetelét, annyira súlyos, és hihetetlen hiba!) Erre fél évet kelett várni rá! Emberek; FÉL ÉV! KÉT szarvashibával... Eddig tartott míg rájöttek az okára, vagy míg ki tudták javítani? Akkor rossz helyen dolgoznak, menjenek fát vágni...
Gyanítom, nem. egyszerüen az emberek máson dolgoztak.
Kicsit alaposabban megnézve a játék füzetét, nem egy olyan autómárkával találkozol, ami a játékban nincs benne. Ha ehhez a játék elött megjelent híreket hozzáadod, egyértelmü, hogy JÁR hozzá jópár addon, mintahogy a szervernek is müködnie kellene rendesen. Ez épp elég, volna, viszont még mindig nincs befejezve a játék, a klubok közti verseny, hiányzik. Ha más nemis, ez mindennek a teteje.
Milyen film, zene stb az, aminek az utolsó 5 perce hiányzik? Vagy gondolj bele, Kettesben a csajoddal, öledbe hajtja a fejét, már majdnem ottvagy, de mégse. Haza kell mennie. Anyád! Tudom, durva példák, de akkor is, amiért fizettem, kapjam már meg!
Nos a pecsbõl kiíndulva, nem egyéb problémák, hanem a pénz a motivácios erõ, egyyszerüen bevétel megvan, szerverek müködtetése költség, az a 10-12 ember, aki dolgozna egy hónapot az addonokkal megint költség lenne, tehát coki.
Ha elhitetjük, hogy egy perrel többet veszithetnek, mint annak a 10-12 embernek az 1 havi bére, nyert ügyünk van. HA Komolyan vesznek.
Ennyire egyszerü. Márpedig, ha eladtak 100000db-ot, darabját 6000ft-ért, az szép összeg. Ha esélyt látnak a harmadának az elvesztésére, lépniük kell. Persze, nincs kizárva, hogy nbagy ívben tesznek rá, sõt, ez a valószinübb. De egy próba sokba nem kerül, megéri megpróbálni, és nem negatívan hozzáálni, "ugyse sikerül" alapon. Ha mindenki így gondolná, kavicsokat rugdalnánk a barlangban, még mindig. Azt legalább nem kell pecselni...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
ez persze függ a csoport létszámától is, akik átkonvertálnák, de egy kisebb csoport is elbajlódna vele egy idelyig, hidd el, azért az nem úgy mûködik hogy csak úgy leülünk a gép elé, kattintunk meg pötyögünk párat azt már kész is van egy átirat... 😊
Ráadásul nem tudom fejbõl, de így is van a játékban 80+ autó/motor.
Lehet õket bírálni optimalizálatlanság, support hiány miatt, de vazze több mint fél év után is ezzel nyomjátok nem?
Egyébként én nem hinném, hogy bármelyikünk TDU DVD számlájára rá van írva, hogy te addon autókért és 5 patch-ért is fizettél.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
De meg kellene valahogyan álitani a folyamatot. Nézz körül a pc-játékok, és egyébb szoftverek piacán. Az utóbbi pár évben egyre siralmassabb! Kiadnak valami sz@rt, aztán sírnak a warez miatt! Ez persze a jogvesztõk hibája is nem kis mértékben, ugyanis elhitetik a kiadókal, fejlesztõkkel, hogy nem az összecsapott meló, hanem a warez a hibás, mindenért!
(ezzel nem értek 1-et, inkább, magamból kiindulva, és az ismerõseim látva reklámnak fogom fel, hiszen ami érdemes rá, eredetiben csücsül a polcomon, ami idén minden rekordot megdöntött negatív irányban!)
Tehát valamit, lépni kell. Kis lépés ez az embernek, de nagy a szoftveriparnak... (he-he)
Na abbahagyom, mert úgylátom, be vagyok rúgva. (csak úgy jönnek az aforizmák)
Dante.
Márcsak valami ütös témacímen gondolkodom....
Egyébként érdekes a magyar nyelv. Cirka 50 000 szavunk van, ebbõl 200 a bélgáz, további 500-500 pedig a nõi és férfi nemiszervek megnevezésére szolgál...
Maradok tisztelettel;
Dante.
Sajnálatos, hogy nem adtak ki új autókat, további patch-eket, de ez van.
Válaszra se fognak méltatni.
Egyébként itt a hivatalos carpack-patch discussion topik, ide beírhatjátok, ha ragaszkodtok hozzá: link
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
---------- visszafordítás ---------------
Kedves PC TDU tárak!
A Magyar PC TDU közösség elhatározta, hogy pert indít az EDEN Games, az ATARI s az új tulajdonos, az Infogrames ellen.
A per okai:
- Bár már 1 éve kint van a játék, nem tudjuk befejezni.
- A klubok közti versenyek hiányoznak
- Nincsenek addon kocsik (2-õt kivéve) pedig az ATARI and Eden games megígérte és a játék könyve is azt mutatja, hogy lesznek. Ezek ráutaló magatartások! Persze hivatalosan nem volt ígéret, de nagyon sok autómárka szerepelt a játék könyvében, szóval ezek az ígéretek hivatalosan is megerõsítettek.
A per célja 34%-a a játék bevételének, 1% a hiányzó játékmenetbeli dolog miatt és a +45 kocsi amik más konzol platformokon megjelentel(45 az 1/3-a a 135-nek, ami a teljes autó készlet).
A bevételt jótékony célre ajánljuk fel, ha megnyertük a pert. És ebben biztosak vagyunk.
A legfontosabb cél az, hogy megmutassuk (mi PC játékosok), hogy mi is élünk, és nem hagyjuk, hogy hülyének nézzenek minket (avagy õgy fordíthatom, hogy nem hagyjuk, hogy "szarakodjanak velünk" 😄 de nem ilyen csúnya formában van ez) Még ha nincsenek is mögöttünk multinacionáli cégek, össze tudunk fogni, ha sérülnek az érdekeink.
Ezért kérjük a támogatásotokat. Nem kell pénzt küldenetek és nem kérünk olyat tõletek, ami pár percnél tovább tartana.
Csak egy támogató emailt várunk, csak mutassátok meg, hogy mögöttünk álltok és egyetértetek a céljainkkal.
Címünk: [email protected]
Elõre is köszönjük!
A Magyar PC TUD játékosok.
púúúúú
mellesleg,azért szeretem a magyar oktatást,mert nincs egy olyan tanár,aki elõször elmondaná a gyerekeknek,h.nem szóról szóra fordítunk,hanem elolvassuk a mondatot,aztán az értelmét felfogva alkotunk egy magyar mondatot,ami értelemben megegyezne...és akkor csodálkoznak h.milyen sivár a nyelvtudás...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kb 3,-án, negyedikén teszem fel, hogy legyen is ott valaki, ne csak elszálljon a szélben az új téma.
Dante
Ja és missing gameplay helyett missing gameplay feature legyen
púúúúú
Income is lehetne, de valahogy úgy éreztem, hogy abból nem egyértelmû az, hogy milyen bevétel... De ha igen, akkor azt írjátok át.
púúúúú
Valaki visszafordítaná magyarra, ebben a formában?
esetleg a pénzügynél a "we will offer the income"-ból csinálhatnál moneyt,szerintem jobban hangzik,de te tudod😊