Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eleje nem volt túl fényes, sok külföldi nem akart elmenni, meg nem is volt jó ötlet, hogy itt találkozzunk
közepe az már jó volt, jót kocsikáztunk
vége ( amíg ott voltam ) nem tetszett mindenki száguldozott össze-vissza... nem azért, de szerintem ha többen vagyunk akkor ez nem a legjobb játékforma hogy toljad neki mint az állat és menj a fának! nem is azt akarom mondani, hogy 100 -al menjünk de azért normális tempóba + ha valaki lemarad azt várjuk meg, írtam is párszor hogy várjatok meg -> mintha semmi nem történt volna, de legalább a végén beértem Dantét <#idiota>#idiota>
( ez SG -n a leghosszabb HSZ -em 😄 )
Charade GTti
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Vagy lehet hogy fölteszem a képeket.nem tom.Egy biztos eljutottam a pusziig Fannival és ez most feletteti a az ATARI által okozott malõrt.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Mi a délutánt csak kocsikázással tõltöttem, Tibi és Dani jelenlétével.
Akkor semmi baj nem volt.Gondoltam jófej leszek és elmegyek a világítótoronyhoz de ez nem jött össze.
Majd holnap.1 kérdés:Szerintetek a nevemet feltüntessem a logón?
link1
drága Astonom
moho-val
link2
simply enzo
link3
relax
link4
link5
link6
a mai tali..

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
párunknak összejött, de kibatyott velem is a szerver...
ledobált. Halkan jegyzem meg, atari francia. Mondjuk ettõl még csontig benyalhatnak, hasmenés után közvetlen...
Ki meri megvenni ennyi rosz tapasztalat után a 2-öt?
Dante.
bár nem olvasom a topikot, lehet, hogy ez rendszeres jelenség
Forza.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
BASSZÁTOK MEG MAGATOKAT AZ ILYEN VISELKEDÉSÉRT...........................HÜLYE DAGADT AMCSIK ÉS HÜLYE VÖRÖSHAJÚ ANGOLOK.
"Hegyteto" 2807 10720.10 834.30 23550.25 0.984 -0.178 -0.003 423546775
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
ha kell vkinek...
Charade GTti
púúúúú
de furcsa lesz, eddig mindent 800x600-ba kellett nyomnom ne szagassaon, tdu meg nem is indult el😊
mondjuk motion blur nem kell, anélkül talán hdr-el is megy játszhatóan

Amennyire tudom, ahhoz Vista, és live kell, pc-n is, de az még nincsen...
Ha jól tudom, 5 szerver van, Ausztrália, Európa, Ázsia, Észak, és Délamerika. Tehát amcsival sem futhatsz össze. (Hülye ruszkikkal bezzeg....)
Tali, hol legyen?