Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Gyorskérdés, ki az a Fanny?

http://www.freetvmaci.info/

Smicy2
No kérem... a mai SG tali: hmmmm
eleje nem volt túl fényes, sok külföldi nem akart elmenni, meg nem is volt jó ötlet, hogy itt találkozzunk
közepe az már jó volt, jót kocsikáztunk
vége ( amíg ott voltam ) nem tetszett mindenki száguldozott össze-vissza... nem azért, de szerintem ha többen vagyunk akkor ez nem a legjobb játékforma hogy toljad neki mint az állat és menj a fának! nem is azt akarom mondani, hogy 100 -al menjünk de azért normális tempóba + ha valaki lemarad azt várjuk meg, írtam is párszor hogy várjatok meg -> mintha semmi nem történt volna, de legalább a végén beértem Dantét <#idiota>
( ez SG -n a leghosszabb HSZ -em 😄 )

Charade GTti

Dante73
persze, mondjuk olyan Knight Rider stílusban, Ha értenék hozzá, az én logómon a mercin lenne futófény, csak lusta vagyok megcsinálni....

Dante.

HUNMemphis
Na de most kiírjam a nevem vagy sem?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

<#eplus2>

HUNMemphis
Tibimester hozza a formáját.Gratula.Különben most bepróbálkozok hátha beenged.
Vagy lehet hogy fölteszem a képeket.nem tom.Egy biztos eljutottam a pusziig Fannival és ez most feletteti a az ATARI által okozott malõrt.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

passatgt
ez az én képfeltöltõm-.-

Dante73
Nemtudom, megfigyeltétek-e, de karácsonyig, az új tulajdonos szinrelépésétõl kezdve, egész türhetõ volt a szerver. Viszont karácsony óta megint tulterhelt. Hiába, mindenki ott ül a gép elött....

HUNMemphis
Szia Dante!
Mi a délutánt csak kocsikázással tõltöttem, Tibi és Dani jelenlétével.
Akkor semmi baj nem volt.Gondoltam jófej leszek és elmegyek a világítótoronyhoz de ez nem jött össze.
Majd holnap.1 kérdés:Szerintetek a nevemet feltüntessem a logón?

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Dante73
Hi!
párunknak összejött, de kibatyott velem is a szerver...
ledobált. Halkan jegyzem meg, atari francia. Mondjuk ettõl még csontig benyalhatnak, hasmenés után közvetlen...
Ki meri megvenni ennyi rosz tapasztalat után a 2-öt?

Dante.

HUNMemphis
Kár hogy keresztbe tett nekünk az ATARI.Majd holnap.

passatgt
tényleg szörnyû, hogy 1 évben nem megy a szerver 1 napot...

bár nem olvasom a topikot, lehet, hogy ez rendszeres jelenség

kabel15
Már megint lemaradtam a találkozórol 😞

BattleTag: kabel15#2672

arty
én HDR-t nemszeretem, árnyékban tul sötét lesz tõle a pálya, a radial blur viszont jo, ad kis sebességérzetet 200 felett 😄

Forza.

cicai
értem, és köszi😊

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

HUNMemphis
Na jó asszem nekiülök a logómnak.Ez felháborító.MI A FASZT CSINÁLTATOK EDDIG KÖCSÖG CSÜRHE?KÍVÁNCSI LENNÉK HOGY VALYON LESZ-E POFÁTOK KIADNI A MÁSODIK RÉSZT?VAGY TÉNYLEG ÁTBASSZÁTOK A FÉLVILÁG FEJÉT?

Danman
én be tudok lépni...sikerült beállítani kormányt - végre.. várnék valakire hogy ráspawnoljak

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Gyerünk most gyertek most csak mi vagyunk GYERÜNK!PROBÁLKOZZATOK!

HTS s3rg1nh00
az nem is fog...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

cicai
amugy nektek sem mükszik az autók digitális kijelzõs mûszerfala?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

😊 szivembõ szóltál 😄

HUNMemphis
ATARINAK:NYALOGASD AZ IZZADT HÓNALJAMAT TI DAGADT KAPAFOGÚ CSERÉPSZÁJU BALFASZOK!MI A FAKKÉRT NINCS SZERÓ HA NEM CSINÁLTOK SEMMIT?OTT VERITEK A PÓLÉT ÉS KÖZBE EGYMÁSSAL BESZÉLGETTEK!
BASSZÁTOK MEG MAGATOKAT AZ ILYEN VISELKEDÉSÉRT...........................HÜLYE DAGADT AMCSIK ÉS HÜLYE VÖRÖSHAJÚ ANGOLOK.

faszomat már az atariba

Norbi1990
Ja nem lehet ehez a ....-hoz csatlakozni.<#boxer><#boxer>
HUNMemphis
Fuck nekem se!De a remény hal meg utóljára!

fuck!!! nem csatlakozik a szerverhez-.-

srácok!!! ne világitótorony!!! adok egy jó bookmarkot ahonnan lefele lehet driftelni!!!

"Hegyteto" 2807 10720.10 834.30 23550.25 0.984 -0.178 -0.003 423546775

Smicy2
igen

Charade GTti

Danman
+ 1 ember szerény személyemben...északnyugat világítótorony?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Énis jövök.És köszike <#whatever>

Smicy2
"vilagitotorony" 2837 526.78 39.59 17770.20 0.248 0.004 -0.969 427894636

ha kell vkinek...

Charade GTti

n3whous3
az, hogy elmosódik a kép a mozgás irányára merõlegesen. Ha jobbra nézel ki az ablakon, akkor kicsit (avagy nagyon) mosottas lesz a kép. Növeli nagyon a realitást, nekem bejön 😊

púúúúú

Norbi1990
Amikor gyorsan mész elmosódik a kép.
trogerzsiger
mé az amõgy micsoda?

n3whous3
Motion Blur nagyonis faja dolog, nyomd csak be a játékba... 😄

púúúúú

passatgt
köszi

de furcsa lesz, eddig mindent 800x600-ba kellett nyomnom ne szagassaon, tdu meg nem is indult el😊

mondjuk motion blur nem kell, anélkül talán hdr-el is megy játszhatóan

Dante73
Szerintem az kicsit zsufi a talihoz, de ott leszek....

Dante

HUNMemphis
Dani, te is visszajösz még? 8-ra? Szépek lettek.<#rolleyes>

HUNMemphis
Csatlakoznék.7:58-kor ottleszek.

Ma cruise-oltunk tibivel és memphisel ime a pixek:

én is megyek... 8óra, világitó torony?

Smicy2
világítótorony?

Charade GTti

n3whous3
TDU nem is támogatja a Windows Live-ot.

púúúúú

Dante73
Sajna nem találkozhatsz boxossal.
Amennyire tudom, ahhoz Vista, és live kell, pc-n is, de az még nincsen...
Ha jól tudom, 5 szerver van, Ausztrália, Európa, Ázsia, Észak, és Délamerika. Tehát amcsival sem futhatsz össze. (Hülye ruszkikkal bezzeg....)
Tali, hol legyen?

Smicy2
Ha nem jó, adjatok tippeket!

Charade GTti

Smicy2
Passz... világítótorony? vagy mi... 😄
Ahol a #34473 kép készült

Charade GTti

8kor megyek én is hol lesz a találkozó??

Lambo fan
bár 9-kor kezdõdik a Lock On vadászrepülõ szimulátor találkozó is a virtuális légtérben 😊 4 kerék után irány a fellegek 😊)

Lambo fan
én benne vagyok a 8 körüli autokázásban 😊